maddi sikintisi olan erkek sevgilisinden hic bir neden yokken ayrilir mi?

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Maddi sikinti yasayan erkek kiz arkadasindan ayrilir mi ? Ve ilerde o pismanligi yasar mi sizce? Bana biraz yardim edin lutfennnbenneyaptımki

ben bu yüzden terkedildim,çok geri döndü ama herseferinde de olmadı,bakması gereken ailesi vardı bi sürü sorun..beni sevdiğine emindim.ama sorun hep olucaktı,ben çıkarmasam da onun içi rahat etmicekti,önce kendini kurtarması gerekiyodu ki başka bi yere gitti..ben hala seviyorum,ama iyiyim,yuttum,hazmettimbenneyaptımki

Benimde oyle ya cnm su anda askerde yeni ayrildik hic birsey yoktu sadece madiyatan dolayi iste fakat asker sonrasi ise vermek istiyor kendini, benimle ilgilenemiceginden korkuyor sadece uzulmemem icin yapti bunu ama su anda daha cok uzuluyorum..Ki bende destek vermek istiyorum, ya asker psikolojisi ya da biliyorum artik ne dusundu..Sonradan donmek ister mi diye dusunuyorum bilmiyorum :1no2:

ben bu yüzden terkedildim,çok geri döndü ama herseferinde de olmadı,bakması gereken ailesi vardı bi sürü sorun..beni sevdiğine emindim.ama sorun hep olucaktı,ben çıkarmasam da onun içi rahat etmicekti,önce kendini kurtarması gerekiyodu ki başka bi yere gitti..ben hala seviyorum,ama iyiyim,yuttum,hazmettimbenneyaptımki

Peki kendinden mi dondu yoksa sen onu hep aradin destek verdin mi?

dmple ile durumunuzun aynı olduğunu sanmıyorum..
sanırım onun ki ailesine maddi destek yüzünden bir kızın sorumluluğunu alamama sorunu..
ki sıkça rastlanır buna,bence mantıklı karar vermişsin dmple..

hepimizin erkek arkadaşı çalışıyor,
ayrılmamaız mı gerekiyor yani..
kimin maddi durumu mükemmel ki?
erkek arkadaşım askerde şu anda önceden de bir fabrika da mühendisti ..
öyle yoğundu ki.. ama yine de birlikteydik.. sonra paraları birlikte harcıyorduk..:icecream:

demem o ki maddi sıkıntıysa hepimiz de var..
kaçınılmaz hayat boyu var bu dert!

sıkıya gelememiş sevgilin,bahane etmiş
..

yükü çok ağırsa bilemem durum değişebilir...
ama gerçekten seven birisi ki bu erkekse her yükün altından kalkmayı sevdiği insanın desteğiyle becereceğine inanıyorum canım...

ama gerçekten seven birisi ki bu erkekse her yükün altından kalkmayı sevdiği insanın desteğiyle becereceğine inanıyorum canım...[/QUOTE

Borcu var birde asker sonrasi is bulmasi lazim :( Sevdiginide biliyorum sevmese telefonlara cvp vermez kendini sogutmaya calisir, kafamda hep acaba doner mi donmez mi soru isareti
pisman mi pisman degil mi?

ama gerçekten seven birisi ki bu erkekse her yükün altından kalkmayı sevdiği insanın desteğiyle becereceğine inanıyorum canım...[/QUOTE

Borcu var birde asker sonrasi is bulmasi lazim :( Sevdiginide biliyorum sevmese telefonlara cvp vermez kendini sogutmaya calisir, kafamda hep acaba doner mi donmez mi soru isareti
pisman mi pisman degil mi?

canım ya bunu en iyi şekilde aranızda halletmeniz lazım öyle sorularla takıntılarla sen yıpranırsın açık açık konuş nedenlerini sor ve sana mantıklı bir açıklama yapmasını rica et...

Sevgi ye ne engel olabilir ki?
Eger hakikaten büyük bir sevgiyle baglı olsaydı hiç bir kuvvet ayıramazdı onu senden..
Aç yada açıkta borclu yada borcsuz senin sevgine inansaydı ve kendi sevgiside büyük olsaydı ayrılıgı secmezdi.
Bence kolay olanı secmiş.
Ayrıca benim iyiliğim için ayrıldı falan die düşünme.
Senin iyiliğin için ayrılmış olsa emin ol telefonlarına cvp vermez ve kendini unuttrmaya çabalar..
Sanırım erkek arkadaşınının beyniyle kalbi arasında bir soguk savaş var.

Borclari, isi filan bence bunlar ayrilmak icin biraz sacma nedenler canim. Yani seven insan boyle kolay birakmaz. Tam tersi seni daha cok yaninda ister ki destegin olsun diye(moral acisindan). Ya acikca konus onunla yada biraz zamana birakin bence. yani benim dusuncemsengözlerimebaksanab

Seven insan bırakmaz demiş bazı arkadaşlar bahane demişler.

Kendinizi onun yerine koyun ve düşünün derim.
8 aydır asker hemde şırnak gibi tehlikeli bir bölgede.
Ailesinden tüm çevresinden uzakta farklı bir hayat.
Yeri geliyor azar işitiyor yeri geliyor eğitimlerde koşturuyor yapmadığı iş kalmıyor.
Bir arkadaşım insan askerdeyken aklına gelmicek en ufak ayrıntılara bile takılır derdi.Akşam yat emri verikdikten sonra başına yastığı koyduğun anda uyuyamazsın düşünürsün.Boş yere demiyorlar askerlik erkekleri olgunlaştırır büyütür diye.Anladığım kadarıyla sevdiğinin maddiyatı sorun yapmasının en önemli nedenlerinden biride uzak olmanız sonuçta sen yurt dışındasın o türkiyede.Eğer sivil olsaydı bunu sorun yapmazdı ama askerde bunların en ince ayrıntısına kadar düşünür.

Birde şu açıdan düşün ya ben askerlik bitene kadar ilişkimi bitirmiyim işte arar konuşuruz mektup atar destek olur nasılsa benden bir çıkarı yok askerlik bitsin ilişkide biter.Ya bu karakterde biri olsaydı ki inanın bunun birçok örneğini duydum.Senin yapman gereken tek şey sabırlı olmak ve beklemek desteğini hiç bir zaman esirgeme en azından zor olsada arkadaş olarak bile olsa yanında bulun zor biliyorum ama sabret.İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım:1hug:

Seven insan bırakmaz demiş bazı arkadaşlar bahane demişler.

Kendinizi onun yerine koyun ve düşünün derim.
8 aydır asker hemde şırnak gibi tehlikeli bir bölgede.
Ailesinden tüm çevresinden uzakta farklı bir hayat.
Yeri geliyor azar işitiyor yeri geliyor eğitimlerde koşturuyor yapmadığı iş kalmıyor.
Bir arkadaşım insan askerdeyken aklına gelmicek en ufak ayrıntılara bile takılır derdi.Akşam yat emri verikdikten sonra başına yastığı koyduğun anda uyuyamazsın düşünürsün.Boş yere demiyorlar askerlik erkekleri olgunlaştırır büyütür diye.Anladığım kadarıyla sevdiğinin maddiyatı sorun yapmasının en önemli nedenlerinden biride uzak olmanız sonuçta sen yurt dışındasın o türkiyede.Eğer sivil olsaydı bunu sorun yapmazdı ama askerde bunların en ince ayrıntısına kadar düşünür.

Birde şu açıdan düşün ya ben askerlik bitene kadar ilişkimi bitirmiyim işte arar konuşuruz mektup atar destek olur nasılsa benden bir çıkarı yok askerlik bitsin ilişkide biter.Ya bu karakterde biri olsaydı ki inanın bunun birçok örneğini duydum.Senin yapman gereken tek şey sabırlı olmak ve beklemek desteğini hiç bir zaman esirgeme en azından zor olsada arkadaş olarak bile olsa yanında bulun zor biliyorum ama sabret.İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım:1hug:

Canim cok tesekkur ederim, beni bir tek sen anliyorsun, o gun msj attim ya cvp gelmedi sonra hic birsey yapmadim ne tel actim ne msj bir mektup yollamistim gecen hafta pazartesi fln eline ulasir ins bakalim sonra etkilenir mi, kendinden arar mi..Cunku ne de olsa mektup msj gibi ayni olmuyor her seferinde okuyabilirsin duygusal oldugun anlarda o anda aklina gelir tekrar, son hatira olarak resmimide yollamistim, bakalim sabir sadece sabir, bazen insanin aklina gelmedigi anda umudunu kestigin anda geri geliyorlar o yuzden sabir diyorum..Yurt disinda olusum da ektkilemis olabilir, ama beni oyle kabul etti bastan zor dedigim halde kendisi hayir dedi ama simdi kendisi beni terketti senağlama

ayılır....
benden de erkek arkadaşım ayrılmak istemişti ama sonra yine kendisi pişman oldu....
erkek için maddi sıkıntı çok önemli ....
yanında olup destek ol ve zamana bırak....

ayılır....
benden de erkek arkadaşım ayrılmak istemişti ama sonra yine kendisi pişman oldu....
erkek için maddi sıkıntı çok önemli ....
yanında olup destek ol ve zamana bırak....

Oyle yapiyorum birakmiyorum ve sonuna kadar da destek veririm..Peki siz ayrilmismiydiniz? Ne tavsiyelerde bulunursunuz destek icin?

ayrılmadık 2 gün dayanabildi aradı ....
biraz tavır yaptım sonra yanında oldum.....
ikimizin birbirimi sevmemizle birşeylerin üstesinden geleceğimiz anlattım ...
her zzaman yanında olduğumu söyledim ...
hala beraberiz ve devam da edeceğiz......

Canim cok tesekkur ederim, beni bir tek sen anliyorsun, o gun msj attim ya cvp gelmedi sonra hic birsey yapmadim ne tel actim ne msj bir mektup yollamistim gecen hafta pazartesi fln eline ulasir ins bakalim sonra etkilenir mi, kendinden arar mi..Cunku ne de olsa mektup msj gibi ayni olmuyor her seferinde okuyabilirsin duygusal oldugun anlarda o anda aklina gelir tekrar, son hatira olarak resmimide yollamistim, bakalim sabir sadece sabir, bazen insanin aklina gelmedigi anda umudunu kestigin anda geri geliyorlar o yuzden sabir diyorum..Yurt disinda olusum da ektkilemis olabilir, ama beni oyle kabul etti bastan zor dedigim halde kendisi hayir dedi ama simdi kendisi beni terketti senağlama

Sivilde olsa aynı şekilde düşünmeye devam ediceti belkide.
Bak kendimi onun yerine koyuyorum ve onun açısından düşünmeye çalışıyor.
Onu anlamak çokda zor değil aslında biliyorsun benim sevdiğimde asker ve aynı konular bizim aramızdada geçti.Mesela o lise mezunu bende üniversitede okuyorum.Bir gün konuşuyoruz en yakın arkadaşını kız arkadaşı bırakmış bu konu yüzünden.Banada ne dedi biliyor musun durum böyle böyle senin için sorun olur mu falan dedi.Halbuki bu konuları baştan konuştuk benim için sorun olmıyacağını biliyordu.Sonra mektubumun birinde düşüncelerimi açıkladım öle kapandı konu.Bunları hepimiz yaşaıyoruz sizin önünüzde birçok zorluk var öle düşün.Askerlik,yurt dışında olman,maddi sıkıntılar.Askerlik biter elbet,maddi sıkıntı çözülmücek bir konu değil yurt dışında olmana gelince onu sivildeyken kabul etmiş zaten.Sadece sabır ve zaman diyorum.Hakkında hayırlısı nese o olur inşallah

bence de ayrılır...
en basiti karşı tarafa karşı kendini güçsüz hisseder ayrılır.
büyük bir etken olduğunu düşünüyorum ben

Ayrılır hayatım
Çünkü erkekler için maddiyat çok önemli heleki umutsuzlarsa gelecekten.....
Seninde hayatını mahvetmiyim derler
Bizimde maddi problemlerimiz var ama o duruma gelmedik hiç ben sorun etmedim o hiç pes etmedi ben umutsuzluğa kapıldım ama o hiç kapılmadı ben ona değil bazen o bana destek oldu bu günler de geçicek diye
Ama bende hiç sorun etmedim geçicek aşkım dedim sabretmek lazım dedim halada diyorum paramız yok gezmiyoruz tozmuyoruz özel bir anımızda olmadı henüz daha hiçbirşey yaşamadık yani zamanı gelince acısını çıkarcaz diyoruz.
Bazen kendide saçmalıyo seninde hayatını mahvediyorum bekletiyorum falan filan ama bunu ben seçtim ben istiyorum sorun olmuyo olmamalı geçicek biliyoruz
Senin sevglinde hem askerlik hem bu maddiyat hemde uzakta olman kafasını karıştırmış umutszluğa kapılmış olabilir ona yanında olduğunu hissettir umarm düzelir herşey hakkınızda hayırlısı olsun canım

yanında olup destek olunca da kendini ezik hissetmeye başlıyor ve bu daha büyük sorunlara yol açıyor...

Back
X