Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ilişkim bu benim ve gerçekten çok emek veriyoruz mutlu olmak ve mutlu etmek için. Neden öyle dediniz kiİlişki uzun sürmez kafana takma gez toz.
Bizim gibi gelismemeye inat eden toplumlarda bu hissettigin duygulari yadirgamamak lazim (Bunu kendini ezik hissetme durumun icin soyluyorum)Kendini ne icin "ezik"hissettigini düsündün mü hic? Sanmiyorum. Bilgi, ilim, kültür, sanat vs. Bunlarin yokluguna mi eksiklik duyuyorsun? Hayir.! Neyin eksikligini duyuyorsun? Paranin.. Asil ezikligin burada başliyor. Maddi koşullar insan hayatinda ikili kavram ve iliskilerde rol oynar ama bunu sen tutupda merkezine koyarsan bikac sene sonra karsi tarafdan da ister istemez ayni "ezik"muameleyi gorursun. Eminim ki kaydadeger daha yüce marifet ve yeteneklerin vardir onlarla var olmaya calis. Son olarak psikologu doktoru yazari cizeri ben ve digerleri sadece sana kendi fikirlerimizi soyleriz bu fikirlerimizin dogru yada yanlis oldugunu gostermez. Dogrunu yanlisini sen belirlersin.Herkese iyi günler. 8 aylık güzel giden giden ve gerçekten mutlu olduğum bir ilişkim var. Ben 21 yaşındayım okuyorum sevgilim ise 26 yaşında ve çalışıyor. Asıl sorunum ise maddi açıdan aramızda uçurum olması. Aslında durumumuz kötü değil, memur bir ailenin çocuğuyum ama karşı taraf bizim ailenin bütün aylık gelirini bir günde harcayınca, ne işim var benim burada diye kendimi sorgularken buldum açıkçası. Ne erkek arkadaşımdan ne de onun arkadaşlarından kötü anlamda bunu hissettirecek bir şey yaşamadım ki neredeyse sürekli birlikte zaman geçiririz ama çok özür dileyerek söylüyorum yanlarındayken 'ezik' gibi hissetmeye başladım ve mümkün olduğunca erkek arkadaşımlayken dışarıda değil evde zaman geçirmeye çalışıyorum. Bilmiyorum çok mu abartıyorumSiz yerimde olsaydınız bunu umursar mıydınız? Görüşlerinize ihtiyacım var gerçekten
![]()
Şimdi açıklama yapmayayım topa tutulurum. O zaman konu açarsın zaten. Mutluluklarİlk ilişkim bu benim ve gerçekten çok emek veriyoruz mutlu olmak ve mutlu etmek için. Neden öyle dediniz ki![]()
Ailenden utanıyorsun demiyorum, senin durumunun sevgilinin durumu kadar iyi olmamasından utanmak, ailenden utanmak gibi olur öğrencisin sonuçta ailene bagimlisin diyorum. Sevgilini tanıyan sensin canım. Güveniyorsan seviyorsan maddiyatı sorun etme. Genelde bu tür şeyleri zengin olmasa da hep erkeklerin karşılaması geleneklesmis. Sonra da bu geleneksel erkekler kadın üzerinde hak iddia ediyor, sahibiymis gibi davranıyor. Evlenmeden ipleri vermemek lazım. Naçizane önerim :)Ailemden kesinlikle utanmıyorum neden öyle dediniz kizaten takı falan almasına izin vermem ve sevmem de. Daha da küçük hissederim kendimi. Tatil işi konusunu da bilmiyorum gerçekten aslında çok isterim birlikte tatil yapmak ama işte...
İşte bu ayakta alkışladımBenim bir kere maddi olarak aramızda uçurum olan biriyle görüşmüşlüğüm olmuştu , ikinciye yeltenmedim bile. Ama sorun benim ezikliğim değildi. Adamla buluşcaz , telefonda "bilmem ne marketin önündeki bmv yi görüyor musun?" "Evet tam marketin önündeyim " "hah işte o bmv benim" diye yer tarif etmişliği, çayın yanında tatlı ister misin diye sorduğunda hayır dediğim için "ne kadar masrafsızsın sen öyle" demişliği var
Paracıklarınla sana mutluluklar deyip uğurladım kendisini
Böyle bir tip değilse olabilir belki. Direk aklıma o züppe geliyor benim olumlu şeyler söyleyesim kaçıyor![]()
Hayır bana tarif ettiği marketle kendi bulunduğu yerin alakası yoktu bir deİşte bu ayakta alkışladım
Hayır bana tarif ettiği marketle kendi bulunduğu yerin alakası yoktu bir deiyi tamam arabadamısın diye soruyorum yok ben orda değilim , arabamı oraya çektim ben şuradayım dedi
bunun üzerine yine de buluşmuş olmam bile hataydı bence
Arkadaş aracılığıyla tanıştığım ilk ve son kişi olarak kaldı o öyle[/QUO