• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maddi ve manevi ikilem

Bence yaşınızda hiçbir şey yok. Sizin yaşınızda olup, hala bekar olanlar var.
Bence kendinize zaman tanıyın. 3 sene çalışıp durumunuzu düzeltin. Birazda birikim yapın..
Sonra 2. bebeği düşünürsünüz..

maşşall nasıl başardın ikiz bebekle calısmayı ve yasın kaçtı
iş ortamında hamileliğin nasıl geçti ne yadın ne içtin stresten kendini nasıl korudun
nasıl ev işine yetiştin diğer cocuguna nasıl baktın ayyyy çok soru sordum kusura bakma zeymuran:olamaz:
ay çok hoşsun:))
dişi ramboyum ben dermişim:))
çok zor günlerim de oldu işin şakası bir yana.
ama işte sabır sebat meselesi dedim ya.
ben gevşek bir tip değilimdir gücüm yettiğince çalışır didinirim.
doğuma gideceğim gece ben ev temizledim be canım:))
yaş ilkinde 30 dum bunlarda 39:))

ay çok hoşsun:))
dişi ramboyum ben dermişim:))
çok zor günlerim de oldu işin şakası bir yana.
ama işte sabır sebat meselesi dedim ya.
ben gevşek bir tip değilimdir gücüm yettiğince çalışır didinirim.
doğuma gideceğim gece ben ev temizledim be canım:))
yaş ilkinde 30 dum bunlarda 39:))
inanmıyorum sana 39 yasında ikiz bebek peki normalmı tüp bebek mi
birde nasıl geçirdin ikiz hamilellikte calışmayı nasıl basardın USTA CHANG:)

Hepimiz bu yollardan geçiyoruz canım. 2 evladım çok şükür, çalışıyorum, eve de, çocuklara da yetişiyorum. Eşim çok yoğun çalıştığı için genelde çocuklar uyuduktan sonra eve geliyor. Her şey olacağına varır. Bu kadar çok düşünme

kızlar dün canım cok sıkıldı. daha dogrusu içime yine bir sıkıntı çöktü hüzünlendim (hiç aklımdan cıkmayan bir dert) sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki
en evimde olmam gereken dönemde çalışmam gerek.
yani inanın dün çok kötüydüm ne yapacagım sastım kaldım.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşinizin yaptığı maddi kayıpların nedeni nedir acaba

Bence yaşınızda hiçbir şey yok. Sizin yaşınızda olup, hala bekar olanlar var.
Bence kendinize zaman tanıyın. 3 sene çalışıp durumunuzu düzeltin. Birazda birikim yapın..
Sonra 2. bebeği düşünürsünüz..
3 SENE ÇALIŞTIKTAN SONRA MI YAPAYIM OLURMU DERSİNZ GEÇ olmasın
yaa.yoksa 3 yıl bize bayagı bişeler kazandıracak durumumuz düzelir o zamana borc biter
insallh agzınıza saglık kızlar valla yüzüm güldü keyfim yeirne geldi
allah razı olsun sizlerden

oncelıkle yaşınız açısından çok geç değil ancak istiyorsanız 2.çocugu cok ertelememenızde fayda var
ve çalışmak hamılelık ve cocuk bakmak acısından engel değil..
zaten hamıle kal,hamılelıgı geçir derken 1 yıl geçer sonrasındada dogum ıznıne cıkarsınız..bebegınıze bakabılecek birisi varsa ben olsam tekrar eve bile dönmem

inanmıyorum sana 39 yasında ikiz bebek peki normalmı tüp bebek mi
birde nasıl geçirdin ikiz hamilellikte calışmayı nasıl basardın USTA CHANG:)
neden çalışılamayacağını düşünüyorsun ki?
dedim ya sağlıklı bir gebelikse pekala çalışılıyor.
ama zor günlerim zor anlarım çok oldu elbet.

3 SENE ÇALIŞTIKTAN SONRA MI YAPAYIM OLURMU DERSİNZ GEÇ olmasın
yaa.yoksa 3 yıl bize bayagı bişeler kazandıracak durumumuz düzelir o zamana borc biter
insallh agzınıza saglık kızlar valla yüzüm güldü keyfim yeirne geldi
allah razı olsun sizlerden
neden olmasın canım. benim çok yakın arkadaşımın ablası 39 yaşında evlendi. 40 yaşında ilk çocuğu, 44 yaşında da ikinci çocuğunu doğurdu. Olmaz diye bir şey yok. Eğer adet görüyorsan, hamile kalma şansın her zaman var..

Hepimiz bu yollardan geçiyoruz canım. 2 evladım çok şükür, çalışıyorum, eve de, çocuklara da yetişiyorum. Eşim çok yoğun çalıştığı için genelde çocuklar uyuduktan sonra eve geliyor. Her şey olacağına varır. Bu kadar çok düşünme
yaaa hayattan kesitlere çok ihtiyacım vardı sagolun
evlatlarım için elimden geleni yaparım kendimide parcalarım
benim kaygım cocugum icin ve dogmayan hasret kaldıgım evladıgım icin
onlar için her seyi yaparım:temizlik::hamarat::spor::sampiyon:

kızlar dün canım cok sıkıldı. daha dogrusu içime yine bir sıkıntı çöktü hüzünlendim (hiç aklımdan cıkmayan bir dert) sizle paylaşmak isterim
ben 2 yıl calışmak ZORUNDAYIM eşimin yaptıgı maddi kayıplarımız yüzünden borclar yüzünden işimde allah yüzüme baktı da rahat bir işe denk geldim kızım birinci sınıfa gidiyor sistem iyi gidip geliyorum LAKİN
BENİM YAŞIM 34 (1982) dogumlyum kızım en fazla ben de tabiki ikinci bir çocugum olsun istiyorum.o kadar zor bir durumdayımki yasım geciyor calışmamda lazım iki arada bir derede kaldım.düşün düşün başım dün catlıyordu eve gittim ki

33 yaşındayım, daha ilk çocuk için deniyoruz. İkinciyi de istiyorum. Lütfen çok geç kalınmış olarak düşünmeyin. 1 yıl çalışın öbür 1 yılı da hamile geçirirsiniz. Sonra da ücretli doğum izni üzerine ister ücretsiz alır ister işten ayrılırsınız. Ki emin olun çalışıp da çocuk doğuran bir sürü insan da var.

Canim bebek rizkiyla gelir bu bi gercek Allah yardim eder bukadar sıkıntı yapma yani nasibin varsa cocugunda olur isinede devam edersin

burda kadınlar 40ından sonra ilk çocuğunu doğuruyoru. siz neyi dert ediyosunuz.
tamam abarttım ama yaşınız o kadar geçmiyo. by kadar büyütmeyin gözünüzde

32 yaşında ilk doğumu yaptım 9 ay önce. henüz çok gençsiniz ve şükredin evlat sevgisini tatmışsınız.
biraz daha toparlayın zaten 9 ayı düşersek, 15 ay gibi bir süre hem işe, ortama alışırsınız. hem borç öder, kenara para atarsınız doğacak bebek için. sigortanız olur. doğumdan sonra raporlusunuz zaten. 4 aylık analık ödeneği de belirli şartlarda alınıyor. Prim gün sayısı vs önemli. bunları araştırın.

Şu an isterim ki 3-4 çocuğum olsun, hepsiyle yatıp yuvarlanayım.
öyle seviyorum çocuk evin neşesi. ama istemek yetmiyor. İlgisi bakımı vs.. hesap etmek ve gerçekçi yaklaşmak da gerekiyor.
şimdi tekrar düşünebilirsiniz.. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin

32 yaşında ilk doğumu yaptım 9 ay önce. henüz çok gençsiniz ve şükredin evlat sevgisini tatmışsınız.
biraz daha toparlayın zaten 9 ayı düşersek, 15 ay gibi bir süre hem işe, ortama alışırsınız. hem borç öder, kenara para atarsınız doğacak bebek için. sigortanız olur. doğumdan sonra raporlusunuz zaten. 4 aylık analık ödeneği de belirli şartlarda alınıyor. Prim gün sayısı vs önemli. bunları araştırın.

Şu an isterim ki 3-4 çocuğum olsun, hepsiyle yatıp yuvarlanayım.
öyle seviyorum çocuk evin neşesi. ama istemek yetmiyor. İlgisi bakımı vs.. hesap etmek ve gerçekçi yaklaşmak da gerekiyor.
şimdi tekrar düşünebilirsiniz.. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin
allah bagıslasın sizinkinide
bana bir cesaret geldi sagolun hepiniz
birde dogum sonrası maas nasıl alınıyor her ay yatıyormu toplumu

sagolun yaa abrttım mı dersinz iyi bakalım szilerin dedigi gibi olsun
etrafında çalışan hamile yok mu hiç?
ailende veya?
yakınen bi gözlemlesen.
yaşın küçük değil.
üstesinden gelebilirsin pekala.
hayata karşı korkak durmamak lazım canım:))
kişilik olarak çok mızmız nazlı çıtkırıldım bişey değilsen pekala başarırsın.
ama eğer öyleysen de zaten 2 çocuğa da bakamazssın:))

Back
X