Her insan farklıdır her ilişkide. Arabası yok diye illa ezik hissedecek diyemeyiz eski eşinizle alakalı bir durumdu bu. Genellemeyi doğru bulmuyorum eğer korkunuz buysa ama sanki 60 aya ancak alır diyerek kendinizinde daha iyi şartlarda birini hayatınıza almak istediğinizi düşündürüyorsunuz bu yüzden böyle yorumlar aldınız. Kimse kınayamaz herkesin isteği farklıdır bence maddiyat sizin için önemliyse hiç görüşmeyin. Benim açımdan değil o kendini kötü hisseder diyorsanız korkunuz buysa şans verin herkes aynı değil derim. Bende eşimden fazla kazanıyorum arabayı evlenince aldık ama benim birikimle. Eşimin katkısı çok az olabildi. Ben kamudayım o özelde. Tanıştığımızda iki yıllık mezundu dört yıla tamamladı evlendiğimizde. O sırada bende yüksek lisans yaptım en büyük destekçim eşimdi hep diyorum ona da , bence fazla kazanmam seni mutlu bile etmeli. Bana bir şey olsa çocuklarıma iyi bakar eşim diye gözün arkada kalmaz diyorum. Siz onu kötü hissettirmezseniz bence sorun çıkmayabilir doğru kişiyse