Maddiyat olunca akıllı, Duygusal olunca idrak yolları tıkalı

güzel fikir
ama ben onları pek rahat gördüm
he he deyip yapmazlar
sonucu burayada yazın lütfen
merak içindeyim =)
Çok etliye Sütlüye karışmadan çözmek için yolu buldum. Daha doğrusu benim kendi abim buldu. Aklına çok inanırım zaten.

İnstagramda olmaz ama Fb ta işe yarar.
Şimdi Fb de aile kaydı olunca her yaptığınız otomatik ve karşılıklı olarak bildirime düşüyor. Dolayısıyla siz sayfasına özellikle bakmasına dahi gerek olmadan makina ötüp bilmem kim yengenizi abinizin şu fotosu TAG ladı diyor. Yada bilmem kim seninkilerle birlikte yer bildirimi yaptı diyor
Ve sen çarşaf gibi foto ile burun buruna geliyorsunuz. Birde,
FB otomatik olarak sizin baktığınız kişilerin sf larını kaydedip, anasayfaya çakıyormuş. Ama bu kişileri güncelleme için kapattığım da ve takipte çıkarınca (yani akrabam kalsın ama takip etme)
Neyse ne arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalnadan ne de başka birşey. Tabi karşı tarafta bunu farketmiyor.

Güncelleme alamayacağı için ve dur ben bi yengemin teyzesinin sayfasına bakıyım da diyecek hali de yok. Demez de zaten hadi dese bu yorgunlukla, üşenir. Eee 15 gün daha böyle çalışacak. Sonrada yazlık sezonu kapanır. Kışın benimkiler gitse de, densiz, misafirler o kadar sık gitmez.

É bizde bu canları kışın nasılsa yüzyüze görücez o zaman uyarmak daha iyi olur. Bir kırgınlık alınganlık olursa anında toparlarız.
Diye düşündüm.
Bence bir gideri var, ne dersiniz.

Bu arada, Gece benim adam eve, geldiğinde dur sana çay yaptım, havalar serinledi napcan pcyi
hadi balkonda 2 el tavla atalım.
Hem bütün gün seni çok özledin iki laf Ederiz diyerek.
Virajı on numara almış bulunuyorum canlarım. Nasıl

Unutmadan ben kazandım :-)

Yaa okadar para ver aidata eltinin sülalesi dolsun ? Bence gelenlerden kira alın aidatta kendiliğinde. Çıkar
Fotoraf yasak olmak kaydıyla :)
Hmmm fena fikir değil,
Yazın bazı döneminde kişi sayısına göre kar elde edip, annemle babamın hayrına2 çocukğa burs bile verebilirim.
Ama foto yasak değil lütfen, amerikan mutfak tezgahı ve barbekü önü cısssss

Konuyu buradan gören, bizi diktatör sanacak

Onu önermiştik 1 sene önce falan.
eltim evet satalım. Bilmem nereden alalım demişti.
Orası nerede dedim.
Annemin yazlığının olduğu tatil kasabası dedi.(üstelik yine oturdukları yere yakın)

Bende madem orada gidecek yeriniz var, bir tane yeter,
lütfen orta bir yerden uygun birşey bakalım dedim.
hala ama çok güzel sahili var diyorlar.
İdrakyollarıiltihabı diye kullanıcı vardı, o geldi aklıma. Çok esprili kızdı. afiyettedir inşallah :-)
O kullanıcıyı tanımam ama şunu söyliyim ileriki yıllarda bu olaylar çok büyük kavgalara sebeb olacakmış gibi hissediyorum aynı şeyi bizde yıllar önce amcamlar la yaşadık Bodrum'da yazlığımız vardı sonu kötü bitti yazlık satıldı 2 farklı yazlık alındı evler ayrıldı huzur geldi

Çok etliye Sütlüye karışmadan çözmek için yolu buldum. Daha doğrusu benim kendi abim buldu. Aklına çok inanırım zaten.

İnstagramda olmaz ama Fb ta işe yarar.
Şimdi Fb de aile kaydı olunca her yaptığınız otomatik ve karşılıklı olarak bildirime düşüyor. Dolayısıyla siz sayfasına özellikle bakmasına dahi gerek olmadan makina ötüp bilmem kim yengenizi abinizin şu fotosu TAG ladı diyor. Yada bilmem kim seninkilerle birlikte yer bildirimi yaptı diyor
Ve sen çarşaf gibi foto ile burun buruna geliyorsunuz. Birde,
FB otomatik olarak sizin baktığınız kişilerin sf larını kaydedip, anasayfaya çakıyormuş. Ama bu kişileri güncelleme için kapattığım da ve takipte çıkarınca (yani akrabam kalsın ama takip etme)
Neyse ne arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalnadan ne de başka birşey. Tabi karşı tarafta bunu farketmiyor.

Güncelleme alamayacağı için ve dur ben bi yengemin teyzesinin sayfasına bakıyım da diyecek hali de yok. Demez de zaten hadi dese bu yorgunlukla, üşenir. Eee 15 gün daha böyle çalışacak. Sonrada yazlık sezonu kapanır. Kışın benimkiler gitse de, densiz, misafirler o kadar sık gitmez.

É bizde bu canları kışın nasılsa yüzyüze görücez o zaman uyarmak daha iyi olur. Bir kırgınlık alınganlık olursa anında toparlarız.
Diye düşündüm.
Bence bir gideri var, ne dersiniz.
olabilir canım
nasılsa görücez derken aynı şehirde oturmuyor musunuz?

O kullanıcıyı tanımam ama şunu söyliyim ileriki yıllarda bu olaylar çok büyük kavgalara sebeb olacakmış gibi hissediyorum aynı şeyi bizde yıllar önce amcamlar la yaşadık Bodrum'da yazlığımız vardı sonu kötü bitti yazlık satıldı 2 farklı yazlık alındı evler ayrıldı huzur geldi
Aslında çoğu aile için olması gereken o. Çünkü beklenti olmazsa, alınganlık da olmaz.
mesela, ben bu kızı severim.
Bir çok konu da bakış açımız da aynı. Hatta bazen benim yaşadığım ''tek akraba aman kırılmasın sendromu''nun onun da yaşadığını farkediyorum. Fakat aile yapımız, düşüncelerimiz, zevklerimiz, olaylara tavrımız birbirinden çok farklı,

dolayısıyla; ister istemez alınganlıklar yaşanabiliyor.
Biz evin geleceği için daha önce konuştuk. Hatta abim, bir incelik yapıp; direk bana sordu ne yapalım diye.
Bende şuan hepimizin maddi durumu belli, ilerde çok daha iyi olacak inanıyorum ama yine de her yıl öyle otelde 15 gün tatil yapacak paramız olmayabilir, günün birinde çocuklarımız olur ve onlara hava değişimi lazım. bu kaçınılmaz, dolayısıyla kendimizi toplayana kadar ne çok masraf yapalım, ne de satalım demiştim. Sonrasında gidip orta bir yerden alırız.
Zaten biz kaç yılda bir geliriz, Ama lütfen bir şey yaparken haber verin.

Bunu da şundan dolayı söyledim. Ben çocukluğumdan beri eve bir çöp alınsa, çocuklar bunu sevdiniz mi?
''o rengi mi alalım bu rengi mi'' diyen bir anne ile büyüdüm.
Sonuç olarak, benimle alakalı olan bir şeyde sorulmadığında çok gıcık oluyorum.Onlar da tabi tabi dediler.

Hop 6 ay sonra eve tadilat gerekti. Sonradan bir gördük ki.
AMAN ALLAHIM duvarlar kırmızı. hatta her şey kırmızı. :KK57::KK57::KK57:
Evde tekstil ürünü hariç, ev de, kırmızıdan nefret ederim.
İçim bayılır, ruhum sıkılır, sinirlerim bozulur.
Bir boğa dan beter olurum. Üstelik sigarayı da yeni bırakmışım.
Ve ayrıca biliyorum bizim kız kırmızıya bayılır.
2 gün bakmamaya çalıştım, 3. gün ya bu simli beyazların bir gideri var hatta bak, evi ne güzel açmış,
ay bu kırmızılar için de keşke bi soraydınız, diyebildim.
Anlamadı tabi. Zaten anlasın diye değil; içimde kalmasın diye.
Dediğim gibi yapı meselesi. Anlaşılmayacak olduktan sonra tartışmanın, laf sokmanın anlamı yok.
Bu ortamı germekten başka bir işe yaramaz.
Şimdi benim adam, bütün yaz her boşlukta bir gidelim dedi. Ben yok, bilmem nerede 2 günlük bir şey ayarladım. Yok yakın yerlerde kısa süreliğine bir yer kiralayalım, Bak buranın denizi turkuazmış, sen bayılırsın diyorum.
Bu manzarada soğuk bir malt ne süper olur.:KK50:Diye mevzu değiştiriyorum.
Off bu renk, benim için sinek savar kadar etkili.
RAB bim savarılıyorum...:63::63::63::63:

Aslında çoğu aile için olması gereken o. Çünkü beklenti olmazsa, alınganlık da olmaz.
mesela, ben bu kızı severim.
Bir çok konu da bakış açımız da aynı. Hatta bazen benim yaşadığım ''tek akraba aman kırılmasın sendromu''nun onun da yaşadığını farkediyorum. Fakat aile yapımız, düşüncelerimiz, zevklerimiz, olaylara tavrımız birbirinden çok farklı,

dolayısıyla; ister istemez alınganlıklar yaşanabiliyor.
Biz evin geleceği için daha önce konuştuk. Hatta abim, bir incelik yapıp; direk bana sordu ne yapalım diye.
Bende şuan hepimizin maddi durumu belli, ilerde çok daha iyi olacak inanıyorum ama yine de her yıl öyle otelde 15 gün tatil yapacak paramız olmayabilir, günün birinde çocuklarımız olur ve onlara hava değişimi lazım. bu kaçınılmaz, dolayısıyla kendimizi toplayana kadar ne çok masraf yapalım, ne de satalım demiştim. Sonrasında gidip orta bir yerden alırız.
Zaten biz kaç yılda bir geliriz, Ama lütfen bir şey yaparken haber verin.

Bunu da şundan dolayı söyledim. Ben çocukluğumdan beri eve bir çöp alınsa, çocuklar bunu sevdiniz mi?
''o rengi mi alalım bu rengi mi'' diyen bir anne ile büyüdüm.
Sonuç olarak, benimle alakalı olan bir şeyde sorulmadığında çok gıcık oluyorum.Onlar da tabi tabi dediler.

Hop 6 ay sonra eve tadilat gerekti. Sonradan bir gördük ki.
AMAN ALLAHIM duvarlar kırmızı. hatta her şey kırmızı. :KK57::KK57::KK57:
Evde tekstil ürünü hariç, ev de, kırmızıdan nefret ederim.
İçim bayılır, ruhum sıkılır, sinirlerim bozulur.
Bir boğa dan beter olurum. Üstelik sigarayı da yeni bırakmışım.
Ve ayrıca biliyorum bizim kız kırmızıya bayılır.
2 gün bakmamaya çalıştım, 3. gün ya bu simli beyazların bir gideri var hatta bak, evi ne güzel açmış,
ay bu kırmızılar için de keşke bi soraydınız, diyebildim.
Anlamadı tabi. Zaten anlasın diye değil; içimde kalmasın diye.
Dediğim gibi yapı meselesi. Anlaşılmayacak olduktan sonra tartışmanın, laf sokmanın anlamı yok.
Bu ortamı germekten başka bir işe yaramaz.
Şimdi benim adam, bütün yaz her boşlukta bir gidelim dedi. Ben yok, bilmem nerede 2 günlük bir şey ayarladım. Yok yakın yerlerde kısa süreliğine bir yer kiralayalım, Bak buranın denizi turkuazmış, sen bayılırsın diyorum.
Bu manzarada soğuk bir malt ne süper olur.:KK50:Diye mevzu değiştiriyorum.
Off bu renk, benim için sinek savar kadar etkili.
RAB bim savarılıyorum...:63::63::63::63:
ayyy bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa umarım en kısa sürede kendinize ait bir yazlık almayı allah nasib eder ve bu terbiyesizliklerden kurtulursunuz çünkü ortak hak olan mülklerde kimse kimseye sormadan çivi bile çakmamalı ..heleki duvar rengi .. çok ama çok ayıp

ayyy bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa umarım en kısa sürede kendinize ait bir yazlık almayı allah nasib eder ve bu terbiyesizliklerden kurtulursunuz çünkü ortak hak olan mülklerde kimse kimseye sormadan çivi bile çakmamalı ..heleki duvar rengi .. çok ama çok ayıp
Amin Allah her isteyene daha iyilerini versin. De terbiyesizlik demiyelim, alışkanlık farkı diyelim. Ben ne olursa olsun sorardım, çünkü benim ailem için ''senin fikrini önemsiyorum'' demenin yolların biridir, bu.
Ancak her aile böyle değil.
Onlar için kim yapıyorsa o karar verir. Değişim çoğu zaman yavaş yavaş olur...
Neyse nasılsa bir sonraki badana zamanına, az kaldı. Bu sefer de bir tarafı pamuk şekeri diğer tarafı da yalın beyaz veya kum beji yaparız.
Ohhh soft, sade, aydınlık. Bak bak doyama... MİSSSSS :-)

Back
X