- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi NickimiKediYediA_A
Çok etliye Sütlüye karışmadan çözmek için yolu buldum. Daha doğrusu benim kendi abim buldu. Aklına çok inanırım zaten.güzel fikir
ama ben onları pek rahat gördüm
he he deyip yapmazlar
sonucu burayada yazın lütfen
merak içindeyim =)
İnstagramda olmaz ama Fb ta işe yarar.
Şimdi Fb de aile kaydı olunca her yaptığınız otomatik ve karşılıklı olarak bildirime düşüyor. Dolayısıyla siz sayfasına özellikle bakmasına dahi gerek olmadan makina ötüp bilmem kim yengenizi abinizin şu fotosu TAG ladı diyor. Yada bilmem kim seninkilerle birlikte yer bildirimi yaptı diyor
Ve sen çarşaf gibi foto ile burun buruna geliyorsunuz. Birde,
FB otomatik olarak sizin baktığınız kişilerin sf larını kaydedip, anasayfaya çakıyormuş. Ama bu kişileri güncelleme için kapattığım da ve takipte çıkarınca (yani akrabam kalsın ama takip etme)
Neyse ne arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalnadan ne de başka birşey. Tabi karşı tarafta bunu farketmiyor.
Güncelleme alamayacağı için ve dur ben bi yengemin teyzesinin sayfasına bakıyım da diyecek hali de yok. Demez de zaten hadi dese bu yorgunlukla, üşenir. Eee 15 gün daha böyle çalışacak. Sonrada yazlık sezonu kapanır. Kışın benimkiler gitse de, densiz, misafirler o kadar sık gitmez.
É bizde bu canları kışın nasılsa yüzyüze görücez o zaman uyarmak daha iyi olur. Bir kırgınlık alınganlık olursa anında toparlarız.
Diye düşündüm.
Bence bir gideri var, ne dersiniz.