Maddiyat olunca akıllı, Duygusal olunca idrak yolları tıkalı

Peki cok mudahele etmiyo musun kocana? Yani abisiyle konusmak ona duser, ne konusayim diyosun sanki velisi gibi mesela. Ya da facebookuna girip onlari arkadasliktan mi cikarayim diyorsun vs. Sence bu kadar esin adina hareket etmen dogru mu?
Tabiki ediyorum. Bırak boşver diye. Ayrıca ilişkimiz. Aramızdaki ilişki, öyle abi kardeş, elti vs gibi değil. Arkadaş dost ilişkisi. Ve tabiki fb silmek şakaydı. 2 resim için bunu yapmam delilik olur.

Normal derken? Kim sevdiği bir insan tarafından uyarıldığında, ne kadar saçma olursa olsun o uyarıyı dikkate almak istemez. kaldı ki onlar nasıl bizim için tekse bizde onlar için tekiz. Ben burada eşim de abisi de üzülmesin diye karın ağrısı çekiyorken. hele
Bir de Psikolojik yardım almalı demek başka, anormal tedvi olsun demek başka. Şeytan ayrıntıda gizli bence dikkatli yazmalısınız!!!

Karsindakine seytan demekle laf yapistirmis olunmuyor... zekice ve sakince cevap verirsin, lafi yapistirmis olursun :KK14:

Tabiki ediyorum. Bırak boşver diye. Ayrıca ilişkimiz. Aramızdaki ilişki, öyle abi kardeş, elti vs gibi değil. Arkadaş dost ilişkisi. Ve tabiki fb silmek şakaydı. 2 resim için bunu yapmam delilik olur.
Hmm anladim.. Yine de bana en dogrusu konusmamak ve esinin bu duruma alisip travmayi atlatmasi gibi geliyor, illa konusulacaksa da iki erkek kardes konusmali..

Hmm anladim.. Yine de bana en dogrusu konusmamak ve esinin bu duruma alisip travmayi atlatmasi gibi geliyor, illa konusulacaksa da iki erkek kardes konusmali..
Doğru söylüyorsun. Zaten Farkedince öyle yapar yada amaan boşver der. Ama, o ana kadar homurdanacağı zamanı kurtarmaya çalışmak. Ve tabi ki tekrarının olmasını engelleyebilir miyim acaba diye düşünmek.
Konu açmayı sesli düşünmek ve fikir almak olarak varsayın...

Açıkça söyle kaldırsınlar
Kötü olacak, tartışacak bir şey yok
Abisine söyleyin
Eşinin hassasiyeti çok normal
Ben kedim öldükten sonra yazlık evimize adım atamıyorum 4 yıldır
Çok severdi oradaki bahçeyi
İnsanın canı yanıyor
Bir kaç resmi de göstermesinler aleme, kardeşinden kıymetli mi ?

buradaki hassasiyetimin sebebi bu zaten. Benim kardeşim beni bu şekilde uyarsaydı,
ben milleti uyarmaktan helak olurdum. Aman dikkat et kırılmasın bir daha diye.
Burada parayı veririm foto çektirmem diye yazılmış. Ama mevzu o değil. Mevzu, Bizim üstümüze düşeni yapmamız. Onların en ufak bir isteği anlamamaları...
Tuhaf bir istek belki ama olsun...

ilişkileriniz iyimiş ama eşiniz ve siz iyi insanlar olduğunuz için iyi.... sizin gibi insanlarla kim nasıl kötü olabilir ki zaten??? eşinizin hassas bi noktası varsa bi zahmet dikkat etsinler yaa.. ayrıca ben olsam kirasını ortak ödediğim bi yazlıkta eltim 1 hafta kalırken tüm yazı geçirmeye utanırım.... bence bu da bir mesele... adamlar rahata alışmış.... yarısı ödeniyorsa yazın 1 ay siz kalın 1 ay onlar.... 1 hafta kalacaksınız diye tonla para dökmenin alemi yok

Kullaniliyorsunuz farkindamisiniz ve bunu normal olarak karsiliyorsunuz, bence bu daha büyük bi sorun, aramiz iyi diyorsunuzda tabii ki iyi olur, parayi sayan siz düdügü calan onlar....ekmek elden su gölden ohhhh ne güzel... Siz rahatsiz degilseniz sizin bileceginiz is tabii ki ama kücük bi ricanizi bile dikkate almiyorlar, yani sizi tinlamiyorlar, siz niye onlara bu iyiligi yapiyorsunuz ki? Hakkinizi onlara devredin alin paranizi bakin keyfinize... Esinizde cok abartiyor bence, tamam hatirasi var anne babasini hatirliyor ama madem onlarin kullanmasina izin veriyorsunuz, rahat etmeleri icin onca para ödüyorsunuz ozaman kullanirlar tabiii, yazlik bu yemek mangal yapilmasin mi? Haaa yapsinlar ama foto koymasinlar diyceksiniz, bu nasil bi mantik koymasalar bile oralari kullandiklari apacik ortada degil mi? Yani o resimler olsada olmasada rahatsiz olmasi lazim, pek bi mantiksiz geldi bana...:KK14:

ilişkileriniz iyimiş ama eşiniz ve siz iyi insanlar olduğunuz için iyi.... sizin gibi insanlarla kim nasıl kötü olabilir ki zaten??? eşinizin hassas bi noktası varsa bi zahmet dikkat etsinler yaa.. ayrıca ben olsam kirasını ortak ödediğim bi yazlıkta eltim 1 hafta kalırken tüm yazı geçirmeye utanırım.... bence bu da bir mesele... adamlar rahata alışmış.... yarısı ödeniyorsa yazın 1 ay siz kalın 1 ay onlar.... 1 hafta kalacaksınız diye tonla para dökmenin alemi yok
Yok canım kira değil aidat.
Bir ev var onlara yakın, onlar gidiyorlar. Bundan utanılması gereken hiç bişey yok.
Belki de ben konunun maddi kısmını da yazdığım için ayıp ediyorum.
Hem kalmasalar ne olacak ki.
Boş kalacak. Onun kime yararı olur.
E ailesi kızın çok kalabalık, gelmesinler diyecek hali yok ki. Millet gidiyor haliyle.
Gidince de fotolar yağmaya başlıyor bunda da sorun yok. Ama mutfak barbekü cıssss :-)
orada sorun var.
Benim adam her adam gibi bazı konularda çok çocuk olabiliyor.
Dayanamıyor görmeye, homurdanmasa da anlaşılıyor gözünden üzüldüğü.
Bende eşimin böyle ufak bir şeye üzülmesine üzülüyorum.
Belki fikir çıkar diye yazdım zaten.
Bir nabız ölçmek gibi düşün.
Yoksa dediğim gibi umursamayacağım insan olsalar vay hallerine :KK14:

Kullaniliyorsunuz farkindamisiniz ve bunu normal olarak karsiliyorsunuz, bence bu daha büyük bi sorun, aramiz iyi diyorsunuzda tabii ki iyi olur, parayi sayan siz düdügü calan onlar....ekmek elden su gölden ohhhh ne güzel... Siz rahatsiz degilseniz sizin bileceginiz is tabii ki ama kücük bi ricanizi bile dikkate almiyorlar, yani sizi tinlamiyorlar, siz niye onlara bu iyiligi yapiyorsunuz ki? Hakkinizi onlara devredin alin paranizi bakin keyfinize... Esinizde cok abartiyor bence, tamam hatirasi var anne babasini hatirliyor ama madem onlarin kullanmasina izin veriyorsunuz, rahat etmeleri icin onca para ödüyorsunuz ozaman kullanirlar tabiii, yazlik bu yemek mangal yapilmasin mi? Haaa yapsinlar ama foto koymasinlar diyceksiniz, bu nasil bi mantik koymasalar bile oralari kullandiklari apacik ortada degil mi? Yani o resimler olsada olmasada rahatsiz olmasi lazim, pek bi mantiksiz geldi bana...:KK14:

Para mevzuna gelince ya eşit bölünüyor ya da duruma göre tek taraf karşılanıyor. ortak yer olunca, masrafı da ortak kanuna göre. o yüzden dert değil.
Evet koymazlarsa, umrumuzda olmuyor. Tabiki biliyoruz kullanıyorlar. Ve tabiki yiyip içiyorlar.
Normali de bu zaten. Görmeyince amaan diyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar.
Lakin her insanın küçük büyük takıntısı var.
Evet bunların çoğu çok saçma olabiliyor bazen.
Şöyle düşünün.
Diyelim ki; sizin burnunu karıştıran çocuklara takıntınız var. Ve yiğeniniz yapıyorken annesi gidip fotosunu çekip sizi etiketliyor. Şimdi FB ta gören herhangi biri buna ''ayyy köftehor ne yaptın sen ayy ayy tipe bak'' der.
Siz bu ne kaldır bunu dersiniz. Doğal olarak. Kızabilirsiniz ya da en azından evde kendi kendinize homurdanırsınız, Benim kardeşim benim hassasiyetimi bilmiyor mu? Neden beni önemsemedi diye. Oysa her çocuk kurcalar, normaldir.
Edit: İç dünyam örneğime yansımış.... :-p

Para mevzuna gelince ya eşit bölünüyor ya da duruma göre tek taraf karşılanıyor. ortak yer olunca, masrafı da ortak kanuna göre. o yüzden dert değil.
Evet koymazlarsa, umrumuzda olmuyor. Tabiki biliyoruz kullanıyorlar. Ve tabiki yiyip içiyorlar.
Normali de bu zaten. Görmeyince amaan diyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar.
Lakin her insanın küçük büyük takıntısı var.
Evet bunların çoğu çok saçma olabiliyor bazen.
Şöyle düşünün.
Diyelim ki; sizin burnunu karıştıran çocuklara takıntınız var. Ve yiğeniniz yapıyorken annesi gidip fotosunu çekip sizi etiketliyor. Şimdi FB ta gören herhangi biri buna ''ayyy köftehor ne yaptın sen ayy ayy tipe bak'' der.
Siz bu ne kaldır bunu dersiniz. Doğal olarak. Kızabilirsiniz ya da en azından evde kendi kendinize homurdanırsınız, Benim kardeşim benim hassasiyetimi bilmiyor mu? Neden beni önemsemedi diye. Oysa her çocuk kurcalar, normaldir.
Edit: İç dünyam örneğime yansımış.... :p
Iiiiyyyyy örnegi gecelim :KK31: Anlaya biliyorum sizi ama dedigim gibi siz bukadar fedakarlik yaparken onlar sizin bi ricanizi görmezden geliyorsalar, bu hic hos degil, bence buna takilmali...onlar orda olduklari sürecte fb den engelleyin, nediyim sonra kaldirirsiniz yine engeli...:ssz:

Bu kadar zor olmamalı bir insanın hassas olduğu konuda dikkatli olmak ama işte düşüncesiz olmak daha kolay geliyor heralde
Düşüncesiz demiyorum, ama evet bir sakarlık oluğu da aşikar.
Çok kendi dünyalarındalar. Yanlış anlama, öyle saygısızlık olur falan diye de değil, seviyorum onları, ondan bu kadar ıkınma sıkılma halleri.
Ama kocamı da çok seviyorum. Yeni de kürtaj olmak zorunda kaldım, ikimiz de çok hassasken ekstra her şey gözünde büyüyor. dolayısıyla benimde...

Iiiiyyyyy örnegi gecelim :KK31: Anlaya biliyorum sizi ama dedigim gibi siz bukadar fedakarlik yaparken onlar sizin bi ricanizi görmezden geliyorsalar, bu hic hos degil, bence buna takilmali...onlar orda olduklari sürecte fb den engelleyin, nediyim sonra kaldirirsiniz yine engeli...:KK14:

Ayyy Hakikaten
Hakkınızı helal edin artık :-)
o cevapla tuşuna bastıkdan sonra, upppss demek var yaaaa...
İşte öyle birşey...:KK31:

Düşüncesiz demiyorum, ama evet bir sakarlık oluğu da aşikar.
Çok kendi dünyalarındalar. Yanlış anlama, öyle saygısızlık olur falan diye de değil, seviyorum onları, ondan bu kadar ıkınma sıkılma halleri.
Ama kocamı da çok seviyorum. Yeni de kürtaj olmak zorunda kaldım, ikimiz de çok hassasken ekstra her şey gözünde büyüyor. dolayısıyla benimde...

Anlayışınıza hayran kalmamak elde değil . Bir başkası olsa o evle ilgili her şeyi sorun ederdi ama siz düşüncesizliği bile yakıştıramıyor sunuz onlara .
Sizin gibi insanlar bu forumda çoğalır umarım :KK68:

siz söyledikce inadına yapıyolar bence.en iyisi faceden silin ve görmeyin.onlarda sizin arkadaşlıktan çıktığınızı görürlerse foto paylaşmayı bırakacaklar.ben burdan onların sadece sizi sinirlendirmek,kızdırmak için yaptığını düşünüyorum.
eşin sinirlenmekte haklı valla.

Back
X