Lekeler, Çiller Madêcassol (sivilce Lekeleri,çatlaklar,yaralar...)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
evet arkadaşlar bir hafta falan kullandım kremi yumuşacık yaptı bunun yanısıra cildimde alerji yaptı maalesef minik sivilce gibi bişeyler oluştu bazı yerlerde.yanaklarım hafif şişti yanakları çökük olanlar kullanabilir benim yanaklarım yeterince var zaten:1rolleyes:

ewet ya bende de cok kotu etkıler bıraktı ben ıgnelı epılasyon yaptıırıyorum ve yaralarım hemn gecmıodu once bepanten kullanmaya basladım zor gecsede o kadar kotu gorunmuodu en azından kızarık degıldı yuzum ardından medecasol kullandım bı anda yuzum kıpkırmızı oldu hemn eczaneye gttım ve exepıdermıs aldım o da daha kotu yaptı ya artık okula gıdemıyorum bunun yuzunden psıkolojım alt ust oldu guzel oluym derken mahvettım kendımı ya bılen bırı varsa noolur aydınlatsın benı cıldırcam artık

kızlar ben sivilcelerimin üstüne acnelyse kullandım yalnız yatarken sürüyodum sıcaktan heraldeyanaklardan akmış dudak kenarlarıma kadar.dudağımın iki kenarı yırtılıcak gibiydi açamıyodum valla.madecassol sürdüm yine iyi geldi valla kızlar iki gece üst üste sürdüm üçüncü gün bişey kalmadı.çok feciydi yani ağzımı açamıyodum ama kurtuldum

ülkem sen rizede oturuyorsun galiba.öyle yazıyor profilinde. bende rizedeyim. hangi güzellik uzmanına gittin ve seans ücretleri nekadar yazabilirmisin.

ben bepantene plusla madecassolu bir süredir karıştırıp kullanıyorum belirgin birşey olursa yazarım

daha yeni başladım hemen sonuç alınır mı? şunu söyleyeyim olumsuz birşey yok şükür :)

bu bephantene plus ı benim kuzenim bebeğinin pişiğine kullanıyor,hiç bir kremle kıyaslayamam dedi.hatta geceleri yatmadan kendisi de sürüyormuş yüzüne.ben biraz daha araştırıp denemyi düşünüyorum

Kızlar benimde lekelerim bacaklarımda..genelde batıklardan oldu ama benimde suçum büyük durmadan oynadım we şuan berbat durumdalar..acaba madecasol bu lekeleri de geçirirmiki?? başka bi sayfada batıklar için fucidini duymuştum onu kullanmayı düşünüyodum..bide madecasolun kremi we merhemi warmı bepantene de olduğu gibi??? warsa hangisini kullanmalıyım?

egzama ızlerınede ıyı gelırmı acaba guneş yanıgı gıbı yuzumdekıler

arkadaşlar istanbul eczanelerinde bu krem kalmamış.(şu an istanbuldayımda) :uhm:
Madêcassol krem arıyorum. çevrenizdeki eczanelerde siz bulabiliyormusunuz.
bulan arkadaşlar semt ve eczane ismini yazarmısınız. lütfennnn

canım zaten depolarda çok azmış bazı eczanalerde varmış her eczanede yokmuş..
bende bu kremi sivlcelerim için kullandım çok faydasını gördüm ama ben herzaman degil aralıklı kullanıyorum

bephantene merhem bephantene plus ve madecassol krem ayrıca bir ampul evigen e vitamini yani karıştırın ve mükemmel bir krem elde edin eller için çok yararlı lekeer içinde öyle benim yanık lekem bunlarla azaldı çok şükür

canm madecassol uretımden kalkmıs bosuna aramayın ben tanıdıktan numunesını aldm ama tam muadılı varmıs onu alın aslını kesınlıkle aramayın uretılmıyor

canm madecassol uretımden kalkmıs bosuna aramayın ben tanıdıktan numunesını aldm ama tam muadılı varmıs onu alın aslını kesınlıkle aramayın uretılmıyor

ben daha dün adlım canım eczaneden..
üretimi kalkmışsa benim aldığım neyin nesiifisfisfis

Arkadaşlar,madecassol ün tüylenmeye neden olduğunu yazmış bir arkadaşımız,kullanıp da böyle bir etkisini gören var mı?Ben 1 aydır nemlendirici yerine kullanıyorum ve çok memnunum aslında ,ama böyle bir etkisi varsa gerçekten diye korktum valla..

arkadaşlar cildim çok kurudu yüzüme kullansam sorun olurmu tüylenme yapıyo deyince korktum

Arkadaşlar merhaba,
benim cildimde yaklaşık 3-4 gündür sinirsel kaşıntılar oluştu. Bu kaşıntıların sonucunda da hafif kırmızı izler belirdi. Madecassol merhemi bu izlere sürsem bir faydasını görür müyüm? Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar belimde çatlaklar var ona iyi geliyormu bu krem?CADIARZU

ben 2ay sürdüm çatlaklarıma bir işe yaramadı...kıllanmada olmadı alerjide...ama kokusu hoş ve yumuşacık yapıo...bidaha kullanmayı düşünüyorum popomdaki çatlaklara..belki uzun süreli kullanımda etkilidr...ama umudum kalmadı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…