Madem gidecektin?

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Öncelikle herkese iyi akşamlar..
5 aydır bi çocukla konuşuyorduk, İyi niyetli.yalan söylemeyen,dürüst,temiz bir çocuktu. İlk zamanlar sevgili gözüyle bakmamıştım hiç. Daha sonralarda bende alışkanlık haline geldi. Hergün konuşmalar,tatlı kıskançlıklar falan derken sevgili olduk. Keşke olmasaydık..
Bir konu üzerine ben onu kıskanarak tartışma çıkardım. Fakat klasik sevgili atışmaları kötü bir laf çıkmadı ağzımızdan. Zaten çok küs kalanlardan değiliz. Olay olduktan sonra konuşmadık. 5 saat bekledim yazmasını yazmadı 10-15 derken biz 1 gün oyunca konuşmadık. yazmadı yazmadım. Dayanamadım ve ertesi gün yazdım. Soğuk uzak cevaplar. sonrasında tak Olmuyor diye bir mesaj .. :kızgın::kızgın: Çıldırıcam, nerede o ben asla onlar gibi olmayacağım asla bitmeyecek asla gitmeyeceğim lafları? O kadar kırıldım ki Daha fazla konuşmaya gerek yok Allaha emanet diye mesaj attım. Asıl nedenide merak ediyorum tabi. Dayanamadım sonra aslında söyleyecek çok şey var ama boşver diye mesaj attım. bana 'Peki' diye mesaj attı. Çıldırıcam bu kadar kolay bana bişey sormadan kendi kafasıyla bitirmesi beni çıldırtıyor. Bi taraftan kızarken diğer taraftan özlüyorum.:kızgın: Uzun oldu hakkınızı helal edin. Birilerine anlatıp rahatlamak istedim sadece..:KK42::KK42:

İş yerinden arkadaşlarıyla maç izlemeye gideceklerdi. Bunun evinde lig tv var diye bunda toplanmaya karar verdiler erkekli kızlı. Bende istemediğimi belirttim. sonuç geldiler tabi..
Sende gitseydin madem kızlarda geliyor.

1.si sen neden gitmedin ? Çağrılmadın mı ?

2.si ardından sorup , kurcalama garantisi % 90 ken ... o ilk olmuyor dediğinde tamam demek yerine ....o an sorsaydın .

3.sü gereksiz kıskançlıklar her ilişkiyi yıpratır . Bundan sonrası için tavsiye ...

Ve 4 bence onu bir daha arama .

1.si sen neden gitmedin ? Çağrılmadın mı ?

2.si ardından sorup , kurcalama garantisi % 90 ken ... o ilk olmuyor dediğinde tamam demek yerine ....o an sorsaydın .

3.sü gereksiz kıskançlıklar her ilişkiyi yıpratır . Bundan sonrası için tavsiye ...

Ve 4 bence onu bir daha arama .

Beni çağırmadı. Artık inanın o kadar kırıldım ki konuyu eşelemek beni daha çok üzücekti biliyorum cesaret edemedim. Gereksiz bi kıskançlıkmıydı? Daha birbirimizi göreceğimizi sanmıyorum zaten.

İlişki başlarında ben şöyleyim böyleyimde, deli gibi severimde asla bırakmamda, evlenince şöyle yaparım böyle yaparımdalarla beklentiyi maksimuma çıkarıyorlar. Belirli bir zaman geçtikten sonra ise -kızı kendine bağlayıp deli gibi aşık ettikten sonra- uzaklaşmalar, ama bu uzaklaşmayı asla kabul etmemeler inkar etmeler. Bir ima da bulunsan ne yani bana Güvenmiyor musun tripleri. Evlenmek be akıl karı gelmeyeye başladı bana valla. Kaçan kovalanır yapın diyenlerinde etkisiz olduğunu düşünüyorum çünkü gönül bu düşenmeden edemiyor çok zor onu yapmak. Size tek diyeceğim ilk zamanlar çok üzüleceksiniz, ya köşe bucak kaçıp ağlamaya yer arayacaksınız ya da ağlamamak için her gün bir arkadaşla vakit öldürecek düşünmemeye çalışacaksın. Ben ikincisini yapanlardanı. Ama ağlamak rahatlamaktır etkiyi daha hızlı azaltır diğeri bir kaçıştır ama geç ama erken o yaşlar gözünden dökülecektir...

Birini ayarlamışlardır. Eve getirmişlerdşr ve hatta bu yüzden onun evinde buşuşmuşlardır. Bi daha mesaj atma

Beni çağırmadı. Artık inanın o kadar kırıldım ki konuyu eşelemek beni daha çok üzücekti biliyorum cesaret edemedim. Gereksiz bi kıskançlıkmıydı? Daha birbirimizi göreceğimizi sanmıyorum zaten.

Hayır tabii ki eşelememek gerek .

Ama ardından eşelemiş .... aslında söylenecek çok şey var demişsin ya ...

Neyse olan olmuş.

Gereksiz kıskançlık olan onun arkadaşları ile planlarına müdahale etmem .

Hoş o da seni davet etseydi hiç fena olmazmış .

Ben sanırım toplanmalarına değilde davet edilmemeye takılırdım .

Bence de görüşmeyin zaten .

Ben böyle bir durumda kıskanmazdım ama kadınlar da varsa başka beni çağırmamasına alınabilirdim. Hatta kesin alınırdım bu doğru değildir belki. Ama böyle bir sebepten ve mesaj üzerinden bitebiliyorsa bu ilişki bence peşinden koşmayın, daha fazla bulunmaz Hint kumaşı sanar kendini.

Asıl yok ben onlara benzemem seni bırakmam senden vazgeçmem seni aldatmam diyenden kork sen ;) lafa değil icraata bakılır ;)

Bu kadar küçük bir konuyla buralara geliyorsa yarın öbür gün büyük bi olay olsa ne olacak pamuk ipliğine bağlıymış adam boşver sen de sal gitsin

O gruptan biriyle flörtlesmis olabilir.
Bir iliski böyle bi nedenden bitebilir mi sence ?
Ha nolur her zaman bu kıskançlığı yapmissindir biktirmissindir artık.

Back
X