- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Üzerinden 3 yıl geçmiş hiç deşme konuyu bence ama o gün ortalığı ayağa kaldirmaliydin bı ata sözü var ya gecti borun pazarı ... diye ayni o durumdasinHerkese iyi geceler. 6 senelik evliyim kayınvalidem oğlunu hep kıskandı hep laf soktu çok takılmadım. Ama bu son olay beni çok yaraladı. Daha 1 haftalık evliyken hastalandım kadın hastalığıydı çok zor günler geçirdim. Bu hastalığım bikaç kere daha tekrarlandı. Enson oğlum doğduktan sonra yine hastalandım ve en son seviyeye ulaşmıştı ameliyat olmam gerekiyordu ameliyat oldum. Hiç yatış yapılmadı hemen taburcu oldum (kayınvalidem çocuğuma ameliyat sırasında bakamayacağını söylediği için annem şehir dışından geldi apar topar çünkü anneme söylememiştim üzülmesin diye bu da ayrı bi sıkıcı durum ya neyse) Eve geldikten sonra çok şükür iyiydim evimde bi balkonumuz var 2 odayada açılıyo kayınvalidemle annem balkonda oturuyor. bende küçük odadaydım onlar görmedi benim orda olduğumu. Kayınvalidem anneme dediki madem kızın hastaydı neden oğluma verdin? Bu sözleri duydum ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yaklaşık 3 yıl oldu bu olay olalı ve ben unutamıyorum. onu sevemiyorum hep bir öfkem var ona karşı. Annesinin dediklerini eşimede söylemedim oda üzülmesin diye ama patlıcak gibiyim. Buraya yazıp iç dökmek istedim...
Onu her gördüğümde sözleri aklıma geliyor ve günüm mahvoluyo yarın iş var uyumam lazım banyoya girmem lazım ütü yapmam lazım ama sır bugün onu gördüm diye yine modum düştü uykum kaçtı ... öyle işteUnutamamak size zarar veriyor bence unutun..Ayrica sevmeseniz de olur sart mı..
hemen inkar eder ağlamalar bağırmalar çünkü buna benzer bişeyde yüzüne söylemiştim pişman etti söylediğimeHastalıklı bir zihin dahaonca zor şey yaşamışsınız destek olmuyorsun bari köstek olma. Siz moralinizi yüksek tutun elbette eşinizin aileside önemli ama önem verdikleri kadarr! Siz eşinizle olan durumunuza kendi sağlığınıza bakın zor olsada çok üzerinde durmamaya çalışın. Baktınız çok akliniza takiliyor kaynvalidenzle oturup konuşabilirsiniz ama konuşmaktan ne kadar anlar orası da tartışılır
bana onu dedikten sonra hem annemin hem benim içimi yaktıktan sonra kendide kötü hastalığa yakalandı maalesef oğluda (eşim)Kayınvalide çok mu sağlam?
Allah bilir dökülüyordur her yeri.
Önce kendine baksın.
Ben ameliyattan çıkmıştım hala narkozun etkisi vardı üzerimde annemse dediki ne demek kızın hastalıklı kimin ne zaman hastalancağı ne belliki kızım evlendikten sonra hastalandı zaten falan dediSizi anliyorum malesef bazi seyler unutulmuyor.
Esinizle araniz nasil ?
Mutluysaniz bosverin , hic deslemeyin .
Peki anneniz ne dedi. ? Ya.da siz neden o an cevap vermediniz?
Ay o zaman hiç açmayın bile ama işte insan hazmedemiyor bide eşinizin annesi olduğu gerçeği var ortada. Mesafeyi koruyup unutmaya çalışın iciniz zamanla soğur insallahhemen inkar eder ağlamalar bağırmalar çünkü buna benzer bişeyde yüzüne söylemiştim pişman etti söylediğime
Yaa bak işte Allahın sopası yok.bana onu dedikten sonra hem annemin hem benim içimi yaktıktan sonra kendide kötü hastalığa yakalandı maalesef oğluda (eşim)
Manyk kafam işte alışmışım her şeyi içime atmayıO an dank diye odadan çıkıp "bende sen gibi kötü zihniyetli bi kvm olcağını bilsem evlenmezdim emin ol" deseydin keşke.
Neden eşine söylemedin ve bunca zamandır içine attın? Kendine kötülük etmişsin resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?