Madem kızın hastaydı neden oğlumla evlendirdin diyen kayınvalide...

Arkadaş nasıl bukadar tutabiliyorsunuz içinizde size söylenilen bu tür şeyleri? 3 yıl olmuş ....Ben başka bir olaydan konuşulurken ve yalnızken lambur lumbur giriyorum ana meseleye .İçimde hiçbir şey de kalmıyor.Ondan sonra ayilana gazoz bayılana limon hiç sıkıntı değil benim için

Ben olsam hemen eşime söylerdim hiç tutmam içimde en azından destek olur bana yolsa kahrolurdum paylaşmasam belki de yanlış yaptığım ama huyum siz de unutun artık mesafeli görüşün olsun bitsin

Gecmis olsun insallah bir daha hastalanmazsiniz önümüzdeki gunlerde saglikli sihhatli mutlu ve huzurlu olursunuz oglunuzu da Allah bağışlasın uzun ömürler versin. Esinize de gecmis olsun.

Kizlar bakın biri size bir laf ediyorsa onun cevabını mutlaka verin o an veremiyorsaniz ya da olur ya insan afallar bazen kafasi durur sonra mutlaka laf arasinda soyleyin eger söyleyemiyorsaniz başkasına soyleyin anlatin
Kendi kul hakkiniza girmeyin
Konu sahibi sozum size degil yanlis anlamayin ama belki anneleriniz sizi "aman kizim saygili ol bosver cevap verme kızım sen sus bosver kizim" kodlariyla yetistirmis olabilir ama bunu devam ettirmeyin
Su sitede görüpte en sinir olduğum seyler koca ve ailesi konulari.
Yapmayin dinsizin hakkindan imansız gelir dunyaya bir kez geliyoruz onlar her zaman konusup huzurumuzu bozuyorlar ama biz bu hayati sadece 1 kez yaşıyoruz

Hayat insanin basina ne gelecegi belli olmaz kendisinin basina oyle bisey gelir ki sana muhtac olur.
Eşler de anneci oluyor bisey soylemeye gelmiyor hemen sen yanlis anlamissindir oluyo
Hic umursama ona inat ona ragmen mutlu ol evinde yuvanda

Duydugum gibi esime soyler kayinvalidenin suratina tukurur evden de defederdim

Çocukken gittigimiz bi dugundd gelin bayilmisti damat agza alinmayacam kufurlerle gelinin annesine hasta kixinj bana verdin diye bagiriyordu o geldi aklima

Kaynanani bosver sacmalamis onemli olan esin

Hastalik bu kimin basina ne gelecek ancak Allah bilir. Buyuk konuşmuş..... O da en basitinden hastalikli bir beyne sahip.

1 dakika sonrasının garantisinin olmadığı şu hayatta; başka insanların hastalıkları,engelleri ile ilgili böyle pervasız yorum yapan insanlardan nefret ederim.

Bunca yıl içinizde tutmasaydınız iyi olurdu.
Rahatlayacaksanız yüzüne vurun.
Yapamam diyorsanız unutun gitsin.
Çünkü onu sevmek zorunda değilsiniz.
Onu hiç kafanıza takmayın, umursamayın.
Allah onun da kalbine göre verir zaten!

Ben ameliyattan çıkmıştım hala narkozun etkisi vardı üzerimde annemse dediki ne demek kızın hastalıklı kimin ne zaman hastalancağı ne belliki kızım evlendikten sonra hastalandı zaten falan dedi
Bosver atma icine herseyi.
Vur yuzune pat pat. Densiz kadin, insanin ne zaman hastalanacagi belli olmaz.

Bir gün konuşurken sağlıkla ilgili bir konu açın ve şunu söyleyin sonrada ‘ hastalık da sağlık da biz insanlar için.siz ne dersiniz’

Sanki çok afedersiniz ama oğluna eş değil,eve sağılacak bir inek gözüyle görüyor gelini bazıları.Ne mi geçiyor ellerine? Bence hiç birşey.Sadece kendilerine duyulan sevgiyi/saygıyı yitiriyorlar hepsi bu

Cok iyisiniz, ben olsam kalabalik bir ortamda laf sokardim. Iyi benim gibi birine denk gelmemis

Aynen öyle doğu kültüründe büyüdüm ne dersen ne yaparsan hep ayıp derdi annem

Bence zaman aşımına uğramış bir mesele ..durup durup düşünmek, kurmak seni yorar ..kayinvalidenle arana mesafe koy ve onu duyduğunu söyle, olsun bitsin ..

Pasa oğluna kıyamıyorsa evlendirmeseydi, kimse silah zoruyla nikah masasına oturtmadi ,öyle değil mi ?

17 yıldır o kadar şey yaşadık ki artık kırılmıyorum kırıyorum yaa hemen tepkimi veririm son zamanlarda Öyle yada sabredip bekliyorum olmadık bir anda canını acıtıyorum öyle kolay değil beni üzmek ne kafaya takacak üç sene çekerim köşeye veririm ayarını

omzuna yuregine gereksiz yuk uukluyorsun. 3 sene olmus birakbartik. birakamiyorsan da onc esine sonra kv ye soyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…