Madem kızın hastaydı neden oğlumla evlendirdin diyen kayınvalide...

İnsanoğlu ne cesaretli
Başına ne geleceğini nerden biliyor
İnanın hıç üzüldüğünüze değmez..

Bence eşinize sòylemeyildiniz evet onu üzmek icin degil tabiki ama derdinizi paylasmak icin bukdar icinizde buyumezdi. Eşlerimiz bizim dert ortagimiz gidip annesiyle kotu olmazdi belki olmasinda zaten ama en azindan sizi rahatlatirdi bir cift gUzel söz duyardiniz esinizden bu kouyla ilgili o da sizi rahatlatirdi. Aradan cok zaman gecmis bu saatten sonra paylasanizda pek birsey degismez unut gitain diyecektir

Ne saygisizlik
Allah kimseye dermansiz dert vermesin,demek ki kapinin onune koyacaklardi oyle bir durumda.

Sanki anneniz buldu kocayi size. Kaynana bir garip. Ben de olsam uzulurdum bu lafa

Annenin bu sozleri duymasini hazmedemiyorsun dimi.kendi kirilman bir yana annene soylemesi agirina gitti buyuk ihtimal.
Insan olmak herkese nasip olmuyor iste.
Bazen gece aklina takilir vazen sabah ofken katlanir durur cok iyi anliyorum seni.
Bazi seyler malesef unutulmuyor.
Ben yeni dogum yaptigimda eski kv hastane odasina girip anneme kizin isterse 10 tane dogursun ayiracagim oglumdan demisti.bak bosandim yine evlendim aradan yillaar yillar gecti ama aklima geliyor hala
Sadece yazik insanliktan nasip almamis zavalli demeyi ogrendim delirmektense.

Ya o yasa gelmis bilmiyor mu hastaligin kimi ne zaman bulacagi belli degil Allah korusun ama yarin bir gun oglu da hasta olabilir. Evlilik bu hastalikta saglikta esler destek olacak ki daha kolay atlatilabilsin. Keske o gun icinizde tutmayip bunlari soyleseydiniz uzmeyin kendinizi daha fazla

Nişanlıyken çok zayıftım öyle böyle değil. 45 kilo filanım. Çok iştahlı değildim yemek seçerdim sebze yemezdim et yemezdim balık yemezdim. Bi gün kayınvalidelerdeyiz ailemle, yemek yenecek balık yapmışlar.
Birazcık ayıp olmasın diye yedim. Sonra konusma arasında kayınpederim anneme babama bu kız hastalıklı mı neden yemiyor dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Annem o ne demek filan deyince açıklama yapmaya çalıştı kayınvalidem karıştı kızdı ne biçim konuşuyorsun filan diye ama. O benim içimde kaldı her ne kadar annem babam cevabını verse de. Şimdi görümcem yeni evlendi.Hastalandı sancı üstüne sancı ayakta zor duruyor hastanelerde geçti cicim ayı. Zor tutuyorum kendimi ki hastalıklı kızını verdin damada dememek için kendimi. Görümcemi sevmesem şimdiye demiştim ya hoş. Ama bende kayınpederinin canını yakacağım tek yakaladığım anda. İçimde neden kalsın. Dan diye söylemem ama elbet zamanı gelir. sizde keşke bu kadar içinizde tutmasaydınız.

beni duyuyorsannnn soyleeeeeee bacim nalet kariiii allahindan bulsun demek isterdim. ama bela okumak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…