- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
O anda balkona çıkıp "bu nasıl laf" diye bir cinnet geçirseydiniz ya....bir daha evine ayak bileği basamazdı....Herkese iyi geceler. 6 senelik evliyim kayınvalidem oğlunu hep kıskandı hep laf soktu çok takılmadım. Ama bu son olay beni çok yaraladı. Daha 1 haftalık evliyken hastalandım kadın hastalığıydı çok zor günler geçirdim. Bu hastalığım bikaç kere daha tekrarlandı. Enson oğlum doğduktan sonra yine hastalandım ve en son seviyeye ulaşmıştı ameliyat olmam gerekiyordu ameliyat oldum. Hiç yatış yapılmadı hemen taburcu oldum (kayınvalidem çocuğuma ameliyat sırasında bakamayacağını söylediği için annem şehir dışından geldi apar topar çünkü anneme söylememiştim üzülmesin diye bu da ayrı bi sıkıcı durum ya neyse) Eve geldikten sonra çok şükür iyiydim evimde bi balkonumuz var 2 odayada açılıyo kayınvalidemle annem balkonda oturuyor. bende küçük odadaydım onlar görmedi benim orda olduğumu. Kayınvalidem anneme dediki madem kızın hastaydı neden oğluma verdin? Bu sözleri duydum ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yaklaşık 3 yıl oldu bu olay olalı ve ben unutamıyorum. onu sevemiyorum hep bir öfkem var ona karşı. Annesinin dediklerini eşimede söylemedim oda üzülmesin diye ama patlıcak gibiyim. Buraya yazıp iç dökmek istedim...
Oğlunun yüzünden idrar yolu enfeksiyonu oldum diyemedin mı??Bazı farklar sebebiyle eşime bu kızı sana vermezler diye empoze edilmiş bir bayanım evlendik idrar yollu enfeksiyonu oldum neyse kaynanam dediki ha sen hastalıklıymışsın ondan vermişler seni hala gülerim herkese de anlatım bence komik zekaları kurtarmıyor artı niyetleri dilini tuturamıyor sende şakaya vur arada laf sok hastalıklıyım ya ondan aldım oğlunu yoksa ben onamı kaldım de kudursun:))
Demedim önce bir açıklama yapmaya çalıştım baktım çok inanmış belki de ölümcüldür gördünmü yaktılar oğlunun başını dedim güldüm ne açıklama yapacağım hastalığın Allahtan geldiğini bilmeyen ben bu lafı ediyorum ama oğluma bir şey olsa benim üstüme gelirmi diye düşünmeyen insanla aynı zekadaymış gibi davranmanın bir anlamı yok kiOğlunun yüzünden idrar yolu enfeksiyonu oldum diyemedin mı??
Herkese iyi geceler. 6 senelik evliyim kayınvalidem oğlunu hep kıskandı hep laf soktu çok takılmadım. Ama bu son olay beni çok yaraladı. Daha 1 haftalık evliyken hastalandım kadın hastalığıydı çok zor günler geçirdim. Bu hastalığım bikaç kere daha tekrarlandı. Enson oğlum doğduktan sonra yine hastalandım ve en son seviyeye ulaşmıştı ameliyat olmam gerekiyordu ameliyat oldum. Hiç yatış yapılmadı hemen taburcu oldum (kayınvalidem çocuğuma ameliyat sırasında bakamayacağını söylediği için annem şehir dışından geldi apar topar çünkü anneme söylememiştim üzülmesin diye bu da ayrı bi sıkıcı durum ya neyse) Eve geldikten sonra çok şükür iyiydim evimde bi balkonumuz var 2 odayada açılıyo kayınvalidemle annem balkonda oturuyor. bende küçük odadaydım onlar görmedi benim orda olduğumu. Kayınvalidem anneme dediki madem kızın hastaydı neden oğluma verdin? Bu sözleri duydum ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yaklaşık 3 yıl oldu bu olay olalı ve ben unutamıyorum. onu sevemiyorum hep bir öfkem var ona karşı. Annesinin dediklerini eşimede söylemedim oda üzülmesin diye ama patlıcak gibiyim. Buraya yazıp iç dökmek istedim...
Onu her gördüğümde sözleri aklıma geliyor ve günüm mahvoluyo yarın iş var uyumam lazım banyoya girmem lazım ütü yapmam lazım ama sır bugün onu gördüm diye yine modum düştü uykum kaçtı ... öyle işte
Gecmis olsun insallah bir daha hastalanmazsiniz önümüzdeki gunlerde saglikli sihhatli mutlu ve huzurlu olursunuz oglunuzu da Allah bağışlasın uzun ömürler versin. Esinize de gecmis olsun.
Kizlar bakın biri size bir laf ediyorsa onun cevabını mutlaka verin o an veremiyorsaniz ya da olur ya insan afallar bazen kafasi durur sonra mutlaka laf arasinda soyleyin eger söyleyemiyorsaniz başkasına soyleyin anlatin
Kendi kul hakkiniza girmeyin
Konu sahibi sozum size degil yanlis anlamayin ama belki anneleriniz sizi "aman kizim saygili ol bosver cevap verme kızım sen sus bosver kizim" kodlariyla yetistirmis olabilir ama bunu devam ettirmeyin
Su sitede görüpte en sinir olduğum seyler koca ve ailesi konulari.
Yapmayin dinsizin hakkindan imansız gelir dunyaya bir kez geliyoruz onlar her zaman konusup huzurumuzu bozuyorlar ama biz bu hayati sadece 1 kez yaşıyoruz
Baktımda kötü hastalığa yakalandı ben baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?