Madem kızın hastaydı neden oğlumla evlendirdin diyen kayınvalide...

Boş zihniyetler için kafanızı yormayin .
Ölüm tehlikesine varabilecek bir hamilelikten sonra başka çocuk sahibi olmamaya karar verdiğimde kayınvalidem sen ilkinde de riskli dedin bir şey olmadı dedi
Yani insanlar artık bir şey olduğunda tatmin oluyorlar ve bunu fırsata dönüştürüp kalp kiriyorlar ve bunu severek bilerek yapıyorlar bir de kendileri ile aynı kefeye koymaları var içler acısı .. bosverin onların bı ayağı çukurda yaşlı başlı insanlar alttan alın gitsin degmez

Kıyaslama diye algılama herkesin kalbini kıran durumlara saygım var ama birçok insan nelerini duyuyorda yinede o yüze bakıyor evine gidiyor yada ağırlıyor .. boşver bu söz kötü ama günlerini mahvedecek kadar değil

Benim kayinvalidem de surekli ben yokken anneme beni sikayet eediyormuş. Ah bir yakalasamda cevap verebilsem diyorum..

Sizinki çok kırıcı bir durum olmuş evet ama uzerinden zaman geçmiş. İçiniz soğusun soğusun diye laf arasında onun soylediklerini bildiğinizi ima edebilirsibiz. Ama durduk yere de sorun çıkabilir. Zamanında cevap verseydiniz daha iyi olabilirdi.
Bir de şöyle de var onun deyimiyle siz hastalikli cikmis olabilirsiniz ama şükür ki şuan iyisiniz. Ve ileride kendisinin hastalanma ihtimali ve sizin ona bakmaniz ihtimali var. Elbet bir gun anlayacaktir. Hicbir sey bu dunya da kalmaz

Terbiyesiz boş ver diyemeyeceğim ben de unutmazdım lafı açılırsa dersin eşine ya da annesine keşke köyünüzden gubur gubur sağlıklı bir kız alsaydınız benim gibi marazliyla evlenmeseydin

Lutfen bundan sonra hicbiseyi yutup susmayin

Yillarca kisi kim olursa olsun aman ben kirmiyim diye icimde tuttum hic iyi yapmamisim enufak sey gozume batar oldu

O anda konusun emin olun 2-3 gun sonra unutuyosunuz ama sustukca mezara kadar yer bitirir adami

Once esinizle konusun boyle boyle oldu kanima dokundu hazmedemiyorum ustumden atmam lazim diyin ve kvnizi arayin dokun icinizdekiler ve rahatlayin

Bem olsam o gun kocama soylerdim
Sonra da Allaha havale ederdim

Kendisi ya da kiymetli oglu hic hasta olmayacak sanki!!

O anda balkona çıkıp "bu nasıl laf" diye bir cinnet geçirseydiniz ya....bir daha evine ayak bileği basamazdı....

Deliye deli olacaksın benim felsefemde.....

Son düzenleme:
Bazı farklar sebebiyle eşime bu kızı sana vermezler diye empoze edilmiş bir bayanım evlendik idrar yollu enfeksiyonu oldum neyse kaynanam dediki ha sen hastalıklıymışsın ondan vermişler seni hala gülerim herkese de anlatım bence komik zekaları kurtarmıyor artı niyetleri dilini tuturamıyor sende şakaya vur arada laf sok hastalıklıyım ya ondan aldım oğlunu yoksa ben onamı kaldım de kudursun:))

Oğlunun yüzünden idrar yolu enfeksiyonu oldum diyemedin mı??

Annem 62 yaşında hala konusu açılsa söyler şunu dedi bu oldu... Unutulmuyor ama acısı hissedilmiyor zamanla.

Oğlunun yüzünden idrar yolu enfeksiyonu oldum diyemedin mı??
Demedim önce bir açıklama yapmaya çalıştım baktım çok inanmış belki de ölümcüldür gördünmü yaktılar oğlunun başını dedim güldüm ne açıklama yapacağım hastalığın Allahtan geldiğini bilmeyen ben bu lafı ediyorum ama oğluma bir şey olsa benim üstüme gelirmi diye düşünmeyen insanla aynı zekadaymış gibi davranmanın bir anlamı yok ki

Allah islah etsin ne yapacaksınız boşverin gitsin.
Mesafe iyidir,sizde bunu koruyun.
Saçmalamış.....

Söyleyene kadar senin uykun kaçar, söyledikten sonra onun uykusu. tabi üslup da önemli.
Madem içine bu kadar dert oldu, sakin ve yalnız olduğunuz bir anda yüzüne karşı söyleyebilirsin. Utanmazsa bu onun problemi, boşver. Bizim ülkemizin ataerkil yapısı yüzünden erkek anaları ne yazık ki kendilerini saraydaki valide sultan sanıyor :)

Çok kötü bir insanmış. Bunları düşünmeniz ve üzülmenizden haberi dahi yok. Yine kendinize yapıyorsunuz yani. Düşünme demek kolay olabilir ama bu durum sadece sizi üzüyor.

Çok haklısınız, ben de dediğiniz gibi aman kızım saygılı ol modunda yetiştim, cevap verince de kv "gelinim çok saygısız, cevap veriyor, bana saygılı olmak zorunda" diye eşimi dolduruyordu. Böyle insanlar da var maalesef ve sadece yaşça büyük oldukları için kendilerini ilah sanıyorlar.

Kişinin kendi kul hakkı olduğunu ben de yeni öğrendim ve uygulamaya çalışıyorum, çok güzel bin noktaya parmak basmışsınız.

Pislik kadın. Allahından bulsun. Çok sinirlendim beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Zor evet ama düşünmemeye çalışın. Çünkü sadece size zarar veriyor bu durum.

Baktımda kötü hastalığa yakalandı ben baktım

O zaman söyleseydiniz bari. Bak anne bana hastalıklı diyordun diye...Şimdi kendinizi boşuna üzüyorsunuz. Bakın kadın hastalanmış sizin elinize düşmüş, Rabbim size göstermiş, siz hala o cümleyi düşünüyorsunuz. Bana kv nin söylediği cümleleri taksam ohoooo....Boşverin artık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…