Mağazadaki çocuk ne ayak. Çözemedim bir bakarmisiniz mutfen?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Magazada yeni ise basladim 2 hafta oldu. Bir cocuk var evliymis 3 aydir. Ama 7 yildirda sevgililermis. işte o çocuk sürekli benimle ilgilenmeye calisyor ama surekli, beni tanimaya calisiyor. Surekli yanima gelmeye calisiyor. bana sakasina takiliyor filan. surekli bakarken yakaliyorum. Bende onunla arkadas gibi konusuyorum. Ilk gun ayakkabi yapiyodum. uyardı beni. Beni bir abi ya da kardeş olarak nasıl gorursen artik dedi, zayen zamanla tanicaksin beni dedi.2 gun öncede eşiyle tanıştırdı beni şöyle bir uzaktan meraba dedim o kadar. Ondan sonrada surekli pesimde geziyo. Kafa mı buluyo diye dusunuyorum ama öyle derin bakiyoki bana samimi geliyo. Bilmiyorum. Arkadaşların yanında da surekli ya bu kız beni hiç sevmiyor ya falan diyo sürekli, anlamadim gitti neyin peşinde

belki bi arkadaşına ayarlamak istiyordur
ya da ş.sizin tekidir yeni bi heyecan arıyordur
her iki durumda da özellikle 2. duruma tedbiren mesafeyi koy
Zaten ben mesafeli konusuyorum ama aynı ortamda çalışıyoruz durduk yere terslemekte istemiyotum. O zaman dikkat ceker diye

Neyin pesinde oldugunu anlamissin da acaba mi diyorsun.
Uzak dur , konusma.
Cözüp de ne yapacaksin ?
Uzak duruyorum zaten ama cok yılışık birsey isten cikmayi dusunuyorum. Kardesim evlisin barklisin, ne halt yersen bosaninca ye dogrumu ama

Zaten ben mesafeli konusuyorum ama aynı ortamda çalışıyoruz durduk yere terslemekte istemiyotum. O zaman dikkat ceker diye
tersleme zaten onu demiyorum ama mesela asla ismiyle hitap etme x bey de
senin özelinle ilgili bişe sorduğunda senin özelin olduğunu belirtip cevap verme
mesafeli ol mesafelisin madem bunu devam ettir

Yüz vermeyin. Abilik yapmak isteyen 2 günde hemen öyle yaklaşmaz.
İnsanlar zamanla birbirini tanır kimi nereye koyacağını, isimlendirmesini ve yerini zamanla yapar !
Ki bu ilgili tavırları sizin daha sonra hoşunuza gitmeye başlayabilir.
Mesafe koyun. Tanıyın.

Muhatap olma, niyeti belli. Meyil aramış, sen iyi şekilde konuşunca açık kapı gibi görmüş değerlendirmek istiyor işte. Mayası bozuk besbelli, sen neyin peşindesin asıl bacım? İlk kez mi yaşıyorsun böyle bir şeyi??

Evli barkli adama çocuk demeyin yahu

Çocuksa nasıl evlenmiş
Kötü niyeti olsa eşiyle niye tanıştırdı

Sen yinede dikkat et uzak durmaya çalış derim
Aynen tanistirma olayini bende anlamadim. Ben hersekilde iyi niyetli dusunmeye calisiyorum...

ayrıntılar
2 haftada bu kadar bılgı ogrenmen
derın bakıslarını samımı bulman
adam evlı olmasına ragmen ne yapmaya calıstıgını sorgulaman
uzak dur gerekırse bu tarz konusmalardan hoslanmadıgını soyleona abı dıye hıtap et senden yasca kucuk bıle olsa
bukadar basıt
cozup napıcaksınkı

Adam ne ayaksa ayak onemli mi? Evliymis iste
Bak benim bu soruyu sormamdaki amaç emin olamıyorum durduk yere olay çıkarmak istemiyorum,acaba banami öyle geliyo diye sizlerede sormak istedim eminolmak için bende ona göre davranicam. Gerekirse cikicam isten zaten gecici süreliğine girmistim

Isten cikmana gerek yok ki magazinel faaliyet icin orada bulunmuyorsun sen isini yap isine bak yeter durduk yere sana bulasacak degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…