Zaten ben mesafeli konusuyorum ama aynı ortamda çalışıyoruz durduk yere terslemekte istemiyotum. O zaman dikkat ceker diyebelki bi arkadaşına ayarlamak istiyordur
ya da ş.sizin tekidir yeni bi heyecan arıyordur
her iki durumda da özellikle 2. duruma tedbiren mesafeyi koy
Uzak duruyorum zaten ama cok yılışık birsey isten cikmayi dusunuyorum. Kardesim evlisin barklisin, ne halt yersen bosaninca ye dogrumu amaNeyin pesinde oldugunu anlamissin da acaba mi diyorsun.
Uzak dur , konusma.
Cözüp de ne yapacaksin ?
tersleme zaten onu demiyorum ama mesela asla ismiyle hitap etme x bey deZaten ben mesafeli konusuyorum ama aynı ortamda çalışıyoruz durduk yere terslemekte istemiyotum. O zaman dikkat ceker diye
Aynen tanistirma olayini bende anlamadim. Ben hersekilde iyi niyetli dusunmeye calisiyorum...Evli barkli adama çocuk demeyin yahu
Çocuksa nasıl evlenmiş
Kötü niyeti olsa eşiyle niye tanıştırdı
Sen yinede dikkat et uzak durmaya çalış derim
Haddini bildir.Uzak duruyorum zaten ama cok yılışık birsey isten cikmayi dusunuyorum. Kardesim evlisin barklisin, ne halt yersen bosaninca ye dogrumu ama
Ay niye durduk yere boşansınUzak duruyorum zaten ama cok yılışık birsey isten cikmayi dusunuyorum. Kardesim evlisin barklisin, ne halt yersen bosaninca ye dogrumu ama
Bak benim bu soruyu sormamdaki amaç emin olamıyorum durduk yere olay çıkarmak istemiyorum,acaba banami öyle geliyo diye sizlerede sormak istedim eminolmak için bende ona göre davranicam. Gerekirse cikicam isten zaten gecici süreliğine girmistimAdam ne ayaksa ayak onemli mi? Evliymis iste
Magaza ortamini bilirsin dedikodu tavan. Konusurlarken duyuyo insanSiz 2 haftada adamin geçmişini nasil bu kadar iyi biliyosunuz?
Adam ne ayaksa ayak onemli mi? Evliymis iste
Isten cikmana gerek yok ki magazinel faaliyet icin orada bulunmuyorsun sen isini yap isine bak yeter durduk yere sana bulasacak degil yaBak benim bu soruyu sormamdaki amaç emin olamıyorum durduk yere olay çıkarmak istemiyorum,acaba banami öyle geliyo diye sizlerede sormak istedim eminolmak için bende ona göre davranicam. Gerekirse cikicam isten zaten gecici süreliğine girmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?