Mağazadaki çocuk ne ayak. Çözemedim bir bakarmisiniz mutfen?

Konu Sahibi sen kapılarını kapatirsan kimse sana yaklasamaz da cesarette edemez net.
Buraya konu açıp bunu sormanda bile duygularinin karistigini anladım
Ha sunuda söyleyim burda kimse o evli olan hatunu ezip bi yorum yapamayacak
Bence işine odaklan yoksa çok basın agriyacak gibii

yanlış anlıyor olabilir misin yada anlamak istediğin gibi

Mağazadaki bir çocuk değil, evli barklı adam.
Hani yıllardır aynı ortamda çalışıyor olsanız, samimiyetini buna yoralım da, daha dün bir bugün iki, bu kadar muhabbet kurmaya çalışmasından hiç iyi kokular gelmiyor. Anlattıklarınızdan da laubali, yapışkan bir tipe benziyor.
Sizin yapacağınız şeyse çok basit, mesafeyi koruyun, fazla yüz göz olmayın.

Ne olursa olsun umursamayin. Evli adama yüz verenlerden nefret ediyorum. Siz onlardan olmayın. Isterse şiirler yazsın mesajlar atsın bulasmayin. Siz izin vermedik ce size kimse yaklasamaz. :)

Haklısın başımda patlamasindan korkuyorum zaten. Tmm artık muhatap olmucam iş dışında

Tamam tdk tsk ederim

Ne olursa olsun umursamayin. Evli adama yüz verenlerden nefret ediyorum. Siz onlardan olmayın. Isterse şiirler yazsın mesajlar atsın bulasmayin. Siz izin vermedik ce size kimse yaklasamaz. :)
Haklısın herşey benim elimde oh be rahatladım.kafayi yiyodum valla

Hayran kalmistir uzak durun aynisini yasamistim beni gorunce gulerdi samimi ve sicak davranirdi. Calistigi firmadan hediyeler getirmisti ( hoslaniyormu bu adam benden yaw seklinde dusunuyorsun) bir gun bana esime senden bahsettim demisti sonra baska sebepten ayrildim. Ordan devami gelmedi fakat mevzu su senden hoslaniyorum fakat evliyim senide urkutmek istemiyorum benden korkma

Açıkca söylüyorum uzak dur mesafe koy y.vşak bir tip belli.
Var böyle tipler çoğu işyerinde. Herkese laf atıp dikkat çekip ilgi görmeyi severler.
Sinir olurum cıvık erkeğe.

Eşiyle tanıştırması iyi niyet belirtisi falan değil. Öyle de böyle de ilgi gösterir bu tipler.
Gerekirse boz hatta. Aşırı samimiyetten hoşlanmadığını söyle yüzüne.

Oha yabunlar yuzunden hic sevgilim olmucak kimseye guvenim kalmadi

Tamam zaten birazdan gidicem ise uzak durucam.

Oha yabunlar yuzunden hic sevgilim olmucak kimseye guvenim kalmadi
Ohoo bu neki daha kankalarin sana asik olabilir patronun asik olabilir karsilik vermeyince kotu olursun size hangisi lazimdi anlatayim ...rezillik gercekten uzulmeyin gercekten sert olun devam etmeniz gerekirse isinize baska.cozumu yok hic muhatap almayin

kişi kendinden bilir işi..
sen ona dikkat etmesen, onun senle ilgilendiğini anlamazdın.
mesafe koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…