Yok bende orda çalışanımMağazada geziyosun da küçük bi cocuk senle uğraştı sandım
yanlış anlıyor olabilir misin yada anlamak istediğin gibiMagazada yeni ise basladim 2 hafta oldu. Bir cocuk var evliymis 3 aydir. Ama 7 yildirda sevgililermis. işte o çocuk sürekli benimle ilgilenmeye calisyor ama surekli, beni tanimaya calisiyor. Surekli yanima gelmeye calisiyor. bana sakasina takiliyor filan. surekli bakarken yakaliyorum. Bende onunla arkadas gibi konusuyorum. Ilk gun ayakkabi yapiyodum. uyardı beni. Beni bir abi ya da kardeş olarak nasıl gorursen artik dedi, zayen zamanla tanicaksin beni dedi.2 gun öncede eşiyle tanıştırdı beni şöyle bir uzaktan meraba dedim o kadar. Ondan sonrada surekli pesimde geziyo. Kafa mı buluyo diye dusunuyorum ama öyle derin bakiyoki bana samimi geliyo. Bilmiyorum. Arkadaşların yanında da surekli ya bu kız beni hiç sevmiyor ya falan diyo sürekli, anlamadim gitti neyin peşinde
Kesinlikle, "x bey" diye hitap edilmeli.tersleme zaten onu demiyorum ama mesela asla ismiyle hitap etme x bey de
senin özelinle ilgili bişe sorduğunda senin özelin olduğunu belirtip cevap verme
mesafeli ol mesafelisin madem bunu devam ettir
Ne olursa olsun umursamayin. Evli adama yüz verenlerden nefret ediyorum. Siz onlardan olmayın. Isterse şiirler yazsın mesajlar atsın bulasmayin. Siz izin vermedik ce size kimse yaklasamaz. :)Magazada yeni ise basladim 2 hafta oldu. Bir cocuk var evliymis 3 aydir. Ama 7 yildirda sevgililermis. işte o çocuk sürekli benimle ilgilenmeye calisyor ama surekli, beni tanimaya calisiyor. Surekli yanima gelmeye calisiyor. bana sakasina takiliyor filan. surekli bakarken yakaliyorum. Bende onunla arkadas gibi konusuyorum. Ilk gun ayakkabi yapiyodum. uyardı beni. Beni bir abi ya da kardeş olarak nasıl gorursen artik dedi, zayen zamanla tanicaksin beni dedi.2 gun öncede eşiyle tanıştırdı beni şöyle bir uzaktan meraba dedim o kadar. Ondan sonrada surekli pesimde geziyo. Kafa mı buluyo diye dusunuyorum ama öyle derin bakiyoki bana samimi geliyo. Bilmiyorum. Arkadaşların yanında da surekli ya bu kız beni hiç sevmiyor ya falan diyo sürekli, anlamadim gitti neyin peşinde
Haklısın başımda patlamasindan korkuyorum zaten. Tmm artık muhatap olmucam iş dışındaKonu Sahibi sen kapılarını kapatirsan kimse sana yaklasamaz da cesarette edemez net.
Buraya konu açıp bunu sormanda bile duygularinin karistigini anladım
Ha sunuda söyleyim burda kimse o evli olan hatunu ezip bi yorum yapamayacak
Bence işine odaklan yoksa çok basın agriyacak gibii
Insallah yanlış anliyorumdur zatenyanlış anlıyor olabilir misin yada anlamak istediğin gibi
Tamam tdk tsk ederimMağazadaki bir çocuk değil, evli barklı adam.
Hani yıllardır aynı ortamda çalışıyor olsanız, samimiyetini buna yoralım da, daha dün bir bugün iki, bu kadar muhabbet kurmaya çalışmasından hiç iyi kokular gelmiyor. Anlattıklarınızdan da laubali, yapışkan bir tipe benziyor.
Sizin yapacağınız şeyse çok basit, mesafeyi koruyun, fazla yüz göz olmayın.
Haklısın herşey benim elimde oh be rahatladım.kafayi yiyodum vallaNe olursa olsun umursamayin. Evli adama yüz verenlerden nefret ediyorum. Siz onlardan olmayın. Isterse şiirler yazsın mesajlar atsın bulasmayin. Siz izin vermedik ce size kimse yaklasamaz. :)
Valla ben kimseyi karalamak istemem.insallah ben yanılıyorumdur. Ama su bir gercek artik baya mesefeli davranicam yüz bulamicak bendenÇok şükür bugün de burda anlatılanlardan yola çıkarak bir adamı sapık ilan ettik.
Oha yabunlar yuzunden hic sevgilim olmucak kimseye guvenim kalmadiHayran kalmistir uzak durun aynisini yasamistim beni gorunce gulerdi samimi ve sicak davranirdi. Calistigi firmadan hediyeler getirmisti ( hoslaniyormu bu adam benden yaw seklinde dusunuyorsun) bir gun bana esime senden bahsettim demisti sonra baska sebepten ayrildim. Ordan devami gelmedi fakat mevzu su senden hoslaniyorum fakat evliyim senide urkutmek istemiyorum benden korkma
Tamam zaten birazdan gidicem ise uzak durucam.Açıkca söylüyorum uzak dur mesafe koy y.vşak bir tip belli.
Var böyle tipler çoğu işyerinde. Herkese laf atıp dikkat çekip ilgi görmeyi severler.
Sinir olurum cıvık erkeğe.
Eşiyle tanıştırması iyi niyet belirtisi falan değil. Öyle de böyle de ilgi gösterir bu tipler.
Gerekirse boz hatta. Aşırı samimiyetten hoşlanmadığını söyle yüzüne.
Ohoo bu neki daha kankalarin sana asik olabilir patronun asik olabilir karsilik vermeyince kotu olursun size hangisi lazimdi anlatayim ...rezillik gercekten uzulmeyin gercekten sert olun devam etmeniz gerekirse isinize baska.cozumu yok hic muhatap almayinOha yabunlar yuzunden hic sevgilim olmucak kimseye guvenim kalmadi
Magazada yeni ise basladim 2 hafta oldu. Bir cocuk var evliymis 3 aydir. Ama 7 yildirda sevgililermis. işte o çocuk sürekli benimle ilgilenmeye calisyor ama surekli, beni tanimaya calisiyor. Surekli yanima gelmeye calisiyor. bana sakasina takiliyor filan. surekli bakarken yakaliyorum. Bende onunla arkadas gibi konusuyorum. Ilk gun ayakkabi yapiyodum. uyardı beni. Beni bir abi ya da kardeş olarak nasıl gorursen artik dedi, zayen zamanla tanicaksin beni dedi.2 gun öncede eşiyle tanıştırdı beni şöyle bir uzaktan meraba dedim o kadar. Ondan sonrada surekli pesimde geziyo. Kafa mı buluyo diye dusunuyorum ama öyle derin bakiyoki bana samimi geliyo. Bilmiyorum. Arkadaşların yanında da surekli ya bu kız beni hiç sevmiyor ya falan diyo sürekli, anlamadim gitti neyin peşinde
Tamam tsk ederimkişi kendinden bilir işi..
sen ona dikkat etmesen, onun senle ilgilendiğini anlamazdın.
mesafe koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?