Mağazadaki çocuk ne ayak. Çözemedim bir bakarmisiniz mutfen?

Valla o kadarini yasamadim yasamakta istemem

konu sahibesinin yaşı küçük belli tecrübesi de yok. üstüne gitmeden yol göstermeye çalışalım lütfen. canım sen kapılarını kapat her taraf şerefsiz kaynıyor affedersin. bunlarla daha çook karşılaşacaksın şimdiden bir tavrın bir duruşun olsun. kimse yaklaşmaya cesaret edemesin.

Konu sahibi acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye danışmak istemiş. Yani sorgulamasının nedeninde art niyet aramaya gerek yok bence. Hemen adam evli neden sorguluyorsun ki sanane falan demişler. Kız zaten öyle bir şey olursa işi bırakırım diyor. Adama ilgi duydum mu demiş ki? Biraz gözlemle bakalım. Belki de sen yanlış anladın. Öyle bir şey olursa ters tepki ver hatta dediğin gibi gerekirse ayrıl

20 yasindayim tabiki cok fazla tecrübem yok. Uzak durmaya calisicam Tabikide.tesekkur ederin

Tesekkur ederim tam anlamiyla duygularima tercüman oldun.herkes yanlış anladı galiba beni.amacimin ne oldugu suan belli oldu sanırım sagol.

nabzını ölçüyor, ayarı bulursa da şerbetini verecek. her iş hayatında hepimiz karşılaşıyoruz. sevmek zorunda değilsin, gerekmedikçe de muhatap olmamalısın.

Uzak duruyorum zaten ama cok yılışık birsey isten cikmayi dusunuyorum. Kardesim evlisin barklisin, ne halt yersen bosaninca ye dogrumu ama
Ben biraz adamın ne ayak olduğundan değil de sizin fikrinizin ne ayak olduğundan şüphelendim açıkçası Taciz etmediği sürece neyin rahatsızlığı bu adam gelmiş kardeşin gibi abin gibi gör demiş işte yanlış anlamaya yer aramayın bence

Son düzenleme:
Uzak duruyorum zaten ama cok yılışık birsey isten cikmayi dusunuyorum. Kardesim evlisin barklisin, ne halt yersen bosaninca ye dogrumu ama

Öf Allah aşkına hemen şu havalarada girmeyin ne halt yemiş? Sizin üstünüze bir şey alınmanız mı halt yemesi? Çok rahatsızsan bozarsında terslersinde neyin tripleri bu anlamam. Her derin bakışını yakalayacak kadar bakmayarakta başlayabilirsiniz.

Çok şükür bugün de burda anlatılanlardan yola çıkarak bir adamı sapık ilan ettik.

Bu ithama cevap veriyorum çünkü temkinli olması gerektiğini yazanlardanım;
Ben yorumumu konu sahibinin anlattığı kadarıyla ve 10 yıllık bir kaç şirkette kazandığım tecrübeye dayanarak yazdım.

Ayrıca sapık demekle, dengesiz ve y.vşak arasında fark vardır. Babamızın oğlumu ki herkese safça güvenelim. Mesafeli ol demekte ne tuhaflık var?

'' arkadaş olarak bile görüp yaklaşma '' !!!

çözüm bu kadar basit, o kapıyı kilitlemezsen aaa hırsız girmiş dersin değil mi?

Adamın niyeti belli
Sakın uzak dur
Ne samimisi ayrıca seni kandırmaya çalışıyo

Bende magazaya bir annesiyle bir cocuk girdi etrafi talan etti sandim basligi okuyunca. Mesafeli ol. Ne tersle ne samimi ol. Is icin gerektigi kadar konus. Tavrini gorunce o da kendini duzeltir diye dusunuyorum.

Aman aman uzak dur, gerektigi yerde hitap ederken abi de.

Niye boşadın şimdi adamı durduk yere? Ah bu yeni nesil; kafanız ne türlü çalışıyor anlamak mümkün değil

Gerkese güvenin diyen kim?
Kusura bakmayın ama türk kızı diye bir tabir çıktıysa bu yüzden çıktı. Azıcık cana yakın adamları "ay bana asılıyor galiba pis sapık" diye damgaliyorsunuz.

Konu sahibini bilmem, konudaki adamı bilmem. Bu konu özelinde konuşmuyorum. Her hareketi üzerine alınıp benden hoşlanıyor ya da bana asılıyor diye düşünen milyonlarca kız var ortalıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…