Mağazadaki çocuk ne ayak. Çözemedim bir bakarmisiniz mutfen?

Haklısın tamam benim içinde his görünmez oba göre davranicam

Hiç muhatap olmucaksın.
Sinir olurum böyle tiplere. Hem evliler ama hoşlarına giden her kadına da benim olmalı diye bakarlar, rahat rahat kur yapabileceklerini sanırlar.
neden böyle yapıyor ya falan diye düşünme hiç, boşver.
Yani nedenini çözsen nolcak? Karısını boşayıp senle mi olacak, yani ne saçma şey bu, adam evli zaten , nedenini ne diye ararsın ki. erkektir, yapar de geç.

tersleme zaten onu demiyorum ama mesela asla ismiyle hitap etme x bey de
senin özelinle ilgili bişe sorduğunda senin özelin olduğunu belirtip cevap verme
mesafeli ol mesafelisin madem bunu devam ettir
Tamam tesekkur ederim, ben bi donemden geciyorum psikolojik olarak çok yıprandım naocagimi sasirdim o yuzden sorrma geregi duydum

Evet evli birinin böyle saçmalık yapmasını ilk kez görüyorum. Benim bu soruyu sormamdaki amac ondan etkikendim filan o sekilde drgil. Sadece banami öyle geliyo diye dusunuyorum bende ona gorr davranicam ters bi sekildr dikkat çekmeden yanlis anlasilma olmasin,evli biriyle isim olmaz.

Allahtan 1 ayligina girmistim zaten ise 2 hafta sonra cikicam ama böyle tipleri gördükçe kinseye guvenim kalmiyor

Tamamdir bundan sonra is dışında lak lak yapmicam, ben onunla iyi niyetle konustum o yanlis anlafi beni ozmn
Muhtemelen adam sapik canim
Yani senin davranisinla alakasi yok, caninin istedigine kanca takiyor olabilir

O zmnda kimseyle konusmuyosun diyip uzaylı gibi davraniyolar off ya
Biriyle konuşmak iletişim kurmak farklı, selam dersin günaydın dersin nasıl gidiyor vs dersin
Ama gülücükler saçıp ay bugün çok yoruldum , ay sevgilim aldattı , ay bana neden baktın , vs muhabbetleri yapmak da farklı

Ayarını koruman gerekir özellikle işyerinde

Tamam tsk ederim bu arada adam diyolar benden3 yas büyük o kisi. Ben 20 yaşındayım, onun yerine ben utaniyorum dusun yani

Yağmurcum işine bak sen yavrum,sende ona bakıyormuşsun demek ki sana baktığını gördün dimi ama???
Burda beni yanlis anlıyorsunuz ayni çalışma ortamindayiz bir sekilde diyalog halinde oluyorz ama ben herkese ılımlı yaklasmaya calisiyorum. Demekki hata yapiyorum

Mağazada geziyosun da küçük bi cocuk senle uğraştı sandım

Burda beni yanlis anlıyorsunuz ayni çalışma ortamindayiz bir sekilde diyalog halinde oluyorz ama ben herkese ılımlı yaklasmaya calisiyorum. Demekki hata yapiyorum

Bana baktığını yakaladım lafına istinaden söyledim,sana baktığını ancak sende ona baktığında anlarsın..

İş ortamında tabi ki herkesle diyalog içinde olman normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…