- Konu Sahibi fazilet filiz
-
Ben de 2 paket almıştım magic leveragdan. Banyodan sonra saçımı biraz kurutuyorum 15dkda sarıp yatıyorum. Çok güzel bukle yapıyor. Ama benim saçlarım çok uzun, magic leverag kısa kalıyor. Ve en kötü yanı bigudilerin hepsi aynı yöne. Saçımın solu dışa doğru, sağı içe doğru kıvrılıyor. Ortadan ayrık kullandığım için çok gözüme batıyor bu durum.
Gönül isterdi onun orjinali "curlformers" almak, ama çok pahalı... Curlformers'ın çeşitli boy seçenekleri veya bukle çeşidi seçenekleri var. Çinliler kopyalarken azıcık inceleseydi nolurdu sanki!!
ben de elime alır almaz aynı şeyi düşündüm benim upuzun saçlarıma bu kısa değil mi diye artarda iki defa taksak olur mu acaba
ben de de var bundan, cidden memnununm ama yapıp yatamıyorum ben yaaa kafama batıyo:26:kızlar ben hep yapıyorum hemde saçım dümdüz.. ve çok güzel oluyor. akşam gene yapıcam resim gönderirim.
şu şekilde yapıyorum. Saçımı kurutuyorum.tutam tutam ayırıp hafif köpükleyip sarıyorum. Gece yatıyorum sabah kalktıgımda sonuç süperr :)
bende aldım bundan kardeşimin saçını yapıorum çokta güzel oluo ama 1 paket maalesef yetmio 2 paket alın
hanımlar merhabalar
internette bugün MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ adında bir ürün gördüm bukle yapımının çok kolay ve sonucun mükemmel olduğunu yazmışlar fakat nasıl yapıldığına dair resim yok. Kullananınız varsa resimli olarak anlatabilirmisiniz?:78:
bitenekadar.com da da var da yapılışını anlayamadım ben. 9,90tl ye satılıyor. bayram süresincede kargo ücretsiz diyolar almak isteyenlere duyrullur.
slm kızlar bende bitenekadar.com dan aldım bigudilerimi şimdi taktım takarken oldukça zorlandım takma aparatı ortadan ek yerinden sürekli çıkıyor bende yapıştırıcam sanırım birde saçların arkasını görmediğimden yamuk yumuk sarmışımbakalım 1 saat sonra açıcam sonucuda yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?