magic probe yaptıran var mı ?

ziraat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
360
14
98
36
Ankara
Kızlar magic probe yaptıran yapan veya yaptıran tanıyan bilgisi olan var mı ? ay ne çok sordum değilmi :66: bugün ankarada şehir fırsatlarında var benim 14 kilo fazlam var yada 15 :69: ben bu fırsatı kaçırmayım alayım diyorum ama işe yarar mı bilmiyorum ? yardım lütfen

Tek seansta kaç santimetre incelebilirim?
100’ün üzerinde yapılan klinik çalışmalarında bel bölgesinde 1,5 cm den daha az sonuç görülmediği gibi 7,5 cm kadar inanılmaz neticeler de alınmıştır. 2 ila 4 cm lik sonuçlar olağandır. Marlin Tech Laboratory uygulama bölgesindeki sonucu garanti eder.
- Bir tek bel bolgesine mi uygulanir?Cihaz üzerindeki dokunmatik ekrandan “boyun, göğüs, sırt, bel, basen ile kol ve bacaklar” seçilerek bunlara ait program uygulanır. Seçilen parametrelerin ekrana otomatik gelmesi kullanıcı hatasına izin vermez.
- Seans esnasında aci hissedilirmi?Uygulama esnasında ve sonrasında herhangi bir olumsuz etki hissedilemez.
- Zarari varmidır?Yüksek frekanslı ses dalgaları ev tipi müzik setinden daha zararlı değildir! Ultrasonik probe’u bir haporlör gibi görürsek, gücü müzik setimizden çok düşük, frekansı ise duyma sınırımızın %80 kadar ötesidir.
- Seansa girmeden ve seans sonrası nelere dikkat edilmeli?Seans öncesi aç olmak süratli netice almayı kolaylaştırır. Sonrasında ise az yağlı besinleri tüketmek “kırılmış” yağ hücrelerinin atımını hızlandırır. Yine, seans öncesi ve sonrası bol su içmek, bu sürece olumlu katkı sağlar.
- Sonuc kalicimidir?Lokal yağ (adiposit) hücrelerimiz ergenlikte mevcut miktarına ulaşarak sonraki yaşamımızda sayıca değişmez. Hacimce ise 4000 katına kadar çıkarak dev yumrular oluşturabilirler. Adiposit in barındırdığı yağ, uygulanan iç basınçla hücre çeperini kırar ve “ölmüş” yağ hücreleri venöz dolaşımla üriner sisteme nakledilir, idrarla atılır. Geri dönüş tıbben mümkün değildir.
- Kilo da verecek miyim?Atılan yağ erozyonu sonucu kilo verilmesi mutlak ise de Magic Probe seansı uygulanan yerin incelmesini garanti eder.
- Kimler seansa giremez?Hamileler, Lohusalar, kardiyovasküler sorunlular, kan koagülasyon disfonksiyon rahatsızlıklarında, diyabet, epilepsi, cerrahi nekahet dönemleri ile regl halleri dışında ve 16 yaşını aşmış herkes Magic Probe’dan yararlanır.

ALINTI

diğer adıda ultrason kavitasyon muş ben satın aldım bir fırsat sitesinden ama henüz randevu almadım

randevularımı aldım ilk seans yarın sabah aç karna ve 2,5 lt su içip gitmeliymişimhadi bakalım

Ben bugün ilk seansa gittim karın bölgesine yaptırdım, 40 dakika sürdü, Bildiğin ultrason gibi hiç birşey hissetmedim ölçülerimi aldılar bakalım bitirince ne olacak durum. Gerçi ben plates ve aerobiğede yazıldım bugün hangisi etkili olacak bilmiyorum ama belki birbirlerinin etkisini arttırır

Back
X