• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahalle çingene mahallesi ne yapacağımı artık bilemiyorum bıktım artık tatil haram

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Kızlar evlenduginden beri aynı sokakta mahallede oturuyorum 7yil oldu ama artık bıktım sabahın köründe basliyorlar onlarla uyuyup uyanmak zorundasın gibi ev sahibimde ayni yan tarafimdakiler çol cocuk damda yatar cocuklar kalkar kadına anne anne diye seslenir kadında tık olmaz en sonunda tartıştık ama kadın aynı o biter aşağı kattakiler tv acar birde bağıra bağıra konuşur onlar biter 11 gibi dışardaki çocuklar başlar bir yaz tatilim var dinleneceğim ama tatil yapamıyorum bıktım hergün hergün ev sahibimizde onlardan kalmaz iki gun oldu geleli yayladalardi.iki gündür tv son ses o sesle uyanıyorum saat 6.30da başlıyor hala şu saat oldu devam burdaki hepsi birbirine uygun görgüsü demekki dedim medeniyet felan yok bu yuzden birbirlerini çekiyorlar ama ben artık bıktım tartis vs düzeltmede pek yok siz olsaniz ne yapardınız daha burda kalma zorunlulugum var birde...

Doğudasınız galiba. Kötü komşu insana ev sattırır. Biz neler çektik, yaz gelince karalar bağlardık. Sabahlara kadar bahçelerde vur patlasın çal oynasın, rakı kadehlerini yere atıp üstüne basıp göbek atan kadınlar, teypler sazlar, gecenin üç buçuğunda kadın kahkahaları! Öss ye sıfır uykuyla girmiştim. Uyarmakla bahşedemezsiniz. Bir de onların tabancası tüfeği vardır Allah korusun. Taşının gidin oradan.

cennet mahallesi gibi deseydiniz tepki almazdınız.ama şimdi tepki alacaksınız, ırkçı olduğunuz iddia edilecek :(

durumunuz için üzüldüm.evi değiştirmeye çalışın.benim de iki yıl önceki mahallem bahsettiğiniz gibiydi, birde hergün kavga olurdu mutlaka sokakta çocuk kadın erkek demeden.üç ayda değiştirdim.insan kendini çok mutsuz hissediyor.değiştiremiyorsanız aldırmamaya çalışın kavga ettikçe daha çok yıpranırsınız.

Doğudasınız galiba. Kötü komşu insana ev sattırır. Biz neler çektik, yaz gelince karalar bağlardık. Sabahlara kadar bahçelerde vur patlasın çal oynasın, rakı kadehlerini yere atıp üstüne basıp göbek atan kadınlar, teypler sazlar, gecenin üç buçuğunda kadın kahkahaları! Öss ye sıfır uykuyla girmiştim. Uyarmakla bahşedemezsiniz. Bir de onların tabancası tüfeği vardır Allah korusun. Taşının gidin oradan.
Yok canim ya doğuda olsam böyle olmazdı sanırım siz kötü yerine dusmussunuz ben akdenizdeyim ama oturduğum mahalle dağda buyuyenlerin oluşturduğu bir sokak su saatte uykumu kacirdilar biktim ne uyaridan ne başka birşey den anlıyorlar yok yani güya ev sahibimde rahatsız ama kendi de onlardan kalmaz hamileyim gürültü vs cekemiyorim burda malesef ve ins 1 sene daha kalmam gerekiyor ama bu tarih uzarsa diye de çok korkuyorum biran once doğru dürüst bir yere taşınmak istiyorum evimi seviyorum ama komşu yok

cennet mahallesi gibi deseydiniz tepki almazdınız.ama şimdi tepki alacaksınız, ırkçı olduğunuz iddia edilecek :KK43:

durumunuz için üzüldüm.evi değiştirmeye çalışın.benim de iki yıl önceki mahallem bahsettiğiniz gibiydi, birde hergün kavga olurdu mutlaka sokakta çocuk kadın erkek demeden.üç ayda değiştirdim.insan kendini çok mutsuz hissediyor.değiştiremiyorsanız aldırmamaya çalışın kavga ettikçe daha çok yıpranırsınız.
Canim çingene demekte bir sıkıntı vs yok ki çingene derken kaba saba anlamındaki çingene romanlar anlamındaki çingene değil onlara kurban olsunlar ben kızken çok oturdum onlarla geçti çocukluğum saygıyı insanlığı iyi bilir onlar ve soruları dışarda değil hep birbiriyle dalasirlar kimseye de zararları yoktur bunlar oyle mi gel de bir gör ne insanlıktan nasip almışlar ne komşuluk vs yok zaten gidecem ins ama daha zamanı var

Hemen doguya getirdiniz olayi. Tabancalar raki masalari lutfen yazmayin ya vallahi komik oluyorsunuz. Nerde kotu Bir sey olsa dogu diye ogrenmissiniz yapistiriyorsunuz. Insan insan insan nerede olursaniz olun orayi guzel yapan da kotu yapan da insandir! Haritadaki konumu degil.

Yok canim ya doğuda olsam böyle olmazdı sanırım siz kötü yerine dusmussunuz ben akdenizdeyim ama oturduğum mahalle dağda buyuyenlerin oluşturduğu bir sokak su saatte uykumu kacirdilar biktim ne uyaridan ne başka birşey den anlıyorlar yok yani güya ev sahibimde rahatsız ama kendi de onlardan kalmaz hamileyim gürültü vs cekemiyorim burda malesef ve ins 1 sene daha kalmam gerekiyor ama bu tarih uzarsa diye de çok korkuyorum biran once doğru dürüst bir yere taşınmak istiyorum evimi seviyorum ama komşu yok

Anladım ama keşke taşınsanız. Hamile hamile tahammül ediyorsunuz :110:

Hemen doguya getirdiniz olayi. Tabancalar raki masalari lutfen yazmayin ya vallahi komik oluyorsunuz. Nerde kotu Bir sey olsa dogu diye ogrenmissiniz yapistiriyorsunuz. Insan insan insan nerede olursaniz olun orayi guzel yapan da kotu yapan da insandir! Haritadaki konumu degil.

Öğrenip yapıştıran sizsiniz. Önyargılı olan da sizsiniz. Dam dediği için Güneydoğu'da bir şehirde mi yaşıyor diye merak ettim, meğer Akdenizmiş. Neden önce bana sormuyorsunuz neyi kastettiğimi? Ayrıca tabancalar, rakılar, müzikler, göbek atmalar yazınca size neden komik geldi? Gerçekten çok mu komik, yoksa kafadan mı sallıyorum? Üstelik Ankara'nın göbeğinden bahsediyorum, burada da baltayı taşa vurdunuz!

Evet, tabancalar rakılar meselesine sizden açıklama bekliyorum.

onlar medeniyetsiz de bu üslupla siz de çok medeni sayılmazsınız.
ne yapmışlar çok da bir şey anlamadım yani,
çocuklar erken kalkıp annelerine mi bağırmış, ne kadar enteresan

Öyle alışmışlarsa kolay kolay değişmezler .

Uyarmışsın da zaten.

Gerçi kavga ettim demişsin. Bazı tipler kavgadan sonra inat gibi düzelmez .

Madem taşınamıyorsun daha sakin uyarmayı dene .

Benim bir üst komşum vardı . Otu boku şikayet ederdi sırf öğrenci evi olduğum için . Haftada iki üç kez illa bir şey bulurdu , hiç bir şikayetleri elle tutulur değildi , karı koca takmışlardı. Çok tartıştık . Baktım kavga çözüm değil , bir gün bir çiçek aldım ( balkonu çiçek doluydu hassas noktasını yakaladım) çaldım kapısını .
Bakın burada 2 senem daha var , evimden de memnunum. Öğrenci olduğum için rahatsızsınız sadece yoksa size de gelen giden misafirleriniz var , sizinde zaman zaman bol oynamalı günleriniz var ... beni de bu apt. oturan bir öğrenci değilde komşu statüsünde görürseniz sevinirim . Bu babamın kartı , dilerseniz görüşün . Benim burda gizli saklı bi yaşantım yok dedim . Vs vs vs. Biraz sohbet ettik . Bir yıl kavgadan sonra bu hamle ona ters köşe geldi . Bir daha hiç bir şikayeti olmadı .

Niye anlattım bunu , bazen haklı da olsak ; karşımızdaki anlamayacak seviyede ise onu nezaketle alt edebiliriz .
Bi dene. Yap bi börek koy tabağa , çal kapısını. Tatlı dille anlat rahatsızlığını.

N[QUOT="zerafetli, post: 47488211, member: 648715"]Kızlar evlenduginden beri aynı sokakta mahallede oturuyorum 7yil oldu ama artık bıktım sabahın köründe basliyorlar onlarla uyuyup uyanmak zorundasın gibi ev sahibimde ayni yan tarafimdakiler çol cocuk damda yatar cocuklar kalkar kadına anne anne diye seslenir kadında tık olmaz en sonunda tartıştık ama kadın aynı o biter aşağı kattakiler tv acar birde bağıra bağıra konuşur onlar biter 11 gibi dışardaki çocuklar başlar bir yaz tatilim var dinleneceğim ama tatil yapamıyorum bıktım hergün hergün ev sahibimizde onlardan kalmaz iki gun oldu geleli yayladalardi.iki gündür tv son ses o sesle uyanıyorum saat 6.30da başlıyor hala şu saat oldu devam burdaki hepsi birbirine uygun görgüsü demekki dedim medeniyet felan yok bu yuzden birbirlerini çekiyorlar ama ben artık bıktım tartis vs düzeltmede pek yok siz olsaniz ne yapardınız daha burda kalma zorunlulugum var birde...[/QUOTE] nokta ve virgül Kullanabilir misiniz? Benimde turkcem çok iyi değil, ama böyle anlaması gerçekten çok zor

konu sahibesi arkadaşım ev değiştirmek tek çare gibi. öğretmensiniz diye düşündüm. yani zorunlu hizmet sanırım ama yapacak bişi yok ki hepsi öleymiş, hangisi ile uğraşacaksınız.

ırkçılık, ön yargılı olmak çok çirkindir ve insana saçma sapan şeyler düşündürür. damda yatmak doğuda olmak anlamına gelmez. doğuda kadınlar rakı içip kadehlerin üstüne basıp ta kahkahalar atamaz. keşke yapabilseler ama olmaz yani. töreye, adaba ters çünkü. "bir de onların tabancası tüfeği vardır" diye ağa dizilerinden gördüğünüz saçmalıkları dile getirmişsiniz üstlik. ayıp, çok büyük ayıp. onlar, bunlar işleri bu hale getirdi bizi. öss ye girmiş, aklı başında insansınız bir de. yazık.

Doğulu değilim ama çevremde herkes doğuludur. İnsana zaten doğulu, batılı diye ayrım yapmak bile çok saçma. Siz hem doğuyu bilmeden söz sahibi olup, hemde Ankara bu yer diyemezsiniz. Laflarınız birbiri ile çelişiyor. Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Ağrı ve Urfalı arkadaşlarım var. Ailesi ile kendileri o kadar saygılılar ki. Ben daha bir yanlışlarını görmedim. Doğulu değilde insan olarak yaklaştığınızda herşeyin faklı olduğunu göreceksiniz.

konu sahibesi arkadaşım ev değiştirmek tek çare gibi. öğretmensiniz diye düşündüm. yani zorunlu hizmet sanırım ama yapacak bişi yok ki hepsi öleymiş, hangisi ile uğraşacaksınız.

ırkçılık, ön yargılı olmak çok çirkindir ve insana saçma sapan şeyler düşündürür. damda yatmak doğuda olmak anlamına gelmez. doğuda kadınlar rakı içip kadehlerin üstüne basıp ta kahkahalar atamaz. keşke yapabilseler ama olmaz yani. töreye, adaba ters çünkü. "bir de onların tabancası tüfeği vardır" diye ağa dizilerinden gördüğünüz saçmalıkları dile getirmişsiniz üstlik. ayıp, çok büyük ayıp. onlar, bunlar işleri bu hale getirdi bizi. öss ye girmiş, aklı başında insansınız bir de. yazık.

Asıl size yazık. Uzun uzun da saçmalamışsınız. Bir konuya yorum yazarken ilk sayfadan başlayıp adam gibi takip edin.

Doğulu değilim ama çevremde herkes doğuludur. İnsana zaten doğulu, batılı diye ayrım yapmak bile çok saçma. Siz hem doğuyu bilmeden söz sahibi olup, hemde Ankara bu yer diyemezsiniz. Laflarınız birbiri ile çelişiyor. Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Ağrı ve Urfalı arkadaşlarım var. Ailesi ile kendileri o kadar saygılılar ki. Ben daha bir yanlışlarını görmedim. Doğulu değilde insan olarak yaklaştığınızda herşeyin faklı olduğunu göreceksiniz.

Hayatımın dersini verdiniz! Birbiriyle mi çelişiyor laflarım? İki ayrı şehirde yaşadığımı biliyor musunuz? Her mesajımı okudunuz da mı cevap yazıyorsunuz? Okumanız var mı?

Bende o tarz bi mahallede bir kaç gün kalmak zorunda kalmıştım.
Evlere,birinin odasına girerken kapı bile çalınmıyordu.
Doğuda falan da değildi,batıdaydı.doğusu batısı yok bunun

Back
X