- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Öyle alışmışlarsa kolay kolay değişmezler .
Uyarmışsın da zaten.
Gerçi kavga ettim demişsin. Bazı tipler kavgadan sonra inat gibi düzelmez .
Madem taşınamıyorsun daha sakin uyarmayı dene .
Benim bir üst komşum vardı . Otu boku şikayet ederdi sırf öğrenci evi olduğum için . Haftada iki üç kez illa bir şey bulurdu , hiç bir şikayetleri elle tutulur değildi , karı koca takmışlardı. Çok tartıştık . Baktım kavga çözüm değil , bir gün bir çiçek aldım ( balkonu çiçek doluydu hassas noktasını yakaladım) çaldım kapısını .
Bakın burada 2 senem daha var , evimden de memnunum. Öğrenci olduğum için rahatsızsınız sadece yoksa size de gelen giden misafirleriniz var , sizinde zaman zaman bol oynamalı günleriniz var ... beni de bu apt. oturan bir öğrenci değilde komşu statüsünde görürseniz sevinirim . Bu babamın kartı , dilerseniz görüşün . Benim burda gizli saklı bi yaşantım yok dedim . Vs vs vs. Biraz sohbet ettik . Bir yıl kavgadan sonra bu hamle ona ters köşe geldi . Bir daha hiç bir şikayeti olmadı .
Niye anlattım bunu , bazen haklı da olsak ; karşımızdaki anlamayacak seviyede ise onu nezaketle alt edebiliriz .
Bi dene. Yap bi börek koy tabağa , çal kapısını. Tatlı dille anlat rahatsızlığını.
Valla bravo