• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahalle çingene mahallesi ne yapacağımı artık bilemiyorum bıktım artık tatil haram

E tasinin madem. 7 yildir neden cekiyorsunuz. Fiyat yuzunden mecbursaniz da yapacak bisey yok. O kadar insan tek kisiye gore hareket edemez...
O kadar insan ?? Onlarda birbirlerinden şikayetçi ama nedense hepsi birbiri gibi fiyatla alakası yok taşınmak kolay değil 1 sene daha okulum bitmesine var atamam nereye çıkarsa artık zaten gideceğiz ama sizin uslubunuzdan sanki sizde böyle rahatsız eden kişiler gibisiniz Tabiki nu anladım eğer oyleyseniz lutfen Allahtan korkun komsu hakkı var

E tasinin madem. 7 yildir neden cekiyorsunuz. Fiyat yuzunden mecbursaniz da yapacak bisey yok. O kadar insan tek kisiye gore hareket edemez...
O kadar insan ?? Onlarda birbirlerinden şikayetçi ama nedense hepsi birbiri gibi fiyatla alakası yok taşınmak kolay değil 1 sene daha okulum bitmesine var atamam nereye çıkarsa artık zaten gideceğiz ama sizin uslubunuzdan sanki sizde böyle rahatsız eden kişiler gibisiniz Tabiki nu anladım eğer oyleyseniz lutfen Allahtan korkun komsu hakkı var

Su

Suan tasinamiyorum okulum 1 sene kaldı kismetse bitince ins tasunmak çok zor çünkü

O da doğru. Bir an önce yaz bitsin diye dua edeceksiniz, çare yok o zaman :deli:

Seneye yaz da tayin olur çeker gidersiniz inşallah.

Elma değilsiniz de okumuyorsunuz. Ben hayatımda ilk kez dam denen şeyi gördüm ve doğuda gördüm. Bu yüzden merakımdan sordum. Kadıncağız da dedi ki hayır Akdeniz'deyim. Ben de tamam dedim. Sonra Ankara'da yıllarca yaşadığımız bir sıkıntıdan bahsettim, taşınsanız iyi olur dedim. Bazısı da rahatsız olduğunuzu anlayınca inadına yapar biliyor musunuz. Komşu gürültüsünden çok çektik, bu yüzden baya anlattım. Adamların tabancası, av tüfeği falan vardı, şikayet etmedik korkumuzdan, annem durdururdu hep babam polisi arayacakken. İnanın Ankara'nın göbeğinde belki 10 yıl böyle yaşadık. Komşu zulmü insanın hayattan bezdştir. Ne diyim.
Sorun ne canim ben seni anladım teşekkür ederim yorumun için başka kimseyle muhattap olup moralizi bozmayin

U
O da doğru. Bir an önce yaz bitsin diye dua edeceksiniz, çare yok o zaman :deli:

Seneye yaz da tayin olur çeker gidersiniz inşallah.
Inş canim ya en buyuk mi rasim bu önce nasipse cocugum doğacak sonrada atama ins yillardir beklediğim iki önemli ve büyük mutlulugum ins gerçekleşir de kurtulurum

Canim çingene demekte bir sıkıntı vs yok ki çingene derken kaba saba anlamındaki çingene romanlar anlamındaki çingene değil onlara kurban olsunlar ben kızken çok oturdum onlarla geçti çocukluğum saygıyı insanlığı iyi bilir onlar ve soruları dışarda değil hep birbiriyle dalasirlar kimseye de zararları yoktur bunlar oyle mi gel de bir gör ne insanlıktan nasip almışlar ne komşuluk vs yok zaten gidecem ins ama daha zamanı var
çingene deyince benimde akllıma romanları kastettiğiniz geldi. bu yorumu görmeseydim başka yorum yaaprdım.
çünkü bizde onlarla oturduk senelrce. hiç böyle sıkıntılar yaşamadık.

Siz a
onlar medeniyetsiz de bu üslupla siz de çok medeni sayılmazsınız.
ne yapmışlar çok da bir şey anlamadım yani,
çocuklar erken kalkıp annelerine mi bağırmış, ne kadar enteresan
Siz anlamayın en iyisi bu kadar sözle anladiysaniz çünkü durumu tamamiyle aktardım çocuklar annelerine bağırmış değil hergün erkenden kalkıp anne anne deyip durmaları şarkı vs söylemeleri ve annenin bu durumda hiç tepki vermeden uyumaya devam etmesi banana canim bana mi doğurdu ya damda yatmasin yada doğurduğu çocuklara baksin

Bu sorunun çözünü yok maalesef. Çünkü hayat tarzı diye bişey var, bahsettiğiniz tarzda takılan kişileri biliyorum, değişmez onlar çünkü kendileri rahatsız olmuyorlar muhtemelen birbirlerinden. Çünkü hepsi öyle :) Ev hanımı sayısı çoksa zaten bunun yaşanması kaçınılmaz. Çünkü günleri evde geçtiği için illa ki çoluk çocuk vs derken gürültü olur. İşe giden insanlar genelde gün içinde evde olmadıkları için en azından gündüz fazla gürültü olmaz. Ne kadar çok insan o kadar çok gürültü. Yapacak bişey yok, uyarı ya da polis vs çare olmaz. Yaşam tarzı bu onların. Allah sabır versin.

Gürültü yapan milleti rahatsız eden medeniyet bilmeyen komşularda haklı çıktı ya birşey diyemiyorum artık.
Konu sahibi bu konuda yapacak bişey yok malesef. Ne laftan anlarlar , ne toplu yaşamayı bilirler. Keşke taşınma imkanın olsa.

Görgüsüz insan her ortamda g
Bende o tarz bi mahallede bir kaç gün kalmak zorunda kalmıştım.
Evlere,birinin odasına girerken kapı bile çalınmıyordu.
Doğuda falan da değildi,batıdaydı.doğusu batısı yok bunun
görgüsüz insan her ortamda görgüsüz

Taşınacak
Gürültü yapan milleti rahatsız eden medeniyet bilmeyen komşularda haklı çıktı ya birşey diyemiyorum artık.
Konu sahibi bu konuda yapacak bişey yok malesef. Ne laftan anlarlar , ne toplu yaşamayı bilirler. Keşke taşınma imkanın olsa.
tasinacam zaten canım ama daha okulum bitmedi 1 sene var makesef ve ins o zaman biterde kurtulurum ins

cingene mahallesi diyen sizsiniz ben degil. Bi tane iki tane olsa tamam diyecegim ama mahallenin isleyisi boyleyken size uymalarini beklemeniz mantiksiz.
Tasinmanin kolay olmadigini bilecek kadar cok tasindim. Bu kadar rahatsiz oldugum bi yerde 1-2 haftalik tasinma zorlugunu goze alamayi 7 sene kalmazdim.

Komsularim varligimi yoklugumu bile anlamazlar icim rahat sukur. Zerre tanimadan neyin aklini veriyosunuz bana anlamadim :)
Neyse gunahimi alarak ufacikta olsaniz yukumu hafiflettiniz sagolun :))

Doğudasınız galiba. Kötü komşu insana ev sattırır. Biz neler çektik, yaz gelince karalar bağlardık. Sabahlara kadar bahçelerde vur patlasın çal oynasın, rakı kadehlerini yere atıp üstüne basıp göbek atan kadınlar, teypler sazlar, gecenin üç buçuğunda kadın kahkahaları! Öss ye sıfır uykuyla girmiştim. Uyarmakla bahşedemezsiniz. Bir de onların tabancası tüfeği vardır Allah korusun. Taşının gidin oradan.

Ne kadar önyargılı bir yorum ! Sadece Doğuda mı oluyor ? Medeniyetsizlik varsa karakterde en lüks plazada da semtte de yaşasan saygı duymadan yaşarsın . Sizin gibi karakterleri okudukça ben de ALLAH uzaktan yakından ırak etsin diyorum ,

Dip not : doğuluyum ve konu sahibinin anlattığı gibi bir yaşam tarzı her yerde var doğusu batısı yok .

Kızlar evlenduginden beri aynı sokakta mahallede oturuyorum 7yil oldu ama artık bıktım sabahın köründe basliyorlar onlarla uyuyup uyanmak zorundasın gibi ev sahibimde ayni yan tarafimdakiler çol cocuk damda yatar cocuklar kalkar kadına anne anne diye seslenir kadında tık olmaz en sonunda tartıştık ama kadın aynı o biter aşağı kattakiler tv acar birde bağıra bağıra konuşur onlar biter 11 gibi dışardaki çocuklar başlar bir yaz tatilim var dinleneceğim ama tatil yapamıyorum bıktım hergün hergün ev sahibimizde onlardan kalmaz iki gun oldu geleli yayladalardi.iki gündür tv son ses o sesle uyanıyorum saat 6.30da başlıyor hala şu saat oldu devam burdaki hepsi birbirine uygun görgüsü demekki dedim medeniyet felan yok bu yuzden birbirlerini çekiyorlar ama ben artık bıktım tartis vs düzeltmede pek yok siz olsaniz ne yapardınız daha burda kalma zorunlulugum var birde...
KK' da yeni moda konu sahibinin derdine çözüm sunmak yada en azından derdine ortak olmak yerine yazisindan bir cümle bir hata bulup karalamak olmuş

Hepsi aynı kafadaysa bir olup sizi üzerler. Muhattap olmamak en iyisi sanirim

Valla bizim apartmanin karisindaki apartmanda 1-2 ev ozellikle ramazanlarda okadar cok gürültülü oluyorlarki cok rahatsiz oluyorum. Gecen sene yaz boyuda cok gurultulu idiler ama bu sene hayret sakinler.
Ramazan ve yaz boyunca yuksek sesle muzik aciyorlardi arabalarindan disarda oturup. Bu bölgenin % 90 vardiyali çalışıyor ama hic saygi yoktu. Heleki hasta isen hic cekilmiyordu ki senin durumun bin beteri. Ben bukadarina katlamazken senin anlattigin gürültüde 1 ay bile dayanamazdim herhalde.
Ben sessiz sakinligi seven biriyim. 7 yil katlanacaginiza keske en basinda tasinip baska bir mhallaede bekleseydiniz, beklediginiz sey ne ise...

Ben 5 yıldir üst komşu yüzünden dram yaşıyorum siz tüm mahalle diyorsunuz ve taşınamam.. yapacak hiçbişey yok cekeceksiniz..

Back
X