- Konu Sahibi ayisiltisi
-
uf insanların ne kadar boş vakti var ya
işleri güçleri yok seninle mi uğraşıyolar?
bu ne basitlik, ne ucubelik?
bi de herkesi aramış tek tek... Hey Allahım!
vay be ne acımasız insanlar var oysa ona ne ki hem ön ayak olması gerekirken ortalık bulandırıo
benim tavsiyem abilernle konuş durumunu açıkca anlat ne yapmak istiyosan tabi
hayırlısı tatlım:9
evet bencede öyle olsun yoksa ilerleyen zamanlarda daha kötü şeler olacak.kendime yediremem o lafları diye söyleyecegim ama korkuyorum ne bileyim birazda utanıyorum ne diyeceğim ya begenmezlersetabiki herseyin hayırlısı inşallah
Yengenize gidin ve gerekirse kavga edin. Size söylenenleri karşılıksız bıraka bıraka adınızı çıkarma noktasına getirmişsiniz. Sen tepki göstermedikçe o konuşacak, konuşacak...
Bununla beraber, ilişkiniz yeni. Birbirinizi sevseniz bile yeteri kadar tanımıyorsunuz ve evlilik için erken. Bu kadar kısa birbirini tanıyıp evlenenler var ama işinizi şansa bırakmamalısınız.
Değiştirebiliyorsanız semt değiştirin ama şöyle bir şey var, benim kuzenim var 18inde. Sizin yaşınızı bilmiyorum. Bu kuzenimin erkek arkadaşı var, çiçekte yolluyor farklı şehirde olduğunda ve kuzenimin bulunduğu şehre gelince bavuluyla onların evine de geliyor, beraber bir yerlerede gidiyorlar. Sonuçta bunların olması çok normal. Siz kötü bir şey yapmamışsınız ki 'sevmişsiniz.' Sevdiğiniz insanı da ailenizle tanıştırmışsınız.
Yaşadığınız yerin tutumunu ilginç buldum. Annenizin kararına laf etmek bana düşmez sonuçta o bir anne ve sizin için en iyisini istiyor. Ama bence adınız çıksın ama ömrünüz heba olmasın. Yeterince tanıdığınız bir insan değil sonuçta.
ben yengemin seviyesine inemk istemiyorum çok kötü niyetli bir kadın.öyle fesatki anlatamam.gidip onunla kavga etsem ne deyişecekki sadece olanları doğrulayacak ne diyecegım evet geldi sizene dersem olmas diğer abimleri gider kışkırtır ki yengemle gecen seneye kadar bu yasıma kadar abla gibiydik annemle hep kavga ederlerdi ama ben tarafsız olurdum .tabi anneme bi lafı çok gücüme gidene kadar utanmıyormusun koskoca kadınsın dedim o günden sonra benmle ugrasır oldu.yasım 22 benm daah öncede normal erkek arkadaslarım evime girer çıkarlardı .kendi evimiz oldugumu için tasınamayız gerekte yok daha cok tastıkleyıcı olur
valla güçlü ol tatlım bunun bi benzerini yaşadım tabiki herşeyin huyu aynı değil ama bende çok zorlandım bi şekilde söylencek canım
ağbim bana ne olursa olsun önce bana söyleseydin demişti ama insan çekiniyo utanıyo falan
bence vakit kaybetmeden konuş korkcak bişey yok sen güçlü ol ki kimse seni üzemesin :)
nefret ediyorum bu tip insanlardan yaa..
neyin dedikodusunu yapıyorlar cocuk annesiyle geliyor senin annenle tanışmaya
bunda ne gibi art niyet aranır!
kendi işleri güçleriyle ilgilensin insanlar yaa..
yerinde olsam ne olursa olsun çevrenin ağzını kapayacagım diye yapmak istemedigim birşey yapmam.
herşey zamanında olmalı,böyle insanlar hayatına yön vermemeli.izin verme buna
keske bu kadar yeni bir iliskiyi tanıstırma boyutuna kadar getırmeseydın,hakkında hayırlısı olur ıns
ben yengemin seviyesine inemk istemiyorum çok kötü niyetli bir kadın.öyle fesatki anlatamam.gidip onunla kavga etsem ne deyişecekki sadece olanları doğrulayacak ne diyecegım evet geldi sizene dersem olmas diğer abimleri gider kışkırtır ki yengemle gecen seneye kadar bu yasıma kadar abla gibiydik annemle hep kavga ederlerdi ama ben tarafsız olurdum .tabi anneme bi lafı çok gücüme gidene kadar utanmıyormusun koskoca kadınsın dedim o günden sonra benmle ugrasır oldu.yasım 22 benm daah öncede normal erkek arkadaslarım evime girer çıkarlardı .kendi evimiz oldugumu için tasınamayız gerekte yok daha cok tastıkleyıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?