oncelikle konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum gerekirse tasinabilir.Konuma gelicek olursak (aslinda benim degil ablamin bi derdi diyebiliriz )Ablamin kapi komsulari (Yasli kari koca,20 li yaslarin sonunda sanirim bi kizlari ve bu kizinda bi kizi var 3-4 yaslarinda falan)mahalleye hicte Uygun olmayan bi sekilde yasiyolar hatta acik söylemek gerekirse fuhus yapiyolar
simdi gözünüzle gördünüzmu diyceksiniz birebir olayi görmedik tabiki ama eve giren cikan erkeklerin sayisi belli degil hatta kendileride yaptiklarini Kabul ediyolar gayet rahatlar ailecek acayip kufurlu pis konusuyolar ablam yaz gunu sicakta bile camini kapisini acmak istemiyo iki tane cocugu var butun mahalle olmakla birlikte ozellikle ablam cocuklarin basina bisey gelmesinden cok korkuyolar.Bazen alkollu insanlar geliyo ve bunlarin evle ablamin evin arasindan gecen daracik kestirme bi yol var cogu o yolu kullaniyo gecen ablam cam tikladi diye perdeyi aralayip baktim adamin biri bana kac göz biseyler yapiyo diyo:18:adam evi sasirmis resmen ablamin odu patlamis enistem az cok durumu biliyo ama bu boyutta degil adamlar yol falan sasirdigini bilse katil bile olabilir.Basta ablam olmak uzere nerdeyse butun mahalle polisi aradi sikayet etti ama polisin dedigi elinizde delil varmi?Ama bu isi nasil ispat edebilirler ki sonunca o isi evde yapiyolar gelen gideni butun mahalleli görüp soyledi ama kadina sorduklarinda biri kuzenim biri yegenim diyo hatta bu isi keyif icin yaptgini soylemis
ve bununda cezasi yokmus.Polis olay aninda yada para alisverisi yapilirken olmasi gerekir diyo aksi takdirde bana iftira atiyolar diye sizi bile sikayet edebilir sizin daha cok basiniz agrir dediler
delirmemek icten degil gercekten ettikleri küfürleri hele o evdeki kucuk kiz cocuguna nasil davrandiklarini bi görseniz o cocuk icinde cok uzuluyoruz daha cok kucuk ve kis gunu Ciplak ayakla disarda annesinin isinin bitmesini bekliyo belki yarin obur gun onunda gunahina girecekler ve biz hicbisey yapammiyoruz.En son ablamla konusunca en iyisi bide kk ya soralim akil akildan ustundur dedim.Biz ne yapabilirizde bunlarin durumunu ispat ederiz sanki poliste olayi pek ciddiye alip ugrasmak istemiyo hatta kadina gelenler arasinda polisler bile var
yani kimi kime sikayet edebiliriz?Biraz uzun oldu kusura bakmayin .Simdiden tesekkürler