- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Vallah düşünmedim değilBen 3 saat dayansam yine iyi. Uyanma saatlerim bile belli 11-01-03-05-06 'da kalk işe git.
Uyanıkken sanırım içtiğim su direk boşaltıma geçiyor sindirimi atlayarak
Sonda çözüm olur mu acep
Noktüri deniyormuş baktım da şimdiVallah düşünmedim değil
Şaka bi yana bi açıklaması var mı bunun? Doktorluk bi mesele değildir diye gitmedim hiç ama. Neden böyle merak etmiyor da değilim. Ya da normal olan bu mu, bilemedim yani.
çok fena bendede oluyor ve çalışıyorum ruh gibi geziyorum bütün gün gözlerimin altı mosmor oluyor..doktora gittim dediki uyurken hiçbirşey düşünme.uyumadan önce birşeyler yeme..geçer falan dedi.ısrarla ilaç istedim atarax diye bir ilaç verdi.çok mecbur kalmadıkça içme dedi.içersende yarım iç dedi.çok şükür sadece bir kere yarım içtim.melisa,rezene yada papatya çayı iç yatmadan 1 saat önce falan.valla zor inşallah uyursun...
ben de her gece 4 buçukta uyanıyorum ama benimki hamilelikten herhalde önceden böyle bir durumum yoktu. 4 buçukta kalkıyorum eşim işe gidince 7 gibi tekrar yatıyorum 9 buçuk ona kadar. zor valla geçer inşallah.
ben yine sonradan uyuyabiliyorum siz de o da yok herhalde?
Çok ilginç.. acaba stresli bir dönem mi geçiriyorsunuz?
Ben akşam 23.00 gibi yatarım sabah 8 e kadar deliksiz uyurum wc ye falan kalkmam hiç.
valla yine 4.30 da uyancam diye beynini bi güzel kurmuşsun bence, tek suçlu beynin
yattığın oda sessiz ve çok karanlık olmalı, otel perdelerinden falan al
acaba o saatte gürültü çıkaran bişey mi var
bizim alt kattakilerin kız sabahçı onlarla beraber bende kalkıyorum 6.30 da mesela
20 haftalık ama bir aydan fazladır böyleyim. Kurulmuş gibi 4 buçukta uyanıyorumpapatya var evde onu bi içeyim, düşünmemek için tv karşısında uyuyorum sonra eşim beni götürüy yatağa. bende bi doktora gidiyim
Yok ben uyuyamıyorum tekrarKaç aylık hamilesiniz ??
Hayatımda tek bir gün bile bilmem deliksiz uyuduğumu, yazık bana
namaz kıl hazır kalkmısken :)İyi akşamlar kadınlar kulübü ahalisi..Yaklaşık 3 haftadır her gün sabah 4.30 da uyanıyorum ve sonra uyuyamıyorum. kaçta uyursam uyuyayım bu değişmiyor. Gece 2 de bile uyusam 4.30 da hortlak gibi dikiliyorum kurulu saat gibiyim. Gece uyumada sıkıntı yaşamıyorum hemen uyuyorum ama 4.30 da işte. Var mı benim gibi olan, neden oluyor acaba?? Bu durum artık hayatımı olumsuız etkilemeye başladı
Bilmem ki deneyeyim bugün bakalım etkisi olacak mıÜzüldüm sana yatmadan iki saat önce sıvı almayı bıraksan olmaz mı ??
Bilmem ki deneyeyim bugün bakalım etkisi olacak mı
Karpuz ve kola tükettiğim zaman zombi gibi oluyorum zatenDene deneÇocuklara karpuz falan yedirmezler ya çiş yaparlar diye oradan aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?