Mahkeme açıldı boşanıyorum:))

Eskisinden daha güçlü olucaksın buna tüm kalbimle inanıyorum

Yeni hayatınız da mutluluklar diliyorum. Eden bulur bulur. Bir insana haketmediği bir muamele gösteriyorsanız, onun değerini anlamadan ölmezsiniz. Çünkü Allah el_hakem dir.
Merak etmeyin, bitmeyecek zannettiğin her zorluk bir gün bitiyor. Karlı çıkan siz olacaksınız

Yasaklar, haramlar tatlı geliyor devam ediyorlardı demek, yaptıkları pisliğe.
Bülbül güle, karga çöplüğe aşıktır. Affetsenizde yine bildiğinden şaşmamış.
Çocuklarınızın ve kendinizin haklarını alıp, bitirmenize çok sevindim.
Bundan sonrası sizin için mutluluk ve huzur olacak inşallah.
Allah evlatlarınızla ve sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir hayat yaşatsın size.

Metresi de baktı gördü adam da ki mallar gitmiş para mara yok,o da ona basar tekmeyi çok yakın da

Böyle güçlü kadınları görmek o kadar mutlu ediyor ki beni sizi seviyorum bundan sonrası için hayatınızda kolaylıklar diliyorum
Allah yardımcınız olsun umarım bundan sonra hep mutlu ve huzurlu olursunuz

Böyle güçlü kadınları görmek o kadar mutlu ediyor ki beni sizi seviyorum bundan sonrası için hayatınızda kolaylıklar diliyorum
Allah yardımcınız olsun umarım bundan sonra hep mutlu ve huzurlu olursunuz
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallahbana en büyük sorun yaratan eski eşimdi şimdi o olmayınca kafam o kadar sakin ve boşki çok özlemişim bu hallerimiSürekli acaba napıyo nerde şuanda yanımdamı watsapta çevrim içi acaba onlamı yazışıyo yine neden şifresini değiştirdi yada neden mesajlarının ön ekrana düşmenesi için telefonunu ayarlamış şimdi neden bu kadar geç geldiki yoksa yanındanmı geliyo bu kadın parfüm kokusuda ne acaba yanındamıydı....sürekli bunları düşünmek cidden kafayı yedirtttirir insana.en güzeli buymuş çünkü bi insanla aranızda güven kalmadıysa bitiyo asla birdaha güvenemiyosunuz heleki yalan makinasıysa mesela benimki oscar lık oyuncular gibi saniyede yalan üretebilen asla kabul etmeyen bir adamdı:))

Bu kesinlikle bana bir işaret aynı şeyleri bire bir yaşamışız iki küçük çocuğum var 6 yıllık evliyim en büyüğü 2.5 yaşında babalarına çok düşkünler...6 yılı burnumdan getirdi uçkur sevdalısı ikinci telefonlarını kaç kere yakaladım it pislik yemekten vazgeçmezmiş...Üstelik beş vakit namazını kulüp hacca giden 50 sinde bir adam ama haysiyet şeref namus yok...Ailem arkamda değil yani konuşmuyorum iş yok güç yok diye boşanmayı erteledim.Geçen ofisinde Arapça yazılı bir defter gördüm Kuran öğreniyormuş tarih atmış ama onun yazısı değil Mayıs 2019 altınada canım Ebrum yazmış kimse o bilmiyorum yine bi haltlar yemiş yani...3 gündür beddua veriyorum eve almayayım dedim orta kilidi kırmış öyle girmiş...Diyorumki git evden bana memleket ten ev tut öyle çıkalım çocuklarla kabul etmiyor neymiş ben çocuklara bakamıyormuşum perişan ettirmeyecekmiş bana...Kör şeytan çok kötü şeyler sokuyor aklıma sonra diyorum aman sakın iki çocuğunu düşün elini kana bulama...
Velhasıl kelam tebrik ediyorum sizi Allah daha güzel günler çıkarsın karşınıza bu başarı öykünüzle bana destek oldunuz inşallah bende başarıdan

Kendinize güvenin korkmayın, erkekler kadınları sindirmek korkutmak istiyorlar ve ara arada tehtit gazları verirler:)
Benide en son bişey bulamayınca anneliğimle eleştirip sosyal hizmetlere başvurcağını söyledi beymiş ben çocuk bakamıyomuşum...yanlış anlamayın bunu diyen sabah çıkıp gece 2-3 te gelen bi adam.evdeki çocuklara hem anne hem baba oluyorum.hastaneleri okul alışveriş ruhu besleme herşeyleriyle ben ilgileniyorum.çamur at izi kaldın işte.bana 9 yıldır mükemmel bir annesin çocukları sen büyüttün allah razı olsun diyen adam ilişkilerini öğrendikten sonra bana düşman kesildi maskesi düştü şimdi elinden geleni ardına koymuyor.sürekli çamur atma hali.boşverin o pislik için elinizi kana bulamayın daha çok pişman olursunuz hem kendi hayatınız için hemde çocuklarınıza yanarsınız.devlet şuanda kadına hertürlü destek veriyo vakıf dernekler var kaymakamlık kadınlara tanınmış haklar var lütfen bile bile zulme katlanmayın.tabiki yaşadıklarını zı detaylıca bilmiyorum ama o süreç çok sancılı zor çok gelgit yaşıyosunuz.bitirmek hiçbirşeyin sonu değil.kendinize güvrnin.bu tür mahlükatlar sadece onurumuzu gururumuzu değil özgüvenimizide elimizden almaya çalışıyorlar ki bi yere kımıldayamasın kendi başına bişey yapamayacağını alttan alttan mesajını vermekteler.sana tavsiyem maddi durumun ne bilmiyorum ama kendine ufak ufak para biriktir birikim yap eğer şahsi bir güvencen yoksa.kendini hazır hissettiğinde arkana bile bakma devlettende hakların için başvur başın dimdik olur.o şuanda seni ev işlerinde kullanıyor çocuklarına baktırıyor sırf o çark dönsün yuva dağılmasın diye yuvanın başında.yanlış anlama seni sevdiğinden değil.böyle adamlar maymun iştahlı bi ebru gelir bi ebru gider farketmez.sen annesin o kadar!
O gücü umarım toplarsın.ben de sabır ettim bekledim ana olmadı.en azından çocuklarıma verixek cvabım var sabrettim diyebilcem sizin için ben çabaladım ama o çabayı babanız göstermedi diycem rahatım yani..

Memleketten ona neden ev tututturuyorsunuz? Yine onun hükmünde olucaksınız.değişen ne olucak.ben bu işleri yapıpta yaptığından vazgeçen bi adam daha duymadım.brlki 10 parmakta 1 tanesi kadardır.adamın kanında var.ben yaşadımda en çok brn kanul etmezdim böyle şeyleri eşime toz kondurmazdım çok güvenirdim 6 yıl flört rttik zormala bi evlilikte değildi.kendi tarafında bunları karısına yapmış biri varsa kandanda çekiyo benimkinin amcası babası...da eşlerine yapmışlar.biz bunu evlenirken önemsemedik ama mutlaka kardeşiniz yakınınız biri evlendiğinde kendi kadar ailesinide lütfen araştırsın çevreme hep söylerim.aile önemli.çoook!

Bende ayni durumdayim. Evlendigimizden beri kackez yakaldim aldattigini ve ayakta 40 kez yalan soylebilen bir insan. Simdi bir bebegim var en son yine yakalim viktim aileimin evine geldim. Artik okadar yuzssuzlestiki arayip sorma yok bir kizini ariyor goruntuly okadar. Bende dusunuyorum bosanmayi. Bu genc yasimizda onlar gezip tozacak ask yasacaklar bizde evde oturcaz? Yok oyle dunya

Hakkinda hayrlisi olsun insallah

Evlatlarına yapabileceğin en büyük iyiliği yapmışsın.sana çok teşekkür ediyorum sırf çocuklar babadan ayrı büyümesin diye evli kalmaya devam etmediğin için.
Ben ve kardeşim sizin gibi bir anne baba ile büyüdük.sürekli kavga hakaret şiddet vardı.
Ben 33 , kardeşim 30 yaşında.geçmişin izlerini çoooook zor sildik ,ama alevlenmeye hazır bir koz gibi en derinlerde duruyor sanki.
Çocuklar huzurlu sakin ortamda büyüsünler.
Tek duam budur.

Vallahi size helâl olsun. Çok iyi yapmışsınız,hele yazdığınız son cümleye bayıldım. Aynen öyle çok haklısınız.İşte bize böyle aklı başında ve güçlü olabilen kadınlar lazım . Hiç üzülmeyin herkes kendisine yakışanı yapar ve ilahi adalet bir gün mutlaka tecelli eder. Rabbim büyük emin olun bu yaptıkları yanlarına kalmaz.Taa buradan bile sizin ne kadar iyi kalpli, dürüst ve zeki bir kadın olduğunuzu hissettim. Rabbim yolunuzu,bahtınızı açık etsin evlatlarınızla bir ömür çok mutlu olun inşallah.

AminÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.inanın şurda sosyal platformda bile insanlar empati yapıp böylesine yanımda olurken destek mesajı atarken 10 sene emek verdiğim insanın düşmanlık yapması çok garip diymi.ilahi adalet bekliyorum

Rica ederim...Evet garip ama hayat işte ne yapalım, yine de yaşama değer. Siz de bana dua edin olur mu bi bebeğim olsun çok istiyorum

Rica ederim...Evet garip ama hayat işte ne yapalım, yine de yaşama değer. Siz de bana dua edin olur mu bi bebeğim olsun çok istiyorum
Rabbim iyi yüreğinize baksın inşallah o bol haznesinden sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah cnmHerzaman hayırlısını iste olurmu.ben eş kişidinede dedim dedimki madem böyle şeyler yapıcaktında neden küçük kızımın kanına girdin daha çok yeni hamileydim ilişkisi başlsdığında.ona böyle bir hayatımı reva gördün dedim.rabbim büyük inş seninde yüzüne baksın

Amin Allah razı olsun... Evet bende her zaman hayırlı,sağlıklı evlatlar diliyorum.. Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…