- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
- Konu Sahibi Damla_1234
-
Eskisinden daha güçlü olucaksın buna tüm kalbimle inanıyorumÇok teşekkürler çokBende artık kendimi güçlü hissetmek istiyorum beni o kadar değersizleştirdi o kadar hakaretler ettiki haksız kendisi olmasına rağmen.umarım eski özgüvenimi tekrar kazanırım ve dahada güçlenip dimdik olmak istiyorum
Metresi de baktı gördü adam da ki mallar gitmiş para mara yok,o da ona basar tekmeyi çok yakın daÇok teşekkür ederim inşallahAldım aldım hepsi dellilli aldatma vs hiçbişey bırakmadım.eğee anlaşmalı değilde çekişmeli olsaydı vereceği tazminatlar daha yüklü olurdu bişey bırakmadım:) el yiceğine çocuklarım yesin
Böyle güçlü kadınları görmek o kadar mutlu ediyor ki beni sizi seviyorum bundan sonrası için hayatınızda kolaylıklar diliyorumEvt arkadaşlar önceki forumumdan hatırlarsanız belki üzerinden aylarrr geçti ve sonunda boşanıyorum bir pürüz çıkartmazsa inş anlaşmalı bitiyor 20-25 güne kadar.evt zor bir karardı ama bi anda verilmiş bir karar değildi.10 yıllık evliliğim aldatılmamdan dolayı bitiyor.malesefki beni aslında boşanmaya iten aldatmadan sonra kendisini affetmemi isteyişinden ziyade sonrasında gözümün içine baka baka bilmeme rağmen devam ettirmeye çalışması oldu ve hersefeeinde yakaladım.vazgeçermi vazgeçti artık ay bitti gibi şeyleri bende çok söyledim ama malesef arkadaşlar bitirmiyorlar.kanlarına işlemişse bitirmiyorlar yalan söylemeye devam ediyorlar kesinlikle inanmayın peşini bırakmayın.ben öyle yaptım ve haklı olduğumu göre göre canım acıya acıya yaşadım emin oldum ve bitirdim üstelik 2 küçük çocukla.bana acımayanlara benmi acıycam ne onur kaldı ne gurur ben çocuklarım için sabretrikçe onun gözünde hergün değersizleştim.baktım ki bağrış çağrış bitmiyo hır gün çocuklar şahit oluyorlar en iyisi bu dedim.bu kararımı diğer kararların gibi fos sandı ama iş ciddiye bindiğinde çirkinleşmeye başladı nafaka miktarı:) mal miktarı gibi:)arkadaşlar evide aldım malda aldım ve bunları evlilik süresinde yaptım hiç affetmedim.şimdi gitsin hatta evlensin hatta ben ona 2 tane daha bulayım diyorum o derece nefret ettim kendisinden o kadar hakaretler ettiki o kadar ağır şeyler söylediki sanki ben metresiyle onun arasına giren kara kedi olup çıktım:)) ben kötü oldum üstelik.10 yıllık evlilikte çok iyi bir kadımdım ama 1 yıldır sesim çıkıyo kanullenmiyorum diye benden kötü kadın kalmadı.yuva üstüne yuva kuran çok gördüm ama devamında sorunsuz bir evlilik görmedim.telli duvaklı aldığı karısına çocuklarına bunu yapam sanki diğerine yapmıycak hemde daha kötüsünü yapıcak.ilahi adalet...adalet topaldır ağır ağır yürür ama gideceği yere eryada geç varır...kimsenin yanına kalmayacak inşallah.ikisi bir olup evli olduğunu bile bile bu yuvayı yıktılar vicdansız merhametsizler.ve şuanda hiç acaba bile demiyorum üzülmüyorum aksine çok mutluyum daha iyi olacağıma o kadar eminimki.saygının sevginin bittiği yerde kalıp beklemek insanı daha çok yaralıyor hayata 1 kere geliyoruz geçen her saatin değeri pahabiçilemez.kendimi evlatlarıma ve hayatıma adıycam.gerisi boş.
Böyle güçlü kadınları görmek o kadar mutlu ediyor ki beni sizi seviyorum bundan sonrası için hayatınızda kolaylıklar diliyorum
Allah yardımcınız olsun umarım bundan sonra hep mutlu ve huzurlu olursunuz
Bu kesinlikle bana bir işaret aynı şeyleri bire bir yaşamışız iki küçük çocuğum var 6 yıllık evliyim en büyüğü 2.5 yaşında babalarına çok düşkünler...6 yılı burnumdan getirdi uçkur sevdalısı ikinci telefonlarını kaç kere yakaladım it pislik yemekten vazgeçmezmiş...Üstelik beş vakit namazını kulüp hacca giden 50 sinde bir adam ama haysiyet şeref namus yok...Ailem arkamda değil yani konuşmuyorum iş yok güç yok diye boşanmayı erteledim.Geçen ofisinde Arapça yazılı bir defter gördüm Kuran öğreniyormuş tarih atmış ama onun yazısı değil Mayıs 2019 altınada canım Ebrum yazmış kimse o bilmiyorum yine bi haltlar yemiş yani...3 gündür beddua veriyorum eve almayayım dedim orta kilidi kırmış öyle girmiş...Diyorumki git evden bana memleket ten ev tut öyle çıkalım çocuklarla kabul etmiyor neymiş ben çocuklara bakamıyormuşum perişan ettirmeyecekmiş bana...Kör şeytan çok kötü şeyler sokuyor aklıma sonra diyorum aman sakın iki çocuğunu düşün elini kana bulama...
Velhasıl kelam tebrik ediyorum sizi Allah daha güzel günler çıkarsın karşınıza bu başarı öykünüzle bana destek oldunuz inşallah bende başarıdan
Memleketten ona neden ev tututturuyorsunuz? Yine onun hükmünde olucaksınız.değişen ne olucak.ben bu işleri yapıpta yaptığından vazgeçen bi adam daha duymadım.brlki 10 parmakta 1 tanesi kadardır.adamın kanında var.ben yaşadımda en çok brn kanul etmezdim böyle şeyleri eşime toz kondurmazdım çok güvenirdim 6 yıl flört rttik zormala bi evlilikte değildi.kendi tarafında bunları karısına yapmış biri varsa kandanda çekiyo benimkinin amcası babası...da eşlerine yapmışlar.biz bunu evlenirken önemsemedik ama mutlaka kardeşiniz yakınınız biri evlendiğinde kendi kadar ailesinide lütfen araştırsın çevreme hep söylerim.aile önemli.çoook!Bu kesinlikle bana bir işaret aynı şeyleri bire bir yaşamışız iki küçük çocuğum var 6 yıllık evliyim en büyüğü 2.5 yaşında babalarına çok düşkünler...6 yılı burnumdan getirdi uçkur sevdalısı ikinci telefonlarını kaç kere yakaladım it pislik yemekten vazgeçmezmiş...Üstelik beş vakit namazını kulüp hacca giden 50 sinde bir adam ama haysiyet şeref namus yok...Ailem arkamda değil yani konuşmuyorum iş yok güç yok diye boşanmayı erteledim.Geçen ofisinde Arapça yazılı bir defter gördüm Kuran öğreniyormuş tarih atmış ama onun yazısı değil Mayıs 2019 altınada canım Ebrum yazmış kimse o bilmiyorum yine bi haltlar yemiş yani...3 gündür beddua veriyorum eve almayayım dedim orta kilidi kırmış öyle girmiş...Diyorumki git evden bana memleket ten ev tut öyle çıkalım çocuklarla kabul etmiyor neymiş ben çocuklara bakamıyormuşum perişan ettirmeyecekmiş bana...Kör şeytan çok kötü şeyler sokuyor aklıma sonra diyorum aman sakın iki çocuğunu düşün elini kana bulama...
Velhasıl kelam tebrik ediyorum sizi Allah daha güzel günler çıkarsın karşınıza bu başarı öykünüzle bana destek oldunuz inşallah bende başarıdan
Hakkinda hayrlisi olsun insallahEvt arkadaşlar önceki forumumdan hatırlarsanız belki üzerinden aylarrr geçti ve sonunda boşanıyorum bir pürüz çıkartmazsa inş anlaşmalı bitiyor 20-25 güne kadar.evt zor bir karardı ama bi anda verilmiş bir karar değildi.10 yıllık evliliğim aldatılmamdan dolayı bitiyor.malesefki beni aslında boşanmaya iten aldatmadan sonra kendisini affetmemi isteyişinden ziyade sonrasında gözümün içine baka baka bilmeme rağmen devam ettirmeye çalışması oldu ve hersefeeinde yakaladım.vazgeçermi vazgeçti artık ay bitti gibi şeyleri bende çok söyledim ama malesef arkadaşlar bitirmiyorlar.kanlarına işlemişse bitirmiyorlar yalan söylemeye devam ediyorlar kesinlikle inanmayın peşini bırakmayın.ben öyle yaptım ve haklı olduğumu göre göre canım acıya acıya yaşadım emin oldum ve bitirdim üstelik 2 küçük çocukla.bana acımayanlara benmi acıycam ne onur kaldı ne gurur ben çocuklarım için sabretrikçe onun gözünde hergün değersizleştim.baktım ki bağrış çağrış bitmiyo hır gün çocuklar şahit oluyorlar en iyisi bu dedim.bu kararımı diğer kararların gibi fos sandı ama iş ciddiye bindiğinde çirkinleşmeye başladı nafaka miktarı:) mal miktarı gibi:)arkadaşlar evide aldım malda aldım ve bunları evlilik süresinde yaptım hiç affetmedim.şimdi gitsin hatta evlensin hatta ben ona 2 tane daha bulayım diyorum o derece nefret ettim kendisinden o kadar hakaretler ettiki o kadar ağır şeyler söylediki sanki ben metresiyle onun arasına giren kara kedi olup çıktım:)) ben kötü oldum üstelik.10 yıllık evlilikte çok iyi bir kadımdım ama 1 yıldır sesim çıkıyo kanullenmiyorum diye benden kötü kadın kalmadı.yuva üstüne yuva kuran çok gördüm ama devamında sorunsuz bir evlilik görmedim.telli duvaklı aldığı karısına çocuklarına bunu yapam sanki diğerine yapmıycak hemde daha kötüsünü yapıcak.ilahi adalet...adalet topaldır ağır ağır yürür ama gideceği yere eryada geç varır...kimsenin yanına kalmayacak inşallah.ikisi bir olup evli olduğunu bile bile bu yuvayı yıktılar vicdansız merhametsizler.ve şuanda hiç acaba bile demiyorum üzülmüyorum aksine çok mutluyum daha iyi olacağıma o kadar eminimki.saygının sevginin bittiği yerde kalıp beklemek insanı daha çok yaralıyor hayata 1 kere geliyoruz geçen her saatin değeri pahabiçilemez.kendimi evlatlarıma ve hayatıma adıycam.gerisi boş.
Amin sağolHakkinda hayrlisi olsun insallah
Vallahi size helâl olsun. Çok iyi yapmışsınız,hele yazdığınız son cümleye bayıldım. Aynen öyle çok haklısınız.İşte bize böyle aklı başında ve güçlü olabilen kadınlar lazım . Hiç üzülmeyin herkes kendisine yakışanı yapar ve ilahi adalet bir gün mutlaka tecelli eder. Rabbim büyük emin olun bu yaptıkları yanlarına kalmaz.Taa buradan bile sizin ne kadar iyi kalpli, dürüst ve zeki bir kadın olduğunuzu hissettim. Rabbim yolunuzu,bahtınızı açık etsin evlatlarınızla bir ömür çok mutlu olun inşallah.Çok teşekkür ederim inşallahAldım aldım hepsi dellilli aldatma vs hiçbişey bırakmadım.eğee anlaşmalı değilde çekişmeli olsaydı vereceği tazminatlar daha yüklü olurdu bişey bırakmadım:) el yiceğine çocuklarım yesin
AminVallahi size helâl olsun. Çok iyi yapmışsınız,hele yazdığınız son cümleye bayıldım. Aynen öyle çok haklısınız.İşte bize böyle aklı başında ve güçlü olabilen kadınlar lazım . Hiç üzülmeyin herkes kendisine yakışanı yapar ve ilahi adalet bir gün mutlaka tecelli eder. Rabbim büyük emin olun bu yaptıkları yanlarına kalmaz.Taa buradan bile sizin ne kadar iyi kalpli, dürüst ve zeki bir kadın olduğunuzu hissettim. Rabbim yolunuzu,bahtınızı açık etsin evlatlarınızla bir ömür çok mutlu olun inşallah.
AminHayırlı olsun, bundan sonra yolunuz açık olsun, iyi insanlarla karşılaşın
Rica ederim...Evet garip ama hayat işte ne yapalım, yine de yaşama değer. Siz de bana dua edin olur mu bi bebeğim olsun çok istiyorumAminÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.inanın şurda sosyal platformda bile insanlar empati yapıp böylesine yanımda olurken destek mesajı atarken 10 sene emek verdiğim insanın düşmanlık yapması çok garip diymi.ilahi adalet bekliyorum
Rabbim iyi yüreğinize baksın inşallah o bol haznesinden sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah cnmRica ederim...Evet garip ama hayat işte ne yapalım, yine de yaşama değer. Siz de bana dua edin olur mu bi bebeğim olsun çok istiyorum
Amin Allah razı olsun... Evet bende her zaman hayırlı,sağlıklı evlatlar diliyorum.. Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin.Rabbim iyi yüreğinize baksın inşallah o bol haznesinden sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah cnmHerzaman hayırlısını iste olurmu.ben eş kişidinede dedim dedimki madem böyle şeyler yapıcaktında neden küçük kızımın kanına girdin daha çok yeni hamileydim ilişkisi başlsdığında.ona böyle bir hayatımı reva gördün dedim.rabbim büyük inş seninde yüzüne baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?