Mahkeme de bizim için enteresan bir deneyim olacak dedim.

Bence annenin gözü kara yada kara cahil..buyuk ihtimal oğluna"aman bi halt yapamaz,o kimmiş konuşsun dursun "vb gibi seyler söylüyor olma ihtimali yüksek.kadın biraz cadaloz

Eski konularına baktım summenin adam zaten anneci belli ki. Anneye ablaya hatta kuzenlere bile daha çok ilgi gösterildiğinden bahsetmiş. Hatta ayrılmak varmış aklında. Uzatmaları oynuyor bence.

Hatta 8-9 ay önce birini unutamadığından bahsetmiş. O kişi kimdir bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayatındaki insan değil. İlişkim üç yıllık demişti gerçi yanılmıyorsam. Eski konular benim kafamı karıştırdı açıkçası.

Summe Keske dünkü kadar kararlı olsan.
Sevdiğin için hala bi umut hala bekliyorsun sevgilinden.
Bence tekmeyi basan sen ol ana ogul kimsenin emegini ziyan edip gururyla oynayamasin!
Tutki sevgilin muhtesem bi performans sergiledi ve bekledigin hareketlerde bulundu. Diyelim cok sevdiniz anasi ayiramadi evlendiniz sen de kadin kudurdu diye mutlusun
Ne kinan ne dugunun ne evliligin burnundan getirir.. sagda solda daha istenmeden kendini sundu ogulcuguma çok koştu peşinden e ben de goz yumdum oglum için derse cildirmican mi??

Adam yine dicek haklisin ama o benim annem atamam ki idare et :/

Şutla gitsin su çocuk. Sen de hakaretlere ugramis ama sevgi sinin pesinden kosan kiz olma 2 gömlek büyük gelmis haddini bildiren kiz olarak hatirlasinlar hic unutamasinlar seni

Aynen kadının huyu buymus işte .
Erkek arkadaşım evet serin kanlidir benle olan sorunları daha önce kardesime yansitmamisti, bir anda çok çok çok sinirlenir bazen . Öyledir

Şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Muhtemelen erkek arkadaşın şu yaşına gelene kadar, annesi tarafından hayatına böyle müdahaleler edildi.
Ters ve daha kararlı bi çocuk olsa, asileşirdi - evi terk etmelere kadar gidebilirdi, annesinden uzaklaşırdı.
Ama serin kanlıdır diyorsun, uyumlu olmak adına (Ya da başka ailevi sebeplerden) kırıp geçemedi annesini belli ki ve uzun süre bu güdülmüşlükle yaşamaya alıştı.

Ona göre gayet normal annesinin bu davranışları ve vakti zamanında benzer hakaretleri başkaları için de edebildiyse çocuğunun yanında, haksız olduğunu biliyor annesinin ama değişmeyeceğini de biliyor ve akıl bunu normalleştiriyor - idare etmeye alıştırıyor.

Gözümde nasıl bir anne canlandı biliyor musun Summe :
Akrabalarının - samimi olduğu komşusunun kızlarını, oğlunun yanında rahatlıkla bu şekilde hakaretlerle eleştirebilen bir kadın.

Erkek arkadaşın seni sevebilir, ama çok fena arada kalacak ve öncelikli tercihi annesi olacak Summe , kendini hazırla.

Ben dedim ona üstesinden filan gelemeyiz unutmam ben böyle bir şeyi dedim . Bitsin dedim hsyir bebeğim yapma bilmem ne . 2 seneden sonra bende duygusal davraniyorum farkındayım bir şeyden vaz geçmiş değilim sadece görmek istiyorum .
Hiç tepkisini beklemeden hareket etmek sanki yargısız infaz gibi olacak.
Beni biraksin derken kastım da benden o ayrilsin aman aman ben yapamam gibi bir şey değil . Ayrılalım dedim ne diym .

Ne yapacak summe allah aşkına. Annesiyle tartışacak sonra kadın ağlayıp bayılacak o da affedecek, unutacak. Sen ne yapacaksın

Bunların hiçbirisi yaşanmamış bile olsa sen bu adamla evlilik aşamasına geldiğinde bu kadını elbet tanıyacaktın zaten..Ben senin yerinde olsam erkenden bu ailenin ne olduğunu anladığıma sevinir yoluma bakardım, yıpranan sen olursun eline bişi geçmez.

Ben biraz ayrıntıli düşündüm de bence bu adam sizi ailesine mesajlarda yazdığı gibi yansıtıyor ve sizden öyle bahsediyor olabilir
bu kadın da cesareti oradan bulmuştur belki
Allahım ne kadar büyük bi hayal kırıklığı ya ....

O zaman bence de ayrılsın, ben eski konularını bilmediğim için dedim. Ama anneyi tırsıtmak da fena fikir değildi, şöyle bir iki ay kıvrandıracaktı. Ama bu çocuk yapmaz o zaman, öter yani anneye.

Ayyy ama İlahi Adalet var, bu nasıl bir ahlak, terbiye arkadaş, ne demek oğlum için deneyimsin. La bu kız da bir anne evladı gerzomat, senin evladın evlat da başkasının ki çer çöp mü? Kızı varmış, yarın öbür gün bir kadın arayıp da kızı için bunları derse aklına gelsin bu dedikleri, insanların onurunu kırmak nasıl görsün, kimse yaşattığını yaşamadan ölmez...

Mahkeme konusunda direttiğin sürece kadının ve oğlunun gerçek yüzünü tek tek göreceksin bence

Tabi canım o şu götürmez gerçek zaten . Bugün özel mesajları konuşmaları hiç utanip çekinmeden ×in bilgisayarını kurcaladm diyerek okuyan bi kadın ilerde abooooovvv evlere şenlik

Mahkeme konusunda direttiğin sürece kadının ve oğlunun gerçek yüzünü tek tek göreceksin bence
Bu da kesin direticem bakalım ne diyecek nasıl tepki verecek

Allahım ne kadar büyük bi hayal kırıklığı ya ....
İki seneyle kurtarmak elinde.
Yüzünü erken gösterdiği için sevinelisin.
Böyle sirretleserek bir kızı istemeyen anneler huzur a vermez pigmepofuduk'un konusunu oku işte. Senin geçecegin sureci gösteriyor üzgünüm.
Şimdi daha erkemken ayrılıp verilmiş sadakam varmış demek elinde.
Kendini kurtarmalisin bu cirkeften gururunu ayrılmayarak koruyamazsin. Yada böyle intikam alamazsın.

Onceki konuna baktimda agzim acik kaldi. Ne demek kendini erkeklere servis etme
Ve sen hala ayrilsammi ayrilmasammi diye dusunuyosun. Aninda basardim tekmeyi kusura bakmasin. Anasi oglundan bu kadar yuz bulmasa cesaret edemezdi boyle biseye. Devam edersen ileride hakaretlere hazirlikli ol

Aaaaynen öyle kadının derdi bu zaten . Şeytan ruhlu her türlü istediğini almış olur

seviyorsun ve kadınsı bir içgüdüyle savunulmak istiyorsun..
annesine ağzının payını versin istiyorsun..
o kadının karşısında senin değerli olduğunu söylesin vazgeçmeyeceğini söylesin istiyorsun..
vs vs vs
kısaca kazanmak istiyorsun..
peki bunlar olunca ne olacak.. yenilmedim o kadına gününü gördü duygun ne kadar devam edecek ?

Konunuza hiçbişey anlamadım erkek arkkadasinizdan hamilesin iz ve annesi hakaret etti.Peki siz nasıl beraber oldunuz ve aileniz bu durumu biliyor mu.

3 yıl değil 2 senelik ilişkim zaman içinde unuttum onu Sep , çoook şükür şimdi sıra bunda gibi gorunuyo .

Sakın davayı açmamazlık yapma.
Erkek arkadaşın senden yana görünüyor ki davayı açma diye.
Annesi arsız arsız konuşurken iyiydi ama.
Haddini aşmaması gerektiğini görür bu şekilde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…