- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
Bilemiyorum Sep yani çocuğun tutumuna bağlı, bu tür anneleri olup da ağzının payını çok güzel veren erkekler de var. Annesini siler, karısını ezdirmez. Etrafımda böyleleri de var yani İlişkilerinde ne yaşıyorlar bilemem, gerçekten bağları sağlam mı, değil mi? Zaten konu sahibi intikamını alır ve baktı ki bu çocuk anneci bırakır, evlenmek şart değil. Öteki türlüsü böyle bir kadın için anlık korku, mutsuzluk ama sonrası başarı. Oğlunu ayırdımı ayırdı, mahkemeye çıkar işte ufak para cezası tamam. 1 ay kahrolur sonra yine iyi yapmışım der, belli kadın arsız.
Aynen kadının huyu buymus işte .
Erkek arkadaşım evet serin kanlidir benle olan sorunları daha önce kardesime yansitmamisti, bir anda çok çok çok sinirlenir bazen . Öyledir
Ben dedim ona üstesinden filan gelemeyiz unutmam ben böyle bir şeyi dedim . Bitsin dedim hsyir bebeğim yapma bilmem ne . 2 seneden sonra bende duygusal davraniyorum farkındayım bir şeyden vaz geçmiş değilim sadece görmek istiyorum .Sen ciddi misin? O kadar hakaretten sonra sevgilin annesine kızarsa hepsini yutup o adamla birlikte olmaya devam edeceksin ve dava açmayacaksın yani... Ya da kadından bir özür mesajı gelirse her şeyi unutacaksın. Hani gururunla oynanmıştı, hani onurun ayaklar altına alınmıştı. Ne oldu?
Beni bıraksın demek bile hiç bişey yapmayacağını belli ediyor aslında. Senin şimdiye kadar terketmen gerekirdi.
Ben dedim ona üstesinden filan gelemeyiz unutmam ben böyle bir şeyi dedim . Bitsin dedim hsyir bebeğim yapma bilmem ne . 2 seneden sonra bende duygusal davraniyorum farkındayım bir şeyden vaz geçmiş değilim sadece görmek istiyorum .
Hiç tepkisini beklemeden hareket etmek sanki yargısız infaz gibi olacak.
Beni biraksin derken kastım da benden o ayrilsin aman aman ben yapamam gibi bir şey değil . Ayrılalım dedim ne diym .
Allahım ne kadar büyük bi hayal kırıklığı ya ....Ben biraz ayrıntıli düşündüm de bence bu adam sizi ailesine mesajlarda yazdığı gibi yansıtıyor ve sizden öyle bahsediyor olabilir
bu kadın da cesareti oradan bulmuştur belki
Eski konularına baktım summenin adam zaten anneci belli ki. Anneye ablaya hatta kuzenlere bile daha çok ilgi gösterildiğinden bahsetmiş. Hatta ayrılmak varmış aklında. Uzatmaları oynuyor bence.
Hatta 8-9 ay önce birini unutamadığından bahsetmiş. O kişi kimdir bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayatındaki insan değil. İlişkim üç yıllık demişti gerçi yanılmıyorsam. Eski konular benim kafamı karıştırdı açıkçası.
Tabi canım o şu götürmez gerçek zaten . Bugün özel mesajları konuşmaları hiç utanip çekinmeden ×in bilgisayarını kurcaladm diyerek okuyan bi kadın ilerde abooooovvv evlere şenlikPeki böyle bir anneyle ne kadar sağlıklı bir ilişki olur? Yarın öbür gün olurda evlilik olursa bu adam annesini atmayacak, hep hayatlarında olacak değil mi? Burda okuduğumuz kayınvalide konularının bin beterini yaşar bu kız. O zaman kocası dava açmasına da izin vermez,
Bu da kesin direticem bakalım ne diyecek nasıl tepki verecekMahkeme konusunda direttiğin sürece kadının ve oğlunun gerçek yüzünü tek tek göreceksin bence
İki seneyle kurtarmak elinde.Allahım ne kadar büyük bi hayal kırıklığı ya ....
Aaaaynen öyle kadının derdi bu zaten . Şeytan ruhlu her türlü istediğini almış olurBilemiyorum Sep yani çocuğun tutumuna bağlı, bu tür anneleri olup da ağzının payını çok güzel veren erkekler de var. Annesini siler, karısını ezdirmez. Etrafımda böyleleri de var yani İlişkilerinde ne yaşıyorlar bilemem, gerçekten bağları sağlam mı, değil mi? Zaten konu sahibi intikamını alır ve baktı ki bu çocuk anneci bırakır, evlenmek şart değil. Öteki türlüsü böyle bir kadın için anlık korku, mutsuzluk ama sonrası başarı. Oğlunu ayırdımı ayırdı, mahkemeye çıkar işte ufak para cezası tamam. 1 ay kahrolur sonra yine iyi yapmışım der, belli kadın arsız.
Ben dedim ona üstesinden filan gelemeyiz unutmam ben böyle bir şeyi dedim . Bitsin dedim hsyir bebeğim yapma bilmem ne . 2 seneden sonra bende duygusal davraniyorum farkındayım bir şeyden vaz geçmiş değilim sadece görmek istiyorum .
Hiç tepkisini beklemeden hareket etmek sanki yargısız infaz gibi olacak.
Beni biraksin derken kastım da benden o ayrilsin aman aman ben yapamam gibi bir şey değil . Ayrılalım dedim ne diym .
3 yıl değil 2 senelik ilişkim zaman içinde unuttum onu Sep , çoook şükür şimdi sıra bunda gibi gorunuyo .Eski konularına baktım summenin adam zaten anneci belli ki. Anneye ablaya hatta kuzenlere bile daha çok ilgi gösterildiğinden bahsetmiş. Hatta ayrılmak varmış aklında. Uzatmaları oynuyor bence.
Hatta 8-9 ay önce birini unutamadığından bahsetmiş. O kişi kimdir bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayatındaki insan değil. İlişkim üç yıllık demişti gerçi yanılmıyorsam. Eski konular benim kafamı karıştırdı açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?