Mahkeme de bizim için enteresan bir deneyim olacak dedim.

Katılıyorum kadın nasıl hasta ruhlu bir kadınsa artık alıştırmış. ..

Sevgiliniz sizi ailesine çok kötü tanıtmış belli ki. servis etmek falan bana erkek arkadaş vasfındaki kişinin masum olmadığını düşündürdü. Ve siz hala annesine kızsın yada benden ayrılsın düşüncesindesiniz. Ben yediremezdim o laflarıda bir güzel geldiği yere geri sokardım

Davadan vazgecme diyorum baska da bir sey demiyorum. Boylece herkesin gercek yuzu ortaya cikar. Davayi geri cek anneme bunu yapamazsin da diyebilir, annesine "ama hakettin kiz hakli kusura bakma" da diyebilir. He kiz hakli deyip davayi da cektirebilir ki en tehlikelisi o bence.

Kendimi biliyorum.
Çok uzun sürmeyecek .
Hatta belki bunu o veya bu şekilde yaşadığım için ondan da soğuyacağım.
Ama keşke demek de çok kötü bir şey , keşke bekleyip görseydim demek istemiyorum.
Hadi ordan erkek müsveddisi sende demek istiyorum.

Şu saatler bir an önce geçse de akşam olsa ...

Adam sadece iş büyümesin diye hallederiz kafasında haliyle ne olursa olsun annem moduna girmiş.
Ve ne olursa olsun mahkemeye vereceğim dersen,çirlinleşeceği ve yanında durmayacağı çok açık.

Kadın tamamen ilişkiyi bitirdi.Ne olursa olsun ben böyle bir kadınla da,çocuğuyla da asla görüşmez affetmezdim.
Onurunu kıran insanlarla olma canım bende baya merak etmiştim ama konu kapanmış.

Bu çocukla olmayacak o kesin ama ne yapacaksın cidden düşünüp kararını uygula

Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
sırf bu cümle için ana oğulu alır birbirine çarparım.
değil ayrılmak da tereddüt etmek, annesinin bu lafına sebep olduğu için pişman ederim ikisini de.

O kadar o kadar ama o kadar nefret ediyorum ki kendimi parçalıycam .

Summe dünkü konundan merak ediyordum son durumu dava konusunda iyice korksunlar ama bende çoğunluk gibi vazgeçmemenden yanayım. ha birde eski erkek arkadaşınla yazışmalarına da dikkat et ellerine bir koz geçmesin .

Annesi sizden özür dilesin yalvarsin:) sevgilin bunu başarabilirse size sahip cikabilirse mutluluklar:)hemen kacirma evlen bile derim.ama zor

Annemi faceden engelle lütfen yazmış . Rahatlığı bana da tuz basmaaya başladı ufaktan.
Cinleniyorum.

Annemi faceden engelle lütfen yazmış . Rahatlığı bana da tuz basmaaya başladı ufaktan.
Cinleniyorum.
Gerçekten çok rahat. Ee engellesen ne olacak? İleride bir evlilik gerçekleşirse o zaman da facebooktaki gibi engelleme tuşu olacak mı hayatınızda? Gerekli tepkiyi annesine gönderebilecek mi?
Annesine de mesaj attınız mı mahkeme işini?
Dava açın bence, çok onur kırıcı bir davranış

Annesinin haksız olduğunu biliyor ama bir seysey yapmıyor. Ne yapabilir ki? Annesi sonuçta (çünkü bizim toplumumuz çocuklarını kendine bağımlı yetiştiren kadınlarla dolu)

Dava konusunu açtığın için annesi daha fazla haksız duruma düşmesin istiyor.
Yani çocuk tamamen annesini korumaya yönelik davranıyor ve faceden engellemeni istemiş.

Dava ac! Başka hiçbir sey demiyorum.
O davayı ac ve hakkından gel.

Dava acsanda acmasanda o çocukla devam edemeyeceksiniz. O yüzden mahkeme son çare.

2 senelik bir ilişkiden sonra erkek arkadaşınızın annesine haddini bildirmesini bekliyorsunuz evet bunu anlıyorum ancak birçok arkadaşın söylediği gibi tüm beklentiniz gerçekleşse erkek arkadaşınız ile ilgili aradan zaman geçse ve evlilik yoluna girseniz bir hayal eder misiniz istemeye geldiklerinde sizin evinizde kendi ellerinizle yaptığınız kahveyi içiyor,birlikte gelinlik provası,çeyiz alışverişi... Kesinlikle mide bulandırıcı. Aslında aklınızın gösterdiği yol belli ve farkındasınız ayrılmanız gerek ancak kabullenmek zorunuza gidiyo duygusal olarak tam oturtamıyorsunuz içinizde onca zaman,anı ve paylaşımdan dolayı... İlk yapmanız gereken kesinlikle AYRILMAK TEK ÇÖZÜM diye idrak edip bu yola girip, benimsemeniz. Kafa karışacak arada kalacak şeylere gerek yok, bu aileden size huzur yok. Son olarak sevgilinizle annesi hakkında konuşmayın o da ben de seni mahkemeye vericem demeye kalkmasın... DAVA AÇMAKTAN VAZGEÇMEYİN !

Cinleniyorum.
Sevgilin hayatta senin arkanda olmaz. Ortamı yumuşatma derdinde şuan. Annesini şimdi engellesen ne olacak ilerde oldu da evlendiniz o zaman ne yapacaksın ? Şuan birlikte olmanız en büyük saçmalık zaten.

Cinleniyorum.
Nedenmiş? Annesinin size daha çok hakaret edeceğini biliyor, annedi ile baş edemeyeceğinin farkında diyemi?

Davandan vazgeçirme, bugün ordada evlilik yokken öyle diyen anne, siz evlenme sürecinde ailene der "erkeklere servisinde en iyisini bizimkine yapmış da kendini yakalamış!!"
Lütfen vazgeçirme, seni doğuran da ana, kız cocugusun diye bu hakaretleri istimek zorunda olmadığını o kadına goster!

Canım ya yasadıklarina cok üzüldüm
Ama tavrını çok beğendim.
Güçlü bir karaktersin belli.
Bende çocuğun tavrini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…