Konunuza hiçbişey anlamadım erkek arkkadasinizdan hamilesin iz ve annesi hakaret etti.Peki siz nasıl beraber oldunuz ve aileniz bu durumu biliyor mu.
Şimdi daha iyi anlaşılıyor.
Muhtemelen erkek arkadaşın şu yaşına gelene kadar, annesi tarafından hayatına böyle müdahaleler edildi.
Ters ve daha kararlı bi çocuk olsa, asileşirdi - evi terk etmelere kadar gidebilirdi, annesinden uzaklaşırdı.
Ama serin kanlıdır diyorsun, uyumlu olmak adına (Ya da başka ailevi sebeplerden) kırıp geçemedi annesini belli ki ve uzun süre bu güdülmüşlükle yaşamaya alıştı.
Ona göre gayet normal annesinin bu davranışları ve vakti zamanında benzer hakaretleri başkaları için de edebildiyse çocuğunun yanında, haksız olduğunu biliyor annesinin ama değişmeyeceğini de biliyor ve akıl bunu normalleştiriyor - idare etmeye alıştırıyor.
Gözümde nasıl bir anne canlandı biliyor musunSumme :
Akrabalarının - samimi olduğu komşusunun kızlarını, oğlunun yanında rahatlıkla bu şekilde hakaretlerle eleştirebilen bir kadın.
Erkek arkadaşın seni sevebilir, ama çok fena arada kalacak ve öncelikli tercihi annesi olacakSumme , kendini hazırla.
Hamile mi ben mi hamileymisimdön bir daha oku suna :)
hamileliği nerden çıkardın :)
Kendimi biliyorum.seviyorsun ve kadınsı bir içgüdüyle savunulmak istiyorsun..
annesine ağzının payını versin istiyorsun..
o kadının karşısında senin değerli olduğunu söylesin vazgeçmeyeceğini söylesin istiyorsun..
vs vs vs
kısaca kazanmak istiyorsun..
peki bunlar olunca ne olacak.. yenilmedim o kadına gününü gördü duygun ne kadar devam edecek ?
sırf bu cümle için ana oğulu alır birbirine çarparım.Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
Gerçekten çok rahat. Ee engellesen ne olacak? İleride bir evlilik gerçekleşirse o zaman da facebooktaki gibi engelleme tuşu olacak mı hayatınızda? Gerekli tepkiyi annesine gönderebilecek mi?Annemi faceden engelle lütfen yazmış . Rahatlığı bana da tuz basmaaya başladı ufaktan.
Cinleniyorum.
Sevgilin hayatta senin arkanda olmaz. Ortamı yumuşatma derdinde şuan. Annesini şimdi engellesen ne olacak ilerde oldu da evlendiniz o zaman ne yapacaksın ? Şuan birlikte olmanız en büyük saçmalık zaten.Annemi faceden engelle lütfen yazmış . Rahatlığı bana da tuz basmaaya başladı ufaktan.
Cinleniyorum.
Nedenmiş? Annesinin size daha çok hakaret edeceğini biliyor, annedi ile baş edemeyeceğinin farkında diyemi?Annemi faceden engelle lütfen yazmış . Rahatlığı bana da tuz basmaaya başladı ufaktan.
Cinleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?