- 7 Mayıs 2020
- 21
- 6
- 86
- 43
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
-
Bana kalsın çok bilindik bir isim amcam koymuş ilk torun olduğum için babaannemin ismiKaderini olumsuz etkileyen ismini merak ettım
Babam kabul etmezse eğer başka bir yolu yok muBizim bir arkadaş değiştirmişti. Babasına dava açması gerekiyormus ama o da babasina soyledi dava acti o şekilde değiştirmişti bundan 6 sene önce.
Tanıdığım biri değiştirmişti. Babasına dava açtı adını değiştirmek için mahkeme oldu onaylandı değiştirdiSon 2 yıldır bunu düşünüyorum ismimi oldum olası sevemedim
Nasil değiştirebilirim? Ailem ve çevrem in tavrı değişecek eminim ama artık ismimin kaderimi olumsuz etkiledigine inanmaya başladım
Aranızda ismini değiştirenler varsa yardımcı olabilirmi acaba
Babanıza isim değiştirmek için dava açıyorsunuzBende degistircektim hala aklımda üşeniyorum babama dedim siz koysaydiniz ismimi sknti yok ama dedem koymuş iki isim bide zorlanıyorum ve kullanmıyorum birini babam karismiyo ama işlem uzun mu acaba mahkemeye gitmek gerekir mi
Dava açarım da mahkemeye babamı götürmek istememBabanıza isim değiştirmek için dava açıyorsunuz
Yani ama kötü bir sebeple değil içiniz rahat olsunDava açarım da mahkemeye babamı götürmek istememdavalı davaci olarak babamı mahkemeye götürmek üzücü oluyo
Malesef tam detaylı bir bilgim yok. Arkadaş gülerek babama dava da açtım sonunda falan diyordu oradan biliyorum.Babam kabul etmezse eğer başka bir yolu yok mu
evet bizde kardeşimin adını değiştirdik 600 tl gibi bir ücret ödedik mahkeme kararı ile değiştiriliyorSon 2 yıldır bunu düşünüyorum ismimi oldum olası sevemedim
Nasil değiştirebilirim? Ailem ve çevrem in tavrı değişecek eminim ama artık ismimin kaderimi olumsuz etkiledigine inanmaya başladım
ablam 2 isminin 1ini sildirdi. Kullandığı ismini soruyor hakim şahitlere, bu kişiyi hangi isimle tanıyorsunuz diye.Son 2 yıldır bunu düşünüyorum ismimi oldum olası sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?