Mahkeme

Evlilik işte. Umut verdi. Biz ciddiydik
Şu yaşında başka amacın hedefin yok mu da biri evlilik deyince kendinden geçiyorsun? Ciddi değildiniz, adam senin evlilik için yanıp tutuştuğunu görünce ordan yürümüş.

Sizin yaşlarda biri bana evlilik dese ayaklarım totoma vurarak kaçıyordum ben

Hani tamam biz taso oynayarak büyümüş saf nesiliz. Hani bunlar teknoloji çağının çocuklarıydi . Hep çok yüksek beklenti. Hergun bir konu ah etsem tutar mi diye? Toplu aciklama yapıyorum TUTMAZ.
Valla biz bunlardan çok daha akıllıydık yav, bunlar saf nesil asıl.

Ayrıldığınız sevgilinizin yeni sevgilisini uyarmak size mi kaldı?
kişisel verilerin koruma kanunu var. Özelden mesajlarınızı adli merci hariç 3. bir kişiye ifşa edemezsiniz.

Ayrıldığınız sevgilinizin yeni sevgilisini uyarmak size mi kaldı?
kişisel verilerin koruma kanunu var. Özelden mesajlarınızı adli merci hariç 3. bir kişiye ifşa edemezsiniz.
Bana kaldı malesef böyle bi sapığın ifşası

Belki değişir umuduyla
Bir daha taciz olarak gördüğünüz bir durumda tacizcinizle tekrar tekrar bulusmayin. Hukuki olarak da adama sorarlar. Madem bu adam seni taciz etti ne demeye gidip gidip buluştun diye. Demekki taciz olarak görmemişsin, ayrılınca adam o zaman sapık ve tacizci olmuş gözünüzde.
Netice itibari ile o mesajı o da küçük olduğu ve abaza olduğu için savcılığa vereceğini sanmıyorum.

Aynen, malesef. Ayrıldıktan sonra değil, normalde de sapıktı fakat ben değişmesini bekledim. Teşekkür ederim

Aynen, malesef. Ayrıldıktan sonra değil, normalde de sapıktı fakat ben değişmesini bekledim. Teşekkür ederim
Buna sapıklık denmez ama. Her erkek birlikte olduğu kadına her kadın birlikte olduğu erkeğe dokunmak ister, sevişmek ister. Tabular, inançlar, baskılar engel olur o ayrı mesele ama bu sapıklık değil. Sen istemiyorsan dur diyeceksin, ısrar mı ediyor, ortamı terk edeceksin. Taciz boyutuna mı vardı, şikayet edeceksin. Sen bunların hiç birini yapmayıp adam sapık deyip duruyorsun. Sapık değil hormonları tavan yapmış bir ergen sadece.

Mahkemeden bi sonuç alamazdık ve mahkemeye verince işler çözülüyor mu?
nerde çözülüyor.
2 yıldan 4 yıla kadar hapis var özel mesajın ifşası. 2yi yıldan fazla verirse hakim yatarı da var. Maddi olarakta 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(“Kanun”) 18. maddesi uyarınca veri sorumlularının kanundan kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmemeleri halinde haklarında 5.000,00 TL'den 1.000.000,00 TL'ye kadar para cezası.

Oldu olacak, numarasını vereyim sana da bi görüşün, belki o zaman sapık olup olmadığını anlarsın. Hatta önüne kırmızı halılar falan serersin. Herif abazanın önde gideni. Ve sapık ayrıca. Kız arkadaşlarıyla grup düşünecek kadar sapık. Beni tatile gittiği kızla sarmaş dolaş çıplak fotoğraf çekinecek ve aynı yatakta yatacak kadar sapık. Benim yemediğim linç, herifin de almadığı ödül kalmadı şu forumda. Plaketini de verelim istersen

Tecavüzcüler, katiller bu kadar yatmıyo ve para ödemiyolar, bu ne hırs ve sinir?

z
Ben evli olmasam, herifin de yaşı uygun olsa düşünürdüm ama şu an mümkün değil

Bu anlattıklarının hiç biri sapıklık değil ki. Sen cinsellikten çok uzaksın sadece. Grup falan uç noktada fanteziler tabi ama iki taraf için de sorun yoksa bize ne. Diğerleri zaten normal cinsel yaşam. Soyunmadan nasıl sevişecek insanlar

Tecavüzcüler olsa bu kadar çemkirmezsiniz. Herifin altından şeyi var sanki.

Sapıklık dediğin, karşı taraf istemiyosa durduğun yerdir. Ben isteksizdim. Ve ayriyeten bi insanın duygularıyla, hayatıyla sırf cinsellik uğruna oynayamaazsın, oynamamalısın. Ben bu kadar severken sen nası "her şey yatmak içindi" dersin? Bu sapıklıktır. Onun dışında madem öyle, istekli bi kıza gitseydi benden ayrılıp. Ne gerek vardı beni zorlamaya ve duygularımla oynamaya

Rica ederim. Kimse değişmez. Sen kendine uygununu bul. Şikayet de çok deli bir tip değilse etmez. Sanmıyorum. Ne diyecek hakim amca sevişmedigi için ayrildigim eski sevgilim, yeni sevgilime sevismesin diye eski mesajlarımı göstermiş mi diyecek? Sanmam. Ama bir daha yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…