Mahkeme

Yav bu erkeklerin yaptıklarını niye bu kadar küçümsüyosunuz? Taciz falan yok derken? Yanımızda mıydın? Sevindin mi, komik misin bu yorumu yaparken? İçin rahatladı mı? Herif taciz boyutuna varacak şekilde ısrarcıydı diyorum. Benim kaybolan hayallerim niye kimsenin umrunda değil? Herif haklı değil burada

Son düzenleme:
Ayrılık değil. Seviyomuş gibi yaptı, beni aldattı ve umutlarımla oynadı. Ayrıca her şeyin amacının yatmak için olduğunu söyledi. Her şey en başından beri sadece yatmak içinmiş. Yalanmış yani. 5 çocuklu olmamıza gerek yok. Bi gün yaşarsınız, haksız yere eleştirdiğiniz şeyi. O zaman anlarsınız.

Konu sahibi için yazmiyorum. Surekli genc hanimlarin sevgilime ahh etsem tutar mi yazilarina karsi yaziyorum. Lütfen genç hanımlar bu umutlarimla oynadı, ahım tutar mı yazıp durmayın. Tutmaz. Sevgililik zaten deneme süreci. Sapık mı ayrıl, aldattı mı ayrıl. Hani evlilikte ah alma olayını anlarım da 1-2 senelik sevgililikte ne ahı yaaa. Nikah masasında mı terketti, 3 çocukla başka kadına mı gitti, gece gündüz evlilik adı altında psikolojik şiddet mı uyguladı? Adam sapıksa ayrıl, taciz ettiyse şikayetçi ol. Neyi feda ettiniz ki onun ahinin peşindesiniz?

Umutlarımı, vaktimi feda ettim. Yapımın dışına çıktım. Evleneceğiz dedi, ciddiydik. Annesine söyledi, kuzeniylr tanıştırdı. Umut verdi

ben o "her şey yatmak içindi" sözünün arkasından ne kadar ağladım, biliyo musun

Umutlarımı, vaktimi feda ettim. Yapımın dışına çıktım. Evleneceğiz dedi, ciddiydik. Annesine söyledi, kuzeniylr tanıştırdı. Umut verdi
Erkek vadeder, yapamayacağını da vadeder. Sen fazla ciddiye almışsın. Eee ilişki dediğin böyle birsey yapının dışına çıkmak. Keske herkes hiç prensiplerinden vazgecmese. Kaç yıl sürdü? Feda ettigim dedigin vakitte sen de eglendin, gezdin. O zaman herkes sevgili oldugu ilk kisi ile evlensin. Hem bu kadar katiysan o zaman girme bu işlere. Görücü usulü birini bul.

ben o "her şey yatmak içindi" sözünün arkasından ne kadar ağladım, biliyo musun
Eeee tamam ilk sapıklık yaptığında dön git. Sapık çıktı de git. İlişki bu millet 20 sene evli kalıyor kocamı tanıyamadım diyor. Kaç kadın burda amaan aileme bayramdan bayrama gideriz deyip evlenip sonra kv kölesi oluyor. Karşımızdakini değiştiremeyiz. Her sevgilisinin peşinden mi koşacaksın mesaj atıp?

Gezdim ama kahrını da çektim, hatta ona "senin cefanı ben çektim, sefanı o kız mı sürüyor" dedim, o da evet dedi. Hem "ne fedakarlık yaptınız" diyosunuz, hem de "ilişki yapı dışına çıkmak" diyosunuz. 1 gün bile sürse "her şey yatmak içindi" diyen birisi nasıl ah almamış olabilir?

6 ay yahu

Sanırım üniversiteli çocuklar bunlar. Ne evliliği ise artık. Öğrenci kızlar bile evlilik vaadiyle kandırılıyorsa vay gençliğin haline

Yok ama haketti. İlk sapıklık yaptığında gittim ama evimin önüne gelip yalvardı

6 ay yahu

Sanırım üniversiteli çocuklar bunlar. Ne evliliği ise artık. Öğrenci kızlar bile evlilik vaadiyle kandırılıyorsa vay gençliğin haline
Hani tamam biz taso oynayarak büyümüş saf nesiliz. Hani bunlar teknoloji çağının çocuklarıydi . Hep çok yüksek beklenti. Hergun bir konu ah etsem tutar mi diye? Toplu aciklama yapıyorum TUTMAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…