Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size mi atıyor lafı yoksa eşinize mesaj mı gönderiyor? Öfkenizi kontrol edebilseydiniz şimdi böyle panik olmazdınız. Hem sizin için şeytan demiş hem sizin yazışmalarınızı delil olarak kullanmış şikayet etmiş. Kime yaradı sinirden delirmeniz? Yine denge kuramayan bir adam yüzünden 2 kadın çatışıyor. Ya gelin kayınvalide ya da eski eş yeni eş. Mesajları gizleyip sileceğine, çocuk haricinde bana mesaj gönderme diyemiyor mu? Oğlunun telefonu olduğuna göre mesaj yazmayı okumayı da biliyordur, niye direk oğluyla yazışmıyor. Heriflere bak, herkes etrafımda olsun, yeni karım eski karım bütün çocuklarım hep beraber takılalım kafasında.Ama bu ilk değil nişanlandığımzdqn beri her fırsatta laf atıyor
Yok zaten karışmıyorum ilk defa böyle karşılık verdim zaten muhatabım değil normalde ama sabrımı tasırdıHırs yapmıştır geçmişten cikanamistir o bulamamıştır öfkesini çıkaracak yer arıyordur sevgilisi evlenmek istemiyordur odur budur şudur niye bunu düşünüp duruyorsunuz sizene bence bitti gitti şimdi siz evlisiniz dimi kanunen ve dinen Allah katında gerisi sizi bağlamaz evliliğin ömrü var ister bayilsin ister ayilsin insanlar .Kimse boşanmak için evlenmiyor lafida boş .Bazı evliliklerin sonu başından bellidir cocunada aman bosanamayalim diye çocuk yapılır çoğu diyorum hepsi değil.Siz işinize bakın bu kadar düşünmeyin karışmayın İnsan dediğin ev değil tapulayamazsin benim malim diyemezsin bin çocuk yap istersen bu sizede geçerli banada onada .Yani hayat kısa hayatına bakmayi ogretemezsin kimseye öyle yaşlanacak bu yas ile çürüyecek bazıları .Değmez eski koca için fikrim bu.Sizde uzak durun eski eşi bilmemne sizin sorununuz değil karışmayın .
Eşiniz bu duruma ne tepki veriyor asıl önemli olan bu. Sizi karıştırmadan bu sorunu o çözmeliydiKadın , oğlunun telefonundan eşime yazmış
+1Size mi atıyor lafı yoksa eşinize mesaj mı gönderiyor? Öfkenizi kontrol edebilseydiniz şimdi böyle panik olmazdınız. Hem sizin için şeytan demiş hem sizin yazışmalarınızı delil olarak kullanmış şikayet etmiş. Kime yaradı sinirden delirmeniz? Yine denge kuramayan bir adam yüzünden 2 kadın çatışıyor. Ya gelin kayınvalide ya da eski eş yeni eş. Mesajları gizleyip sileceğine, çocuk haricinde bana mesaj gönderme diyemiyor mu? Oğlunun telefonu olduğuna göre mesaj yazmayı okumayı da biliyordur, niye direk oğluyla yazışmıyor. Heriflere bak, herkes etrafımda olsun, yeni karım eski karım bütün çocuklarım hep beraber takılalım kafasında.
Kadına bu kadar yükleneceğinize eşinize sorun hesabını. Ayrıca benim hakkımda ne yazmış ne söylemiş diye didik didik mesajları taramayın, karşı tarafın istediğini vermeyin. Bana tuhafsınız yazmışsınız ama dün kavga ettiğim kadın kapıma gelip ver çocuğu diyemez. Ne malum babasının evde olduğu, ya adam başka yerdeyse ve çocuğa siz bakacaksanız? Size niye çocuk teslim etsin?
Eşim zaten muhatap olmuyor gerekmediği sürece sadece haftasonları çocuğu alıp verirken görüyoruz yüzünü . Babası rica etti bankada işim var sen al diye zaten banka da evlerinin yanında kadın gördü eşimin Orda olduğunu gıcıklığına vermedi . Ya dediğim gibi sürekli nişanlandığımızdan beri benle alıp veremediği var görüntülüde oğluyla konuşurduk nişanlıyken bana arsız diye laf atardı eşimle hastaneye götürürdük oğlanı eşime mesaj atardı o ne idüğü belirsizin oğlumun yanında işi yok kucağına almasın vs vs diye kadın sorunlu bende insanım sonuçta artık sabrım tastı ve bu olay yaşandı en sonSize mi atıyor lafı yoksa eşinize mesaj mı gönderiyor? Öfkenizi kontrol edebilseydiniz şimdi böyle panik olmazdınız. Hem sizin için şeytan demiş hem sizin yazışmalarınızı delil olarak kullanmış şikayet etmiş. Kime yaradı sinirden delirmeniz? Yine denge kuramayan bir adam yüzünden 2 kadın çatışıyor. Ya gelin kayınvalide ya da eski eş yeni eş. Mesajları gizleyip sileceğine, çocuk haricinde bana mesaj gönderme diyemiyor mu? Oğlunun telefonu olduğuna göre mesaj yazmayı okumayı da biliyordur, niye direk oğluyla yazışmıyor. Heriflere bak, herkes etrafımda olsun, yeni karım eski karım bütün çocuklarım hep beraber takılalım kafasında.
Kadına bu kadar yükleneceğinize eşinize sorun hesabını. Ayrıca benim hakkımda ne yazmış ne söylemiş diye didik didik mesajları taramayın, karşı tarafın istediğini vermeyin. Bana tuhafsınız yazmışsınız ama dün kavga ettiğim kadın kapıma gelip ver çocuğu diyemez. Ne malum babasının evde olduğu, ya adam başka yerdeyse ve çocuğa siz bakacaksanız? Size niye çocuk teslim etsin?
Çocuk babasının evine geliyor, gelecek tabi ki. Niye size minnet duysun? Ne biçim bir bakış açısı bu? Ben olsam sizin bulunduğunuz eve çocuğumu göndermem. Kocasıyla kavgadan hagb alan biri çocuğuma nasıl davranır diye endişe ederim.Ama eşimle nişanlandığımızdan beri kadın bana laf atıp duruyo bu ilk değil bide 2 yaşında kızım var onun resmini göndermiş babası oğlunun telefonuna kızımın resmini işaretleyip sil yazmış kadın. Beni bırakın 2 yaşındaki çocuğmla ne alıp veremediği var her hafta sonu oğlu bizde bana minnet duyması gerekir hakaret etmek yerine oğlum o eve gidiyo sonuçta diye düşünmesi gerekir
Eskide kalanı Eskiciler alsın eski koca eski sevgili bence bitmiş gitmiş boşuna o hirslar boşuna o kavgalar ilişkinin ömrü var ölmesine vesile var bazen biri bazen kayınvalide bazen para bazen o bazen bu bazen şu sonuç ne bitti bitti bitti bitti.Nokta.Gerisi kim geçmişte yaşıyorsa hala onun sorunu.Zaten seven isteyen iyi olan anlaşan sürdürüyor ilişkisini evliliğini nokta.Ölen duyguya da olan olayada çare yok .Siz karışmayın banane deyin çıkın çocuğu niye siz aliyorsunuz hiç karışmayın gitsin kocanız alsın uzak durun bu konuda ölü taklidi yapın olsun bitsin .Ne gerek var kiYok zaten karışmıyorum ilk defa böyle karşılık verdim zaten muhatabım değil normalde ama sabrımı tasırdı
Çok şükür beni anlayan birisi.. teşekkür ederim..Sizin sinirli, tepkisel birisi olduğunuzu bildikleri için bu durumu sizin aleyhinize kullanıyorlar gibi geldi bana. Kimse durup dururken çileden çıkmaz ki zaten sizi kışkırtacak bir şey yapmışlar öncesinde. İnsanlar genelde olayın başlangıcını, tetikleyicisini unutup direkt sizin verdiğiniz tepkiye odaklanmaya meyilliler. Bu sebeple zor biliyorum ancak böyle anlarda derin bir nefes alıp metanetli davranmanızı öneririm. Sonrasında intikamınızı sakinleşmişken, ortam da durulmuşken çaktırmadan alırsınız isterseniz.
Bu noktadan sonra kesinlikle bir avukatla ilerleyin ve onlarla her etkileşiminizi kayıt altına alın, ses kaydı gibi değil de tüm whatsapp mesajlarının ekran görüntüsünü almak gibi. Önceki zamanlardan kalan kanıt, delil niteliği gösterecek verileri de bir araya getirin. Geçmiş olsun.
Kocan da tuhaf seni hırpalamış üstüne polise şikayet etmiş
Hapse girsen üzülmez gibi
O telaş yaptı mı hiç ceza alırsın diye
Niye size minnet duysun? Size mi bağlı çocuğun babasının evine gelmesi kalması? İki kadın birbirine girecek, muhatap etmeyeyim çocuğumu alıp sonra bankamatik işini halledeyim demeyen mal gibi bir koca. O an o bankamatiğe gitmese dünya mı duracaktı? Pencereden kapıdan görmesi ne fark ediyor, bu çocuğu kanunen babasına teslim etmekle yükümlü başkasına değil. Sizin çocuk hakkında hiç bir tasarrufunuz yok, karışmamanız gerekir. Eğer bu suçtan ceza alırsanız çocuğum sizinle aynı ortamda bulunmasın diye ben olsam tedbir koydururum. Polisi geç mahkemelik olacak derecede şiddetli kavga edilen ortama kimse çocuk göndermemeli. Ben sizden sinirlenince gözü hiç bir şeyi görmeyen, her şeye saldıran biri hissiyatı aldım. Annesiniz, bu kadar kolay kışkırtmalara gelmeyin, öfkeyle kalkan zararla oturur. Hapis cezası alırsanız yazık değil mi 2 yaşındaki çocuğunuza?Ama eşimle nişanlandığımızdan beri kadın bana laf atıp duruyo bu ilk değil bide 2 yaşında kızım var onun resmini göndermiş babası oğlunun telefonuna kızımın resmini işaretleyip sil yazmış kadın. Beni bırakın 2 yaşındaki çocuğmla ne alıp veremediği var her hafta sonu oğlu bizde bana minnet duyması gerekir hakaret etmek yerine oğlum o eve gidiyo sonuçta diye düşünmesi gerekir
o kadının durduk yere şeytan demesi o kadına ait bir mesele. kimse kadına normal dedi mi burada ? bu cevabı verdiğiniz üyenin de böyle bir yorumu yok.O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormal![]()
Henüz mahkeme olmadı olay daha yeni eşim eski eşiyle konuştu şikayetinizi geri alın diye kadın almam cezasını çeksin demiş bnm için. Eşimle 2 yıl önce tartıştık ondan hagb kararım var yani ciddi bişeyden değil . Karakola ifade vermeye gittik eşim olayı aynen anlattı ifade verirken beni suçlamadıBir de ben beyaz kod davalarından biliyorum bir insanın hakaret saldırı ya da darptan ceza alabilmesi için şüphesiz şekilde mümkünse birden fazla tanık gösterebilmesi gerekir
Yoksa herkes birbirine iftira atıp içeri attırırdı
Eşin seni şikayet ettiğinde şahitlik kim yaptı
Nerden baksan saçmalıklar silsilesi
Çok haklısınız ama bende insanım sonuçta 1 değil 2 değil 2 yaşındaki çocuğumun bile resmini işaretleyip sil yazıyo. Napayım yani eşimin oğlu piskolojisi diye kendimi mi heba edeyim gerekirse boşanırım ama kmseye kendimi ezdirememo kadının durduk yere şeytan demesi o kadına ait bir mesele. kimse kadına normal dedi mi burada ? bu cevabı verdiğiniz üyenin de böyle bir yorumu yok.
ama biz burda ne konuşuyoruz, konuyu açtınız ve HAGB kararım yanar mı endişesi içindesiniz.
peki neden bu endişeniz var, çünkü kadına, bir "şeytan" lafına karşılık ağza alınmayacak, kanunun hakaret saydığı şeyleri saymışsınız, ağır küfürler etmişsiniz, kendiniz de bunu " cinnet" diye nitelendiriyorsunuz zaten.
işte sizin "cinnet" deyip geçtiğiniz şey, aslında alıntıladığım cevabı verdiğiniz üyenin söylediği gibi bir " öfke kontrolü" problemi. yani sorun sinirlenmek değil, sinirlenince yahut "sabrınızın taştığına" karar verdiğinizde herşeye hakkınız olduğunu düşünüp, kendinizi konrol etmemek yahut edememek. halbuki bu öğrenilebilen bir şey.
Şu yaşadığımız hayatta her kapı arkasında bir "cinnet" sebebi var artık, bugün bunu atlatsanız da, yarın başka bir şey yine ayağınıza dolanabilir. Çünkü eşinizin oğlu ve oğlunun annesi sizin hayatınıza -isteseniz de istemesiniz de - dahil.
Üstelik o kadının ; yani bugün bir kelimesiyle size 'cinnet' geçirtebilen kadının oğlu, kocanızın da oğlu. İlerde o çocuk da büyüyecek, hep böyle kapıdan alınıp bırakılan bir çocuk olarak kalmayacak, bir delikanlı olacak. Sizin de iki yaşında bir kızınız var -Allah çok güzel günlerini göstersin size- ve kardeş onlar. Sizin tavrınızla, o iki kardeşin geleceği de , gelecekte sahip olacakları ilişkinin biçimi de belirleniyor aslında.
Keşke, eşinize gelen mesajı görmezden gelmeyi başarsanız, keşke ilk eş için kendinizi "erişilmez" kılsanız, yani ne dese ne yapsa size dokunamasa, önemsemediğinizi, sizi tahrik edemediğini davranışlarınızla, tepkisizlikle gösterebilseniz. Kendiniz için de kızınız ve abisi için de bambaşka bir gelecek inşa edersiniz.
İşte tüm bunların başlangıcı, öfke kontrolü. Bırakın siz elin kadınını ; siz kendinize, kendi eksikliklerinizi tamire, kendinizi güçlendirmeye odaklanın.
İlk mesajda mahkemelik olmuştuk yazdınız. Nasıl ciddi bir şey değil, emin misiniz sadece söz dalaşı olduğuna? Fiziksel temas şiddet yok, eşiniz şikayetçi olmamış, cezayı niye aldınız?Henüz mahkeme olmadı olay daha yeni eşim eski eşiyle konuştu şikayetinizi geri alın diye kadın almam cezasını çeksin demiş bnm için. Eşimle 2 yıl önce tartıştık ondan hagb kararım var yani ciddi bişeyden değil . Karakola ifade vermeye gittik eşim olayı aynen anlattı ifade verirken beni suçlamadı
E tamam göndermesin çokmu meraklıyımÇocuk babasının evine geliyor, gelecek tabi ki. Niye size minnet duysun? Ne biçim bir bakış açısı bu? Ben olsam sizin bulunduğunuz eve çocuğumu göndermem. Kocasıyla kavgadan hagb alan biri çocuğuma nasıl davranır diye endişe ederim.
Karı koca şikayeti geri almadınız mı? Sadece tartışmadan ceza alınmaz.İyide o çocuk benim evime gelecek sonuçta ha Orda teslim etmiş babası zaten az ötede ne fark ediyor bi tu
Tartışma sadece . Hapis cezası mı alırım yani
Bana şiddet uyguladı bende bardak fırlattım sadece sonramahkemede şikayetçi olmadığımızı belirtmiştikİlk mesajda mahkemelik olmuştuk yazdınız. Nasıl ciddi bir şey değil, emin misiniz sadece söz dalaşı olduğuna? Fiziksel temas şiddet yok, eşiniz şikayetçi olmamış, cezayı niye aldınız?