Mahremiyeti koruyabiliyor musunuz

blackberryy20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
98
71
3
29
Daha önce gürültü sorunu diye bir konu açmıştım, o konuya benzer bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Evimiz küçük ve oldukça ses geçiren bir ev, nefes alsan yan odadan duyuluyor o derece düşünün. Mesela lavaboya giriyorsun her türlü ses olduğu gibi duyuluyor ve hoş olmuyor, yarın birgün kızım olacak ve o da bu seslere vs hep şahit olacak aynı zamanda çocuk odası ve yatak odası yan yana cinsellik yasama konusunda da rahat olamam gibi hissediyorum, sizce çok mu ince düşünüyorum:( Allah nasip etti ve borçsuz bir şekilde ev aldık ama bu ses sorunu yüzünden evden soğudum diyebilirim, abartıyor muyum sizce

Daha önce gürültü sorunu diye bir konu açmıştım, o konuya benzer bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Evimiz küçük ve oldukça ses geçiren bir ev, nefes alsan yan odadan duyuluyor o derece düşünün. Mesela lavaboya giriyorsun her türlü ses olduğu gibi duyuluyor ve hoş olmuyor, yarın birgün kızım olacak ve o da bu seslere vs hep şahit olacak aynı zamanda çocuk odası ve yatak odası yan yana cinsellik yasama konusunda da rahat olamam gibi hissediyorum, sizce çok mu ince düşünüyorum:KK43: Allah nasip etti ve borçsuz bir şekilde ev aldık ama bu ses sorunu yüzünden evden soğudum diyebilirim, abartıyor muyum sizce

Ev kendinizinmiş; ses yalıtımı ile ilgili neler yapabileceğinizi araştırabilirsiniz.

Alt kat, üst kat ve yan dairelerin sesleri de net bir şekilde duyuluyor mu ?

Malesef duyuluyor:KK43: mesela musluk sesi bile geliyor

Ortak duvardan gelen su tesisat sesi dışında: sessiz bir ortamda, çok yüksek sesle konuşulmasa da; komşularınızı net olarak duyabiliyor musunuz ?

Ses yalıtımı tamamen sağlanmış bir ev var mı; bilmiyorum. Bazı evlerde, sesler çok net bir şekilde birbirine gidiyor. Bazılarında ise sesin içeriği o kadar da ayırt edilmiyor. Sizin evinizin durumu nedir ?

Cok rahatsiz oluyorsaniz baska bi eve tasinin bence. Bizim eski evde de odalar arasinda esimle ikimiz birbirimizi duyamazdik ama yan daireler tamamen duyulurdu.

Daha önce gürültü sorunu diye bir konu açmıştım, o konuya benzer bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Evimiz küçük ve oldukça ses geçiren bir ev, nefes alsan yan odadan duyuluyor o derece düşünün. Mesela lavaboya giriyorsun her türlü ses olduğu gibi duyuluyor ve hoş olmuyor, yarın birgün kızım olacak ve o da bu seslere vs hep şahit olacak aynı zamanda çocuk odası ve yatak odası yan yana cinsellik yasama konusunda da rahat olamam gibi hissediyorum, sizce çok mu ince düşünüyorum:KK43: Allah nasip etti ve borçsuz bir şekilde ev aldık ama bu ses sorunu yüzünden evden soğudum diyebilirim, abartıyor muyum sizce
Sessiz sevişirsiniz😁Şaka yapıorum inşallah daha güzel ev alırsınız çocuk büyüyene kadar

Ay ses geçiren duvarlar çok zor ya bir önceki evimde komşuyla mahkemelik olucaktiķ bu yüzden, tasinmak hep istiyordum ama deprem vesile oldu maalesef. Mülk yine sizin mülkünüz bence de taşının.

Asla abarti degil. Ama cozumu de var. Artik ses gecirmeyen paneller mevcut. Duvarlara koyabilirsiniz

Daha önce gürültü sorunu diye bir konu açmıştım, o konuya benzer bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Evimiz küçük ve oldukça ses geçiren bir ev, nefes alsan yan odadan duyuluyor o derece düşünün. Mesela lavaboya giriyorsun her türlü ses olduğu gibi duyuluyor ve hoş olmuyor, yarın birgün kızım olacak ve o da bu seslere vs hep şahit olacak aynı zamanda çocuk odası ve yatak odası yan yana cinsellik yasama konusunda da rahat olamam gibi hissediyorum, sizce çok mu ince düşünüyorum:( Allah nasip etti ve borçsuz bir şekilde ev aldık ama bu ses sorunu yüzünden evden soğudum diyebilirim, abartıyor muyum sizce
Odalarınıza ses yalıtımı yaptırabilirsiniz köpükle. araştırın çok yüksek bir maliyeti yok. Zorlanırsaniz da her yıl bir odayı yaptırın önce çocuğun, sonra sizin odaniza

Alt kattaki adam sesli esnese,hapsırsa duyuyorum maalesef bizim de her türlü sesimiz gidiyordur.Ben kiracıyım ama sizin kendi evinizmiş yalıtim yaptırabilirsiniz

Back
X