- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Teşekkür ediyorum ama dediğiniz doğru o yönü de var insanların bana estetikli gözüyle bakmasını asla ama asla istemiyorum. Doktorla anlaşmıştık ben bile anlamayacaktım değişimi o yüzden çok mutsuzum. Önden eski burnumu daha çok beğeniyordum. Yandan da tabiiŞimdi öncelikle burnunuz eski burnunuza nazaran çok daha güzel duruyor. Ama bana kalırsa sizin asıl probleminiz çevrenizin size artık estetikli bir kişi gözü ile bakacağından endişelisiniz ben açıkçası yazılanlardan bunu anlıyorum. Kemerinizi alındıktan sonra kabullenmeniz kötü olmuş işe yarayacaksa açıkça söyleyeyim kemerli burnunuz pekte güzel durmuyormuş.
Kesinlikle bir kemer bana yakışıyormuş kısmına katılmıyorum. Kemer nasıl yakışabilir. Belki alıştığınız burun oydu ondan öyle diyorsunuz :) önden hiç fark edemedim burnunuz önden birebir aynı...öncesi sonrası yazısını görmesem ayırt edemezdim.ucuna hiç dokunmamış sanki. Yandan baktığımda kemerli burunki sizinki baya kemerli, hiç istenmeyen burunlardan . Doktorun baya başarılıymış o kemeri güzel almişsen kavissiz düz olsun istemişsin biraz kavis var. Bu da ucundaki ödemden gibi...onu ilerde bir kac ay daha sonra anlarız. Sonuc olarak cok guzel bir burun yapmis doktorunuz. Tebrik ederim
Yeni burnunuz eski burnunuza göre güzel duruyor bence. Ya bunda utanilacak birsey yok ki. Kimse anlamasin etmesin. Ortada mahvolunacak kendinizi uzeceginiz bir durumunuz yok. Hem daha burnunuzun sekli de oturmamis en az 1 seneye ihtiyaciniz var.Arkadaşlar 1.5 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnumdan çok rahatsız değildim hatta seviyordum. Ama nefes sıkıntımdan dolayı ameliyat olacaktım. Önden özellikle çok mutluydum. Kendimi beğenirdim. Nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyor. Neyse ameliyat olmuşken kemerim düzelsin dedim. Doktora defalarca kemer dışında en ufak bir müdahale istemediğimi hiç ama hiç kavis istemediğimi önden aynı kalmasını ya dan sadece kemerin düzelmesini, burun ucuma asla dokunmamasını söyledim. Ne yazık ki istediğim gibi olmadı. Burun sırtımı istediğimin dışında fazla alçaltmış. Şuan iki ay öncesine dönüp bu ameliyatı olmamak için neler vermezdim. Kemer de yüzüme yakışıyormuş ama geç anladım. O kadar indirmiş ki burun sırtımı yanaşıma çok yakın artık. Ne aynaya bakıyorum artık ne resim çekilmek istiyorum hiç evden çıkmadım. Kimseyle karşılaşmak istemiyorum. Doğal olan bozulmamalıymış. Eski halime dönmeyi öyle çok istiyorum ki. Belki sadece burun olarak bakıldığında bu daha güzeldir (yandan) ama bana yakışan eskisiymiş. Sürekli ağlıyorum, ne yediğimi biliyorum, ne uyuduğumu. Çözüm yolları arıyorum. Estetikli olma düşüncesi de beni rahatsız ediyor, psikolojimi bozuyor. Normal de zaten 48 kiloydum şuan 44 kiloyum. Mahvoldum bir aydır. Ruh gibiyim kimseye faydam kalmadı. Alışmayla alakalı diyecek birçok kişi ama öyle değil beklediğimden farklı bir sonuçla karşılaştığım için oldu. Narkoz verilirken bile şeklini bozma demişim doktora ama yapmış maalesef. Kimse anlamasın ben bile anlamayayım doğru düzgün dedim benim amacım nefes dedim. Anlatamadım! Çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. İçim de hep kötü bir his var. Sanki bu kabustan uyanıp eski halime dönecekmişim gibi.
Zaten sadece kemeri aldırdım. Dr ile anlaşmamız kemeri düzeltip başka müdahale etmemesiydi. Kimseye söyleme dedi kimse anlamayacak dedi.Lütfen çevrenize kemeri aldırdım sadece diyin. Burun ucum şiş diyin. Çünkü öyle. Bu resimleri görünce ameliyat olmak için sanirsizlaniyorim:)
Yeni burnunuz eski burnunuza göre güzel duruyor bence. Ya bunda utanilacak birsey yok ki. Kimse anlamasin etmesin. Ortada mahvolunacak kendinizi uzeceginiz bir durumunuz yok. Hem daha burnunuzun sekli de oturmamis en az 1 seneye ihtiyaciniz var.
Ama eskisine nazaran cok daha iyi duruyor. Kendinizi uzmeyin. Alisinca belki daha cok seversinizİstemediğim beklemediğim bir sonuç var ortada. Üzüntüm bu yüzden
Bence üzmeyın kendınızi, gayet güzel duruyor, bır kaç aya kadar cok daha ıyı gorunecektır.
Ama eskisine nazaran cok daha iyi duruyor. Kendinizi uzmeyin. Alisinca belki daha cok seversiniz
Kimse anlamayacaksa yazik onca emege. Kemeriniz gitti mi???? Gitmis . Burnunuz guzel olmus mu? Olmus. Gerisi onemli mi :) estetik kaygisi siz yasarsaniz karsinizdaki de size o gozle bakar. Kendi burnunuzu su anki halini sevmezseniz karsinizdaki begenmek icin degil sizi teselli etmek ya da uzmek icin cumleler kurar. Neyseki guzel bir burun :)))Zaten sadece kemeri aldırdım. Dr ile anlaşmamız kemeri düzeltip başka müdahale etmemesiydi. Kimseye söyleme dedi kimse anlamayacak dedi.
Ben bu sıkıntıyı zaten çekecektim nefes için o yüzden sıkıntı yok. Ama ben böyle bir değişimi asla beklemiyordum ve istemiyordum. Kimseye söylemedim. Estetiğe ve değişime açık bir insan değilim. Yeni kıyafeti bile utanarak giyinirim. Doğal değil beğenmiyorumKimse anlamayacaksa yazik onca emege. Kemeriniz gitti mi???? Gitmis . Burnunuz guzel olmus mu? Olmus. Gerisi onemli mi :) estetik kaygisi siz yasarsaniz karsinizdaki de size o gozle bakar. Kendi burnunuzu su anki halini sevmezseniz karsinizdaki begenmek icin degil sizi teselli etmek ya da uzmek icin cumleler kurar. Neyseki guzel bir burun :)))
Yaaa çok çok teşekkür ediyorum ama ben kendimi hiç sevmiyorum artık eskisi gibi mutlu değilim çok mutsuz ve huzursuzum. Hafif törpüydü istediğim ama olmadı işteObjektif bir yorum yapacak olursam yeni burnunuz çok çok daha güzelbelki henüz benimsemediğiniz için bu kadar kötü gelebiliyor olabilir size sonuçta gözleriniz eski burnunuzu görmeye alışık. Ciddi söylüyorum doğallığı gitmemiş kocaman surata minicik burun yapsalardı ok ama gayet orantılı duruyor yüzünüzde
Çok doğal duruyor ki ...beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?