- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Cok haklısınız, fakat sızın ıstedıgınızi yapmıs olsaydı yine aynı durum olacaktı, dogallık bozulacaktı, gercekten güzel olmuş, zamanla iyileştikce burnunuz sıze de daha iyi görünecek. Ben de yaptırdım, Ödemden dolayıher saat baska bır tarafı kayıyor burnumın .ben de hala aynı seyi soyluyorum doğallık bıtıyor ama bu kötü bir sey degıl. Bu fıkre alısmamız gerekDoğallığımı bozdum kendi ellerimle en büyük üzüntüm bu yüzden
Yaa gerçekten öyle mi diyorsunuz? Anlaşılacak bir değişim değil değil mi? Doktor sadece kemeri aldım dokunmadım diyor ama nedense ben tatmin olamadım bir türlü. Oyulmuş gibi görünmüyor değil mi? Evet dediğiniz doğru bu estetik konusu beni üzüyor estetikli denmesini asla istemem. Ben çok tasvip etmiyorum zatenÖnden kimse anlamaz yandan da dediginiz gibi çok az kemer alınmış o büyük tümsek kemere gözünüz alıştığı için burun sırtınız şimdi çok alinmiş gibi geliyor burun ucuna da hiç ellememiş zaten kemeriniz size yakışmıyormuş kendinizi boşa hırpalamayın böyle çok çok daha iyi olmuş üstelik esas moralinizi bozan şeyin arkadaşların dedigi gibi artık estetikli diyecekler herkes bana estetikli güzel oldu diyecek olduğunu düşünüyorum ama merak etmeyin anlamazlar sorarlarsa bir zamanlar estetik olan herkesin dediği gibi nefes alma problemim vardı onun için oldum nefes almama engel olan kemiği aldılar dersin
Cok haklısınız, fakat sızın ıstedıgınızi yapmıs olsaydı yine aynı durum olacaktı, dogallık bozulacaktı, gercekten güzel olmuş, zamanla iyileştikce burnunuz sıze de daha iyi görünecek. Ben de yaptırdım, Ödemden dolayıher saat baska bır tarafı kayıyor burnumın .ben de hala aynı seyi soyluyorum doğallık bıtıyor ama bu kötü bir sey degıl. Bu fıkre alısmamız gerek
Çevrenizdeki insanlara kemerin nefes probleminizin ana kaynağı olduğunu söyleyiverin gitsin gerçekten bu kadar takmaya değmez çok güzel olmuşsunuz sadece buna odaklanın. Benim de annem estetik olduğumu kimseye söylemememi istemişti ama benim hiç umrumda olmadığımı söyledim ve bunun utanılacak bir şey olmadığını belirttim Annemin de kafasına yatmış olacak ki ameliyat sürecimi akrabalara naklen izletti sağ olsun sözün özü bırkın estetik oduğunuzu anlasınlar siz burnunuzun güzelliğine odaklanın ben günde 20 30 fotoğraf çekiniyorum artık eskiden nefret ederdim fotoğraf çekinmekten iyi ki olmuşum.
Evet hiç öyle ciddi bir değişiklik yok bazen görüyoruz ıncecik burunları tostopak kısa ve sırtı oyuk yapıp bırakıyorlar hatta ne bozulan ziyan olan burunlar vardı burda paylaşılan bırak harika olmuş hiç canını sıkma yemene icmene süslenmeye bak estetik falan diyene hayır dersin takıntin varsa kesinlikle estetik değil horlama ve nefes alma problemim vardı ne ucuna nede yanlara dokunmadan horlama yapan kemiği azıcık aldı dersin yorum yapıp uzatmalarını engellemek senin tutumunla ilgili burnunu da güle güle kullanYaa gerçekten öyle mi diyorsunuz? Anlaşılacak bir değişim değil değil mi? Doktor sadece kemeri aldım dokunmadım diyor ama nedense ben tatmin olamadım bir türlü. Oyulmuş gibi görünmüyor değil mi? Evet dediğiniz doğru bu estetik konusu beni üzüyor estetikli denmesini asla istemem. Ben çok tasvip etmiyorum zaten
Ben de tam tersi eskiden sürekli fotoğraf çekilirdim. Şuan kendimden nefret ediyorum. İnsan içine çıkmak istemiyorum. Benim düşüncem saçma ama ben estetiğe genel olarak karşıydım eskiden beri bunu kendimin yapmış olması beni üzüyor. Bir de güzelliğimin anlamı kalmadı sanki doğal güzel olamadıktan sonra
[/QUO
İnanın beni rahatlattınız gerçekten ben de o tarz estetikleri görüp üzülüyorum. Aslında ben estetiğe genel olarak karşıyım keşke sadece nefes için olup kalksaymışım diyorum ama işte olan oldu. Hatta dolgu ile burun sırtını biraz yükseltmek istiyorum. Teşekkür ediyorum benim ailem bile dediki bize söylemesen biz seni bir ay sonra görsek belki anlamayız bile insanlar seni aylardır görmüyorlar diyorlar ama beni tatmin etmek için sanırım diyordumEvet hiç öyle ciddi bir değişiklik yok bazen görüyoruz ıncecik burunları tostopak kısa ve sırtı oyuk yapıp bırakıyorlar hatta ne bozulan ziyan olan burunlar vardı burda paylaşılan bırak harika olmuş hiç canını sıkma yemene icmene süslenmeye bak estetik falan diyene hayır dersin takımın varsa kesinlikle estetik değil horlama ve nefes alma problemim vardı ne ucuna nede yanlara dokunmadan horlama yapan kemiği azıcık aldı dersin yorum yapıp uzatmalarını engellemek senin tutumunla ilgili burnunu da güle güle kullan
Doğal güzellik neye göre? o zaman kimse makyaj yapıp kaş almasın çoğu insana göre de makyaj sahtekarlık hele şimdi ki makyaj teknikleri tamamen başka bir insana çeviriyor ama yaptırdığınız burun estetiği sizi tamamen farklı bir insana evirdi mi? Yapmanız gereken bu evhamı bir kenara bırakmak ve yeni burnunuzu kabullenmek çünkü gerçekten güzel bir buruna sahip oldunuz insanlar sizi avutmak için yalan söylemiyor.
Aynen bi de şu hastalık sürecinde kac aydır kimseyi görmüyoruz o kadar zaman gormedigim insanların burunlarinda sizinki gibi bir değişim olsa hiç farketmem ince bir burnunuz varmış yine hala ince ifadeniz yüzünüz değişmemiş kimse anlamaz sadece daha hoş görünüyorsunuz sende bi güzellik var derler en fazla ikinci bir ameliyata falan da asla kalkışmayınİnanın beni rahatlattınız gerçekten ben de o tarz estetikleri görüp üzülüyorum. Aslında ben estetiğe genel olarak karşıyım keşke sadece nefes için olup kalksaymışım diyorum ama işte olan oldu. Hatta dolgu ile burun sırtını biraz yükseltmek istiyorum. Teşekkür ediyorum benim ailem bile dediki bize söylemesen biz seni bir ay sonra görsek belki anlamayız bile insanlar seni aylardır görmüyorlar diyorlar ama beni tatmin etmek için sanırım diyordum
Ya cidden çok çok teşekkür ediyorum mutlu ettiniz beni. Sadece biraz daha yüksek bir burun sırtı yapmasını isterdim. Artık olan oldu umarım kimse anlamaz da ben de rahatlarım.Aynen bi de şu hastalık sürecinde kac aydır kimseyi görmüyoruz o kadar zaman gormedigim insanların burunlarinda sizinki gibi bir değişim olsa hiç farketmem ince bir burnunuz varmış yine hala ince ifadeniz yüzünüz değişmemiş kimse anlamaz sadece daha hoş görünüyorsunuz sende bi güzellik var derler en fazla ikinci bir ameliyata falan da asla kalkışmayın
Cidden ben yakıştırıyordum. Yakışıyormuş yani. Ben karakteristik buluyorum.Kesinlikle bir kemer bana yakışıyormuş kısmına katılmıyorum. Kemer nasıl yakışabilir.
Çokk teşekkür ediyorum çok güzel yorumunuz için. Ben eski halimi özlüyorum evet artık geri dönüşü yok alışmaya çalışacağım böyle bir değişim hayal etmedim. Küçük bir rötuş oldu evet ama ben biraz daha küçüğünü istemiştim açıkcası. Sadece burun olarak bakıldığında evet yenisi daha güzel yüze bir bütün olarak bakıldığında bence eskisi daha iyiydi. Gerçekten içimi rahatlatmak adına büyük katkıda bulundunuz teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi bu operasyondan sonra özgüvenim fazlasıyla düştü eskiden kendimi seven rahat hareket eden ben artık odamdan çıkmak istemiyorum. Utanıyorum herkesten. Kendime kızıyorum neden bunu yaptım diyeBence kendinizi boşuna üzüyorsunuz, aklınızı boşa yoruyorsunuz. Çünkü çok güzel olmuş burnunuz, ben şahsen çok beğendim. Bence insan mutluysa güzeldir. Karşı tarafa nasıl enerji giderse öyle dönüt alırsınız. Siz burnunuzdan mutsuz olduğunuzu sürekli kendinize söylediğiniz ve buna kendinizi inandırdığınız için insanlar da sizin dediklerinize odaklanarak bakıyor burnunuza. Dışardan bakan bir insan olarak söylüyorum ki burnunuz çok güzel ve sağlıklısınız, mutlu olunBence doğallığı da bozulmamış, ufak bir rötuş olmuş burnunuza. Bence sizin güzelliğinize güzellik katmış. Özgüveninizi düşürüp insanlardan uzaklaşmayın. Burnunuzun kötü göründüğüne kendinizi çok inandırmışsınız ama asla öyle gözükmüyor. Umarım içinizdeki bu hissiyatın gitmesine ufak da olsa katkım olmuştur. Sevgiler
Karakteristik yüz hatlarını karizmatik bulduğum için önceki kemerli burnunuz bana güzel geldi. Ama şimdiki burnunuz da gayet güzel. Boşuna üzmeyin kendinizi hayat çok kısaArkadaşlar 1.5 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnumdan çok rahatsız değildim hatta seviyordum. Ama nefes sıkıntımdan dolayı ameliyat olacaktım. Önden özellikle çok mutluydum. Kendimi beğenirdim. Nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyor. Neyse ameliyat olmuşken kemerim düzelsin dedim. Doktora defalarca kemer dışında en ufak bir müdahale istemediğimi hiç ama hiç kavis istemediğimi önden aynı kalmasını ya dan sadece kemerin düzelmesini, burun ucuma asla dokunmamasını söyledim. Ne yazık ki istediğim gibi olmadı. Burun sırtımı istediğimin dışında fazla alçaltmış. Şuan iki ay öncesine dönüp bu ameliyatı olmamak için neler vermezdim. Kemer de yüzüme yakışıyormuş ama geç anladım. O kadar indirmiş ki burun sırtımı yanaşıma çok yakın artık. Ne aynaya bakıyorum artık ne resim çekilmek istiyorum hiç evden çıkmadım. Kimseyle karşılaşmak istemiyorum. Doğal olan bozulmamalıymış. Eski halime dönmeyi öyle çok istiyorum ki. Bir de Allah’ın verdiğini değiştirmek ne kadar doğru oda kafamı kurcalıyor. Belki sadece burun olarak bakıldığında bu daha güzeldir (yandan) ama bana yakışan eskisiymiş. Sürekli ağlıyorum, ne yediğimi biliyorum, ne uyuduğumu. Çözüm yolları arıyorum. Estetikli olma düşüncesi de beni rahatsız ediyor, psikolojimi bozuyor. Normal de zaten 48 kiloydum şuan 44 kiloyum. Mahvoldum bir aydır. Ruh gibiyim kimseye faydam kalmadı. Alışmayla alakalı diyecek birçok kişi ama öyle değil beklediğimden farklı bir sonuçla karşılaştığım için oldu. Narkoz verilirken bile şeklini bozma demişim doktora ama yapmış maalesef. Kimse anlamasın ben bile anlamayayım doğru düzgün dedim benim amacım nefes dedim. Anlatamadım! Çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. İçim de hep kötü bir his var. Sanki bu kabustan uyanıp eski halime dönecekmişim gibi.yandan deliğim bile çirkin görünüyor.
Teşekkür ediyorum keşke olsaymışım sizin doktorunuza kemer hafif törpülensin başka da bir şey istemiyordum. Burnum aynı şekliyle kaldın istiyordum. Bunu çok kez söyledim doktora öyle yapacağını söyledi ama yapmadıAçıkçası çok güzel olmuş. Burnunuz hiç değişmesin istiyormuşsunuz anlaşılan. Keşke benim doktoruma ameliyat olsaydınız. Sadece kemeri törpüleyip ameliyattan çıkarıyor. Büyük burun büyük, yamuk burun yamuk kalıyor.
Karakteristik yüz hatlarını karizmatik bulduğum için önceki kemerli burnunuz bana güzel geldi. Ama şimdiki burnunuz da gayet güzel. Boşuna üzmeyin kendinizi hayat çok kısa
Böyle düşünmeyin. Siz bir burundan ibaret değilsiniz. Hala burnunuz çok güzel. Kendinizi sevmelisiniz. Zamanla alışıp benimseyeceksiniz. Bunlar için üzmeyin kendiniziBen de kesinlikle kemeri çok karakteristik buluyorum. Kendime hala inanamıyorum nasıl böyle bir hata yaptım. Kendimi yiyip bitirdim geri dönüşü de yok. Sevemiyorum kendimi. Kendime özel bir özelliği yok ettim ne yazık ki
İnanın ben çevremde öyle burunlar gördüm ki doğallıktan tamamen uzak, minicik kavisli burunlar. Ama öyle buruna sahip olan insanlar bile mutlu oldugunda karsidaki insanin dikkatini çekmiyor o burun. Ki sizinki gerçekten çok güzel olmuş ve hatta ben de burun operasyonu geçirmeye aday biri olarak, yıllarca burunlara bakmış biri olarak söylüyorum bunu. Ben sizin kendinizi bu kadar süre böyle yıpratmanıza çok üzüldüm. Çok da güzel olmuş burnunuz, iyi ki yaptırmışsınız. Keşkelere yer olmasın hayatınızdaÇokk teşekkür ediyorum çok güzel yorumunuz için. Ben eski halimi özlüyorum evet artık geri dönüşü yok alışmaya çalışacağım böyle bir değişim hayal etmedim. Küçük bir rötuş oldu evet ama ben biraz daha küçüğünü istemiştim açıkcası. Sadece burun olarak bakıldığında evet yenisi daha güzel yüze bir bütün olarak bakıldığında bence eskisi daha iyiydi. Gerçekten içimi rahatlatmak adına büyük katkıda bulundunuz teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi bu operasyondan sonra özgüvenim fazlasıyla düştü eskiden kendimi seven rahat hareket eden ben artık odamdan çıkmak istemiyorum. Utanıyorum herkesten. Kendime kızıyorum neden bunu yaptım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?