- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Haklısınız ben de öyle düşünmeye çalışıyorum ama inanın elimde değil başka bir şey düşünemiyorum kendimi hayattan soyutladım resmenBöyle düşünmeyin. Siz bir burundan ibaret değilsiniz. Hala burnunuz çok güzel. Kendinizi sevmelisiniz. Zamanla alışıp benimseyeceksiniz. Bunlar için üzmeyin kendinizi
Keşke demenin yanlış ve yıpratıcı olduğunu biliyorum ama inanın elimde değil. Başka bir şey düşünemiyorum. Uyuyamıyorum. Hiçbir şeyimin kalitesi kalmadı. Ben çok yıprandım çok mutsuzum. Eskiden o kadar neşeli bir insandım ki şimdi hiçbiri kalmadı. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sizin burnunuz nasıl bence yaptırmayın valla doğallık gibisi yok. Beni görseniz estetik der misiniz?İnanın ben çevremde öyle burunlar gördüm ki doğallıktan tamamen uzak, minicik kavisli burunlar. Ama öyle buruna sahip olan insanlar bile mutlu oldugunda karsidaki insanin dikkatini çekmiyor o burun. Ki sizinki gerçekten çok güzel olmuş ve hatta ben de burun operasyonu geçirmeye aday biri olarak, yıllarca burunlara bakmış biri olarak söylüyorum bunu. Ben sizin kendinizi bu kadar süre böyle yıpratmanıza çok üzüldüm. Çok da güzel olmuş burnunuz, iyi ki yaptırmışsınız. Keşkelere yer olmasın hayatınızda
Benim burnum aynı sizin eski burnunuz gibi kavisli bir burun. Ben kendimi bildim bileli yandan poz vermeyi sevmem burnumdaki kavisten ötürü. Ama asla beni psikolojik olarak yıpratmıyor burnumun bu hali. Yani sağlıklı olduğuma ve bir burnumun olduğuna, nefes aldığıma her zaman şükrediyorum. Ama estetiğe karşı değilim. Misal sizinki gibi doğal sonuçlar olduğunda bence estetik güzel bir şey. Sonuçta ben o değişimle daha mutlu olacaksam neden olmasın? Mesela insanlar dişlerini yaptırıyor, estetik gülüş tasarımı yaptırıyor. Eski dişleri dursa yıllarca gülememiş onu kafasına takmış, dişlerini yaptirinca gülebiliyor. Bu büyük bir şey bence insanlık için. Ama sonuçtan mutlu olmak en önemlisi tabiki. Ki burnunuz daha çok yeni, gözünüzün alışması da zaman alacaktır. 1 sene de anca burun oturuyor.Keşke demenin yanlış ve yıpratıcı olduğunu biliyorum ama inanın elimde değil. Başka bir şey düşünemiyorum. Uyuyamıyorum. Hiçbir şeyimin kalitesi kalmadı. Ben çok yıprandım çok mutsuzum. Eskiden o kadar neşeli bir insandım ki şimdi hiçbiri kalmadı. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Sizin burnunuz nasıl bence yaptırmayın valla doğallık gibisi yok. Beni görseniz estetik der misiniz?
Evet öyle tabi ama eski burun deliğimin görünüşü bile bana daha güzel geliyordu. Şimdi üçgen gibi bir acayip. Benim eski burnum benim psikolojimi bozmuyordu aksine yandan da rahatlıkla resim çekiliyordum. Ama buna rağmen bu harayı nasıl yaptım anlamıyorum. Ben şimdi aynalara ve resimlere küstüm kendimden bile utanıyorum. Bence karakteristik bir özellikmiş bu durum ve ben bunu yok etmişimBenim burnum aynı sizin eski burnunuz gibi kavisli bir burun. Ben kendimi bildim bileli yandan poz vermeyi sevmem burnumdaki kavisten ötürü. Ama asla beni psikolojik olarak yıpratmıyor burnumun bu hali. Yani sağlıklı olduğuma ve bir burnumun olduğuna, nefes aldığıma her zaman şükrediyorum. Ama estetiğe karşı değilim. Misal sizinki gibi doğal sonuçlar olduğunda bence estetik güzel bir şey. Sonuçta ben o değişimle daha mutlu olacaksam neden olmasın? Mesela insanlar dişlerini yaptırıyor, estetik gülüş tasarımı yaptırıyor. Eski dişleri dursa yıllarca gülememiş onu kafasına takmış, dişlerini yaptirinca gülebiliyor. Bu büyük bir şey bence insanlık için. Ama sonuçtan mutlu olmak en önemlisi tabiki. Ki burnunuz daha çok yeni, gözünüzün alışması da zaman alacaktır. 1 sene de anca burun oturuyor.
Bence burnunuza biraz zaman verin. Henüz iyileşme süreci devam ediyor, burun daha yüzünüze oturacak. Kendinizi beğenmemenizin size bir artısı ve kazanımı yok. Sadece mutsuz hissedip bedeninizde hastalıklara sebep olursunuz. Moralsizlik ve üzüntü hastalıkların ana sebebi diye düşünüyorum ben. Hiç üzüldüğünüze değmez. Gayet güzel burnunuz. Ben görsem estetikli de demem. Bence bugunden itibaren kendinizi ve burnunuzu sevin. Bunu bir deneyin, etrafınızdaki insanlardan "sende bir güzellik var" diye iltifat alacağınızdan ben eminimEvet öyle tabi ama eski burun deliğimin görünüşü bile bana daha güzel geliyordu. Şimdi üçgen gibi bir acayip. Benim eski burnum benim psikolojimi bozmuyordu aksine yandan da rahatlıkla resim çekiliyordum. Ama buna rağmen bu harayı nasıl yaptım anlamıyorum. Ben şimdi aynalara ve resimlere küstüm kendimden bile utanıyorum. Bence karakteristik bir özellikmiş bu durum ve ben bunu yok etmişim
Cidden çok teşekkür ediyorum. Evet dediğiniz gibi hastalıkların başı stres ben de korkuyorum ama en gel olamıyorum kendime çok üzülüyorum. Neden istediğim gibi olmadı diyorum. Dr niye istemediğim bir şey yaptı diyorum. Bu işe niye girdim diyorum. Her konuda mutsuzum. Aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum. Eskisi gibi mutlu değilim. Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Önden burun ucumun o eski zarifliği kalmadı dikkat ederseniz. Bir de doğallık gidince hepten sinirlerim yıprandı. Çok çok teşkkürlerBence burnunuza biraz zaman verin. Henüz iyileşme süreci devam ediyor, burun daha yüzünüze oturacak. Kendinizi beğenmemenizin size bir artısı ve kazanımı yok. Sadece mutsuz hissedip bedeninizde hastalıklara sebep olursunuz. Moralsizlik ve üzüntü hastalıkların ana sebebi diye düşünüyorum ben. Hiç üzüldüğünüze değmez. Gayet güzel burnunuz. Ben görsem estetikli de demem. Bence bugunden itibaren kendinizi ve burnunuzu sevin. Bunu bir deneyin, etrafınızdaki insanlardan "sende bir güzellik var" diye iltifat alacağınızdan ben eminim
Kafasına göre yapmış maalesef kavis hiç ama hiç istemedim. Düz olmalıydıKavis bir tık fazla olmuş ama bence güzel bir burun. Eski halinden kesinlikle daha hoş
Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz? Sizce kavisli değil mi? Ama bana yapılacak işlem hafif törpüydü üzüntüm o yüzden. Doğal mı cidden. Yapacağı sadece kemer kısmını düzeltip başka bir müdahale yapmamaktı. Sizce öyle olmuş mu?İlk yorumunuzu görünce dedim herhalde burun sırtı tamamen yok edilmiş asya tipi burun yaptı doktoru. Yahu bu burunda ne var? Doğal, ilk haline göre daha iyi durumda olan bir burun. Asla ve asla estetikli, kaydırak gibi bir burun değil. Doktorunuza teşekkür edin. Canınızı da boşuna sıkmayın. Gerçekten güzel bir burun.
Şaşkınım. Doktor size resmen harika bir burun vermiş eski burun delikleri kocamanmış onlar bile küçülüp güzelleşmiş. Bunun için mi psikoloji izi bozdunuz?
Estetikli olmak sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki yapan razı yaptıran razı sonuç güzel. Gerisi sizi ilgilendirmez. Burun estetiği olan arkadaslarım kasıla kasıla geziyor yandan storiler paylaşıyor bi havalar bi havalar inanamazsın. Çünkü özgüvenleri arttı ee bu parasıyla yapılan bir işlem parayı da baydım ben elbet gösteren diyorlarTeşekkür ediyorum. Bunun için psikolojim bozuldu evet eski halini öyle özlüyorum ki benimseyemedim. Sadece kemer düzeltilecekti. Doktor kavis vermiş istemediğim halde. Bu durum beni çok üzüyor. Ben bile doğru düzgün farketmeyecektim farkı ama değişikliği fazla yapmış
Haklısınız ama bana doğallığı bozmak doğru gelmiyor önceden de öyle düşünürdüm hatta hiç şekilsel olarak dokundurtmayacaktım ama dr kemeri de düzeltelim diyince tamam dedim demez olaydım böyle bir değişiklik olacağını bilseydim. Benim çevrem de estetik olan kimse yok zaten buna karışacak veya kötü bir şey söyleyecek insan da yok ama yine de bu konu bile beni rahatsız etmeye yetiyor. Anlaşılmasını asla istemedim. Değişim hiçe yakın olsun dedim anlaştık ama gördüğünüz gibiEstetikli olmak sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki yapan razı yaptıran razı sonuç güzel. Gerisi sizi ilgilendirmez. Burun estetiği olan arkadaslarım kasıla kasıla geziyor yandan storiler paylaşıyor bi havalar bi havalar inanamazsın. Çünkü özgüvenleri arttı ee bu parasıyla yapılan bir işlem parayı da baydım ben elbet gösteren diyorlarkendinize güvenin burnunuz harika
Tüm samimiyetimle söylüyorum. Kavisiniz çok hafif. Ne kavisler var, burun sırtı kaydırak gibi mahvedilmiş... Burnunuz çok doğal ve asla radikal bir değişim yok. Eski haline göre de çok daha güzel. 100 kişiye sorun 99'u aynı şeyi söyleyecek.Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz? Sizce kavisli değil mi? Ama bana yapılacak işlem hafif törpüydü üzüntüm o yüzden. Doğal mı cidden. Yapacağı sadece kemer kısmını düzeltip başka bir müdahale yapmamaktı. Sizce öyle olmuş mu?
Yaa çok teşekkür ediyorum gerçekten içime su serpiyorsunuz umarım o hafif olan kaviste kaybolur. Yandan delişin resmini koydum takımdan bir de ona bakar mısınız aşırı garip ve çirkin geliyorTüm samimiyetimle söylüyorum. Kavisiniz çok hafif. Ne kavisler var, burun sırtı kaydırak gibi mahvedilmiş... Burnunuz çok doğal ve asla radikal bir değişim yok. Eski haline göre de çok daha güzel. 100 kişiye sorun 99'u aynı şeyi söyleyecek.
Ahh keşke bende de kalsaydı inanın öyle mutlu olurdum ki şimdi kemerimi geri getirmek için neler vermezdim. Sevinin bence. Doğal bir burnunuz var ne güzelBurnunuzun eski hali benim ameliyat olmadan önceki burnuma çok benziyor. Bende sizin gibi doğal dursun, ameliyat olduğum belli olmasın, aman kavis olmasın diye diye girdim ameliyata. Sonuç, benim ameliyat sonrası kemerim kaldı. Yandan bakıldığında da bariz belli oluyor. Sizinki gayet güzel olmuş, bence çok hoş duruyor. Keşke benimki de böyle olabilseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?