• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

Her zaman savunduğum ama buradaki kadınlarında çoğu zaman ayağa kalktığı bişey var .zar bukadar önemli mi diye.. Önemli yada değil ama sonrasında arkasında duramayacaksınz yaptıklarınızdan pişman olacaksanız yapmayın işte..Hayatınızda ; bu benimiçin önemli değil .ben kendimi böyle özgür hissediyor buna inanıyor ve böyle yaşıyorum diyenlere saygım sonsuz. Ama böyle gizli kapaklı ,pişmanlık içinde eskiye tatılı kalıp yaşayacaksanız keşke yapmasaymışsınız,.
Bak o hayatına istediği gibi güllük gülistanlık devam ediyor. Keşkeler ile kalan sizin hayatınız oluyor..(Bu genel bi yorumumdu )

Sizin için ise arkadaşım. Neden kendinizi bu kadar heba etmişnizi. Yapmanız gerekeni yapmışsınız Ailesine durumu iletmişsiniz.Ama olmamış ,muhtemeldirki o aşamadan sonra evlenseydinizde ..bu zorla evlilk nedeni ile ayrılcaktınız. Sonuçta belki bir cocuk yapıp onunla kalacaktınız. Aradan 2 yıl geçmiş artık kendi hayatınıza bakın. Neden hayatınızın mahfolduğnu düşünüyorsunuz ..B:u sizi daha hırslandırsın. Kendinize daha iyi bir hayat kurmak ondan daha iyi olmak için çaba harcayın. Hiç bir kadının hayatı bir kocadan ibaret olmamalı lütfen silkelenin ve kendinize gelin artık..

başlığı görünce herhalde dedim kardeş çaresiz bir hastalığa tutuldu
Tövbe Estağfirullah...

aklını peynir ekmekle mi yedin bilemedim ki?
neden gitti ne oldu problem nedir ?

selamunaleykum!!! Kusura bakmayin daha uzun yazip anlatacaktim acemi oldugum icin burda bir cumle yazip yalnislikla gondermisim :-)
ıstanbula universiteye okumaya geldim bir kac yil once universite son sinifta bir cocukla tanistim ciktik toplam 4 sene. 3 sene once nisanlandik ve ve 2 sene once dugunden once beni birakti
o benim ilk askim ilk sevgilimdi. Daha once kimseyle cikmadim erkeklerin gozuno yuzune bile bakamiyordum ondan once.
Bu cocuguda ilk basta istemedim ama hic pesimi birakmadi hergun.araya araya mesaj yaza yaza kndine alistirdi sevdirdi. Cok asik oldum sonra. Oyle saf bir kizdim ki o zamanlar. Bu adamla ciktigimdan beri yuzum gulmedi hergun aglatti beni. Bir gun cinsel iliskiye girdik ve bakireligimi kaybettim :-(... Nasil o kadar sey yapabildim bilmiyorum pisman oldum kahroldum... Birden yuzum soldu o kadar zayifladim ki xs-s beden giyisilr bana buyuk oluyordu birtek et ve kemik kaldi bendem bu olaydan sonra. Bu ise bana bak erkek sozu veriyorum. Evlncem sana bu yaz dedi...yaz geldi diyor para yok o yok bu yok nisan yapalim sadece seneye evleniriz tamam dedim. Bu bakireligi kaybetmemden sonra bu adamla birgum cok kavga ettik ben yurda gitmek istiyorum diyip tam kalkip giderken otur diye beni itti ve yuzume 3 kere tokat atti :-( ne yapicagimi ne edecegimi sasirdim. Ayrilmak istedim bakirelik yuzunden ayrilamadim. Dogru duzgun ozur bile dilemedi bu adam. Neyse nisanlandik ve adam cok rahat hic evlilik icin para toplamiyor hicbirsey yaptigi yok. Gene kavgallar ettik aylarca konusmadik. Herseferinde ben dondum ona sirf bakirelik icin...
Dugun vakti geldi ben memlekete gittim herseyimi hazirladim gelinligimi bile kendi paramla aldim herseyi kendim karsilayacaktim tum masraflari. 2 iste calistim essek gibi ailme yuk olmiyayim diye zaten birtek annem var babam yok. Bu adam arkamdan gelecek biz evlenecektik. Ben memlekete gidince bu adam bnm isimle ilgili sorunlar var benim param yok benim su sorunum var diye birsuru sey soyledi durdu. Anladimki bu adam evlnmek istemiyor bnmle birlikte ailem de yikildi. Neyse biz ayrildik ben ıstanbula donmedim kaldim memlekette. Bu adam baktim facete cok mutlu birsuru foto yuklrmis bir suru kiz eklemis guzel ise girmis avrupada orda burda is gezisine gidiyor geziyor. Olan hersey bana oldu... Ben issiz gucsuz parasiz kaldim ustunede namusum elden gitmis birsekilde. Birsene gecti aradan bu adam buraya gelicek evlenicek diye duydum. Annesini aradim oglunuz bnimle evlnmk zorunda bnm bakireligimi almisti dedim. Kadin sok oldu. Ogluna da soledim annene soyledim herseyi artik ailen de biliyor diye offf neyse o kadar cok sey olduki o zamanda anlatsam sinirim yetmez. Oglunu ariyor acmuyor annesine. Annesine yalvariyorum lutfen bna yardim edin diye bn agliyorun annesi agliyor telefondon. Neyse bu adamin gelecegi tarihi ogrendim birsekilde ve bu geldi buraya o geldikten sonra annesi de telefinlarima cevap vermedi. Ve agustosta evlendi bur kizla giti ıstanbula karisiyla mutlu mesut. Bir ise girmistim bu stresten dolayi calisamadim ve ordan cikardilar bni o zaman. Suan evdeyim bir kurus param yok isim yok.
4 sene ciktigimiz surecte onun her problemini cozmustum maddi manevi. Ailesinin bile paraya ihtiyaci varken ben al bnde var ailene yolla derdim. Her derdine dermandim hicbir zamn aldatmafim yalan soylemedim. Cok sadiktim. O ise hep internetten eski kiz arkadaslariyla konusur ona buna kamera acar, telefonda arar sms yollar siir soyler el aleme bana gilincede isteyim okuldayim bos degilim cok kaprislisindi hep ama yardima ihtiyaci olunca bana gelirdi. Neden ahim tutmadi? Neden bn aci celiyorum sadece? Neden benim hayatim alt ust olurken zalimin hayati guzel??? Nerde adalet. Bazen uyumadan once sabah uyanmadm uyurken olsem diyorum.
bilerek isteyerek beraberlik yaşamışsınız
ve sonrada ayrılmışsınız
şimdi yolunuzu çizin
sizde kaldığınız yerden hayatınıza dvm edin
böle yas tutarak ömür mü geçer
daha gençsiniz
elbet tekrar birine güvenip yuva kuracaksınız

Bi benim kafam karıştı sanırım :) Yazınızda 2 ayrı erkekten mi bahsediyorsunuz?
Ayrıca yanlış anlamadıysam sizi bırakalı çok olmuş zaten.
Böyle sorumsuz, size şiddet gösteren biri için yas tutmanız, daha doğrusu mahvoldum, dünyam karardı demeniz çok gereksiz bence.

Kendi rızanızla birlikte olmuşsunuz, olan olmuş artık.

Bu kadar hayatınızın merkezine koymayın erkekleri. Onlar hayatlarına devam ediyor. Siz de önünüze bakın artık.

önce anlaşma yapsaydınız evlenirsek veririm diye.................

üzümeyin kendinizi...toparlanın biran önce....mesleğinizi alın elinize sonra o eski sevgilinizden daha iyileri çıkar karşınıza...

Son düzenleme:
Yaşanmış bitmiş.
Kendine gel,silkelen ayağa kalk.
Dünyanın sonu değil.
Her insan ayrılabilir..
İnsanlar çoluk çocukla ayrılıyorlar ve bir şekilde yollarına devam ediyorlar.
Bacak aranda ki zar gitse ne olur? Önemli olan beyninde ki zar gitmesin.

artik kiz zarina takilmiyorum.alistim galiba boyle olmasina
beni uzen sey onun insanim diye bu dunya uzerinde yurumesi herseyinin iyi olmasi. Bn ne etsem ne yapsam olmadi hic. Cabalamaktan da biktum.artik bosverdim herseyi.
Yaptigim onca guzeligin karsisi bu mu? Bunu mu hak ediyordum ben?

Tüm geçmişini unutamazsın ama arkanda bırakabilirsin . Önüne bir hedef koy ben bu işe giricem gelecekte böyle yapıcam gibi hayallerin umudun olsun . Ne olursa olsun dik dur farklı bakış açılarıyla bak hayata kimseye de kendinden ödün verme ve ezdirme kendini hazır hissttiğinde de erkek arkadaşın olur ama edindiğin tecrübelerden dolayı bu kez hata yapmazsın emin ol sen sağlam adımlar attıkça. 4duvar arasında kaldıkça hiç birşeyi çözemezsin dışarıya çık arkdaşlarınla birlikte zaman geçir iş bul ve hayatına ailene annene ada kendini:31:

Yedigim tokat ve hakaretleri yalistirmiyorum kendime tabi ama bn hepsine artik bakire degilim diye katlanmistim... hata yspmisim. Bazen beddua etmek istiyom arkadaslarim etme sende de o bedduadan nasibini alcan diyolar. anlamiyorum ki bune o her halti yapsin bana sonra bn beddua edince bn niye kotu oluyum. kahretsin diyorum ya buna

Yedigim tokat ve hakaretleri yalistirmiyorum kendime tabi ama bn hepsine artik bakire degilim diye katlanmistim... hata yspmisim. Bazen beddua etmek istiyom arkadaslarim etme sende de o bedduadan nasibini alcan diyolar. anlamiyorum ki bune o her halti yapsin bana sonra bn beddua edince bn niye kotu oluyum. kahretsin diyorum ya buna

iyide isteyerek birlikte olmuşsun...mevzu tek taraflı değilki...sonraki olaylarda senin isteğinle olmuş...hakaretler...dayaklar katlanmak zorunda değildin sırf senle evlensin diye.neyin bedduası...şerefli biri olsaydı zaten sen şuann böyle bi durumda olmazdın.eee değmeyen biri için kendini bukadar hırpalamanın anlamı ne allah aşkına okadar zamn geçmiş üstünden

Son düzenleme:
Selamunaleykum!!! kusura bakmayin daha uzun yazip anlatacaktim acemi oldugum icin burda bir cumle yazip yalnislikla gondermisim :-)
Istanbula Universiteye okumaya geldim bir kac yil once universite son sinifta bir cocukla tanistim ciktik toplam 4 sene. 3 sene once nisanlandik ve ve 2 sene once dugunden once beni birakti
O benim ilk askim ilk sevgilimdi. daha once kimseyle cikmadim erkeklerin gozuno yuzune bile bakamiyordum ondan once.
Bu cocuguda ilk basta istemedim ama hic pesimi birakmadi hergun.araya araya mesaj yaza yaza kndine alistirdi sevdirdi. Cok asik oldum sonra. oyle saf bir kizdim ki o zamanlar. Bu adamla ciktigimdan beri yuzum gulmedi hergun aglatti beni. Bir gun cinsel iliskiye girdik ve bakireligimi kaybettim :-(... Nasil o kadar sey yapabildim bilmiyorum pisman oldum kahroldum... Birden yuzum soldu o kadar zayifladim ki XS-S beden giyisilr bana buyuk oluyordu birtek et ve kemik kaldi bendem bu olaydan sonra. Bu ise bana bak erkek sozu veriyorum. Evlncem sana bu yaz dedi...yaz geldi diyor para yok o yok bu yok nisan yapalim sadece seneye evleniriz tamam dedim. Bu bakireligi kaybetmemden sonra bu adamla birgum cok kavga ettik ben yurda gitmek istiyorum diyip tam kalkip giderken otur diye beni itti ve yuzume 3 kere tokat atti :-( ne yapicagimi ne edecegimi sasirdim. Ayrilmak istedim bakirelik yuzunden ayrilamadim. Dogru duzgun ozur bile dilemedi bu adam. Neyse nisanlandik ve adam cok rahat hic evlilik icin para toplamiyor hicbirsey yaptigi yok. Gene kavgallar ettik aylarca konusmadik. herseferinde ben dondum ona sirf bakirelik icin...
Dugun vakti geldi ben memlekete gittim herseyimi hazirladim gelinligimi bile kendi paramla aldim herseyi kendim karsilayacaktim tum masraflari. 2 iste calistim essek gibi ailme yuk olmiyayim diye zaten birtek annem var babam yok. Bu adam arkamdan gelecek biz evlenecektik. Ben memlekete gidince bu adam bnm isimle ilgili sorunlar var benim param yok benim su sorunum var diye birsuru sey soyledi durdu. anladimki bu adam evlnmek istemiyor bnmle birlikte ailem de yikildi. Neyse biz ayrildik ben Istanbula donmedim kaldim Memlekette. Bu adam baktim facete cok mutlu birsuru foto yuklrmis bir suru kiz eklemis Guzel ise girmis Avrupada orda burda is gezisine gidiyor geziyor. Olan hersey bana oldu... ben issiz gucsuz parasiz kaldim ustunede namusum elden gitmis birsekilde. Birsene gecti aradan bu adam buraya gelicek evlenicek diye duydum. Annesini aradim oglunuz bnimle evlnmk zorunda bnm bakireligimi almisti dedim. Kadin sok oldu. Ogluna da soledim annene soyledim herseyi artik ailen de biliyor diye offf neyse o kadar cok sey olduki o zamanda anlatsam sinirim yetmez. Oglunu ariyor acmuyor annesine. Annesine yalvariyorum lutfen bna yardim edin diye bn agliyorun annesi agliyor telefondon. Neyse bu adamin gelecegi tarihi ogrendim birsekilde ve bu geldi buraya o geldikten sonra annesi de telefinlarima cevap vermedi. ve agustosta evlendi bur kizla giti Istanbula karisiyla mutlu mesut. Bir ise girmistim bu stresten dolayi calisamadim ve ordan cikardilar bni o zaman. Suan evdeyim bir kurus param yok isim yok.
4 sene ciktigimiz surecte onun her problemini cozmustum maddi manevi. Ailesinin bile paraya ihtiyaci varken ben al bnde var ailene yolla derdim. Her derdine dermandim hicbir zamn aldatmafim yalan soylemedim. Cok sadiktim. o ise hep internetten eski kiz arkadaslariyla konusur ona buna kamera acar, telefonda arar sms yollar siir soyler el aleme bana gilincede isteyim okuldayim bos degilim cok kaprislisindi hep ama yardima ihtiyaci olunca bana gelirdi. Neden ahim tutmadi? Neden bn aci celiyorum sadece? Neden benim hayatim alt ust olurken zalimin hayati guzel??? nerde adalet. Bazen uyumadan once sabah uyanmadm uyurken olsem diyorum.

Öncelikle son paragraftaki şeyleri yapan bir adamla nasıl bir gelecek bekliyordunuz? Bir de annesini aradığınızda annesi kulağını çekse evlenme planı yaptığı kızı bırakıp sizinle evlense tüm sorunlarınız hallolacak mıydı sizce? Bakın ben anlıyorum dünya başınıza yıkılmış gibi hissediyorsunuz ama bu adamla kısa süreli bir evlilik yerine yalnız kalmak, bekar kedili teyze olmak bin kat daha iyidir. Siz tevbe eder yolunuza bakarsınız Allah belki karşınıza bunu önemsemeyen sizi seven birini çıkartır. Bunu bilemezsiniz ki.

artik kiz zarina takilmiyorum.alistim galiba boyle olmasina
beni uzen sey onun insanim diye bu dunya uzerinde yurumesi herseyinin iyi olmasi. Bn ne etsem ne yapsam olmadi hic. Cabalamaktan da biktum.artik bosverdim herseyi.
Yaptigim onca guzeligin karsisi bu mu? Bunu mu hak ediyordum ben?
"Bunu mu hak ediyorum ben?" diye değil "bu benim sınavım" diye düşüneceksin.
Bak inanmışsın,güvenmişsin ve terk edilmişsin.
İnan bana senin durumun da olup daha sağlam adımlarla hayata karşı yürüyen nice insanlar var.
Daha dün küçücük bebeğin,hastane odasın da bir sürü alete bağlanmış olduğu halde hala gülümsediğini gördüm.
Ve benim ne derdim var ki? diye kızdım kendime.
Bunları yaşaman gerekiyormuş ve yaşamışsın.
Artık geriye değil ileriye bakmanın zamanı.

kimi adamlar böyledir işte istediğini alana kadar sizden de istediği bakireliğinizmiş almış ve bitmiş yapacak bir şey yok ağlanıp sızlanmayın bence namus 2 bacağın arasında değildir. siz sevmiş inanmışsınız ve karşınızdaki şerefsiz çıkmış bence hayatınızı düzene sokun inş hayatınıza sizi çok mutlu edecek bakireliği çok dert etmeyen biri çıkar

Gecer, geçer .
Daha öncekiler gibi .
Bu da geçer .
Neler neler geçmedi ki..:31:

Sasmam der sasar dusmem der duser insan. Benim serefimi sorgulanak sana mi kalmis??? ben serefsiz isem o ne oluyor?

Son düzenleme:
Back
X