• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

alıntı yapmadığın için kime ne yazdığını bilmiyoruz..millet çözüm sunuyor sana

Birisi bana serefsiz diyor ona cevaben bunu yazdiydim. Iyi kullanmayi bilmiyom bu siteyi indan boyle kime cevap verdigimi belli olmadan yollamisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz serefsiz fln değilsiniz sadece kendinize acı cektirmekten zevk alıyorsunuz. Üstünden kac zaman gecmiş hala kaldığınız yerdesiniz.

burda kimse size şerefsiz demedi ki?? :26: ben mi gözden kaçırdım acaba yorumların arasından :50:

Siz serefsiz fln değilsiniz sadece kendinize acı cektirmekten zevk alıyorsunuz. Üstünden kac zaman gecmiş hala kaldığınız yerdesiniz.

evet biliyorum farkindayim kaldigim yerdeyim. Kaldiramadim. 4 Sene bekledim onu... hep umit ettim pes edip hitmek istedigimde geliyordu pesimde kopek oluyordu bana hep umut verdi. 4 sene icinde bir kurus bile almadim ondan. Bana en fazla 20 lira vermistir bn ona yuzlerce binlerce lira verirken ihtiyaci oldugunda. Ben ayrilfiktan snra biraz daha iyilestim sonra onun evlendigini duyunca tekrar mahvoldum. Benim hakkimda kotu seyler soylemis bide birkac insana. Insan biraz sucunu bilir en azindan iftira atmaz degilmi.

Cok üzülüyorum, genc kizlarin, bir erkek seni seviyorum dediginde maddi, manevi
Herseyi önlerine sermelerine. Sonuc bu tabiki. Melekte olsan, Adam alcani alip, yasiycani
Yasayip gidiyo.

Kendin isteyerek yasamissin herseyi, yapicak bisey yok.
Artik birak allahindan bulsun, önüne bak.

Dermansız bir dert değil, hayatın sonu hiç değil.
Hayat neresinden başlarsan başla seninle sıfırlar kendini.
Ama sen bu kadar zorlaştırırsan her şeyi, daha da dibe çökersin.

Kendinize neden bu eziyeti yapıyorsunuz anlamıyorum.
Silkelenin atın hayatınızdan, bu erkekleri siz tepenize çıkarıyorsunuz.
Adam her haltı yiyormuş birde üstüne dayak.... bu adamla evlenseydiniz çok mu mutlu olacaktınız.
Ayrıca kusura bakmayın ama namusunuzu o almamış siz bile isteye vermişsiniz, birde annesini arayıp bunu dillendirmek neyin nesi?
Ne olduysa olmuş artık buna çare yok ama kendinizi bir toparlayın yahu.

burda kimse size şerefsiz demedi ki?? :26: ben mi gözden kaçırdım acaba yorumların arasından :50:

Miskembur adli biri diyor zaten bunlarin hepsi serefli biri olsaydin basina gelmezdi diye. Yani serefsiz oldugum icin oyle hak etmisim demek istiyor

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

Tamam anlıyoruz üzülmüşsünüz ama annesini arayıp oğlunuz benim bakireliğimi aldı demek ne oluyor? :50: Annesi sizi zorla evlendirecek miydi yani ne yapacaktı? İsteyerek bir şeyler yaşanmış evet. Ama erkek arkadaşınız başından beri doğru bir insan olmadığını göstermiş. El bile kaldırmış adam daha ne yapsın yahu vazgeçmeniz için?
Lütfen kendinize değer verin kendinizi bir zardan ibaret görmeyin. Bunca olaya bekaret için katlanılmaz. Olan olmuş artık. Bunları düşünmeden en azından anneniz için hayatınıza dört elle sarılmalısınız. Allah yardımcınız olsun.

Miskembur adli biri diyor zaten bunlarin hepsi serefli biri olsaydin basina gelmezdi diye. Yani serefsiz oldugum icin oyle hak etmisim demek istiyor

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app
Miskamber arkadaşımız size şerefsiz dememiş ki,eski nişanlınız için şerefli biri olsaydı demiş.
Yanlış anlamışsınız bakın alıntıladım yazdığı cvb ı.

"iyide isteyerek birlikte olmuşsun...mevzu tek taraflı değilki...sonraki olaylarda senin isteğinle olmuş...hakaretler...dayaklar katlanmak zorunda değildin sırf senle evlensin diye.neyin bedduası...şerefli biri olsaydı zaten sen şuann böyle bi durumda olmazdın.eee değmeyen biri için kendini bukadar hırpalamanın anlamı ne allah aşkına okadar zamn geçmiş üstünden"

Kendinize neden bu eziyeti yapıyorsunuz anlamıyorum.
Silkelenin atın hayatınızdan, bu erkekleri siz tepenize çıkarıyorsunuz.
Adam her haltı yiyormuş birde üstüne dayak.... bu adamla evlenseydiniz çok mu mutlu olacaktınız.
Ayrıca kusura bakmayın ama namusunuzu o almamış siz bile isteye vermişsiniz, birde annesini arayıp bunu dillendirmek neyin nesi?
Ne olduysa olmuş artık buna çare yok ama kendinizi bir toparlayın yahu.

Mutluluktan vazgecmistim zaten. Yani anlatmak zor nicin annesini arayip yardim istemem son care olarak bunu gordum o zaman. bn bu adamla mutlu oluyum diye evlencek degildim zaten. Merak etmiyin namusuma sahip cikmadigim icin cezami fazlasiyla aldim. Gunahlarimin kefaretini oduyorum zaten suan.

acaba diyorum hiç böyle büyük aşk acıları çekmediğimden mi anlamıyorum sizin halinizden ama hayır, sizi anlamak imkansız. sadece siz değil tabi ki böyle çok hemcinsim var, üzülüyorum. kaç yıl geçmiş hala ben şu kadar para verdim, ben bunu yaptım. bitttiii, gitti. daha ne. bugünleri yaşamak varken hala geriye hayıflanmak size ne kazandıracak? işe girdim çalışamadım, neye başlasam olmadı diyorsunuz. e bunları bu duruma getiren sizsiniz. eminim zordur büyük umutlarla sevip, sevişip sonra ortada kalmak ama azıcık silkelenin. bekaret, bekaret takılıp durmayın. tövbe edin, işe güce verin kendinizi. yazık size, geçip giden sizin yıllarınız.

Yine aynı terane.
Madem bekaret sizin için bu kadar önemli,beraberlik yaşamasaydınız.
Olan olmuş artık,hayat da devam ediyor.
Adamın annesini aramayı aklım da almadı.Beynim zonkladı yani.
Kendinizi düşürmeyin daha fazla.
Devam edin hayatınıza

Miskamber arkadaşımız size şerefsiz dememiş ki,eski nişanlınız için şerefli biri olsaydı demiş.

"iyide isteyerek birlikte olmuşsun...mevzu tek taraflı değilki...sonraki olaylarda senin isteğinle olmuş...hakaretler...dayaklar katlanmak zorunda değildin sırf senle evlensin diye.neyin bedduası...şerefli biri olsaydı zaten sen şuann böyle bi durumda olmazdın.eee değmeyen biri için kendini bukadar hırpalamanın anlamı ne allah aşkına okadar zamn geçmiş üstünden"

Hmmm ben yalnis okumusum ozur dilerim o zaman.

evet yanlış okumuş konu sahibi arkadaş...

kendi kendini mahvetmissin evet.annesini arayip bekarerimi aldi benimle evlenmek zorunda ne demek.biraz dik dursan keske.bekaretini aldi herseyin gitti.bu sacma dusunceden kurtul once.kimse zardan ibaret degil.bi insanin guzelligi var karakteri var zekasi var.bunlara bakarak evlenmiyo mu insanlar.hayirsizin tekiymis.yaptiklarini haketmemis.her erkek malesef kabul etmiyo bunu ama seni boyle kabul eden birisi mutlaka olcaktir.kimse vazgecilmez degil.onune bak.yeni ortam yeni is kendine ugraslar bul.zamanla senin onu onun seni mutlu edicgin birisi cikicak karsina.sen sadece dik dur.

Back
X