Birisi bana serefsiz diyor ona cevaben bunu yazdiydim. Iyi kullanmayi bilmiyom bu siteyi indan boyle kime cevap verdigimi belli olmadan yollamisimKim serefsiz yahu? Noluyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birisi bana serefsiz diyor ona cevaben bunu yazdiydim. Iyi kullanmayi bilmiyom bu siteyi indan boyle kime cevap verdigimi belli olmadan yollamisimKim serefsiz yahu? Noluyor?
alıntı yapmadığın için kime ne yazdığını bilmiyoruz..millet çözüm sunuyor sana
Birisi bana serefsiz diyor ona cevaben bunu yazdiydim. Iyi kullanmayi bilmiyom bu siteyi indan boyle kime cevap verdigimi belli olmadan yollamisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz serefsiz fln değilsiniz sadece kendinize acı cektirmekten zevk alıyorsunuz. Üstünden kac zaman gecmiş hala kaldığınız yerdesiniz.
burda kimse size şerefsiz demedi ki?? :26: ben mi gözden kaçırdım acaba yorumların arasından![]()
Miskamber arkadaşımız size şerefsiz dememiş ki,eski nişanlınız için şerefli biri olsaydı demiş.Miskembur adli biri diyor zaten bunlarin hepsi serefli biri olsaydin basina gelmezdi diye. Yani serefsiz oldugum icin oyle hak etmisim demek istiyor
Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app
Kendinize neden bu eziyeti yapıyorsunuz anlamıyorum.
Silkelenin atın hayatınızdan, bu erkekleri siz tepenize çıkarıyorsunuz.
Adam her haltı yiyormuş birde üstüne dayak.... bu adamla evlenseydiniz çok mu mutlu olacaktınız.
Ayrıca kusura bakmayın ama namusunuzu o almamış siz bile isteye vermişsiniz, birde annesini arayıp bunu dillendirmek neyin nesi?
Ne olduysa olmuş artık buna çare yok ama kendinizi bir toparlayın yahu.
Miskamber arkadaşımız size şerefsiz dememiş ki,eski nişanlınız için şerefli biri olsaydı demiş.
Yanlış anlamışsınız bakın alıntıladım yazdığı cvb ı.
"iyide isteyerek birlikte olmuşsun...mevzu tek taraflı değilki...sonraki olaylarda senin isteğinle olmuş...hakaretler...dayaklar katlanmak zorunda değildin sırf senle evlensin diye.neyin bedduası...şerefli biri olsaydı zaten sen şuann böyle bi durumda olmazdın.eee değmeyen biri için kendini bukadar hırpalamanın anlamı ne allah aşkına okadar zamn geçmiş üstünden"
Miskamber arkadaşımız size şerefsiz dememiş ki,eski nişanlınız için şerefli biri olsaydı demiş.
Yanlış anlamışsınız bakın alıntıladım yazdığı cvb ı.
"iyide isteyerek birlikte olmuşsun...mevzu tek taraflı değilki...sonraki olaylarda senin isteğinle olmuş...hakaretler...dayaklar katlanmak zorunda değildin sırf senle evlensin diye.neyin bedduası...şerefli biri olsaydı zaten sen şuann böyle bi durumda olmazdın.eee değmeyen biri için kendini bukadar hırpalamanın anlamı ne allah aşkına okadar zamn geçmiş üstünden"
Gecer, geçer .
Daha öncekiler gibi .
Bu da geçer .
Neler neler geçmedi ki..![]()