• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

abartıyorsunuz bazı şeyleri
sanki öyle bir anlattınızki adam size zorla sahip olmuş
bu iş gönüllü olmuş adamı suçlamanın anlamı yok
bunu vaktinde düşünecektiniz
üstünde 1,5 sene geçmiş
daha neyin derdindesinizki
adam sizi terk etmiş evlenmiş
siz oldugunuz yerde sayıp kendinize eziyet ediyorsunuz

Ben boyle magdurum o rahat adalet yok demeyin. Adalet bir gun tecelli edecek siz de buna sahit olacaksiniz. Icinizi ferah tutun. Bedel bekledikce agirlasir. Ne kadar gec oderse o kadar agir bir bedel oder. Ne mezunusunuz? Kpssye calisin kamuya girin

Sevgili konu sahibi arkadaşım. sizi anlayabiliyorum. bi kıza yüklenen en ağır yük o zar malesef. erkekler her haltı yer ama namusludurlar kızlar sevdiği güvendiği bi adamla cinsellik yaşasa namussuz olur bu ülkede. bu çok büyük bir kesim tarafından böyle görülüyor malesef. ama gel gelelim ki bunu o kadar da önemsemeyen, zar kafalı olmayan adamlarda yok değil. seni sen olduğun için sevecek, seni asla yargılamayacak bi adam bulacağına ve bu adamın,eski nişanlının sana yaşattığı kötü günleri sana unutturacağına eminim. üzülme.zamana bırak.Allah onun belasını bir gün verir buna da emin ol.

Yaşadıkların kötü şeyler, bence bunlar tecrübe olup daha da güçlendirmeli seni. Bence öyle iğrenç bi yaratıkla evlenmediğin için çok şanslısın.
Üniversite okumuş bi bayansın bu güçsüzlük niye? Ayaklarının üstünde dimdik durman gerekiyor. Eminim o zar zımbırtısını sorun etmeyecek bir sürü karakter sahibi bey'ler vardır. Kendine gel güzel bir iş bul ve sadece kariyerine odaklan.
Adam karısı ile hiç vicdanı bile sızlamadan keyif çatsın sen harab ol .. Ben olsam inadına hırs yapardım başarıma başarı katardım ..
Dünyanın sonu değil elbette, allah beter bi hastalıktan korusun .. Canın sağolsun da herşeyin gerisi gelir.
Yeter ki çaba göster, hayata küsme ve pes etme !

Tamam anlıyoruz üzülmüşsünüz ama annesini arayıp oğlunuz benim bakireliğimi aldı demek ne oluyor? :50: Annesi sizi zorla evlendirecek miydi yani ne yapacaktı? İsteyerek bir şeyler yaşanmış evet. Ama erkek arkadaşınız başından beri doğru bir insan olmadığını göstermiş. El bile kaldırmış adam daha ne yapsın yahu vazgeçmeniz için?
Lütfen kendinize değer verin kendinizi bir zardan ibaret görmeyin. Bunca olaya bekaret için katlanılmaz. Olan olmuş artık. Bunları düşünmeden en azından anneniz için hayatınıza dört elle sarılmalısınız. Allah yardımcınız olsun.

evet zorlayacakti oglunu kendisi de oyle dedi bana. nerdeyse evlatliktan red edecekti oglu kabul etmeseydi oyle dedi bna telefondon. Ama is yuzunde oyle yapmadi aradigimda acmadi oglu gelince.Suanda onunla evlenmedim diye uzulmuyorum, Kandirlip yuzustu birakildigim icin aileminde uzulmesine ben guzel bir yolda giderken karsima cikip beni o yoldan sasirtmasi offf bunca zaman bos bos sabrimin bosa gitmesi... Arkadaslarim hepsi evlenip mutlu mesut iken birtek bnm boyle sap gibi icimde birsuru aciyla kalmam herkesin bana aciyarak bakmasi agrima gidiyor. Onun mutlu olmasi agrima gidiyor. ne derseniz diyor bunlar agrima gidiyor. benim ailem uzgunken onun ailesinin.mutlu mutlu gelin alip dans etmesi agrima gitti. Gun gelip ahim tuttugunda o ve onun ailesine huzun cokmesini istiyorum Ailesinin sucu ne derseniz? benim ailemin sucu neydi???? umrumda degil bizden 100 kat fazla uzulup yikilsinlar. Iste o zaman beni hatirlasin o ve onun ailesi.

Eee şimdi X kişi (eski nişanlınız) gelip hadi evlenelim dese evlenekcek misiniz?

evet zorlayacakti oglunu kendisi de oyle dedi bana. nerdeyse evlatliktan red edecekti oglu kabul etmeseydi oyle dedi bna telefondon. Ama is yuzunde oyle yapmadi aradigimda acmadi oglu gelince.Suanda onunla evlenmedim diye uzulmuyorum, Kandirlip yuzustu birakildigim icin aileminde uzulmesine ben guzel bir yolda giderken karsima cikip beni o yoldan sasirtmasi offf bunca zaman bos bos sabrimin bosa gitmesi... Arkadaslarim hepsi evlenip mutlu mesut iken birtek bnm boyle sap gibi icimde birsuru aciyla kalmam herkesin bana aciyarak bakmasi agrima gidiyor. Onun mutlu olmasi agrima gidiyor. ne derseniz diyor bunlar agrima gidiyor. benim ailem uzgunken onun ailesinin.mutlu mutlu gelin alip dans etmesi agrima gitti. Gun gelip ahim tuttugunda o ve onun ailesine huzun cokmesini istiyorum Ailesinin sucu ne derseniz? benim ailemin sucu neydi???? umrumda degil bizden 100 kat fazla uzulup yikilsinlar. Iste o zaman beni hatirlasin o ve onun ailesi.

Allah yardımcın olsun zor bi durum ama mutlu olup olmaman senin elinde. Olan olmuş giden gitmiş. Herşeyi geride bırakıp kendine yeni bi yol çizmen lazım. Böle geçmişe takılıp kalmamalısın

Hemen bir işe gir.evde kaldıkça bunları düşüneceksin.ve çok dua et.Rabbim karşılıksız bırakmaz.günden günden toparlanacaksın.asla geçmişe bakma.sadece önüne bak.herşey bakirelik değil.o evlilik vaadiyle kandırmış seni.en güzeli Allah'a havale etmek.takılma bekarete.namus sadece orda değil.inşallah senin de güzel bir yuvan olur.seni anlayan biri mutlaka olacaktır.çevremde var buna benzer şeyler yaşayan insanlar.evlendiler ve mutlular.darısı başına

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lütfen kırılma yazacaklarıma.
Ailenin üzülmesine sebep maalesef ki nişanlının ailesi değil.:50:
Üzgünsün ama lütfen objektif bakmaya çalış.
Sap gibi kaldım diyorsun,o zaman birşeyler yap.
İş bul,kendine acımaktan vazgeç.

hayir tabiikide.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman sindireceksin içine istemişsin yaşamışsın
ah edip vah etmenin bir anlamı yok
sizin hikayeniz de burada okuyan bazı kişilere ders olur sadece...
geçen buna benzer bi konu vardı ondan aklıma geldi

Kusura bakmayın da bakireliği mi aldı diye annesini aramanız ne demek ya :ssz: ayrıca aldı değil bilerek ve isteyerek vermişsiniz zaten hayatınıza bakın unutun.

anasının zoruyla sizinle evlenseydi asıl o zaman yapmadığını bırakmazdı size
zorla evlendim senle diye bi sürü eziyet ederdi daha evlenmeden el kaldırma cüretini gösteren o mahlukat!
reşit bi yaşta kendi isteğinizle birlikte olmuşsunuz.. tamam bırakıp gitmeseymiş tabi ki çok iyi olurmuş ama bazı şeyleri göze alıp da birliktelik yaşamalı insanlar
ayrılırsak eğer diye de akıllarının bi köşesinde olmalı

Canım çok zor şeyler yaşamışsın seni anlıyorum ama bundan sonra önüne bakmak zorundasın hep geçmişte yaşarsan önündeki güzellikleri göremezsin..
Şimdi daha erken bekle..
Gün gelecek öyle birine aşık olacaksın ki eskisini hatırlamayacaksın bile..
Tercübe ile sabittir..
Aldığı ahıda ödeyecek RABBİM eninde sonunda verir cezasını hiç ummadığın anda.
Sen hiç merak etme..
Şimdi önüne bak güzelliklere hayata açık ol.. :31:

Mutluluktan vazgecmistim zaten. Yani anlatmak zor nicin annesini arayip yardim istemem son care olarak bunu gordum o zaman. bn bu adamla mutlu oluyum diye evlencek degildim zaten. Merak etmiyin namusuma sahip cikmadigim icin cezami fazlasiyla aldim. Gunahlarimin kefaretini oduyorum zaten suan.

Estağfurullah, sizin namus bekçiliğinizi yapmak bana düşmez ayrıca bana göre cezası çekilecek bir durum söz konusu değil.
Ayrıca yazdıklarımda tavsiye de vardı, bunları dikkate almayıp sürekli aynı şeyleri didikleyip durmak size zarar verir.
olan olmuş, biten bitmiş annesini aramak çok saçma. Nedene oğluna baskı kursun ki evlenmesi için kaldı ki adam hiç bir şeyi zorla yapmamış.
Arayarak kendinizi küçük düşürmüşsünüz ve bence bu konuyu içinizde yaşayın reel de kimseyle paylaşmayın zira bu sizi daha da yaralar.
Ben olsaydım kat'iyetle kimseyle paylaşmadım.
Bu durumu kendi isteğimle yaşadıysam zorluklarına da kendim katlanmalıyım diye düşünür kimseyi kimseye baskı uygulatmaya kalkmazdım.
Böyle bir durumdan ötürü benimle evlenmek zorundasın, beni orta da bırakamazsın demek beni daha çok üzer, yaralardı.

acaba diyorum hiç böyle büyük aşk acıları çekmediğimden mi anlamıyorum sizin halinizden ama hayır, sizi anlamak imkansız. sadece siz değil tabi ki böyle çok hemcinsim var, üzülüyorum. kaç yıl geçmiş hala ben şu kadar para verdim, ben bunu yaptım. bitttiii, gitti. daha ne. bugünleri yaşamak varken hala geriye hayıflanmak size ne kazandıracak? işe girdim çalışamadım, neye başlasam olmadı diyorsunuz. e bunları bu duruma getiren sizsiniz. eminim zordur büyük umutlarla sevip, sevişip sonra ortada kalmak ama azıcık silkelenin. bekaret, bekaret takılıp durmayın. tövbe edin, işe güce verin kendinizi. yazık size, geçip giden sizin yıllarınız.

Aynı fikirdeyim. hiç kimse için hayatı kabusa çevirmeye değmez.
Bir yerlerden tutunup silkelenip her şeyi silip tekrar başlamak lazım.
Yahu bu adamlar ne yapıyorlar da, nasıl bazı kadınlar ölürcesine, öldürürcesine tutuluyorlar aklım almıyor.

Son düzenleme:
Lütfen kırılma yazacaklarıma.
Ailenin üzülmesine sebep maalesef ki nişanlının ailesi değil.:50:
Üzgünsün ama lütfen objektif bakmaya çalış.
Sap gibi kaldım diyorsun,o zaman birşeyler yap.
İş bul,kendine acımaktan vazgeç.

Evet biliyorum ailesi suclu degil ama O uzulunce kotu oldugunda ailesi de uzulsun tipki benim ailem gibi

Allah yardımcın olsun.gerçekten zamanla düzelecek herşey.yarından itibaren senin için yeni bir gün olsun.inan ki senle evlenseydi bile mutlu edemezdi çünkü daha çıkarken tokatlamış.mantıklı düşün.bi aime evladının mutluluğuyla huzur bulur.ailenin mutluluğunu istiyorsan ilahi adaleti beklemek yerine hayata sarıl.o kim ki ben için hala üzüleyim de.ayrıca ilahi adalet er ya da geç yerini bulacaktır.Allah'a dayan.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kusura bakmayın da bakireliği mi aldı diye annesini aramanız ne demek ya :ssz: ayrıca aldı değil bilerek ve isteyerek vermişsiniz zaten hayatınıza bakın unutun.

Son kendimi bu rezaletten kurtarma caresi olarak bunu gordum o zaman.

Canım çok zor şeyler yaşamışsın seni anlıyorum ama bundan sonra önüne bakmak zorundasın hep geçmişte yaşarsan önündeki güzellikleri göremezsin..
Şimdi daha erken bekle..
Gün gelecek öyle birine aşık olacaksın ki eskisini hatırlamayacaksın bile..
Tercübe ile sabittir..
Aldığı ahıda ödeyecek RABBİM eninde sonunda verir cezasını hiç ummadığın anda.
Sen hiç merak etme..
Şimdi önüne bak güzelliklere hayata açık ol.. :31:

Cok tesekkur ederim!!! InshAllsh dediginiz gb olacak. Onun yerinde serefli baska biri ciksaydi diyorum beni bulduguna sevinirdi eminim. Bunca fedakarligin bosa gitmesine uzuldum sadece.

Niye üzülüyorsun ki? Bence senin için daha hayırlı olmuş.Böyle bir adamla evlenmeyi nasıl göze alabildin? Adam bildiğin piskopat.Bırak dövünmeyide,bu adamdan kurtulduğuna şükret.Bakirelik konusuna gelince,hayatına elbet başka insanlar girecektir.Düzgün bir şekilde anlatırsın.Hem bakirelik artık eskisi gibi aman amanda aranan birşey değil üzülme.Verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun...

Back
X