Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

istediği kadar facede güllük gülüstanlık fotoğraflar koysun hahaha gülerim
bu adiliği yapan adam düzgün mü olacak sanıyorsunuz
değişmez daha beter olur...
benim de ahımı alanlar var canım üzülme bekleyeceğiz ...

Zar önemli olduğu sürece daha çok kadınlarımız öldürülecek,
Kızlarımız sırf "sevişti" diye adamlık sıfatından uzak erkek namzetleri ile yuva kurmaya çalışıp , terkedilecekler .
Erkekler, kadınlara "elinin kiri" gibi bakmaya devam edip, "kullandığını" düşünecek.

İşte bu yüzden, zar benim için önemli değil . Ama kuku önemli . Aradaki fark başka. Zar önemli değil, bir şeyler yaşayabilirsin.
Ama kuku önemli öyle her önüne gelenle , sirkülasyon şeklinde değil.

zaten coktan ayrılmanız gerekirken zar derdine her yanlısını kabul etmissiniz hatanız burada.
o da sizin aciziyetinizi gordukce daha da rahat davranmıs...

benzer konular acıldıgında dedigim sey hep aynı, hayatta prensipleriniz olsun ve neyi kaldırabilecekseniz o kadarını yaşayın.
namusum gitti diyebilecek biriyseniz zaten baştan yakınlasmayacaktınız. ama olan olmus... hala ahlanıp vahlanmanızın size bir faydası yok, aksine o hayatına devam ediyorken siz hala kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.

tum bu yasanılanları unutamayacagınız biliyorum ama acılmamak uzere kapatın.
ve artık namus vs diyip kimsenin kölesi olmayacagınız icin bir sonraki ilişkinizi cok daha guclu ve yanlısını gordugunuz an silebilecek sekilde yaşarsanız karsı tarafın sevgisiyle beraber saygısı da korkuları da hep ilk gunku gibi kalır...

mesleginiz var mı, var.
once kendinize ceki duzen verin, paranız olmasa da bakımlı olun. iş basvurularınızı yapın ve zamanla hayatınız yoluna girer...
ve cocuklarımla ortada kaldım, bu adam aldattı demektense artık ne istedigini bilen guclu biri olarak devam etmeniz bir sonraki aday konusunda daha secici olmanızı saglayacaktır, dolayısıyla daha iyi bir yasamın sizi bekledigini aslında beladan kurtuldugunuzu gormeniz gerek.
size gecmiste bunları yapan evlendigi kadını da pek mutlu edebilecegini sanmıyorum...

ne guzel yazmıssın sorcha :))
trajik bir konu da olsa kullandıgın kelimeler gulumsetti... ayrıca butun olarak da gayet katıldıgım cumleler

fakat isteyen onu da her gece biriyle beraber olarak istedigi gibi yasayabilir, onemli olan senin yazdıgın gibi hangi kosulda ne yapacagını bilmesi, yani prensipleri olması... o zaman isteklerinin arkasında duran kararlı insanlar olarak uzulmemeyi, kendi rızalarıyla paylastıkları degerler yuzunden baskalarını suclamamayı secebilirler...

konu sahibi,
kendi isteklerimiz ile baskalarının deger yargıları arasında sıkıstıgımız surece caresizlik duygusu zar degil her konuda olur,
o yuzden tum bu yasadıklarını birer tecrube olarak kabul edip, alacagın dersi alıp bundan sonra hayatına nasıl devam etmek istedigine karar ver...

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla olayın üstünden de hayli zaman geçmiş.unutamadın mı bazı şeyleri?
olanda da OLMAYANDA da hayır vardır demişler.zaten evlensen de mutlu olamazdın bir de çocukla boşanırdın işte o zman hayatın 2 kat beter mahvolurdu.
bekaretini mi kaybettin? bırak ALLAH aşkına çok mu önemli? şimdi o adamın aldığı kız bakire diyelim.sence o kızın bekareti senin o eski nişanlına layık mı? erkeklerin çoğuna müstehak.hiç kendini namussuzum bekaretim yok diye niteleme.HATA İNSANLAR İÇİNDİR.içten bir tövbeyle ALLAH a yüce yaradana yönel.o adam için de beddua felan etme.Sadece şunu de ALLAH IM SEN BENİM HALİMİ GÖRÜYORSUN.HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLEN SENSİN.SEN ONUN İÇİN HÜKMÜNÜ VER DE.gör bak bakalım ne oluyor.sen on a hakkını helal etmeden o cennete bile giremez.yapman gereken şey bir meslek sahibi olup hayatını düzenini kurman, geçmişin üzerine koca bir çizgi çekmen.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

gerçekten de insanların ahının tutacağına inanmıyor musunuz????

gerçekten de insanların ahının tutacağına inanmıyor musunuz????

Canim arkadsin acilen nefret duygusundan kurtulmasi lazim..

Ben birine kotuluk edersem baska bir sekilde karsiligini gorecegime cok inaniyorum. Ama bna kotuluk eden biri mutsuz olsun diye ah etmm. Her yaptigimizin karsiligini elbet goruyoruz hakettigimizi yasiyoruz.. takilmaya gerek yok niye mutlu niye mutlu. Belki de o adam hayat boyu ici kan aglicak ama yine de etrafa gulucukler sacicak ve konu sahibi onu hep mutlu gorucek. Konu sahibi de ahi tutsun diye beklesin..

O nedenle basklarinin mutluluguna takilmayi dogru bulmuyorum.

Kendi yoluna bakmasi lazim..

Sana neden aciklama yaptim bilmiyorum valla inanmazsam napican niye takildin sen de bana :))

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim hepinize o kadar mantikli guzel seyler yazdinizki kendimi neler yapmam gerektigini cok daha iyi gorup dusunmeye basladim. Yazdiklariniz tavsiyelerin hepsini bir kagida gecircem. Cunku tekrar eger sacmalamaya baslarsam okuycam acip belki sacma gb gelebilir ama bunu yapam bna iyi yolu bulmama yol gosterecek an zaman diye dusunmktyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorcha tatli kizsin ya :))

teşekkür ederimmm canıım. . Gülümsettiğim için sevindim :)

Ya tabi sen öyle diyorsan haklılık payın yüksek ama her önüne gelenle birlikte olanlar prensipli olmuyorlar. En azından çoğu. Çevremde var öylesi. Aleni yapıyorlar saklanmıyor kaçmıyorlar . Rahatlar. Ama kesinlikle o da yanlış geliyor. Normal birini yorar bence. Bir de pislik ya. Valla hastalık kapar insan

hahaha cok hossun yine, hastalık falan demissin, katılıyorum!
ama sonrasında gelip bize aglayıp sızlamıyorlarsa istedikleri gibi yaşasınlar... gerci aglasa da cok birsey demem, sadece boyle bir hayatı tercih etmemesi yonunde tavsiye veririm, gerisi onların kararı...
jinekoloji bolumu kişisel sorunlarla dolu, bir de baskalarınınkinin derdine dusersek hangi birine yapma etme diyecegiz, ohooo hayat gecmez :))

Hele ben . Bu tip konularda cidden çok üzülüyorum. Konu sahibi nin yanına gidesim geliyor. Sarılasım geliyor. Maalesef psikolojisi çok kötü bu durumun. Ama erkek kullanmıyor sırf kadın da kullanıyor oh olsun. Mağduru oynamazsan kimse sana mağdur gibi davranamaz. Bu hakkı kendimiz veriyoruz karşımızdakine.

canım benim inan insan yaşamayınca acıyı bu kadar içten hissedemiyor :2:
okuyunca kendim aklıma geldin..
5 senedir bereber olduğum bir erkek arkadaşım vardı evlenecektik, dile kolay 5 sene evli insanlar bile boşanıyor bu süre zarfında ben kör kütük aşıktım ona; her değidiği yaptım bir dediğini iki etmedim
insan sırılsıklam aşık olunca mantık malesef devre dışı kalıyor :26:
ama çok sevdim tabi çok güzel vakitlerde geçirdim, çok eğlendim ve beraber olduk tabi bende istedim, o an karşı koyamadık

evleneceğim diyordu ama sonra vazgeçti farklı şehirde alışmaya gitti ve ayrıldık çok ağladım sızladım aradım yalvardım
insan öyle bir durumda çok sağlıklı düşünemiyor bende senin gibi sevdiğim adama başkasıyla evlenemem sevmiyosanda evlenelim sonra ayrılalım yeterki bu durumda bırakma dedim....
75 kilodan 55 kiloya düştüm ayrılınca 3 ay ağladım işten izne ayırdılar 1 ay :) artık onlarıda nasıl bıktırdıysam.
kendimi öldürmeyi bile düşündüm...
ama baktımki yapacak bir şey yok sonra çok dua ettim allahıma bana yardım et günahımı bağışla diye mutlu olayım diye

2 yıl sonra kocamla evlendim şuanda 6 aylık hamileyim bazen ah çekerim aklıma gelince ama kaderden ötesi yok...şunu unutma kişi en çok neyi isterse onunla imtihan edilir..bende ilk başta isyan ettim neden dedim çok sevdim dedim 1 hafta hiç uyumadım işte evde otobüste gelip giderken bile ağlıyordum...ama dua et allahtan yardım iste ve gidebiliyorsan bir pisikoloğa git lütfen
gez dolaş mümkünse başka şehirde arkadaşın varsa bir kaç haftalığına git inan bana çok iyi geliyor... dilerim çabucak atlatırsın gez dolaş ve hemen bir iş bul yoksa evde kendi kendini yer bitirirsin

Evet bu dediğine aynen katılıyorum. Konu sahibi de bu yüzden işinden bile olduğuna göre ben her konuda bu tip takıntıları olduğunu düşünüyorum aslında. Bence sorun kesinlikle zar değil zaten..

Ay evet sorchacım. Bak buna da katılmadan edemiciğim. Zaten iğrenmeli normal standartlarda bir insan. Arada aşk sevgi güven olduktan sonra her şeyin sonuna kadar arkasındayım da bu dediğin fazla.

Aynen canım benimmm..
Ben bir de ten çekimine çok inanırım. Ama onda ztn gerçek bir çekim varsa kader bi şekilde buluşturuyor. Ten çekiminden de emin olmalı insan. :)

Aynen canım benimmm..
Ben bir de ten çekimine çok inanırım. Ama onda ztn gerçek bir çekim varsa kader bi şekilde buluşturuyor. Ten çekiminden de emin olmalı insan. :)

hı hı bazı insnaı öpmek bile gelmez içinden. Orda sürdürmenin manası yoktur hiç..

yazdıgım, senin bahsettigin o her gece farklı insanlarla gecirmeyi tercih edenlerdi ki onda bile karısma hakkımız olmamalı diye dusunuyorum.
yani dertsizlikten baskalarının kukusunu kendine dert etmeyi, nasıl yatarsın niye o kadar kisiyle yattın diye hesap sormayı kastetmistim ki o haddi kimse kendinde gormemeli bence.

fakat konu sahibininki cok daha farklı,
aynen dedigin gibi sarıp sarmalayası geliyor insanın...
kadınlarımız hayatında bazı kararları alırken tartmadan ya da cok garantiymiscesine gozu kapalı yürüyor bazen, sorun burada.
tamam, bunu da yapabilir insanlar, ancak o zaman sırf cinsel ilişki nedeniyle ayrılamam diye şartlamamalı kendini.
konu sahibininki gerek kendi dusunceleri gerek toplum baskısı nedeniyle ilk defa yasadıgı birseyden oturu ne yapacagını bilememe, caresizlik duygusu.
neden caresiz olsun ki insan?
severek isteyerek bir sey paylastı ve o sayfa kapandı simdi. eger hayatın sonu olsaydı bu, 2.evliligini yapamazdı hicbir kadın

Son düzenleme:

senin yorumu da gordum dans. zaten daha cok baskalarının dusuncelerine kafasına takmaması gerektigi uzerinde durmussun, birebir katılıyorum.
karsısındaki insanın ondan daha degerli oldugunu dusunmeden konusmalı. is yerinde de yine aynı sekilde hakkını ona gore savunur...

ama uzun bir sure hep karsı tarafı alttan almayla gecince ve korkular vs her sey ust uste gelince bunu yapmak zor gozukuyor olabilir.
ama bu, basaramayacagı anlamına gelmiyor.

celik gibi, her atesi gorup eridiginde o demirin daha guclendigini gorecek aslında zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…