Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

Çok sevmissin belli ama karşındaki değerini bilememis. Bence artık kendine bi çeki düzen vermenin zamani gelmiş. Ilk önce işe gir mesela parani kazanmaya basladikca özgüvenin artmaya başlayacaktır. Ve asla neden ahim tutmadi diye sorgulama evlenmis olmasi faceye mutlu mesut resimler koymasi gerçekten mutlu olduğu anlamına gelmezki benimde faceme baksalar nişanlımla çok mutlu olduğumu sanirlar ama alakasi yok hergün kavga hergün huzursuzluk düğüne 3 ay kaldi evdeki igeneye varana kadar herşey alındı hazırlandı ama her tartismada nişan atmaya kadar büyüyor olay o yüzden sen sanma ki çok mutlu Rabbim işini bilir eminim hiç olmayacak yerden çıkar acısi
.. unutmaya çalış kendi hayatını kur geriye bakmamaya çalış..kendin için yapmalisin bunu

Canim yaa çok üzüldüm inan keşke elimizden başka birşey gelse yaşadıkların çok ağır az çok tahmin edebiliyorum bende aileme karşı çıkarak nişanlandim hatta öyle ki Annem nisanima bile gelmedi bu kadar zorluklarla mücadele ettim paşam ne derse o olacak onun istediği olmazyinca tartışma çıkarıyor nisani atmakla gözümü korkutmaya kalkıyor ilk başlarda evet korktum sustum sabrettim ama artik susmuyorum hatta ağzından o lafin çıkmasını bekliyorum ben ne ona ne de aileme muhtacim zaten yıllardır kendi parami kazanıyorum çeker giderim elimde mesleğim var 17 yasindan beri yalnizim zaten ama emeklerime çok Üzülürüm onun için o kadar mücadele edisime üzülürüm degmecek insan olusuna üzülürüm seni çok iyi anlıyorum inan

Ay bende öyleyim yaa ruhum yaşlanmis çökmüş hatta sanki hayatimin fişi cekilmiste ben manuelde yaşamaya zorluyormusum gibi geliyor gerçekten yaşamak için gülmek için zorluyorum kendimi (

Ay bende öyleyim yaa ruhum yaşlanmis çökmüş hatta sanki hayatimin fişi cekilmiste ben manuelde yaşamaya zorluyormusum gibi geliyor gerçekten yaşamak için gülmek için zorluyorum kendimi (

ya sanırım düğününüze az bi süre kalmıs neden mutsuzsunuz?insan sevdiğiyle evlenince dünyanın en mutlu insanı olur.ben daha 19uma girmedim bile ama cidden 70 80 gibi hissediorum.insanın bi umudu olmalı yasamak için benim o bile yok.yarına uyanmak için bi umudum yok .dediğin gibi hayatımın fişi çekilmiş gercekden(

Bende önceden nişanlı kızların mutlu insanlar olduklarini düşünürdüm ama hiç de öyle değilmiş. Olabildiğince mutsuzum valla (

bakireligini verdin diye onunla evlenmek zorunda degilsin üstelik arayıp ailesine söylemende yanlış bidavranış.yanlış bi adamla birlikte olmuşsun yapman gereken tek şey ders çıkartman kendine herşey o ufak zar degil her hata bakiredir tekrarı zevke girer )

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim!!! Esinize nasil anlattiniz bakire olmadiginizi? Netur davranista bulundu ogrenince.

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

nerde adalet diye sormuşsun ama henuz hicbir sey bitmis sayilmaz ve kimin ne olacagi da belli olmaz.

su an sadece bekaretini kaybettigin icin bu kadar uzuluyorsun ama hayat bi zar parçasindan ibaret degil. buadam belki seninle evlenecekti ama sirf o zar paracasi yuzunden yapicakti bunu. daha sevgiliyjen sana siddet uygulayan bi adamdan bahsediyoruz dusun seno nasil bir hayat bekliyordu, her gün disarda onunla buninla gezip seni aldatan, eve geldiginde sana siddet uygulayan bir adama kucaginda bebelerle katlanmak zorunda kalacakti omur boyu. bu ornekle elegune karsi namusun kurtuldu mu? kurtuldu ama hayatin mahvolucakti.

nerde adalet demissin ya İste belki de tam olarak burda bakmasini bilene. Allah seni boyle bir adamdan kurtarmis bence sukretmelisin. bekaretini de zorla kaybetmedin neticede karsilikli istediniz artik geriye donemezsin, sen nasil cahillikten yaptıysan o da cahildi. bundan sonra daha dikkatli olursun. eminim seni sen oldugun icin seven, bekaretini onemsemeyecek bir adam cikacaktir karsina. bosyere kendini kahretme.

Sagolun guzel yorumlariniz tavsiyeleriniz icin. Evet onunla bir omur gecmezdi.

Basimdan gecenleri bir dusundum de diyorum kimseye kndini asagilatmiyacaksin taviz vermiyeceksin bundan sonra.

Ben bu hatalari karsimdaki insani kendim gb sandigimdan bu kadar sacmalamisim. Intihari bile dusundum zamaninda ama tabi cok sukur ole seyler yapmadim. Suanda guzel bir is bulup insanlara topluma hayata tum gucumle karismayi dusunuyorum.
o kadar cok guzel Hayallerim ve planlarim varki onlari gerceklestircem inshAllah!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok zor günler geçiriyorsunuz rabbim yardımcınız olsun
Bakireliğiniz gitti diye kendinizi asla ona muhtaç hissetmeyin.herşeyde bir hayır vardır unutmayın.
Rabbimin sevdiği kuluymuşsunuz ki evlenmeden ayrılmışınız.yoksa dahada kötü zamanlar geçirebilirdin.

Kafanı dağıtman gerekiyor.birşeylerle meşgul olmayı dene,çık gez arkadaşlarınla buluş ama evde yalnız kalma

Sagolun Allah razi olsun!!!
Bu foruma uye olmakla iyi etmisim o kadar yabanci insanlardan boyle kalp isitici seyler duymak iyi geldi bana.

Kendi hatalarimi da farkettim
InshAllah duzelmeye dogru yol aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok sevindim senin adina, ilk mesajlarindaki karamsarliktan sonra bu umut dolu mesajin benim bile yuzumu gulumsettibu adamla belki 5-6 sene geçirdin belki daha da fazlasi ama önünde cok daha uzun bir hayat var oylr guzel anilar, oyle güzel insanlar sigdiricaksin ki o hayata bu adamla gecen günler aklina bile gelmeyecek. ona harcadigin vakit, emek ilerdeki guze gunlerin icin basinin gozunun sadakasi olsun

asktan filan da korkma sakin asik ol, civi civiyi sokuyor emin ol

Ilk mesajlarinizi okudum, o kadar kizdim ki...
Bir hisimla son sayfalara goz attim, dumduz yazacaktim
Fakat bu silkelenmis halinizi gorunce cok mutlu oldum...
Hicbir sey sizden onemli degil, daraldiginizda burada ki mesajlara geri donun
Guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Sagolun!!! Suanda kendimi cok iyi hissediyorum. Yeniden dogmus gibi... Herseyi geride biraktim ve onume bakiyorum artik. Suanda is arayisindayim. Haril haril is bakiyorum kendime. Yarin iki yere gorusmeye gidecegim inshAllah. Burdaki abla ve kardeslerimin guzel tafsiyeleri cok yardimci oldu silkelenmeme dersem hic yanilmam!!! Beni uzenler hayatina devam ederken ben niye kahroluyum ki. Tersine bundan sonra cok daha basarili cok daha mutlu olicam Allah izin verirse. O eski nisanlimi hic dusunmuyorum bile artik. Allahindan bulsun beddua bile edesim yok o kadar bosverdimki onu vd gecmisi. Gittikce cok daha kendimi guclu hissetmeye basladim. Dua ederseniz benim icin hayirli ve guzel is bulayim diye sonsuza dek minnetar olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…