• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

7 ay önce aynı durumdaydım, dışarı yansıtmasam da içim yandı ama değmiyor sonuçta, bunun farkına varmak lazım..
Zaman her şeyin ilacıdır.. Allah yardımcın olsun ama topla kendini, dünyanın sonu değil bu..

Evet devam ediyor hayat
Yasamaktan baska care yok artik

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

Tecrübelerimden ve gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum(bende seninkinden çoooook daha büyük imtihanlar yaşamış bir insanım farklı yönden)
Genelde büyük imtihanların çoook büyük ödülleri oluyor.. Eger allaha ve ödülünü vereceğine inanıp güvenir zamana bırakırsan, bu günlerini buruk bir gülümsemeyle anıcaksın güven bana..

InshAllah gulecem birgun bunlarin hepsine dediginiz gibi

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

Yaaw senin canın sağolsunnn !!

Olan olmuş, herkes hayatta çok çok kötü şeyler yaşıyor, yalnız değilsin, böyle düşün
Herkes nasıl tekrar ayağa kalkıyorsa sen de öyle kalkacaksın

Bir tanecik hayatın var onu da daha fazla heba etme

Yaşadıkların sana çok güzel tecrübe olacak hayatta artık daha sağlam adımlar atacaksın
Kendini harap etme

Diyorum yaa canın sağolsun

O adama da kızmayı sinirlenmeyi bırak, kendini yıpratma
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

atı alan üsküdarı geçmiş takılıp kalmayın sizde artık , sene olmuş sizde silkelenip kendinize gelin yaşadıklarınız kolay değil tamam ama kendinize bu işkenceyi çektirmeye hakkınız yok kalkıp giyin süslesin bunalımdan duvar arasından çıkın artık iş bulun biran önce çalışmaya başlayın hayat herşeye rağmen güzel :ssz:

bir psikologa gitseniz hatta gerekirse psikiatriste ilaç tedavisi kullanın gerekirse ,psikolojik yıpranmaları aşma süresi ve zorlugu insandan insana degişiyor cünkü ...eğitimliden eğitimsize yada erkekten kadına yada cahilde kültürlüye göre bile degil....atlatmakta zorlanıyorsanız yaşadıklarınızı bircok insana degil tek bir insana anlatın oda bu işin ehli olsun bir psikolog ve size izlemeniz gereken yolu gösterecektir gerikirse ilaç verecektir çünkü toparlanmanız bu kadar uzun sürddüyse acınız kendini ruhsal bozukluga cevirmiş bile olabilir:26:

Off off nasil da takmissin kafani boyle. Ne diyecegimi sasirdim. Yasadigin hicbir seyi hata olarak gorme pisman olma. Cinsellik yasadiysan yasadin artik arkasinda dur bunun.

Adami suclama artik. Cinsellik yasadiktan sonra psikolojin cok bozulmus bence. Kafani devamli buna taktiysan bunaltmis olabilirsin. Annesine kadar aramak normal degil. Kadincagizi da uzmusun..

Yaptigin hata degil. Istedin sevistin cunku seviyodun aranizda bir cinsel cekim olustu. Ama sonrasi istediginiz gibi gitmedi. Zaten anlattigina gore de hayirli olmus boyle bir adamla evlenmemen.

Senin ahin falan da cikmicak o adam evliliginde duzgun davrandigi surece mutlu olucak. Capkinlik yaparsa yine esini uzerse mutsuz olur ama senle olan hesabi kapandi gitti. Mutlulugumuz gecmiste kalan insanlara bagli degildir.. icinde bulundugun anda kafan rahatsa mutlusundur. Ahmis bilmem neymis inanmiyorum. Sen de unut ve mutlu olmaya calis lutfen.

Senin su anki halin tamamen kendi sucun. Sen de ise gir. Sen de avrupaya cik gez. Para kazan. Parani harca. Kuafore git spora git en guzel elbiseleri giy. O adam bu kadar degerli mi ya sen bu kadar degersiz misin. Zar da zar.. bosver allah askina yemisim zarini. Senin canin sagolsun. Birak bu lafi artik.

Yarin obur gun karsina cikacak insanlardan da cekinme. Gerekirse kimseyle evlenme. Ayaklarinin ustunde dur dimdik.. kimseye ezdirme kendini.

Seviyorken sevdigin adamla cinsellik yasamak en guzel biseydir. Sen de bunu yasamissin. Artik sevmiyorsun unut gitsin iste. Tek erkek o mu ya..

hiç üşenmeden tüm yorumları tek tek okudum.
başlığa bakınca çok büyük beklenti içine girmiştim ama okuyunca inanamadım!
kendi isteğiniz ile birlikte olmuşsunuz,bekaretimi aldı diyemezsiniz.kendinizi bu kadar alçaltmayın ne olur yapmayın bunu!
siz hür iradeniz ile sevdiğiniz biriyle birlikte olmuşsunuz bunu suç olarak görmeyin.ha sonradan pişman olup
karşınızdakini suçlamayın.bir kadın olarak üzülüyorum böyle hikayeler görünce.
birlikte oldunuz diye yapılan her davranışa boyun eğmek zorunda değildiniz.
namusumu aldı demeniz bile ne kadar ayıp! namus dediğiniz kavram iki bacak arasındaki zardan mı ibaret?
eğer öyleyse şu an namussuz musunuz?yapmayın bir bayan olarak bunu en azından kendinize yapmayın lütfen.
bir şey yaşanmış ve bitmiş,her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide yok.siz ben ona çok iyilik yaptım diyorsunuz da
yapılan iyilikler, anılınca iyilik olmaktan çıkıyor yazık ki,belki de bu yaptıklarınızı hep yüzüne vurdunuz ve o da sıkıldı bu durumdan.
belki siz evlenmek istediği kadın profiline uymuyordunuz? zaten sizinle evlenmeyeceğinin sinyallerini devamlı vermiş bir adamla neden evlenmek konusunda bu kadar ısrarcı oldunuz? bekaret için mi?yapmayın,siz yaptığınız iyilikleri biraz da olsa adamı elinizde tutmak için yapmışsınız gibi geldi bana,öyle olmayabilir de,ama ben böyle hissettim.
adam evlenmeye kalkınca annesini arayıp herşeyi anlatmanız,benimle evlenmek zorunda demeniz ise tüy dikme kısmı olmuş inanın.
kadın size yapmasaydın o zaman diye cevap verseydi ne yapacaktınız?
aradan iki sene geçmiş siz hatalarınızdan ders alıp yol katetmek yerine hırsla ve nefretle dolmuşsunuz.hala neden mutlu diye hırsınızdan hayatı kendinize zindan etmişsiniz.mutsuzluğunu diliyorsunuz da peki evlendiği kadın çok iyi çok mükemmel birisi ise ona yazık değil mi?Belki eşi çok iyi bir kadın olduğu iççin çok mutludur.bilemeyiz.beddua ederek yada mutsuzluğunu isteyerek kendinize de ne büyük zararlar verdiğinizin farkında mısınız?
yaradan yapılan haksızlıkları görür ve işitir.emin olun bir günahı varsa yaradanın nazarında cezasını kendisi verecektir.belki eski nişanlınız tüm işlediği günahlar için tövbe etti ve yeni bir hayata başladı,yaradanın kimi affedip kimi affetmediğini bilemeyiz elbette ama şüphesiz ki o çok büyük affedicidir.
dilerim artık nefretlerinizi hırslarınızı unutup kendi hayatınıza bakarsınız.mutlu ve başarılı olmayı eski nişanlınıza inat için değil kendiniz için istemenizi tavsiye ederim.o zaten mutluysa sizin mutlu yada mutsuz olmanız onu ilgilendirmez inanın.
uzun yazdım son olarak lütfen kendinize gelin ve kendiniz için yaşayın,inanın hayat çok kısa ve gidenlerin ardından ağlamak çok gereksiz.

Hiç kimseyi kendinden değerli görme..

Çok guzel yorumlar yapilmis, iyi oku, hazmet, aklina kazi..

Ve emin ol bu dünyada, aşkta, evlilikte bekaretten cok daha onemli değerler var..

hiç üşenmeden tüm yorumları tek tek okudum.
başlığa bakınca çok büyük beklenti içine girmiştim ama okuyunca inanamadım!
kendi isteğiniz ile birlikte olmuşsunuz,bekaretimi aldı diyemezsiniz.kendinizi bu kadar alçaltmayın ne olur yapmayın bunu!
siz hür iradeniz ile sevdiğiniz biriyle birlikte olmuşsunuz bunu suç olarak görmeyin.ha sonradan pişman olup
karşınızdakini suçlamayın.bir kadın olarak üzülüyorum böyle hikayeler görünce.
birlikte oldunuz diye yapılan her davranışa boyun eğmek zorunda değildiniz.
namusumu aldı demeniz bile ne kadar ayıp! namus dediğiniz kavram iki bacak arasındaki zardan mı ibaret?
eğer öyleyse şu an namussuz musunuz?yapmayın bir bayan olarak bunu en azından kendinize yapmayın lütfen.
bir şey yaşanmış ve bitmiş,her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide yok.siz ben ona çok iyilik yaptım diyorsunuz da
yapılan iyilikler, anılınca iyilik olmaktan çıkıyor yazık ki,belki de bu yaptıklarınızı hep yüzüne vurdunuz ve o da sıkıldı bu durumdan.
belki siz evlenmek istediği kadın profiline uymuyordunuz? zaten sizinle evlenmeyeceğinin sinyallerini devamlı vermiş bir adamla neden evlenmek konusunda bu kadar ısrarcı oldunuz? bekaret için mi?yapmayın,siz yaptığınız iyilikleri biraz da olsa adamı elinizde tutmak için yapmışsınız gibi geldi bana,öyle olmayabilir de,ama ben böyle hissettim.
adam evlenmeye kalkınca annesini arayıp herşeyi anlatmanız,benimle evlenmek zorunda demeniz ise tüy dikme kısmı olmuş inanın.
kadın size yapmasaydın o zaman diye cevap verseydi ne yapacaktınız?
aradan iki sene geçmiş siz hatalarınızdan ders alıp yol katetmek yerine hırsla ve nefretle dolmuşsunuz.hala neden mutlu diye hırsınızdan hayatı kendinize zindan etmişsiniz.mutsuzluğunu diliyorsunuz da peki evlendiği kadın çok iyi çok mükemmel birisi ise ona yazık değil mi?Belki eşi çok iyi bir kadın olduğu iççin çok mutludur.bilemeyiz.beddua ederek yada mutsuzluğunu isteyerek kendinize de ne büyük zararlar verdiğinizin farkında mısınız?
yaradan yapılan haksızlıkları görür ve işitir.emin olun bir günahı varsa yaradanın nazarında cezasını kendisi verecektir.belki eski nişanlınız tüm işlediği günahlar için tövbe etti ve yeni bir hayata başladı,yaradanın kimi affedip kimi affetmediğini bilemeyiz elbette ama şüphesiz ki o çok büyük affedicidir.
dilerim artık nefretlerinizi hırslarınızı unutup kendi hayatınıza bakarsınız.mutlu ve başarılı olmayı eski nişanlınıza inat için değil kendiniz için istemenizi tavsiye ederim.o zaten mutluysa sizin mutlu yada mutsuz olmanız onu ilgilendirmez inanın.
uzun yazdım son olarak lütfen kendinize gelin ve kendiniz için yaşayın,inanın hayat çok kısa ve gidenlerin ardından ağlamak çok gereksiz.

Haklisiniz ve haklisiniz

ama ona iyliklerimi yuzune vurmadim hicbir zaman sadece onun benim ona iyilik yapmaya hep yardim etmeye zorundaymisim gibi davranmasi bnm de ihtiyacim olunca hicbir zmn yanimda olmamasi bni sinir etmisti

Sen bnm tam istedigim gibi kizsin diyordu milyonlarca kez. Seni asla birakmam asla diyordu. Kimse hicbir kiz senin kilina bile degmez seni kimseye degistirmem diyordu ayyyyy neyse gecti gitti.

Bende iyi kizdim bana da yazik degilmi? Ayrica onun esi nasil biri oldugunu yazik olup olmadigi bni ilgilendirmez hicbir zaman umrumda bile degil. Mutsuz olursa kendileri suclu olur bn hicbirsey yapmadim yapmam da onlari mutsuz etmk icin.

Bizm.bir yabanci sosyal site var kullandigimiz orda kimin senin sayfana baktigi belli oluyor Gecenlerde girmis bakmis onun esi bnm sayfama :-) oysa bn kendi sayfamdan ona hic bakmamistim demek ki bu adam anlatmis bni karisina :-)

Ve sunu da soyliyim o hala capkinligini bitirmedi hala ona buna yaziyor. Ne diyor biliyormusunuz? Seni de seviyorum karimi da diyor :-D Tabi bunu bana demiyor biz hic konusmuyoruz konusmam da hayatta. Bunu yazdiklari kizlardan duydum ve gordum. Ohhhh olsun dedim devam et oyle kardesim dedim. Karisiyla hayati iyi olmazsa kendinden bilsin salak benden degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç kimseyi kendinden değerli görme..

Çok guzel yorumlar yapilmis, iyi oku, hazmet, aklina kazi..

Ve emin ol bu dünyada, aşkta, evlilikte bekaretten cok daha onemli değerler var..

evet okuyorum hepsini teker teker tekrar tekrar :-)

Herkesi ederi kadar değer vermeli şu hayatta. Ben artık bunu yaşam felsefem haline getirdim

Birini çok sevdim beni bıraktı gitti gözümün önündeki kadınla evlendi

En çok sevdiğim, dostum oda beni yolunu bulunca sattı

Diğeri, nişanlandı sildi çevresindekileri..

İnsanlara değer vermemeyi öğrendim, sende öğren.

Herkes gelebilir ama geldiği gibide gidebilir

Tüm yaşananları onun üstüne atma yoksa yine döner dolaşır aynı yere gelirsin

İstedin, yaşadın ve bitti.

Herkesi ederi kadar değer vermeli şu hayatta. Ben artık bunu yaşam felsefem haline getirdim

Birini çok sevdim beni bıraktı gitti gözümün önündeki kadınla evlendi

En çok sevdiğim, dostum oda beni yolunu bulunca sattı

Diğeri, nişanlandı sildi çevresindekileri..

İnsanlara değer vermemeyi öğrendim, sende öğren.

Herkes gelebilir ama geldiği gibide gidebilir

Tüm yaşananları onun üstüne atma yoksa yine döner dolaşır aynı yere gelirsin

İstedin, yaşadın ve bitti.

evet aynen dediginiz gb yapicam bende. Buraya bunlari paylasmamin sebebi insanlarin tavsiye dusuncelerini ogrenmekti. Kendi dusuncelerimi sorgulamak dogru ve yalnisini bulmkati. ilginiz icin sagolun

evet aynen dediginiz gb yapicam bende. Buraya bunlari paylasmamin sebebi insanlarin tavsiye dusuncelerini ogrenmekti. Kendi dusuncelerimi sorgulamak dogru ve yalnisini bulmkati. ilginiz icin sagolun

Hatalarımız olmasa şimdiki aklımız olmazdı. Düşe kalka yürümeyi öğrenir insan.

Selamunaleykum!!! kusura bakmayin daha uzun yazip anlatacaktim acemi oldugum icin burda bir cumle yazip yalnislikla gondermisim :-)
Istanbula Universiteye okumaya geldim bir kac yil once universite son sinifta bir cocukla tanistim ciktik toplam 4 sene. 3 sene once nisanlandik ve ve 2 sene once dugunden once beni birakti
O benim ilk askim ilk sevgilimdi. daha once kimseyle cikmadim erkeklerin gozuno yuzune bile bakamiyordum ondan once.
Bu cocuguda ilk basta istemedim ama hic pesimi birakmadi hergun.araya araya mesaj yaza yaza kndine alistirdi sevdirdi. Cok asik oldum sonra. oyle saf bir kizdim ki o zamanlar. Bu adamla ciktigimdan beri yuzum gulmedi hergun aglatti beni. Bir gun cinsel iliskiye girdik ve bakireligimi kaybettim :-(... Nasil o kadar sey yapabildim bilmiyorum pisman oldum kahroldum... Birden yuzum soldu o kadar zayifladim ki XS-S beden giyisilr bana buyuk oluyordu birtek et ve kemik kaldi bendem bu olaydan sonra. Bu ise bana bak erkek sozu veriyorum. Evlncem sana bu yaz dedi...yaz geldi diyor para yok o yok bu yok nisan yapalim sadece seneye evleniriz tamam dedim. Bu bakireligi kaybetmemden sonra bu adamla birgum cok kavga ettik ben yurda gitmek istiyorum diyip tam kalkip giderken otur diye beni itti ve yuzume 3 kere tokat atti :-( ne yapicagimi ne edecegimi sasirdim. Ayrilmak istedim bakirelik yuzunden ayrilamadim. Dogru duzgun ozur bile dilemedi bu adam. Neyse nisanlandik ve adam cok rahat hic evlilik icin para toplamiyor hicbirsey yaptigi yok. Gene kavgallar ettik aylarca konusmadik. herseferinde ben dondum ona sirf bakirelik icin...
Dugun vakti geldi ben memlekete gittim herseyimi hazirladim gelinligimi bile kendi paramla aldim herseyi kendim karsilayacaktim tum masraflari. 2 iste calistim essek gibi ailme yuk olmiyayim diye zaten birtek annem var babam yok. Bu adam arkamdan gelecek biz evlenecektik. Ben memlekete gidince bu adam bnm isimle ilgili sorunlar var benim param yok benim su sorunum var diye birsuru sey soyledi durdu. anladimki bu adam evlnmek istemiyor bnmle birlikte ailem de yikildi. Neyse biz ayrildik ben Istanbula donmedim kaldim Memlekette. Bu adam baktim facete cok mutlu birsuru foto yuklrmis bir suru kiz eklemis Guzel ise girmis Avrupada orda burda is gezisine gidiyor geziyor. Olan hersey bana oldu... ben issiz gucsuz parasiz kaldim ustunede namusum elden gitmis birsekilde. Birsene gecti aradan bu adam buraya gelicek evlenicek diye duydum. Annesini aradim oglunuz bnimle evlnmk zorunda bnm bakireligimi almisti dedim. Kadin sok oldu. Ogluna da soledim annene soyledim herseyi artik ailen de biliyor diye offf neyse o kadar cok sey olduki o zamanda anlatsam sinirim yetmez. Oglunu ariyor acmuyor annesine. Annesine yalvariyorum lutfen bna yardim edin diye bn agliyorun annesi agliyor telefondon. Neyse bu adamin gelecegi tarihi ogrendim birsekilde ve bu geldi buraya o geldikten sonra annesi de telefinlarima cevap vermedi. ve agustosta evlendi bur kizla giti Istanbula karisiyla mutlu mesut. Bir ise girmistim bu stresten dolayi calisamadim ve ordan cikardilar bni o zaman. Suan evdeyim bir kurus param yok isim yok.
4 sene ciktigimiz surecte onun her problemini cozmustum maddi manevi. Ailesinin bile paraya ihtiyaci varken ben al bnde var ailene yolla derdim. Her derdine dermandim hicbir zamn aldatmafim yalan soylemedim. Cok sadiktim. o ise hep internetten eski kiz arkadaslariyla konusur ona buna kamera acar, telefonda arar sms yollar siir soyler el aleme bana gilincede isteyim okuldayim bos degilim cok kaprislisindi hep ama yardima ihtiyaci olunca bana gelirdi. Neden ahim tutmadi? Neden bn aci celiyorum sadece? Neden benim hayatim alt ust olurken zalimin hayati guzel??? nerde adalet. Bazen uyumadan once sabah uyanmadm uyurken olsem diyorum.

ne kadar zor bi durum ya:(((okurken bile moralim cok bozuldu.kac yasındasın acaba?benimde co kızgın oldugum kişiler var bende istiyorum ahım hemen tutsun ama ne yazıkki olmuor.babanız yokmus aynı benim gibi.ama annen için yasamak zorundasın.onun için mutlu görünmek zorundasın.tamam bakirelik cok önemli elbette ama sırf bakireliğin için onla evlenseydin mutlu mu olcakdın?inan haayatın dahada kararacakdı.zaten insan dahi diilmiş.erkekler hep böle deilmi zaten basda canım cicim sonrada ne halin varsa gör derler.iğrenç mahlukatlar.kendinizi toparlayın.çok şükürki bi derdin oldugunda sarılıp ağlayabilceğin biri var annen var.hayat demek erkek demek deildir tamam insan istiyor onu seven biri olsun ama eger huzursuz edecekse üzecekse insan napsın öle erkeği deilmi?belki ilerde bakireliinizi sorun etmeyecek kadra sizi seven biri çıkar karsınıza bide bu acıdan bakın

ne kadar zor bi durum ya:(((okurken bile moralim cok bozuldu.kac yasındasın acaba?benimde co kızgın oldugum kişiler var bende istiyorum ahım hemen tutsun ama ne yazıkki olmuor.babanız yokmus aynı benim gibi.ama annen için yasamak zorundasın.onun için mutlu görünmek zorundasın.tamam bakirelik cok önemli elbette ama sırf bakireliğin için onla evlenseydin mutlu mu olcakdın?inan haayatın dahada kararacakdı.zaten insan dahi diilmiş.erkekler hep böle deilmi zaten basda canım cicim sonrada ne halin varsa gör derler.iğrenç mahlukatlar.kendinizi toparlayın.çok şükürki bi derdin oldugunda sarılıp ağlayabilceğin biri var annen var.hayat demek erkek demek deildir tamam insan istiyor onu seven biri olsun ama eger huzursuz edecekse üzecekse insan napsın öle erkeği deilmi?belki ilerde bakireliinizi sorun etmeyecek kadra sizi seven biri çıkar karsınıza bide bu acıdan bakın

26 yasindayim suanda ams herkes 21-22 yasindaki kizlar gibisin diyolar bilmiyorum

Burda bir is gorusmesine gittim gecenlerde ve insan kaynsklari muduru ile baya muhabbet ettik diyorki bana seni gormeden sadece konusmani hayata olan bakis acini duysam 40 yasindaki kadin zanederdim diyor. O kadar buyumusum icimden yani.

26 yasindayim suanda ams herkes 21-22 yasindaki kizlar gibisin diyolar bilmiyorum

Burda bir is gorusmesine gittim gecenlerde ve insan kaynsklari muduru ile baya muhabbet ettik diyorki bana seni gormeden sadece konusmani hayata olan bakis acini duysam 40 yasindaki kadin zanederdim diyor. O kadar buyumusum icimden yani.

aynı benim gibi ruhum yaşlanmıs bende kendimi 70 gibi hissediorum inan.ama şunu bilirimki öldürmeyen acı güçlendirirmiş.işe girsen rahatlarsın kafan dağılır.umarım sana herşeyi tüm acılarını unutturabilcek biri çıkar karsına inan bunu tüm gönlüümle istiyorum

aynı benim gibi ruhum yaşlanmıs bende kendimi 70 gibi hissediorum inan.ama şunu bilirimki öldürmeyen acı güçlendirirmiş.işe girsen rahatlarsın kafan dağılır.umarım sana herşeyi tüm acılarını unutturabilcek biri çıkar karsına inan bunu tüm gönlüümle istiyorum

Cok sagol ARO!!! InshAllah seninde gonlunce olur hersey!!!

Back
X