• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

Estağfurullah, sizin namus bekçiliğinizi yapmak bana düşmez ayrıca bana göre cezası çekilecek bir durum söz konusu değil.
Ayrıca yazdıklarımda tavsiye de vardı, bunları dikkate almayıp sürekli aynı şeyleri didikleyip durmak size zarar verir.
olan olmuş, biten bitmiş annesini aramak çok saçma. Nedene oğluna baskı kursun ki evlenmesi için kaldı ki adam hiç bir şeyi zorla yapmamış.
Arayarak kendinizi küçük düşürmüşsünüz ve bence bu konuyu içinizde yaşayın reel de kimseyle paylaşmayın zira bu sizi daha da yaralar.
Ben olsaydım kat'iyetle kimseyle paylaşmadım.
Bu durumu kendi isteğimle yaşadıysam zorluklarına da kendim katlanmalıyım diye düşünür kimseyi kimseye baskı uygulatmaya kalkmazdım.
Böyle bir durumdan ötürü benimle evlenmek zorundasın, beni orta da bırakamazsın demek beni daha çok üzer, yaralardı.

Aynı fikirdeyim. hiç kimse için hayatı kabusa çevirmeye değmez.
Bir yerlerden tutunup silkelenip her şeyi silip tekrar başlamak lazım.
Yahu bu adamlar ne yapıyorlar da, nasıl bazı kadınlar ölürcesine, öldürürcesine tutuluyorlar aklım almıyor.

Tafsiyeleriniz icin cok tesekkir ederim. evet haklisiniz adam zorla yaptirmadi o benim ona olan askimi sevgimi kullandi beni manipule etti. Sonradan dediki bakireligini almasam sana dokunmasaydim sen coktan cekip giderdin katlanmazdib bana dedi. Demek ki o bunu ozellikle yapti beni yaninda tutmak icin.
En sonda evlenmekten caymak icin bana diyor sen bni sevmiyorsun sirf bakirelik icin evlenmek istiyorsun bana asik degilsin evlenmiycem diyor. offf cinet gecirdim bu kelimlerin karsinda. Kardesime yaziyor param yok bnm evlenmeye Ablani birileri isterse verin evlendirin diyor. O sundan korktu bu kadar masraf yapip benimle evlenir sonra mutsuz olur ayrilirsa masraflar bosuna gider diye dusundu ben boyle dusundugunu anlamistim ilk basta o da sonradan bunu kendi agiziyla soyledi kanitladi. Utanmsza dugun icin bnden para isteyecekti. Zaten Bnm aileme destek olup para yollamamdan rahatsiz bir insandi sanki onun parasin yolladim. Annem var babam yok bnden baska kimse ona destek olamaz yardim etmeliym diyince of evlenincede annen olacak demi demisti serefsiz. Babam yok abim yok dayanip guvenebilcegim. dememe ragmen.
Hayatim boyunca cok guclu caliskan akilli ve zeki kizdim bu gune kadar bu adamla tanistiktan sonra bir haltlar oldu bana.
Neyse inshAllah birgun herseyi yola sokacagim Gunes gb parliycam.
En agrima giden sey ortak arkadaslarla buludunca beni sorduklarinda yerinden firlayip sinir olmus adini bile duyurmayin diye. Bana her halti yap sonra ben ona birsey yapmis gibi davran neyse benim hikayem baskalara ders olsun!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakireliğinizi aldıysa yani size "tecavüz" ettiyse suc duyurusunda bulunmanız şikayetçi olmanız gerekiyor tecavüzcüyle hangi aklı Selim insan evlenir???

Yok eğer isteğinizde olduysa ortada sorun ne? İlişki yaşanmış ve bitmiş..karşınızdaki insan artık sizi istemiyor diye suçlayamazsınız bu dünyada herşey birgün biter..hayat döngüdür..karşımızdakini suçlamak yerine kendi hatalarınıza bakmaz karşıya odaklanmaya devam ederseniz daha son nefesinize kadar ilahi adaleti göremeyin çok ararsınız..

Bir bakirelik için kendine hayatı bu kadar zindan etmeye değer mi? Öyle biriyle evlensen de boşanırdın ki...

Şuan tek yapman gereken şey geçmişi bir kenara atıp bir an önce iş bulup kendini toparlayıp yoluna bakman. Bazen insan haksızlığa uğradığında haksızlık yapan hemen gününü görsün istiyor ama dünya öyle bir yer değil. Sonunda elbette çekecek cezasını ama şuan için kendinizi geçmişle boğmayın.

Bakireliğinizi aldıysa yani size "tecavüz" ettiyse suc duyurusunda bulunmanız şikayetçi olmanız gerekiyor tecavüzcüyle hangi aklı Selim insan evlenir???

Yok eğer isteğinizde olduysa ortada sorun ne? İlişki yaşanmış ve bitmiş..karşınızdaki insan artık sizi istemiyor diye suçlayamazsınız bu dünyada herşey birgün biter..hayat döngüdür..karşımızdakini suçlamak yerine kendi hatalarınıza bakmaz karşıya odaklanmaya devam ederseniz daha son nefesinize kadar ilahi adaleti göremeyin çok ararsınız..

kendi hatalarimi cok iyi bilirim merak etmeyin. oyle bir dank etti ki bana yaptigim hatalar. Baska genc kizlara ve bayanlara ders olsun onlar bnm yaptigim hataya dusmesinler.
Hep boyle kalacak da degilim ayrica sizce bukadar seyden sonra dediginiz gb hersey biter zaten diye gulerek boyle hicbirsey olmamis gb devam etseydim normal mi sayilirdim.
Insaniz nefsimiz var an gelir hatalara duseriz bnde oyle oldum. bunca zaman gecti hala mi uzuluyon diyorsaniz evet uzuluyorum cunku yaralarim cok derin.

niye istemiyor diye suclayamazmisim hemde nasil suclarim, madem yaptiginin arkasinda durmiyacaksa bana bunlari yaptirmamaliydi. Gilinligi Eylulde satin almistim o ise ta Agustosta arkadaslarina galiba evlenmiycem demis benimle. Oyleyse niye adam gibi oturup bnmle konusup medenice ayrilmiyorsun haaa? Bn ve ailem hazirlaniyim evlncem diye o ise salak sulak seyler soyleyip bni adagilayip ayrilmak icin bin bir vesit sey yapsin bn suclayamazmisim...

Hic birsey yazmamissiniz.. Sebeb ne felan ..

Nefes aliyormusun?? Evet ozaman sorun yok.

yahu konu bu değilde gözüme takıldı. sözlüne katıksız öküz adını takmışsın. evlendiğinde ne diyeceksin arkadaşım daha ağır bi hakaret bulabilecek misin bari? :) hay Allahım ya

Okuzlukleri devam ederse daha agirini da bulurum .:31:

Üzülme canım,hayat devam ediyor,gözünün önüne bak,iş bulup çalış...üzülmekle kendini yıpratırsın,güçlü ol....

Selamunaleykum!!! kusura bakmayin daha uzun yazip anlatacaktim acemi oldugum icin burda bir cumle yazip yalnislikla gondermisim :-)
Istanbula Universiteye okumaya geldim bir kac yil once universite son sinifta bir cocukla tanistim ciktik toplam 4 sene. 3 sene once nisanlandik ve ve 2 sene once dugunden once beni birakti
O benim ilk askim ilk sevgilimdi. daha once kimseyle cikmadim erkeklerin gozuno yuzune bile bakamiyordum ondan once.
Bu cocuguda ilk basta istemedim ama hic pesimi birakmadi hergun.araya araya mesaj yaza yaza kndine alistirdi sevdirdi. Cok asik oldum sonra. oyle saf bir kizdim ki o zamanlar. Bu adamla ciktigimdan beri yuzum gulmedi hergun aglatti beni. Bir gun cinsel iliskiye girdik ve bakireligimi kaybettim :-(... Nasil o kadar sey yapabildim bilmiyorum pisman oldum kahroldum... Birden yuzum soldu o kadar zayifladim ki XS-S beden giyisilr bana buyuk oluyordu birtek et ve kemik kaldi bendem bu olaydan sonra. Bu ise bana bak erkek sozu veriyorum. Evlncem sana bu yaz dedi...yaz geldi diyor para yok o yok bu yok nisan yapalim sadece seneye evleniriz tamam dedim. Bu bakireligi kaybetmemden sonra bu adamla birgum cok kavga ettik ben yurda gitmek istiyorum diyip tam kalkip giderken otur diye beni itti ve yuzume 3 kere tokat atti :-( ne yapicagimi ne edecegimi sasirdim. Ayrilmak istedim bakirelik yuzunden ayrilamadim. Dogru duzgun ozur bile dilemedi bu adam. Neyse nisanlandik ve adam cok rahat hic evlilik icin para toplamiyor hicbirsey yaptigi yok. Gene kavgallar ettik aylarca konusmadik. herseferinde ben dondum ona sirf bakirelik icin...
Dugun vakti geldi ben memlekete gittim herseyimi hazirladim gelinligimi bile kendi paramla aldim herseyi kendim karsilayacaktim tum masraflari. 2 iste calistim essek gibi ailme yuk olmiyayim diye zaten birtek annem var babam yok. Bu adam arkamdan gelecek biz evlenecektik. Ben memlekete gidince bu adam bnm isimle ilgili sorunlar var benim param yok benim su sorunum var diye birsuru sey soyledi durdu. anladimki bu adam evlnmek istemiyor bnmle birlikte ailem de yikildi. Neyse biz ayrildik ben Istanbula donmedim kaldim Memlekette. Bu adam baktim facete cok mutlu birsuru foto yuklrmis bir suru kiz eklemis Guzel ise girmis Avrupada orda burda is gezisine gidiyor geziyor. Olan hersey bana oldu... ben issiz gucsuz parasiz kaldim ustunede namusum elden gitmis birsekilde. Birsene gecti aradan bu adam buraya gelicek evlenicek diye duydum. Annesini aradim oglunuz bnimle evlnmk zorunda bnm bakireligimi almisti dedim. Kadin sok oldu. Ogluna da soledim annene soyledim herseyi artik ailen de biliyor diye offf neyse o kadar cok sey olduki o zamanda anlatsam sinirim yetmez. Oglunu ariyor acmuyor annesine. Annesine yalvariyorum lutfen bna yardim edin diye bn agliyorun annesi agliyor telefondon. Neyse bu adamin gelecegi tarihi ogrendim birsekilde ve bu geldi buraya o geldikten sonra annesi de telefinlarima cevap vermedi. ve agustosta evlendi bur kizla giti Istanbula karisiyla mutlu mesut. Bir ise girmistim bu stresten dolayi calisamadim ve ordan cikardilar bni o zaman. Suan evdeyim bir kurus param yok isim yok.
4 sene ciktigimiz surecte onun her problemini cozmustum maddi manevi. Ailesinin bile paraya ihtiyaci varken ben al bnde var ailene yolla derdim. Her derdine dermandim hicbir zamn aldatmafim yalan soylemedim. Cok sadiktim. o ise hep internetten eski kiz arkadaslariyla konusur ona buna kamera acar, telefonda arar sms yollar siir soyler el aleme bana gilincede isteyim okuldayim bos degilim cok kaprislisindi hep ama yardima ihtiyaci olunca bana gelirdi. Neden ahim tutmadi? Neden bn aci celiyorum sadece? Neden benim hayatim alt ust olurken zalimin hayati guzel??? nerde adalet. Bazen uyumadan once sabah uyanmadm uyurken olsem diyorum.

Keşke olmasaydı ama ne olmuş bakireliğin gittiyse..
Dünyanın sonu mu?
Elbetteki hoş bi durum değil, fakat bu yüzden ona mecbur nasıl
hissedersiniz kendinizi siz ya yazıkk !!!
4 senedir siz bu adamın çapkınlıklarına göz yummuşsunuz, sırf bu yüzden mi?
Birde annesine yalwarmışsınız, ne bekliyordun güzelimm seninle ewlenmeyi mi?
Birde ewlenseydi seninle, gerçekten o insana güvenebilecek miydin?
Sana bişi söylimi, inan ewlenseydin kendine daha çok yazık edicektin..
Adam adam diyorsunya kendisine, hitap şeklin bile onu gözden çıkartmışsın demektir..
Zorlama fazla, kendi yolunu çiz..
Başvuru yap internetten elbet iş bulursun, farklı bir ortam sana iyi gelicektir..
Paranıda kazanmaya başladın mı ohh daha rahat ediceksin..
Artık eski dewir yok, üzülme bakireliğin gitti diye..
Seni böylede kabul eden we sewen çıkacaktır elbet karşına..
Çok kafana takıyorsan doktora git, diktiriyorlarmıymış neymiş..
Seni rahatlatacak aklıma başka bişi gelmiyor..
Çok şükür sağlığın yerinde, adam ewlenmiş boşwerr ..
Ona yaptığın iyiliklerde senin sadakan olsun güzelimm :34:

Yapacağınız tek şey artık silkelenmek önünüze bakmak neden oldu niye yaptı keşke şöyle böyle demek sadece içinde boğar durur sizi olan olmuş giden biten bitmiş gereksiz düşünmek üzülmek zorunuza gitmesi normal ama ölene de olana da çare yok bu da sınav diyeceksiniz dua edeceksiniz kurtulduğunuza hayatta çok daha iyi daha dürüst daha iyileri var hayat güzel en başta artık yolunuza bakma zamanı :ssz:

Keşke olmasaydı ama ne olmuş bakireliğin gittiyse..
Dünyanın sonu mu?
Elbetteki hoş bi durum değil, fakat bu yüzden ona mecbur nasıl
hissedersiniz kendinizi siz ya yazıkk !!!
4 senedir siz bu adamın çapkınlıklarına göz yummuşsunuz, sırf bu yüzden mi?
Birde annesine yalwarmışsınız, ne bekliyordun güzelimm seninle ewlenmeyi mi?
Birde ewlenseydi seninle, gerçekten o insana güvenebilecek miydin?
Sana bişi söylimi, inan ewlenseydin kendine daha çok yazık edicektin..
Adam adam diyorsunya kendisine, hitap şeklin bile onu gözden çıkartmışsın demektir..
Zorlama fazla, kendi yolunu çiz..
Başvuru yap internetten elbet iş bulursun, farklı bir ortam sana iyi gelicektir..
Paranıda kazanmaya başladın mı ohh daha rahat ediceksin..
Artık eski dewir yok, üzülme bakireliğin gitti diye..
Seni böylede kabul eden we sewen çıkacaktır elbet karşına..
Çok kafana takıyorsan doktora git, diktiriyorlarmıymış neymiş..
Seni rahatlatacak aklıma başka bişi gelmiyor..
Çok şükür sağlığın yerinde, adam ewlenmiş boşwerr ..
Ona yaptığın iyiliklerde senin sadakan olsun güzelimm :34:

Sagolun yazilariniz ve tafsiyeniz icin. Iyiliklerimi insanlik diye yaptim. Minnet etmiyirum. Yani daha insanca medenice ayrilabilirdi benimle. Burda anlatiklarim sadece yarisi. Neyseee ne olduysa olduu artik
Saglik olsun diyorum ailem ve ben sag salim olalim onemlisi
Zamanla daha da iyi olurum inshAllah.
Boyle arkadaslarimi goruyorum esleri cok iyiler. Neden bn oyle olamadim neden illada bu gerizekali ile karsilastim diyorum. biz cikarken en basta bir ruya gormustum bana biri geldi ben boyle karanlik bir sokaktayim birtek lamba yaniyor oraya gittim orda bir adam geldi bana cok guzel bir kol saati veriyor ve eliyle isaret ediyor bir yere orda o bnm sevgilim yuruyup gidiyor karanliga dogru ve saat veren adam diyor bana bak onu birak gitsin kendi yolunda sana laik degil gb seyler soluyor. Bende amaan bnm tedirginliklerim bu diye dikkate almadim o zaman megerse bir isaret imis yukaridan bana.

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

neden bıraktı _ ??? :26::26:

Ben guclu akilli ve zeki, hakkimi arayan ve hakkimi yerde birakmayan biri oldugum icin birakti. O otur derse oturup kalk derse kalkan biri ile evlnmk istedi. Hic kendi fikrine sahip olmayan.
Bir kere bana diyor Kalk bnde kalktim sonra otur diyor ne dalga mi geciyorsun dedim o da donermisin diyor bide meger boyle bnm itatkarligimi test ediyormus. Kavga ettim oyuncakmiyim ne o otur kalk don diye iste boyle kompleksli asagilik herif bnde boyle herifi sevmis iyi b.k yemisim

Dunyamin kararmasi o degerli sahisin bana yaptigi haltlardan dolayi anlamadiysaniz eger.

Sen benim mesajimi anladin mi. :) Dunyani onun uzerine kurmussun ve ona fazlasiyla taviz vermissin. Onun her dedigini yaparken iyi, ayrilinca mi kotu. O bahsettigin haltlari sorgusuz sualsiz sen kabul etmissin. Uzerine bir bardak soguk su ic cunku gecmise donemezsin... Yapacagin tek sey ders almak ve bundan sonra daha dikkatli davranmak.

niye istemiyor diye suclayamazmisim hemde nasil suclarim, madem yaptiginin arkasinda durmiyacaksa bana bunlari yaptirmamaliydi. Gilinligi Eylulde satin almistim o ise ta Agustosta arkadaslarina galiba evlenmiycem demis benimle. Oyleyse niye adam gibi oturup bnmle konusup medenice ayrilmiyorsun haaa? Bn ve ailem hazirlaniyim evlncem diye o ise salak sulak seyler soyleyip bni adagilayip ayrilmak icin bin bir vesit sey yapsin bn suclayamazmisim...

İyide hanımefendı bunu şimdi yazıyosunuz ben yazdığınız kadarıyla yorum yapıyorum nerden bileyim size böyle davrandığını müneccimmiyim ben? Aktardığınız kadarıyla yorum yapıyoruz kaldıramıyosanız niye konu açtınız?

Ben bu adamın yaptığı şeyler doğru sizin üzülmeniz yanlış demiyorum.herkesin doğrusu hatası kendisine diyorum..siz onun hatasına odaklanarak ne giden kızlıgınızı ne de o adamı geri getirebilirsiniz!!! Ancak kendi hatalarınıza odaklanarak bu olaydan tanrının istediği sonucu çıkararak geleceğinize yatırım yapmış olursunuz..tabiki çok üzücü bir durum kimbilir nasıl içiniz yanmıştır ama oturup dövünüp üzülmenin bir faydası olacak olsaydı 1.5 senedir olurdu? O yüzden adama beddua etmek yerine kendi hayatınıa odaklanın zaten mazlumsanız asla ahınız onda kalmaz belki bikac ay ,belki bikac sene,belki de 30 sene sonra o adamın çektiği cezayı allah size gösterir ilahi adalete güvenin!!!

Ben guclu akilli ve zeki, hakkimi arayan ve hakkimi yerde birakmayan biri oldugum icin birakti. O otur derse oturup kalk derse kalkan biri ile evlnmk istedi. Hic kendi fikrine sahip olmayan.
Bir kere bana diyor Kalk bnde kalktim sonra otur diyor ne dalga mi geciyorsun dedim o da donermisin diyor bide meger boyle bnm itatkarligimi test ediyormus. Kavga ettim oyuncakmiyim ne o otur kalk don diye iste boyle kompleksli asagilik herif bnde boyle herifi sevmis iyi b.k yemisim

o zaman üzülmeyin derim ..:ssz::ssz:
kurtulduğunuza şükredinn ..
:51::51:

Güçlü akıllı zeki biri olduğunuz içinmi size böyle davranmasına müsade ettiniz? O yüzden mi annesini arayıp benim bekaretimi aldı evlenmek zorunda diye kendinizi küçük düşürdünüz? O yüzdenmi sirf bekaretiniz gitti diye size insan muamelesi yapmayan bir adamla evlenmek için peşinden koştunuz? Ve bunca hatanın üstüne burnuzun ucunu hatalarınızı görmeyip bir de ilahı adaleti suçlamak?
Sizin güçlü,akıllı,zeki anlayışınız bizimkinden epey farklı sanırım..
Size bir an evvel doğru yolu bulmanızı ve kendinize yeni bir sayfa açmanızı diliyorum.

Back
X