Estağfurullah, sizin namus bekçiliğinizi yapmak bana düşmez ayrıca bana göre cezası çekilecek bir durum söz konusu değil.
Ayrıca yazdıklarımda tavsiye de vardı, bunları dikkate almayıp sürekli aynı şeyleri didikleyip durmak size zarar verir.
olan olmuş, biten bitmiş annesini aramak çok saçma. Nedene oğluna baskı kursun ki evlenmesi için kaldı ki adam hiç bir şeyi zorla yapmamış.
Arayarak kendinizi küçük düşürmüşsünüz ve bence bu konuyu içinizde yaşayın reel de kimseyle paylaşmayın zira bu sizi daha da yaralar.
Ben olsaydım kat'iyetle kimseyle paylaşmadım.
Bu durumu kendi isteğimle yaşadıysam zorluklarına da kendim katlanmalıyım diye düşünür kimseyi kimseye baskı uygulatmaya kalkmazdım.
Böyle bir durumdan ötürü benimle evlenmek zorundasın, beni orta da bırakamazsın demek beni daha çok üzer, yaralardı.
Aynı fikirdeyim. hiç kimse için hayatı kabusa çevirmeye değmez.
Bir yerlerden tutunup silkelenip her şeyi silip tekrar başlamak lazım.
Yahu bu adamlar ne yapıyorlar da, nasıl bazı kadınlar ölürcesine, öldürürcesine tutuluyorlar aklım almıyor.
Tafsiyeleriniz icin cok tesekkir ederim. evet haklisiniz adam zorla yaptirmadi o benim ona olan askimi sevgimi kullandi beni manipule etti. Sonradan dediki bakireligini almasam sana dokunmasaydim sen coktan cekip giderdin katlanmazdib bana dedi. Demek ki o bunu ozellikle yapti beni yaninda tutmak icin.
En sonda evlenmekten caymak icin bana diyor sen bni sevmiyorsun sirf bakirelik icin evlenmek istiyorsun bana asik degilsin evlenmiycem diyor. offf cinet gecirdim bu kelimlerin karsinda. Kardesime yaziyor param yok bnm evlenmeye Ablani birileri isterse verin evlendirin diyor. O sundan korktu bu kadar masraf yapip benimle evlenir sonra mutsuz olur ayrilirsa masraflar bosuna gider diye dusundu ben boyle dusundugunu anlamistim ilk basta o da sonradan bunu kendi agiziyla soyledi kanitladi. Utanmsza dugun icin bnden para isteyecekti. Zaten Bnm aileme destek olup para yollamamdan rahatsiz bir insandi sanki onun parasin yolladim. Annem var babam yok bnden baska kimse ona destek olamaz yardim etmeliym diyince of evlenincede annen olacak demi demisti serefsiz. Babam yok abim yok dayanip guvenebilcegim. dememe ragmen.
Hayatim boyunca cok guclu caliskan akilli ve zeki kizdim bu gune kadar bu adamla tanistiktan sonra bir haltlar oldu bana.
Neyse inshAllah birgun herseyi yola sokacagim Gunes gb parliycam.
En agrima giden sey ortak arkadaslarla buludunca beni sorduklarinda yerinden firlayip sinir olmus adini bile duyurmayin diye. Bana her halti yap sonra ben ona birsey yapmis gibi davran neyse benim hikayem baskalara ders olsun!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.