mahvoldummmm bennnn :(:(:(

toprak20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
39
0
36
İstanbul
kızlar slm herkese ancak sızlerle konusabılırm yardımınıza ıhtıyacım var esımın eskıden evlı oldgunu bılıyodum ama cocularından haberım yoktu 1 yıldır beraberız ve ben hamıle kadgımı ogrendim ne onun aılesılye ne de bnm aılemle gorusmuyoruz.ama onun cocukları oldugunu da hamıle kalınca ogrendım onlara hıc bakmıyomus.kadın tek basına mucadele edıyomus
sımdı soleyın ben bu sartlar altında nasıl dogurcam bu bebegı.ya benıde bırakıp gıderse.okadar cok ısterken bebegımı artrık aldırmayı dusunuyorum akıl verın nolur

Son düzenleyen: Moderatör:
adam evliyken mi çıkmaya başladınız:26:
ve hala boşanmadımı da nikah kıymadınız

Son düzenleme:
Çocukları olduğunu senden nasıl saklar ya anlayamıyorum.Saklanacak bir konu değil yanii..Demekki çocuklarına babalıkta yapmıyor...Canım çok iyi düşün bence hiç hoş bir şey değil.Yarın öbürgün Allah korusun eski eşi gibi sende çocuğunla ortada kalma..

eski nişanlınız evli olduğunuzu bilmiyor mu da size haber gönderiyor .bir de bir yıldır beraberiz lafı kafama takıldı eşim dediğiniz kişiyle nikahlı değil misiniz?

daha neler saklıyodur acaba allahım yapıp ortaya atıp bakmayan adama adam dahı denmez bu arada neden ailelerle görüşmüyosunuz

Siz evlenmeden hiç araştırmadınız mı?
Eski nişanlım haber yolluyor evlenelim diye diyorsunuz demek ki sizin için o da olur bu da farketmiyor!!!
Ailelerle görüşülmüyor çocukları var haberiniz yok değişik bir durum. bence sizde sevmiyorsunuz yoksa ikinci bir şıkkı düşünmezdiniz. Bebeği aldırın böyle bir ortamda doğması sağlıklı olmaz bebege yazık olur sonra da boşanın bence bu ilişki hiçte mutlu uzun ömürlü görünmüyor.

anladığım kadarıyla şu anda evli değilsiniz ayrıca eski nişanlınız aklınızı karıştırmış her an bebeği aldırıp nişanlınıza dönebilirsiniz..

bence birlikte olduğunz adamla oturp konuşun...böyle olmaz.

bu arada eski nişanlınla görüşmek isteğin olduğunu hissettim yoksa neden burayada onu yazasın kı.eğer eşinizle evlenmeden önce eşinizi siz ayırmışsanız zaten yuvanızda olmaz kusura bakmayın.ortalık bekar erkek kaynarken neden evlilere saldırırlar anlamam

Bana "bebeği aldır ve eski nişanlına dön" desteği bekliyormuşsun gibi geldi.

Eğer eşini sizin yüzünüzden bırakmışsa ,sizide günün birinde bırakırsa lütfen buraya yazın olur mu ,ilahi adaletin gerçekleştiğini görmek istiyorum..

evli değiller zaten

Bana "bebeği aldır ve eski nişanlına dön" desteği bekliyormuşsun gibi geldi.

Zaten insan kocasını çok sevse ikinci bir alternatifi düşünmez eski nişanlım şöyle diyor böyle diyor diyeceğine bunlara fırsat bile vermez. etme bulma dünyası işte bence ne yaparsa yapsınhiç bir şekilde mutlu olamaz

konu sahibi de yok zaten arkdaslar...
valla burda acildigina gore ya gercekten caresiz yada bi anormallik var
bastan yanlis olan bisey icin nasil akil ister insan
o bebek ilerde senden hesap sormazmi
adam sorumsuz bak
eski nisanlida arayip duruyomus
hayy allah ya...
bu adamdan sana hayir gelmez
tek basina evlat yetistirmeyi goze aldiysan yoluna devam et
eski nisanliyida koy bi kenara onud aaldatiuosun cunku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…