mahvoldummmm bennnn :(:(:(

ne kadar saçmalamışsınız kendinizi temize çıkartmak adına..
yok neymiş '' benim için bırakmış eşini ,4 ay önce ayrılmşlar benimle tanışmadan önce..'' bir diyorsun adam sorumsuzmuş kadın kendi imkanlarıyla bakıyormş çocuğa bi de karısına 150 milyar vermiş diyorsun...bir dediğin diğerini tutmuyor..
karısına o kadar para veren adam senin babandan kalan paraya tenezzül edip sana nikah kıymıyor öyle mi...evlilik dışı çocuk sahibi olmak sana babanın parasından men edilmekten daha onurlu geliyor demek ki...yazık valla...dünya nereye gidiyor ya...

Vergi veren bir yurttaş olarak, kanunun arkasından yanından yöresinden dolaşıp hakkı olmayan 1 kuruşu bile utanmadan, arlanmadan boğazından geçirebilen herkese ben kendi payıma düşen kısmını helal etmiyorum. Konu sahibinden bağımsız olarak böyle eşiyle nikahsız yaşayan ve babadan maaş alan o kadar çok kadın var ki, aklım almıyor, bir kadın bunu nasıl yapar? Aynı şekilde kaçak elektrik kullananlar, vergisini ödemeyenler için ben kendime düşen kısım 1 kuruşun milyonda biri bile olsa helal etmiyorum.

k.k' konularındaki entrika hangi dizide var ki.. vay be
- evlilik dışı bir cocuk
- para için kıyılmayan resmi bir nikah
- sorumlumu sorumsuz mu belli olmayan bir erkek
- babalarından mahrum çocuklar

Başka bişey kaldımı ?

Konu silinmiş bir de madem açıyorsunuz sonra ne bu böyle .........................................................

konu açıp sonra da silmek noluyosa..konu sahibi buna bi açıklık getirir misin?

ewet konuyu sildim bilerek yaptim cunku fikir icin actigim konuda yemedgim hakaret kalmadi tasvip edin onaylayin demedim ama en azindan fikirlerinizi istedim yanlis anlasildim aglamaktan
mahvoldum artik asla kk ya girmem asla bu konuya cevap wermem ben bu kadar kotu bi insan degilm icinde bulundugum bu durumdan yardim isterken yedigm hakaretleri hazmedemiycem daha fazla biliyorm bu mesajim bile tepki alicak ama bu son mesajim en iyi karari psikaytri yardimiyla alabilrm

konu silmek yasak...
buraya konu aciyorsaniz her türlü fikire acik olacaksiniz...
herkes sizin duymak istediginizi düsünmek zorunda degil,
kimse size hakaret etme hakkinada sahip degil,
size yapilmis bir hakaret oldugunu dusunuyorsaniz kötü icerik butonunu kullanabilirsiniz,
yetkililer gerekeni yapacaktir...

Son düzenleme:
allahım yaaaa madem yazıyosun neden sılıyosun sımdı senı sılcekler

Kızlar çok rencide edici olmayalım lütfen.. İnsanın başına ne gelir, bundan 5-10 sene sonra ne halde olacağız bilemeyiz. Hepimiz zor durumlarda kalabiliriz.
Hadi bir hata olmuş, resmi nikahsız ilişki yaşamışsın, üstelik te yeterince tanımadığın biriyle. Bari çocuğu doğuracaksan, kendin için düşünmesen de çocuğun için o resmi nikahı kıyın toprak. Ben sadece bunu söyleyebilirim sana. Bir de bol bol dua et. Affedilmek ve yardım için..

sen bu konuşma tarzıyla gidersen daha çoooook çekersin.... şu üslubuna bak bir sen önce. ayrıca beddua etsen ne olur ki.. Atalarım senin gibiler için şöyle dememiş miydi? ............ KABUL OLSA GÖKTEN KEMİK YAĞARDI... o yüzden sıkıntı yok şimdi rica etsem bana da beddua eder misin hayatın boyunca her zaman haklıyken bile haksız duruma düşmeye mahkumsun.. çünkü sabit fikirlisin. eleştiriye hiç açık değilsin. konunu silecektiysen de açmayacaktın. çocuk musun sen trip atıp siliyorsun. 1 kişi kk dan memnun olmamış çok mu ? girme o zaman. kimse boğazına bıçak dayamıyor değil mi?!

3. sayfada var konu..
enterasanmış yorumsuz...

katılıyorum sana uçukmavi..

normalde bu tip konulara ben çok kızarım ve konu sahibine yüklenirim..hatta banlanırım bile, ama bu sefer farklı
bence bu konuda yıkıcı değilde yapıcı olmamız lazım
ayrıca şunu eklemek istiyorum, eğer konu sahibesi bebeğini aldırsada, aldırmasada, kendi bileceği bir iş bu, bu onu cani yapmaz

Off konu sahibine olumsuz bir yorum yapılınca konuma yazma, beni yargılama , senin de başına gelsin diyor
Oldu, başka?
Yahu siz bir kere olayı bağlantılı anlatmayı becerin.
Adamla nikahsız yaşayan sizsiniz.
Ayrıca anlattıklarınıza inanmıyorum ben.
Babamı bile para kalınca öğrendim diyorsunuz ama ondan gelen para için evliliği bile adam gibi yaşayamıyorsunuz.
Bu ne para hırsı?
Doğacak çocuğa e eski nişanlınıza o kadar çok acıdım ki anlatamam.
Sakın o çocuğu aldırsanız bile o adamcağızın günahına girmeyin.

Herkes herseyi yazmış amaaaa

Eski nişanlının seninle tekrar evlenmek istediğini söylüyorsun arkadasım bu NE ALAKA?

Bir de beddua eder gibi kınadığını yasamadan ölmezsin seklinde beylik bir laf etmissin.

İnsanlar seni kınamıyor sadece yaşadıklarına bakıp AKLINI kullanmamana hayret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…