mahvoldummmm bennnn :(:(:(

cidden kafam karıştı. eşin evli olduğunu biliyorsun tamam.
sen hamile kaldın birden babalık duygusu kabarıp sana benim çocuklarım mı var dedi?
çocuklarına bakmadığını nerden öğrendin?
eşim diyorsun 1 yıldır beraberiz diyorsun.:26:
birde eski nişanlın bana dön diyor hamile olduğunu biliyor mu?
hadi geçtim herşeyi o minicik yavrunun kabahati ne sizin hatanızı çekip doğmadan onu öldüreceksin?

Aldır bebeği diyerek asla bir canın dünyaya gelmemesine destek olmam. Ama o doğacak bebeğe de çok acıdım.. Allah ıslah etsin.

anlamadım bn smdı adam evlıydı bosandı senın ıcın snde nısanlısın ayrıldın smdı hamılesın e nısanlının haberı yokmu senın baskasıyla beraber oldgundan ?

arkadaslar ben size beni kinayin diye buraya yazmadim sizde bayansiniz bende sizde insansiniz bende fikrinize ihtiyacim vardi ama masallah bazi arkadaslar abartmis unutmayin ki kinadiginz seyi yasamadikca olmezsiniz.hemen soleyim size babamdan kalan para dolayisiyla nikah yapmak istemedik imam nikahi yaptik ailelerle gorusmuyoruz cunku onun ailesi uzakta bende yatili okulda buyudum ailemi tanimiyorm babami bile para kaldgni ogrendim.beraberiz diyorum cunku hersey cok acele oldu 1yildir beraberiz yani imam nikahli olarak ewliyiz manasinda soyledim ayrica karisini bnm icin birakmis onuda esimden ogrendim yani bosanmislar hatta tarihi bile belli bnle tanismadan 4ay ewel ama yinede esine para veriyomus arada kaliyomus onjn rwinde bni taniyinca tum baglarini koparmis onlara bi ew almis 150 milyarda onlara vermis benimle dewam etmis kadinda cocuklarini gostermemis bidaha bna hamile oldgmda anlatti bunlari ayrica nisanli oldgm insan hamile
oldgmu bilmiyo bn ayrilcagimi soleyince arkadasima ortak arkadas yani o da ole bisey solemis ben esimi sewiyorm ayrica kinayacak olanlar lutfen cvp yazmasin

arkadaşım ben bundan bişey anlamadım ark.cevap da yazmamışsın geçmiş yorumlarında imam nikahıı demişsin zaten baştan hatalar yapmışsın gebeliğe sevinmişsin arkasından daha 2 ,3 gün sonra eşimin çocuğu varmışşşşş demişsin yazık allah yardım etsin

eşinle imam nikahlı evlisinn 1 yıldırda bebek istiyosunuz
eşinde istediğine göre şimdilik sorun yok
ama eski eşiyle sorunları varmıştı zaten ve senin için ayeılmış değilmi
bak burası önemli
eşiyle sorunları ne derece vardı
bakalım gerçekten varmıydı
çocuklarıyla ilgilenmediğine göre sorumsuz birisi
dolayısıyla senide ilerde başka biri için bırakabilirmi bilinmez
aldırma konusuna hiç girmiyorum allahın verdiği canı allah alırr
nerden baksan elle tutulur yanı yok

tebrikler resmi nıkah babanızdan kalan aylık para almak için yapılmadı.ceza işlediğinizin farkındamısınız resmen burayada yazdınız.ama doğru imam nıkahına ne olmuş doğan çocuğunuzda babasının üstüne yazılır olur biter.siz insanların haklarına girin devletten para alın bizde sizi tebrik edelim utanın kendinizden bence

tabiki sewinicem arkadasim ben bebegimi sewiyorm hatta onu cok istiyorm ama size kendimi anlatamiyorm heralde herseyi hastanedden kan teatinden sonra ewe gelince anlatti bna brnden saklamis suc bnm mi simdi

babandan para kalmışya çokmu alıyosun maaş
eşinde 150 bin liraya ev aldığına göre durumu iyi
neden babanın maaşına ihtiyacınız varkii
resmi nikah kıyın
bak eski eşine para yolluyo sonuçta kazanıyo demekki

Eeee babanızdan gelecek maaş için nikah kıymazsanız yani sahtekarlıkla bir işe kalkışırsanız ne kadar hayırlı ve olumlu bir gidişat bekliyordunuz ki?:26:

işin birde bu boyutu var

isteyen kızsın isteyen laf söylesin umrumda bile olmaz ne yaşadığın beni asla ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır ama inan şuan bu yazıyı yazarken elim ayağım titriyor bu msj 29 gün önce çocuğunu kaybetmiş biri olarak yazıyorum madem imam nikahlıydın ne diye çocuk yaptın niye önlemini almadın sen çocuk nedir biliyor musun evlat nedir biliyor musun peki o evladı kaybetmek nedir biliyor musun ne kadar basit bir düşünce aldırmak benim gibi çocuğunu kaybetmiş bi sürü insan var bu dünyada ve emin ol acıların en büyüğünü yaşıyorlar ben çocuğum için canımı verirdim bee sizler çocuğunuz için yaşamayı göze alamazken ben canımı verirdim hiç günahı olmayan bi çocuğa dünyaya gelmek isteyen bi varlığa (ki senin yaptıklarınla dünyaya geldi) bunu nasıl yapabilrsin rabbim'in yolladığı canı sen nasıl geri çevirirsin insanlara kızmışsın kınamayın başınıza gelir diye bunu diyecek kadar geniş yüreklisin bi yavruyu barındıramayacak kadar canisin evet benim için canisin sende kimsin be diyebilirsin kimse değilim ben ((( ha bu arada sırf babandan gelen maaşı almak için imam nikahla duruyormuşsun yaaa o para da da binlerce yetimin öküsüzün hakkı var) bunu zaten biliyorsundur da ben yine de söylemek istedim işine gelirse....

bu ne saçmalık ya :/ yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor zaten klavyeye parmağınızla mı basıyorsunuz avuç içinizle mi anlamadım. tanımadığınız babanızdan para kalmış o para da maksimum 600 lira falandır aylık yani aylık 600 lira için resmi nikahtan vazgeçmişsiniz. bir de evlilik dışı çocuk yapmaya kalmışsınız. imam nikahı diye bir şey yok bu ülkede resmi olarak hatta dini nikahı olmadan imam nikahı yapmak suç. gerçi sizin dünya umrunuzda değil gördüğüm anladığım kadarıyla.

müge anlı programı gibi olmuş öff böyle hayatları yaşayan insanları allah ıslah etsin inşallah.

bence sen utan derdini paysan birine bole dawrandihin icin dilerim allahtan sende en az bnm kadar zor durumda kalasin

arkadaşım bazı şeyleri tam anlatmadığın için karışıyor konu.
eşin eski karısından ayrılmış.
seni tanıyınca mı bırakmış.

karisini bnm icin birakmis onuda esimden ogrendim yani bosanmislar hatta tarihi bile belli bnle tanismadan 4ay ewel

seninle tanışmadan önce ayrıldılarsa tanıyınca bırakmış diyorsun.
karışık yazmışsın.
babandan maaş almak için evlenmemişsiniz, birde hamilesin peki nikah yapmayacak mısınız?
eşine para vermiş demişsin eşi çocuklarını göstermemiş. kadın zor durumda babası sorumsuz diyorsun. bunları nerden öğrendin kim söyledi.
anladığım kadarına şöyle bir yorum yapayım.
eşin eski karısından ayrıldıysa buna sen sebep olmadıysan bilerek resmi nikahınızı yapıp;
yuvanızı kuracaksınız?
çocuğunu aldırmayı aklından bile geçirme.
eşinle oturup konuş.
aralarında ne problem olduğunu bilemezsin.

bence sen utan derdini paysan birine bole dawrandihin icin dilerim allahtan sende en az bnm kadar zor durumda kalasin

kendine gel haddini bil bence sen derdin dolandırıcılıkmı sen devletten para çal imam nıkahına sığın yuvayı yık hatta üstüne bebeğini aldırmayı düşün seni tebrik edeyim öylemı düşünüyosun.çok şükür alnım açık kımsenın malında gözüm olmadı öksüzün yetimin hakkına girmedim.birşeyin duası kabul olsaydı gökten birşeyler yağardı sen anladın onu.sen kendine gel önce neyapıyorum diye düşün ona buna saldıracağına

tövbe tövbe bi de beddua ediyorsunuz bu ne terbiyesizlik bu ne çirkinlik. resmen mahalle kavgasına dönüştüreceksiniz işi. allah sizi ıslah etsin.

son zamanlarda böyle olumsuz yorum alınca konu sahipleri başınıza gelmeden bilinmez vs.. diyor hatta sizinde başınıza gelsin diyen bile varr
burda kimse kimseyi yargılamıyor ama öyle şeyler okuyoruzki heleki ucu çocuğa dokununca kimse tepkisiz kalamıyoo
olumsuz yazmayın diyosun ama olumlu bişey göremedikki
zamanında senin için eşini bırakmış onuda kandırmadığı ne malumm
çocuklarıyla ilgilenmemişş
sonra seni kandırmışş
belki kurcalasan daha neler çıkacakk
yurtta büyümüşsün ailen yok destek çıkacak
aklını başına toplamalı çok iyi ölçüp biçmeli tartmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…