mahvoldummmm bennnn :(:(:(

ucuk mavi bence sen çok iyi niyetlisin
o çaresiz sandığın kadın biz burda kendimizi paralarken gitmiş çizme bakmış

cızme bakmadım arkadasım sacma olma burda mudurum war ısyerındeyım suan calısıyorum mudurum gormesın dıye arada oraya gırıyorum abartmayuın bu kadar lutfen

eskı nısanlıyı cıkarın bı kere aklınızdan
bu bebegı aldırıp esınızden ayrılıp ona donmeyı dusunmeyın bıle
hıcbırsey olmamıs gbı davranamazsnız herhalde ...

esınızle olan durumunuza gelınce 150 mılyara ev alabılıyorsa sıze halen neden nıkah yapmadı bu bır
ıkıncısı ıse sız bu adama nasıl guvenebılıyorsnuz yanı cocuk olsa bıle nıkah yok arada nasıl olacak boyle bı sacma durum mu var
alıp karsınıza konusun ya evlenın resmı olarak yada bıtsın bu ıs sende kendı yoluna bak

patron diyosun o zaman çalışıyosunda yani para kazanıyosn ve babamın maaşınıda alıyosun ve para kesilmesin diyede nihak yapmamışsınız
bunlar suç ceza yersinn
burasını sadece biz okumuyoruz dışardan birsürü ziyaretçi oluyo veya biri yazdıklarını okuyup şikayet edecek birileri olabilir
heleki yorum yapan arkadaşlar hakkındaki temennilerinle başına iyice dert alacaksın söyliim

arkadaşım baştan sona okudum istersen sende baştan sona bi oku. fikir istemişsin arkadaşlarda fikrini söylemiş. olumsuz yorum elbette olacak. ama sen ateş püskürmüşsün
bide üzerine inşallah seninde başına gelir demişsin tövbe tövbe. beddua sadece allah belanı versin demekle olmaz kötü bişeyi seninde olsun demekle de olur. ayrıca arkadaşlar haklı çünkü aldığın o baba maaşı bizimde verdiğimiz vergilerden ödeniyor ve bu bir suçtur.
bebeğimizi seviyoruz diyorsun ama en başta aldırmayı düşünüyorum demişsin. eski nişanlı konusuna hiç girmiyorum.
şimdiki beraber olduğun kişiyle mutluysan sorun yok. ileride bırakırsa seni sende çocuğuna sahip çıkarsın hepimizin yaptığı gibi. çalışır büyütürsün çocuğunu. bunun için bir can yok etmeyi çıkar aklından.

yorum yazan arkadaşlarlada kavga etme istersen. burda çocuk sahibi olmak için neler neler yapan insanlar var. ilk başta aldırmak evlilik dışı maaş falan olunca sinirlenmişler haliyle.

patron diyosun o zaman çalışıyosunda yani para kazanıyosn ve babamın maaşınıda alıyosun ve para kesilmesin diyede nihak yapmamışsınız
bunlar suç ceza yersinn

Aklımdan geçen cümleyi yazdığınız için aklın yolu bir diyorum sadece.

Son düzenleme:
karşındakine anlatabileceğin onun anlayabildiği kadardır
bence senin fikre ihtiyacın yok
zira
akıl danışır gibi bi havan yok
işine gelmeyen yorumları duymaya bile tahammülün yok
bildiğin gibi yap

sinirlenmek normal..
hepimiz vergi ödüyoruz...
nie hakkı olmayan alsın ki ?

çok yanlış çoook ...
o paralar gün gelir çıkar arkadaşım..
o zaman kimin ahını aldım deme öksüz yetim ne varsa hakkı var o parada....

arkadaşlar konu sahibi çalıştığına göre babasından kalan maaşının kesilmesi gerekmiyormu yoksa benmi yanlış biliyorumm :44:

hayir sskli part time calisyorum ise gireli 3 hafta oldu ve bir kesilme olmadi bundan once baska yerde part time calisirkende tamami kesilmemisti ayrica artik burdan yazmiycam herkese kinayan cevap weren beni anlayan yada anlamayan herkese tesekkur ederim bu son mesajimdir

rabbim bebeğine sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin( inşallah bende o duyguyu tekrardan yaşayabilirim eminim ki hiç bir anne hatta anne olmayan kadın bile aldır diyemez((

kalmamış
maalesef....
ben olsam o parayı hayatta alamasdım...

vicdan lazım..

arkadaşın olayını neresinden tutsak elimizde kalıyor...

çok ayıp

yazma zaten arkdaşım bence de sen artık yazma...
yazdıkça batıyorsun...

hayır anlamıyorum, ne demeliydik sana?
çocuğu aldır git eski nişanlınla evlen mi ?
töbe töbee...

ayrıca ssk olduğu anda maaş kesilir cnm...
o söylediğin imkansız...

rabbim bebeğine sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin( inşallah bende o duyguyu tekrardan yaşayabilirim eminim ki hiç bir anne hatta anne olmayan kadın bile aldır diyemez((

sağol canımm allah sanada kısa sürede bebek nasip etsin
evet aldır denmiyo allahın verdiği cana biz nasıl aldır deriz yol gösteririz bu olası iş değil

ssklı işe girdiğin andaveya evlendiğin anda maaş hemen kesilir
o kadar değil hem para kazanacaksın hemde devlet sana yardım edecek böyle bişey yok
olsaydı benim arkadaşımında maaşı kesilmezdi canımm

Çok tutarsız cevaplarınız..

Öncelikle evlendiğim kişi evliymiş diyorsunuz, sonrada benim için eşini bıraktı diyorsunuz.

Burada yüzlerce kadın, sizin gibi sadece kendini düşünen, yuvanın üstüne yuva kuranlar yüzünden madur..Birde doğru dürüst cvp mi bekliyorsunuz.

O zaman cevap vereyim ; bir başkası için eşini bırakan, şimdiki sizide bir başkası için bırakır..

Anlamaya çalıştım.Düzgün yazayım dedim; içimden gelmedi.

Eğer evli olduğunu bilmiyorsanız, eşiniz kandırmışsa sizi, bu kısmı için birşey diyemem; Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…