ucuk mavi bence sen çok iyi niyetlisin
o çaresiz sandığın kadın biz burda kendimizi paralarken gitmiş çizme bakmış
kendıne gel beddua edıp durdu dıyosun sen hakla bole konusrusn.beddua ıle dılemek farklıdır alahh belanı ... Flan gıbı cummleler beddua ır.ama benı okadar ssertt kınayıpta sende benım kadar uzul demenın nesı beddua solermısın.cahılce konusmalar yapma
patron diyosun o zaman çalışıyosunda yani para kazanıyosn ve babamın maaşınıda alıyosun ve para kesilmesin diyede nihak yapmamışsınız
bunlar suç ceza yersinn
arkadaşım baştan sona okudum istersen sende baştan sona bi oku. fikir istemişsin arkadaşlarda fikrini söylemiş. olumsuz yorum elbette olacak. ama sen ateş püskürmüşsün
bide üzerine inşallah seninde başına gelir demişsin tövbe tövbe. beddua sadece allah belanı versin demekle olmaz kötü bişeyi seninde olsun demekle de olur. ayrıca arkadaşlar haklı çünkü aldığın o baba maaşı bizimde verdiğimiz vergilerden ödeniyor ve bu bir suçtur.
bebeğimizi seviyoruz diyorsun ama en başta aldırmayı düşünüyorum demişsin. eski nişanlı konusuna hiç girmiyorum.
şimdiki beraber olduğun kişiyle mutluysan sorun yok. ileride bırakırsa seni sende çocuğuna sahip çıkarsın hepimizin yaptığı gibi. çalışır büyütürsün çocuğunu. bunun için bir can yok etmeyi çıkar aklından.
yorum yazan arkadaşlarlada kavga etme istersen. burda çocuk sahibi olmak için neler neler yapan insanlar var. ilk başta aldırmak evlilik dışı maaş falan olunca sinirlenmişler haliyle.
cızme bakmadım arkadasım sacma olma burda mudurum war ısyerındeyım suan calısıyorum mudurum gormesın dıye arada oraya gırıyorum abartmayuın bu kadar lutfen
arkadaşlar konu sahibi çalıştığına göre babasından kalan maaşının kesilmesi gerekmiyormu yoksa benmi yanlış biliyorumm :44:
ssksız çalışıyordur o zaman alır maaşı...
seni çok iyi anlıyorum canımmm seni öbür tarafta bekleyen bir meleğin var inşallah kısa zamanda allah sana bir bebek daha nasip eder
ölüm bitiş değil başka bir hayatın başlangıcıdır bebeğin melek olmuş öbür tarafta bekliyor kavuşacaksın sadece sabırla beklemen gerekiyor yoksa kaybettim diye bişey yok kaybetmedin bekliyo o seni öbür tarafta anneliği yaşatacak sana ama allah kısa zamanda bir bebek daha verir
bende hamileyim ve bu sebepten aldır filan aslaa demiyorum diyemiyorumm böyle bir konuda yönlendirmek bile istemem
hayir sskli part time calisyorum ise gireli 3 hafta oldu ve bir kesilme olmadi bundan once baska yerde part time calisirkende tamami kesilmemisti ayrica artik burdan yazmiycam herkese kinayan cevap weren beni anlayan yada anlamayan herkese tesekkur ederim bu son mesajimdir
rabbim bebeğine sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin( inşallah bende o duyguyu tekrardan yaşayabilirim eminim ki hiç bir anne hatta anne olmayan kadın bile aldır diyemez ((
yazma zaten arkdaşım bence de sen artık yazma...
yazdıkça batıyorsun...
hayır anlamıyorum, ne demeliydik sana?
çocuğu aldır git eski nişanlınla evlen mi ?
töbe töbee...
ayrıca ssk olduğu anda maaş kesilir cnm...
o söylediğin imkansız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?