İste o yuzden ne yapip ne edip okuman kendi ayaklarınin üstünde durman lazim. Hayallerin buyuk olsun. Guzel bir meslek basarili bir hayat iyi bir es secimi. Altinda araban. Cebinde paran. Anneni canin her istediginde alip gezmeye alisverislere goturmen. Her istediginde cebine para koyman. Bunlar cok guzel hayaller ve gerceklestirebilirsin. O karaktersiz baban o zaman sesini keser ancak. Guclu oldugunuzda. Ama baktin suan idare edilebilicek durumda degil annenin hayatindan endise ediyorsun mutlaka polise bildir. Kades uygulamasi mutlaka olsun.Benim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi.
Konu sahibi konuyu sesli yazdırmış olabilir. Konu sahibinden bağımsız olarak da üniversite mezunu olanların hepsi yazım kurallarını eksiksiz biliyor diyemeyiz.Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Nokta kullanmak, cumlenin nerede başlayıp nerede bittiğini bilmek yazımın en temel kuralıdır. Noktalama işaretlerini eksiz bilmekle alakası yok. Azıcık mürekkep yalamış herkesin bileceği bir şey.Konu sahibi konuyu sesli yazdırmış olabilir. Konu sahibinden bağımsız olarak da üniversite mezunu olanların hepsi yazım kurallarını eksiksiz biliyor diyemeyiz.
Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Keşke kurgu olsaEskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
O kadar iyi anliyorum ki hislerini senin önceliğin kendi hayatını kurtarmak kendini kurtarmaya annene destek olamazsın genelde babalar ekonomik özgürlüğünü eline alınca saygı göstermeyen başlar saygı değilse bile korku sizin annenize destek olacağınızı bildiğinden yinede az da olsa kendini sınırlar geleceğine odaklan gercekten yapabileceğiniz en iyisini yapmaya calisBenim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi.
Orası öyle de abla annedir o da çok çekmiş gençkenAnnen kendini düşünmemiş 7 tane doğurmuş sen de anneni düşünme hiç. Böyle adamı baba yapan annenden nefret et. Güzel bir bölüm oku çalış eve dönme çıktın çıktın artık
7 tane yapmasaydı enikler gibiOrası öyle de abla annedir o da çok çekmiş gençken
Haklısın7 tane yapmasaydı enikler gibi
Sormuyo musun neden diye nasıl okuyacaksın ve ne kazandınHaklısın
Sordum sormazmiyim klasik cevap çocuk rizkiyla gelir falan filan ve hemşirelik okuyacağımSormuyo musun neden diye nasıl okuyacaksın ve ne kazandın
Bu yaz çalışsaydın paranı kazan atanması var arkana bile bakma annen akıllı olsaymış 7 tane ne demek şok oldumSordum sormazmiyim klasik cevap çocuk rizkiyla gelir falan filan ve hemşirelik okuyacağım
Para konusunda sıkıntı yok onda destek oluyorBu yaz çalışsaydın paranı kazan atanması var arkana bile bakma annen akıllı olsaymış 7 tane ne demek şok oldum
Baban kaçakçılık mı yapıyor bi tırcı maaşıyla 9 boğaz???Para konusunda sıkıntı yok onda destek oluyor
Şirket bizimBaban kaçakçılık mı yapıyor bi tırcı maaşıyla 9 boğaz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?