Mahvolmuş hayatlar

Ablacım evden çıkamıyorum ki köyde yaşıyorum öyle kafanin istediği gibi çıkamazsın ki
Tamam işte paran varsa artık ünide gidersin zaten baban tıra gidiyorsa uzun süre gelmiyordur

Konu gerçekse oku kendi hayatına bak. Annen de çok şikayetçiyse 7 tane üremeseydi.

Valla sesini çıkarma annen dayakla mayakla idare ediyor. Asla da ayrılmaz kocasından. Sen kendini kurtarmaya bak. Oku bir şekilde mesleğini eline al. Güzel bölüm seçmişsin. Allah’ın izniyle işin gücün de olur.

Sosyal medyada yazım kurallarına dikkat etmiyor olabilir. kendim normal hayatta dikkat ederim ancak sosyal medyada önemsemiyorum mesela

İnşallah okur para kazanacak bir mesleğe sahip olursun da bu döngüyü bir yerden kırarsın o zaman denizinde alasini görürsün dilerim hayatında en güzelini .İşte aile diye ortada dolaniyorlar birde.Ne diyeyim ama üzülmüyorum sana sende üzülme haline gayret et inat et kimseye kapılma başını oksasinlar halinden anlasınlar diye azmet .Bir gün başarmış ol bir gün istediğin hayatı inşaa etmiş ol.Bunu yaparken de özellikle evlilik sevgililik arkadaşlık farketmez kimseye güvenme .Ne zaman başardın ne zaman hayatını toparladin o zaman .Allah yolunu açık etsin ayağına taş değmesin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…