Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sanırım onları okudu, sen peşine düşünce de söyledi.Ama bunu sana daha rahat yardımcı olmak için de yapmış olabilirYani açıkçası şu an öyle bir sallıyorum ki bunların hepsi suizan belki de adam sonradan buldu ve bir çekmeceye koydu sadece
Her şey olabilir ki bilemezsin .Bu notlara takıntılarını mı yazıyordun canım yoksa hayallerini mi? Yani aslında hangisi olursa olsun çok insanca şeyler bunlar seni yargılamaz psikoloğun okusa bile çünkü ona ne hastalar geliyordur , hayır iş yerindekiler okudu diyorsan sana ait olduğnu anlamazlar bile geçrekten ve o kadar peşine de düşmezler bence
![]()
canım zaten okusun diye vermiştim ona yani okuması önemli değil önemli olan beniim için onları atmaması tabi önce yok dedi ben üstüne düşünce kızdı bana mesaj attı gönderirim dedi sonra konuştuk telde defter burda istersen kargoya veririm dedi anlamöadım belki de rahatsız olmamak için dedi anlayamadım
Emin ol bin türlü sebebi olabilir.O an çok önemli bir işi vardır belki de o yüzden sana geri döndüğünde sadece mesajla dönmüştürNeyse yollar zaten yollarım dediyse sen şimdi ne için üzülüyorsun? Hastalıktan kurtulmuşsun ne güzel sevin artık rahatla ne dersin
Arkadaşların dediği gibi bir çay iç uzat ayaklarını film izle mesela düşünme artık
![]()
ben şimdi defter onda yoktur da beni rahatlatmak için demiştir diye üzülüyorum ve diğer notlarım bir yerlerden çıkar diye üzülüyorum açıkçası ya da kızdırdım diye notları ve defteri atar diye üzülüyorum
Bende bipolar hastasiyim. Insanin kendi aklinin kendine karsi olmasi en zor seymis. Simdi 24 saat nabiz yoklar gibi duygu durumumu yoklayip ona gore ilac dozumu eksiltip azaltiyorum.Psikiyatriste gittikten sonra cok rahatladim, ilac tedaviside cok olumlu keske daha once gitsem demisligim bile vardir. Tedavine devam et ihmal etme.
Okusalar ne olacak..Kimin yazdığı belli olmaz..Çöpten kimse almaz elini değdirip..Başka ortalık yere koydun muki..Boşver..takıntılı olmamaya çalış...Bne de de bazen olur du,işyerimde özlelikle şunu yaptım mı bunu yaptım mı diye,unutkanım az..Sonra takıntı yapmamaya çalışınca işe yaradı,pratik olmaya çalışınca pratik oluyor insan..Obsesyonum diye kendini buna alıştırma..Ne kötü şeyler oluyor boşver..Beterini yaşama inşallah bu nedir ki..Kaç zaman olmuş,hem okusalar sezerdin..Mutlaka bir laf vırdururlardı,az rahat ol..sal kendini,serin ol,ancak böyle yenersin bunu..
Bir daha ki sefere ortada unutmamaya çalış.Ortada yunutmamalıyım diye telkin ver..Boşver çok zaman olmuş,hem bir parçasını ortada görmüşsün sen,ondna birşey anlaşılmaz,hem sen eline geçirmişsin nasılsa..Hayatını kalitesizleştirmek yerine kalitesini artırmaya bak,bu gibi lüsümsuz şeylere pirim verme..Daha ne büyük dertler var.Eski erkek arkadaşınla barıştın mı ,ayrılık acısı zor gelmiş miydi?Ha bak ayrılık acısında haklı olursun,çekilir dert değil..