Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

yasimutsuz, dene belki karpuz yiyerek daha çok kilo verirsin...afiyet olsun canım..

evet nihayet evdeyim kısa bir tatilin ardından :) evim evim güzel evim diyorum.. yemek yedim, valizimi boşalttım ve ilk işim buraya yazmak oldu, sizden uzak diyet yapılmıyor kızlar maalesef benim de kaçamaklarım oldu, neler olduğunu yazmayayım.. şurda 2 gün daha diyetten uzak kalıcam yani karataydan, çünkü 2 gün hayvansal gıda yememem gerek, karatay da yumurtasız yapılmaz mecburen sebze meyve ağırlıklı beslenecem ve sonra kaldığım yerden devam...
kızlar ya şu tatil çok güzel de dönüşü kötü oluyor ya.. yarın tartıya çıkmaya korkuyorum valla güzel güzel giderken sanırım yarın artıda olucam.. yeşil çay 5 i bir yerde hiç içemedim, suyumu 1.5 litre anca içmişimdir... diyetin de ucu kaçtı son 2 gün ama inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz tartıda yarın...

bu arada sizden ne var ne yok kızlar? haftasonu uğramamışsınız pek, umarım siz de benim gibi yapmamışsınızdır..
görüşmek üzere..

Günaydın kızlar

mahzen benımde senden bir farkım yok cumartesi denize gittim arkadaşımla bol bol yüzdüm ee haliyle bol hareket bol açıkma

Pazargün ise köye gittik misss gibi hava açık hava ve kalabalık gerçekten yemek yediriyo ama dün fazla kaçamak yapmadım işte benım hafta sonu böyle geçti

geçen hafta :66,90
bu hafta:66,50kg

temmuzun 3 de başyalı bir ay olacak ben daha 1,5 kg vermiş olacağım ama ben bu durumdan gerçeten memnunum çünkü yavaş gitsin bir daha geri gelmesin

aynen canım benim de 1 ayı geçti ama 2.700 kilo vermişim ama ben de memnunum geç oluyor ama güç olmuyor çok şükür..
çok yoğundum anca geldim iç açıcı değil ama benim bildirimim de şöyle:

rumuz:mahzen77
başlangıç tarihi: 27/05/2013
başlangıç kilo:82
geçen haftaki kilo: 78.8 kg
bu haftaki kilo: 79.3 kg
fark: +500 gr
toplam fark: 2.700 kg
haftalık yüzde: +% 0.6
beden: 44
boy: 1.58
spor: 3 gün yürüyüş

Son düzenleme:
saryca da yoğun sanırım gelmemiş bakalım bildirimi nasıl?
ben sanki ördüğümü söküyorum gibi hissediyorum bazen yaa

hoşgeldin mahzencim, umarım günlerin güzel geçmiştir...+500 gr değer haftasonuna, verirsin 1-2 güne nasılsa,
yasimutsuz sendebu hafta iyi kilo vermişsin,

kızlar sabah hastanedeydim kan vs. verdim. biraz halsizdim, eve gittim dinlendim..

geçen hafta ptesi kaç kiloydum hatırlamıyorum
bu hafta 64.7 kg takıldım bu kilolarda...

Eki Görüntüle 741943
yasimutsuz tebrik ediyoruz canım

listemiz buradaymış, geçen hafta 64.3 kg , bu hafta 64.7 fark +400 gr. dün pikniğe gittik, aylar sonra ilk defa 2-3 bardak kola içtim, bol bol tavuk ızgara, salata, ekmek, bol çekirdek, meyve, çikolata, dondurma yedim :)) kendimi kaybettim anlayacağınız... kızlar haftaya salı akşamı size bir sürprizim olucak, şimdi ne diye sormayın ve tahminde etmeyin ltf.. hiç aklınıza gelmeyecek bir şey çünkü :)))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiydi canım tatil ama hiç oynamadım, öncesinde talihsiz bir olay vuku bulmuştu ve ben etkisindeydim o yüzden..
sana da geçmiş olsun canım umarım bir rahatsızlığın yoktur..

ben de itiraf ediyorum aylar değil belki ama birkaç ay sonra 1 bardaK kola içtim dönüş yolunda otobüste.. pişman değilim ama :)
şu sürprizi mrk etmemek olmaz tabiki.. tahmin edemeyeceğimiz bişeymiş ama zaten benim hiç tahminim yok acaba ne ola ki? bira ipucu versen belki çıkar bişeyler??

yasimutsuz 1. sin canım ama listeyi yapamadım maalesef.. tebrik ediyorum çok

sarayca çok geçmiş olsun dikkat et kendine

mahzencim tahmin etme demişsin ama ben yine de tahmin etmek istiyorum bebiş mi geliyor yoksa olur mu olur

ama ben ozamana kadar çatlarimm yawww

kızlara ben gram gram eksileceğim artık

bugun itibairyle yürüşe yine başlıyorum akşamları geçen hafta baya saldım

evet bu hafta -400gr ben birinciyim

evet yaaa.... bebiş mi yoksa tahmin edemezsiniz dedin ama biz ettik bile, bugün kan verdin ve sonucu salı öğleden sonra çıkacak, en son ne zaman regl olmuştun acaba, yasimutsuzla benim belli ama sen hiç bahsetmedin reglinden... hadi ama çatlatma...

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sarayca[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mahzen[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sarayca[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mahzen[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günaydın

gerçekten mi mahzen

sen bende önce regl olmuştun öle hatırlıyorum ben 16-06-2013 de regl oldum sen benden 2-3 önce omuştun öle hatırlıyorum

Haftaya sali sürpriz i bekleyin :) eee kizlar kimse menü paylasmamis. Yasimutsuz tebrikler canim bende 2. Olmuşum yuppi mahzencim haftaya seni 1. Olarak gormek istiyorum.

kızlar bugün çok yoğundum malum denetimlerdeydik uğrayamadım hiç, nabersiniz?
sarayca niye haftaya salıyı bekliyoruz yaa, ben bu akşam sanmıştım, nasıl bekleriz o kadar, keşke hiç söylemeseydin, direk salı günü söyleseydin madem
haftaya ben 1.yim inşallah ama 1. olmasamda artıda olmayacağım orası kesin, haftalardır 1 ileri bir geri gidiyorum maalesef, benim de sanırım silkinip kendime gelme zamanım geldi...

menüm

Sabah:
karatay kahvaltısı

öğle:
1 tabak etli taze fasulye
1 ayran

akşam:
1 tabak yoğurt (kaymaklı tarafından)
3 ceviz

yürüyüş yapamadım malesef o yüzden akşamı hafif geçirmeye çalıştım.

sabah kahvaltımı edemedim şimdi iş yerinde edicem... karatay kahvaltısı getirdim...

Son düzenleme:
hu hu kızlar nerelerdesiniz...işleriniz çok sanırım... ben yoğun değilim saatler geçse ve evime gitsem
sabah
2 simit

öğlen
1 kase kıymalı şehriye çorbası (kızım bayılıyor bende sık sık yapıyorum )
dünden kalan 7-8 adet mercimek köftesi (kızım bunu da, seviyor )

hu hu hu hu burdayız sarayca işler yoğun bacım

mahzen tablo için eline sağlık bacımmmm

sarayca maşallah 2 simit

bugun öğlen bende simit yedim sıcakta yemek yemek istemiyorum

kızlar bu hafta yürüş 1,5 saate çıkardım

bugunde iş çıkışı oğlanı alıp 1 saat yüzerim sonra eve gelince inş.yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…