yasimutsuz, dene belki karpuz yiyerek daha çok kilo verirsin...afiyet olsun canım..
iyiydi canım tatil ama hiç oynamadım, öncesinde talihsiz bir olay vuku bulmuştu ve ben etkisindeydim o yüzden..hoşgeldin mahzencim, umarım günlerin güzel geçmiştir...+500 gr değer haftasonuna, verirsin 1-2 güne nasılsa,
yasimutsuz sendebu hafta iyi kilo vermişsin,
kızlar sabah hastanedeydim kan vs. verdim. biraz halsizdim, eve gittim dinlendim..
geçen hafta ptesi kaç kiloydum hatırlamıyorum
bu hafta 64.7 kgtakıldım bu kilolarda...
ben de itiraf ediyorum aylar değil belki ama birkaç ay sonra 1 bardaK kola içtim dönüş yolunda otobüste.. pişman değilim ama :)listemiz buradaymış, geçen hafta 64.3 kg , bu hafta 64.7 fark +400 gr. dün pikniğe gittik, aylar sonra ilk defa 2-3 bardak kola içtim, bol bol tavuk ızgara, salata, ekmek, bol çekirdek, meyve, çikolata, dondurma yedim :)) kendimi kaybettim anlayacağınız... kızlar haftaya salı akşamı size bir sürprizim olucak, şimdi ne diye sormayın ve tahminde etmeyin ltf.. hiç aklınıza gelmeyecek bir şey çünkü :)))))))
evet yaaa.... Bebiş mi yoksa tahmin edemezsiniz dedin ama biz ettik bile, bugün kan verdin ve sonucu salı öğleden sonra çıkacak, en son ne zaman regl olmuştun acaba, yasimutsuzla benim belli ama sen hiç bahsetmedin reglinden... Hadi ama çatlatma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?